orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι το ξερω, ακομα μ'αρεσουν, αλλα δεν ζω μονο απο αυτες.Ίσως. Αλλά κάπου είχες πει ότι σου αρέσουν οι παρεξηγήσεις. Am I wrong?
Να εξηγείς καλύτερα.
(Α, βάζε και κανα emoticon που και που, δεν βλάπτει. :who
Τα πιο πολλα ειναι φαστ απαντησεις οποτε βαριεμαι να κλικαρω απο εδω και απο εκει, συνηθως βαζω αυτα ^^, αλλα δεν ειναι αρκετα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαρα ενα τσαι
Μπα... Έχω ανοσία σε αυτά... Εξάλλου είναι διεγερτικό...
ναι αληθεια..
Δεν ηξερα οτι θα ηταν τοσο παραξενο...
Ούτε καν, αυτά τα λευκά πράγματα που κάνουν κρουτς κρουτς στη γλώσσα?
Ούτε noodles?:!:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαρα ενα τσαι <=> Χτυπα ενα τσαι <=> πιες ενα τσαιΜην το ακους...:nono:
Κανε ενα τσαι και πιες.
Απλα δεν λειτουργει τετοια ωρα :who:
Παει αναλογα με τον οργανισμο, εγω το πινω και ταβλιαζω
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην το ακους...:nono:
Κανε ενα τσαι και πιες.
Απλα δεν λειτουργει τετοια ωρα :who:
Την πιάνω τη slang... Είμαι κι εγώ παιδί του λαού...
Darkness
Περιβόητο μέλος
Μπα... Έχω ανοσία σε αυτά... Εξάλλου είναι διεγερτικό...
Ούτε καν, αυτά τα λευκά πράγματα που κάνουν κρουτς κρουτς στη γλώσσα?
Ούτε noodles?:!:
:what::what:
μπα...
Πιες ούζο.
-----------------------------------------
Ναι το ξερω, ακομα μ'αρεσουν, αλλα δεν ζω μονο απο αυτες.
Τα πιο πολλα ειναι φαστ απαντησεις οποτε βαριεμαι να κλικαρω απο εδω και απο εκει, συνηθως βαζω αυτα ^^, αλλα δεν ειναι αρκετα.
Ohh well...Κάνε ότι καταλαβαίνεις.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Βαρα ενα τσαι <=> Χτυπα ενα τσαι <=> πιες ενα τσαι
Παει αναλογα με τον οργανισμο, εγω το πινω και ταβλιαζω
Ειχα καταλαβει τι λες..
Απλα δεξου και απο εμας τους ταπεινους μια πλακα ..
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμα εινα καθε βραδυ να βαρας ουζα για να της πεσεις καλυτερα να χαπακωνεσαι.Το τσάι; Δεν ασκεί τέτοια επίδραση σ' εμένα.
Πιες ούζο.
Αμα εινα καθε βραδυ να βαρας ουζα για να της πεσεις καλυτερα να χαπακωνεσαι.
Μα δεν το είπα για κάθε βράδυ.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε τοτε παρε χαπι για ενα βραδυ μια στο τοσο, το ουζο θελει παρεα, και πιος τρωει ψαρια βραδιατικα.Μα δεν το είπα για κάθε βράδυ.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω, αλλα γενικα προτιμω Μεξικανικη κουζινα.Τα σπαει το κινεζικο!! Εχει φαει κανεις γλυκοξινο κοτοπουλο???
Ε τοτε παρε χαπι για ενα βραδυ μια στο τοσο, το ουζο θελει παρεα, και πιος τρωει ψαρια βραδιατικα.
Εαν δεν έχεις τον τελευταίο λόγο θα σκάσεις ε;
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα σπαει το κινεζικο!! Εχει φαει κανεις γλυκοξινο κοτοπουλο???
Oh yes...:no1: Η σαλτσούλα με τρελαίνει...
-----------------------------------------
Εγω, αλλα γενικα προτιμω Μεξικανικη κουζινα.
Μια λέξη μόνο... Φωτιά...
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακομα ετσι σκεφτεσαι? Εγω εχω ξεφυγει απο αυτο το σταδιο.Εαν δεν έχεις τον τελευταίο λόγο θα σκάσεις ε;
Η ΒΑΜ που πήγε;
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Μας ειχαν φερει κατι πιπεριες, δευτερη πιο καφτερη στην ευρωπη κατι τετοιο, και μας λεει "αμα καιγεστε μην πιειτε νερ..." εμεις αρπαξαμε τις πιπεριες χωρις να τον ακουμε καηκαμε, ηπιαμε νερο, καηκαμε πιο πολι,μετα δακρυσαμε κοκκινησαμε και σπιτακια. Δεν το παιζεις μαγκας με τις φωτιες.Μια λέξη μόνο... Φωτιά...
Darkness
Περιβόητο μέλος
Καλη συνεχεια...:xixi:
Καποτε θα φαω και εγω κινεζικο... μου ανοιξατε την ορεξη βραδυατικα ...
bye..
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μας ειχαν φερει κατι πιπεριες, δευτερη πιο καφτερη στην ευρωπη κατι τετοιο, και μας λεει "αμα καιγεστε μην πιειτε νερ..." εμεις αρπαξαμε τις πιπεριες χωρις να τον ακουμε καηκαμε, ηπιαμε νερο, καηκαμε πιο πολι,μετα δακρυσαμε κοκκινησαμε και σπιτακια. Δεν το παιζεις μαγκας με τις φωτιες.
Γαλατάκι, γαλατάκι άλλη φορά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.