Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:40 Η Vampi έγραψε: #4.161 07-09-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Γαμωτο!! Ενα φιτιλι πηγα να βαλω κ εγω...!!! χεχε!! αυτο παλι με τα ischoolιτικα προξενεια που το πας?? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω, εγώ το θέμα το βρήκα εδώ όταν έκανα εγγραφή. Τώρα προτείνω και κανένα ζευγαράκι άμα λάχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #4.162 07-09-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: αα...Πες έτσι. Δεν είμαι η μόνη. Ξημεροβραδιάζεται με πολλούς η ΒΑΜ ΒΑΜ. Click για ανάπτυξη... :who: μαρη.. θα με παρεξηγησουν παλι.. ακου με πολλους... wtf !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Vampi έγραψε: #4.163 07-09-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν σκέφτομαι τις βλακείες που λένε μερικοί ότι ψάχνει γαμπρό και καλά. Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι έγραψα πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο ledzeppelinick: #4.164 07-09-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Τι να σου πω, εγώ το θέμα το βρήκα εδώ όταν έκανα εγγραφή. Τώρα προτείνω και κανένα ζευγαράκι άμα λάχει. Click για ανάπτυξη... Ετσι για την πλακα.. χεχε!! Νταξει αλλα ειναι οτι να ναι.. (και ξερεις τελικα να ειναι αποτελεσματικο εε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #4.165 07-09-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Γαμωτο!! Ενα φιτιλι πηγα να βαλω κ εγω...!!! χεχε!! αυτο παλι με τα ischoolιτικα προξενεια που το πας?? Click για ανάπτυξη... κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Vampi έγραψε: #4.166 07-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ετσι για την πλακα.. χεχε!! Νταξει αλλα ειναι οτι να ναι.. (και ξερεις τελικα να ειναι αποτελεσματικο εε??) Click για ανάπτυξη... Ποιος ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #4.167 07-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι, όταν φεύγω για να πάω για ύπνο φροντίζω να το κάνω αυτό. Αλλά μπορεί να βγω και 5:30 ----------------------------------------- Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν σκέφτομαι τις βλακείες που λένε μερικοί ότι ψάχνει γαμπρό και καλά. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω..:xixi: :thanks:.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο ledzeppelinick: #4.168 07-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Click για ανάπτυξη... ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Vampi έγραψε: #4.169 07-09-09 04:52 Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #4.170 07-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Click για ανάπτυξη... μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:57 Η Vampi έγραψε: #4.171 07-09-09 04:57 Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:59 Η Darkness έγραψε: #4.172 07-09-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Click για ανάπτυξη... Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η roseberry: #4.173 07-09-09 05:00 τησ κακομοιρασ γινεται παλι ...........2 λεπτα πηγα να φαω το κινεζικο και αρχησατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η Vampi έγραψε: #4.174 07-09-09 05:00 Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Γαμωτο!! Ενα φιτιλι πηγα να βαλω κ εγω...!!! χεχε!! αυτο παλι με τα ischoolιτικα προξενεια που το πας?? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω, εγώ το θέμα το βρήκα εδώ όταν έκανα εγγραφή. Τώρα προτείνω και κανένα ζευγαράκι άμα λάχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:42 Η Darkness έγραψε: #4.162 07-09-09 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: αα...Πες έτσι. Δεν είμαι η μόνη. Ξημεροβραδιάζεται με πολλούς η ΒΑΜ ΒΑΜ. Click για ανάπτυξη... :who: μαρη.. θα με παρεξηγησουν παλι.. ακου με πολλους... wtf !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Vampi έγραψε: #4.163 07-09-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν σκέφτομαι τις βλακείες που λένε μερικοί ότι ψάχνει γαμπρό και καλά. Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι έγραψα πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο ledzeppelinick: #4.164 07-09-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Τι να σου πω, εγώ το θέμα το βρήκα εδώ όταν έκανα εγγραφή. Τώρα προτείνω και κανένα ζευγαράκι άμα λάχει. Click για ανάπτυξη... Ετσι για την πλακα.. χεχε!! Νταξει αλλα ειναι οτι να ναι.. (και ξερεις τελικα να ειναι αποτελεσματικο εε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #4.165 07-09-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Γαμωτο!! Ενα φιτιλι πηγα να βαλω κ εγω...!!! χεχε!! αυτο παλι με τα ischoolιτικα προξενεια που το πας?? Click για ανάπτυξη... κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Vampi έγραψε: #4.166 07-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ετσι για την πλακα.. χεχε!! Νταξει αλλα ειναι οτι να ναι.. (και ξερεις τελικα να ειναι αποτελεσματικο εε??) Click για ανάπτυξη... Ποιος ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #4.167 07-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι, όταν φεύγω για να πάω για ύπνο φροντίζω να το κάνω αυτό. Αλλά μπορεί να βγω και 5:30 ----------------------------------------- Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν σκέφτομαι τις βλακείες που λένε μερικοί ότι ψάχνει γαμπρό και καλά. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω..:xixi: :thanks:.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο ledzeppelinick: #4.168 07-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Click για ανάπτυξη... ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Vampi έγραψε: #4.169 07-09-09 04:52 Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #4.170 07-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Click για ανάπτυξη... μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:57 Η Vampi έγραψε: #4.171 07-09-09 04:57 Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:59 Η Darkness έγραψε: #4.172 07-09-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Click για ανάπτυξη... Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η roseberry: #4.173 07-09-09 05:00 τησ κακομοιρασ γινεται παλι ...........2 λεπτα πηγα να φαω το κινεζικο και αρχησατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η Vampi έγραψε: #4.174 07-09-09 05:00 Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: αα...Πες έτσι. Δεν είμαι η μόνη. Ξημεροβραδιάζεται με πολλούς η ΒΑΜ ΒΑΜ. Click για ανάπτυξη... :who: μαρη.. θα με παρεξηγησουν παλι.. ακου με πολλους... wtf !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Vampi έγραψε: #4.163 07-09-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν σκέφτομαι τις βλακείες που λένε μερικοί ότι ψάχνει γαμπρό και καλά. Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι έγραψα πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο ledzeppelinick: #4.164 07-09-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Τι να σου πω, εγώ το θέμα το βρήκα εδώ όταν έκανα εγγραφή. Τώρα προτείνω και κανένα ζευγαράκι άμα λάχει. Click για ανάπτυξη... Ετσι για την πλακα.. χεχε!! Νταξει αλλα ειναι οτι να ναι.. (και ξερεις τελικα να ειναι αποτελεσματικο εε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #4.165 07-09-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Γαμωτο!! Ενα φιτιλι πηγα να βαλω κ εγω...!!! χεχε!! αυτο παλι με τα ischoolιτικα προξενεια που το πας?? Click για ανάπτυξη... κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Vampi έγραψε: #4.166 07-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ετσι για την πλακα.. χεχε!! Νταξει αλλα ειναι οτι να ναι.. (και ξερεις τελικα να ειναι αποτελεσματικο εε??) Click για ανάπτυξη... Ποιος ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #4.167 07-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι, όταν φεύγω για να πάω για ύπνο φροντίζω να το κάνω αυτό. Αλλά μπορεί να βγω και 5:30 ----------------------------------------- Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν σκέφτομαι τις βλακείες που λένε μερικοί ότι ψάχνει γαμπρό και καλά. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω..:xixi: :thanks:.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο ledzeppelinick: #4.168 07-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Click για ανάπτυξη... ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Vampi έγραψε: #4.169 07-09-09 04:52 Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #4.170 07-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Click για ανάπτυξη... μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:57 Η Vampi έγραψε: #4.171 07-09-09 04:57 Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:59 Η Darkness έγραψε: #4.172 07-09-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Click για ανάπτυξη... Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η roseberry: #4.173 07-09-09 05:00 τησ κακομοιρασ γινεται παλι ...........2 λεπτα πηγα να φαω το κινεζικο και αρχησατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η Vampi έγραψε: #4.174 07-09-09 05:00 Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν σκέφτομαι τις βλακείες που λένε μερικοί ότι ψάχνει γαμπρό και καλά. Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι έγραψα πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο ledzeppelinick: #4.164 07-09-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Τι να σου πω, εγώ το θέμα το βρήκα εδώ όταν έκανα εγγραφή. Τώρα προτείνω και κανένα ζευγαράκι άμα λάχει. Click για ανάπτυξη... Ετσι για την πλακα.. χεχε!! Νταξει αλλα ειναι οτι να ναι.. (και ξερεις τελικα να ειναι αποτελεσματικο εε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #4.165 07-09-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Γαμωτο!! Ενα φιτιλι πηγα να βαλω κ εγω...!!! χεχε!! αυτο παλι με τα ischoolιτικα προξενεια που το πας?? Click για ανάπτυξη... κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Vampi έγραψε: #4.166 07-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ετσι για την πλακα.. χεχε!! Νταξει αλλα ειναι οτι να ναι.. (και ξερεις τελικα να ειναι αποτελεσματικο εε??) Click για ανάπτυξη... Ποιος ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #4.167 07-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι, όταν φεύγω για να πάω για ύπνο φροντίζω να το κάνω αυτό. Αλλά μπορεί να βγω και 5:30 ----------------------------------------- Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν σκέφτομαι τις βλακείες που λένε μερικοί ότι ψάχνει γαμπρό και καλά. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω..:xixi: :thanks:.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο ledzeppelinick: #4.168 07-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Click για ανάπτυξη... ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Vampi έγραψε: #4.169 07-09-09 04:52 Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #4.170 07-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Click για ανάπτυξη... μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:57 Η Vampi έγραψε: #4.171 07-09-09 04:57 Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:59 Η Darkness έγραψε: #4.172 07-09-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Click για ανάπτυξη... Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η roseberry: #4.173 07-09-09 05:00 τησ κακομοιρασ γινεται παλι ...........2 λεπτα πηγα να φαω το κινεζικο και αρχησατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η Vampi έγραψε: #4.174 07-09-09 05:00 Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Τι να σου πω, εγώ το θέμα το βρήκα εδώ όταν έκανα εγγραφή. Τώρα προτείνω και κανένα ζευγαράκι άμα λάχει. Click για ανάπτυξη... Ετσι για την πλακα.. χεχε!! Νταξει αλλα ειναι οτι να ναι.. (και ξερεις τελικα να ειναι αποτελεσματικο εε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:45 Η Darkness έγραψε: #4.165 07-09-09 04:45 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Γαμωτο!! Ενα φιτιλι πηγα να βαλω κ εγω...!!! χεχε!! αυτο παλι με τα ischoolιτικα προξενεια που το πας?? Click για ανάπτυξη... κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Vampi έγραψε: #4.166 07-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ετσι για την πλακα.. χεχε!! Νταξει αλλα ειναι οτι να ναι.. (και ξερεις τελικα να ειναι αποτελεσματικο εε??) Click για ανάπτυξη... Ποιος ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #4.167 07-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι, όταν φεύγω για να πάω για ύπνο φροντίζω να το κάνω αυτό. Αλλά μπορεί να βγω και 5:30 ----------------------------------------- Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν σκέφτομαι τις βλακείες που λένε μερικοί ότι ψάχνει γαμπρό και καλά. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω..:xixi: :thanks:.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο ledzeppelinick: #4.168 07-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Click για ανάπτυξη... ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Vampi έγραψε: #4.169 07-09-09 04:52 Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #4.170 07-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Click για ανάπτυξη... μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:57 Η Vampi έγραψε: #4.171 07-09-09 04:57 Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:59 Η Darkness έγραψε: #4.172 07-09-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Click για ανάπτυξη... Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η roseberry: #4.173 07-09-09 05:00 τησ κακομοιρασ γινεται παλι ...........2 λεπτα πηγα να φαω το κινεζικο και αρχησατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η Vampi έγραψε: #4.174 07-09-09 05:00 Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Γαμωτο!! Ενα φιτιλι πηγα να βαλω κ εγω...!!! χεχε!! αυτο παλι με τα ischoolιτικα προξενεια που το πας?? Click για ανάπτυξη... κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Η Vampi έγραψε: #4.166 07-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ετσι για την πλακα.. χεχε!! Νταξει αλλα ειναι οτι να ναι.. (και ξερεις τελικα να ειναι αποτελεσματικο εε??) Click για ανάπτυξη... Ποιος ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #4.167 07-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι, όταν φεύγω για να πάω για ύπνο φροντίζω να το κάνω αυτό. Αλλά μπορεί να βγω και 5:30 ----------------------------------------- Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν σκέφτομαι τις βλακείες που λένε μερικοί ότι ψάχνει γαμπρό και καλά. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω..:xixi: :thanks:.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο ledzeppelinick: #4.168 07-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Click για ανάπτυξη... ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Vampi έγραψε: #4.169 07-09-09 04:52 Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #4.170 07-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Click για ανάπτυξη... μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:57 Η Vampi έγραψε: #4.171 07-09-09 04:57 Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:59 Η Darkness έγραψε: #4.172 07-09-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Click για ανάπτυξη... Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η roseberry: #4.173 07-09-09 05:00 τησ κακομοιρασ γινεται παλι ...........2 λεπτα πηγα να φαω το κινεζικο και αρχησατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η Vampi έγραψε: #4.174 07-09-09 05:00 Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ετσι για την πλακα.. χεχε!! Νταξει αλλα ειναι οτι να ναι.. (και ξερεις τελικα να ειναι αποτελεσματικο εε??) Click για ανάπτυξη... Ποιος ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Η Darkness έγραψε: #4.167 07-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι, όταν φεύγω για να πάω για ύπνο φροντίζω να το κάνω αυτό. Αλλά μπορεί να βγω και 5:30 ----------------------------------------- Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν σκέφτομαι τις βλακείες που λένε μερικοί ότι ψάχνει γαμπρό και καλά. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω..:xixi: :thanks:.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο ledzeppelinick: #4.168 07-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Click για ανάπτυξη... ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Vampi έγραψε: #4.169 07-09-09 04:52 Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #4.170 07-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Click για ανάπτυξη... μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:57 Η Vampi έγραψε: #4.171 07-09-09 04:57 Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:59 Η Darkness έγραψε: #4.172 07-09-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Click για ανάπτυξη... Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η roseberry: #4.173 07-09-09 05:00 τησ κακομοιρασ γινεται παλι ...........2 λεπτα πηγα να φαω το κινεζικο και αρχησατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η Vampi έγραψε: #4.174 07-09-09 05:00 Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι, όταν φεύγω για να πάω για ύπνο φροντίζω να το κάνω αυτό. Αλλά μπορεί να βγω και 5:30 ----------------------------------------- Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν σκέφτομαι τις βλακείες που λένε μερικοί ότι ψάχνει γαμπρό και καλά. