Γαμωτο!! Ενα φιτιλι πηγα να βαλω κ εγω...!!! χεχε!! αυτο παλι με τα ischoolιτικα προξενεια που το πας??
Τι να σου πω, εγώ το θέμα το βρήκα εδώ όταν έκανα εγγραφή. Τώρα προτείνω και κανένα ζευγαράκι άμα λάχει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
αα...Πες έτσι. Δεν είμαι η μόνη. Ξημεροβραδιάζεται με πολλούς η ΒΑΜ ΒΑΜ.
:who: μαρη.. θα με παρεξηγησουν παλι.. ακου με πολλους... wtf !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν σκέφτομαι τις βλακείες που λένε μερικοί ότι ψάχνει γαμπρό και καλά.
Διάβασε τι έγραψα πιο πριν.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι για την πλακα.. χεχε!! Νταξει αλλα ειναι οτι να ναι.. (και ξερεις τελικα να ειναι αποτελεσματικο εε??)Τι να σου πω, εγώ το θέμα το βρήκα εδώ όταν έκανα εγγραφή. Τώρα προτείνω και κανένα ζευγαράκι άμα λάχει.
Darkness
Περιβόητο μέλος
κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led..Γαμωτο!! Ενα φιτιλι πηγα να βαλω κ εγω...!!! χεχε!! αυτο παλι με τα ischoolιτικα προξενεια που το πας??
:xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις..
Ετσι για την πλακα.. χεχε!! Νταξει αλλα ειναι οτι να ναι.. (και ξερεις τελικα να ειναι αποτελεσματικο εε??)
Ποιος ξέρει;
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ναι, όταν φεύγω για να πάω για ύπνο φροντίζω να το κάνω αυτό. Αλλά μπορεί να βγω και 5:30
-----------------------------------------
Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν σκέφτομαι τις βλακείες που λένε μερικοί ότι ψάχνει γαμπρό και καλά.
Σε ευχαριστω..:xixi:
:thanks:....
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε???κρατα τα φιτιλια σου για αλλου... μικρε led..
:xixi::xixi: μου εχουν αναψει αλλοι, μην ανησυχεις..
Darkness
Περιβόητο μέλος
ε οχι κ μικρος.. συνομήλικος ειμαι... !! α δηλαδη εχει αρκετους ρουφιανους ε???
μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss:
:who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss:
Darkness
Περιβόητο μέλος
Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν..Πάντως ξέρω ότι κάνεις πλάκα ΒΑΜ. Κι εγώ κάνω πλάκα. Αν έχω πει κάτι που σε προσέβαλε πες μου.
Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree:
Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi:
Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε..
roseberry
Διάσημο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι θενξ δε θα παρω..χεχε!! οκ.. εισαι οργανωμενη δηλαδη!!μηπως θες να μπεις στην μαυρη μου λιστα ???? :fss::fss:
:who: εχω και απο αυτους αρκετους, μη στεναχωριεσαι για εμενα.. :fss:
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας.Φυσικα και κανω πλακα, απλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν..
Αν με ειχε πειραξε κατι που ειπες εσυ πιστεψε με θα στο ειχα πει..:iagree:
Αρα δεν με εχει πειραξει κατι... :xixi:
Μπορω να συνεχιζω την πλακα με ατομα που ενω κανουν πλακα ξερουν ποτε να σταματανε..
Darkness
Περιβόητο μέλος
Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ..Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει.
Σε μια πλακα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας.
Το βρήκες!
-.-
I smell a troll.
:who:
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχα ναι τα σπαει!! Jack Daniel's Black Label!! Το αγαπημενου του τζιμαρα(εμενα παλι μ αρεσει το Haig).. το εμαθα απο ενα κουιζ στο ιντερνετ ''ποσο μεγαλος φαν τους εισαι''Led λατρεύω την εικόνα της υπογραφής σου. Δεν είμαι μεγάλη φαν αλλά η εικόνα με τρελαίνει.
-----------------------------------------
Στο προφιλ προσπαθησα να βαλω αυτες που τους δειχνουν στα πιο χαρακτηριστικα τους στιγμιοτυπα!!Πραγματι ειναι καλη.. Οπως και οι φωτογραφιες στο προφιλ..
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην εισαι νευροσπαστη, χαλαρωσε.Το βρήκες!
-.-
I smell a troll.
:who:
Τα ρουθουνια σου βλακειες μυριζουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.