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω..:xixi: :thanks:.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο ledzeppelinick: #4.168 07-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Click για ανάπτυξη... ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Vampi έγραψε: #4.169 07-09-09 04:52 Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #4.170 07-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Click για ανάπτυξη... μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:57 Η Vampi έγραψε: #4.171 07-09-09 04:57 Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:59 Η Darkness έγραψε: #4.172 07-09-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Click για ανάπτυξη... Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η roseberry: #4.173 07-09-09 05:00 τησ κακομοιρασ γινεται παλι ...........2 λεπτα πηγα να φαω το κινεζικο και αρχησατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η Vampi έγραψε: #4.174 07-09-09 05:00 Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led.. :xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις.. Click για ανάπτυξη... ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Η Vampi έγραψε: #4.169 07-09-09 04:52 Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #4.170 07-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Click για ανάπτυξη... μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:57 Η Vampi έγραψε: #4.171 07-09-09 04:57 Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:59 Η Darkness έγραψε: #4.172 07-09-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Click για ανάπτυξη... Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η roseberry: #4.173 07-09-09 05:00 τησ κακομοιρασ γινεται παλι ...........2 λεπτα πηγα να φαω το κινεζικο και αρχησατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η Vampi έγραψε: #4.174 07-09-09 05:00 Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #4.170 07-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Click για ανάπτυξη... μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:57 Η Vampi έγραψε: #4.171 07-09-09 04:57 Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:59 Η Darkness έγραψε: #4.172 07-09-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Click για ανάπτυξη... Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η roseberry: #4.173 07-09-09 05:00 τησ κακομοιρασ γινεται παλι ...........2 λεπτα πηγα να φαω το κινεζικο και αρχησατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η Vampi έγραψε: #4.174 07-09-09 05:00 Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε??? Click για ανάπτυξη... μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:57 Η Vampi έγραψε: #4.171 07-09-09 04:57 Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:59 Η Darkness έγραψε: #4.172 07-09-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Click για ανάπτυξη... Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η roseberry: #4.173 07-09-09 05:00 τησ κακομοιρασ γινεται παλι ...........2 λεπτα πηγα να φαω το κινεζικο και αρχησατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η Vampi έγραψε: #4.174 07-09-09 05:00 Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:59 Η Darkness έγραψε: #4.172 07-09-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Click για ανάπτυξη... Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η roseberry: #4.173 07-09-09 05:00 τησ κακομοιρασ γινεται παλι ...........2 λεπτα πηγα να φαω το κινεζικο και αρχησατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η Vampi έγραψε: #4.174 07-09-09 05:00 Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου. Click για ανάπτυξη... Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η roseberry: #4.173 07-09-09 05:00 τησ κακομοιρασ γινεται παλι ...........2 λεπτα πηγα να φαω το κινεζικο και αρχησατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η Vampi έγραψε: #4.174 07-09-09 05:00 Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τησ κακομοιρασ γινεται παλι ...........2 λεπτα πηγα να φαω το κινεζικο και αρχησατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Η Vampi έγραψε: #4.174 07-09-09 05:00 Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαστε οκ τότε. Απλά στο είπα γιατί διάβασα και το θέμα που δημιούργησες χθες. Να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:00 Ο ledzeppelinick: #4.175 07-09-09 05:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss: :who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss: Click για ανάπτυξη... Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Ο orathac έγραψε: #4.176 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.. Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree: Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi: Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε.. Click για ανάπτυξη... Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:01 Η Darkness έγραψε: #4.177 07-09-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Η Vampi έγραψε: #4.178 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας. Click για ανάπτυξη... Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #4.179 07-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι'' ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ.. Click για ανάπτυξη... Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο orathac έγραψε: #4.180 07-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το βρήκες! -.- I smell a troll. :who: Click για ανάπτυξη... Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε. Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.