Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:04 Ο Νίκος95 έγραψε: #3.221 02-09-09 01:04 ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:14 Η Kansas Rocks!: #3.222 02-09-09 01:14 Hello... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:15 Ο Goseithor: #3.223 02-09-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Hello... Click για ανάπτυξη... καλών την...εμείς το κλείσαμε εχθές εμείς το ανοίγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Kansas Rocks!: #3.224 02-09-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλών την...εμείς το κλείσαμε εχθές εμείς το ανοίγουμε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η seize the day: #3.225 02-09-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Πόσο σε καταλαβαίνω!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Kansas Rocks!: #3.226 02-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Πόσο σε καταλαβαίνω!!!... Click για ανάπτυξη... Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:24 Η seize the day: #3.227 02-09-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Η Kansas Rocks!: #3.228 02-09-09 01:28 [Παιδιά να κοιμάστε νωρίς βαρια 11 δεν θα σας κάνει καλό την έπαθα και τις δύο χρονιές..χαλαρώστε και κοιμηθείτε!!/QUOTE] Εύκολο να το λες... Δύσκολο να το πετύχω όμως... Απλά δε μπορώ... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Τελειώνουμε φέτος!!! Woo Hoo!!! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι και κάνω υπομονή... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #3.229 02-09-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Ο Goseithor: #3.230 02-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες βρε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο Silent_Killer: #3.231 02-09-09 01:57 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η Vampi έγραψε: #3.232 02-09-09 03:04 Μπα..Είναι νωρίς για καλημέρα. Πρέπει να πάω για ύπνο. Αλλά δεν μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:13 Η Darkness έγραψε: #3.233 02-09-09 03:13 μολις σκωτωσα μια σαρανταποδαρουσα..... φοβηθηκα πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:14 Η Vampi έγραψε: #3.234 02-09-09 03:14 Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:14 Η Kansas Rocks!: #3.222 02-09-09 01:14 Hello... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:15 Ο Goseithor: #3.223 02-09-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Hello... Click για ανάπτυξη... καλών την...εμείς το κλείσαμε εχθές εμείς το ανοίγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Kansas Rocks!: #3.224 02-09-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλών την...εμείς το κλείσαμε εχθές εμείς το ανοίγουμε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η seize the day: #3.225 02-09-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Πόσο σε καταλαβαίνω!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Kansas Rocks!: #3.226 02-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Πόσο σε καταλαβαίνω!!!... Click για ανάπτυξη... Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:24 Η seize the day: #3.227 02-09-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Η Kansas Rocks!: #3.228 02-09-09 01:28 [Παιδιά να κοιμάστε νωρίς βαρια 11 δεν θα σας κάνει καλό την έπαθα και τις δύο χρονιές..χαλαρώστε και κοιμηθείτε!!/QUOTE] Εύκολο να το λες... Δύσκολο να το πετύχω όμως... Απλά δε μπορώ... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Τελειώνουμε φέτος!!! Woo Hoo!!! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι και κάνω υπομονή... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #3.229 02-09-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Ο Goseithor: #3.230 02-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες βρε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο Silent_Killer: #3.231 02-09-09 01:57 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η Vampi έγραψε: #3.232 02-09-09 03:04 Μπα..Είναι νωρίς για καλημέρα. Πρέπει να πάω για ύπνο. Αλλά δεν μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:13 Η Darkness έγραψε: #3.233 02-09-09 03:13 μολις σκωτωσα μια σαρανταποδαρουσα..... φοβηθηκα πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:14 Η Vampi έγραψε: #3.234 02-09-09 03:14 Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hello... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:15 Ο Goseithor: #3.223 02-09-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Hello... Click για ανάπτυξη... καλών την...εμείς το κλείσαμε εχθές εμείς το ανοίγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Kansas Rocks!: #3.224 02-09-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλών την...εμείς το κλείσαμε εχθές εμείς το ανοίγουμε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η seize the day: #3.225 02-09-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Πόσο σε καταλαβαίνω!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Kansas Rocks!: #3.226 02-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Πόσο σε καταλαβαίνω!!!... Click για ανάπτυξη... Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:24 Η seize the day: #3.227 02-09-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Η Kansas Rocks!: #3.228 02-09-09 01:28 [Παιδιά να κοιμάστε νωρίς βαρια 11 δεν θα σας κάνει καλό την έπαθα και τις δύο χρονιές..χαλαρώστε και κοιμηθείτε!!/QUOTE] Εύκολο να το λες... Δύσκολο να το πετύχω όμως... Απλά δε μπορώ... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Τελειώνουμε φέτος!!! Woo Hoo!!! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι και κάνω υπομονή... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #3.229 02-09-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Ο Goseithor: #3.230 02-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες βρε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο Silent_Killer: #3.231 02-09-09 01:57 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η Vampi έγραψε: #3.232 02-09-09 03:04 Μπα..Είναι νωρίς για καλημέρα. Πρέπει να πάω για ύπνο. Αλλά δεν μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:13 Η Darkness έγραψε: #3.233 02-09-09 03:13 μολις σκωτωσα μια σαρανταποδαρουσα..... φοβηθηκα πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:14 Η Vampi έγραψε: #3.234 02-09-09 03:14 Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Hello... Click για ανάπτυξη... καλών την...εμείς το κλείσαμε εχθές εμείς το ανοίγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Kansas Rocks!: #3.224 02-09-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλών την...εμείς το κλείσαμε εχθές εμείς το ανοίγουμε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η seize the day: #3.225 02-09-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Πόσο σε καταλαβαίνω!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Kansas Rocks!: #3.226 02-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Πόσο σε καταλαβαίνω!!!... Click για ανάπτυξη... Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:24 Η seize the day: #3.227 02-09-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Η Kansas Rocks!: #3.228 02-09-09 01:28 [Παιδιά να κοιμάστε νωρίς βαρια 11 δεν θα σας κάνει καλό την έπαθα και τις δύο χρονιές..χαλαρώστε και κοιμηθείτε!!/QUOTE] Εύκολο να το λες... Δύσκολο να το πετύχω όμως... Απλά δε μπορώ... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Τελειώνουμε φέτος!!! Woo Hoo!!! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι και κάνω υπομονή... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #3.229 02-09-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Ο Goseithor: #3.230 02-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες βρε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο Silent_Killer: #3.231 02-09-09 01:57 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η Vampi έγραψε: #3.232 02-09-09 03:04 Μπα..Είναι νωρίς για καλημέρα. Πρέπει να πάω για ύπνο. Αλλά δεν μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:13 Η Darkness έγραψε: #3.233 02-09-09 03:13 μολις σκωτωσα μια σαρανταποδαρουσα..... φοβηθηκα πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:14 Η Vampi έγραψε: #3.234 02-09-09 03:14 Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλών την...εμείς το κλείσαμε εχθές εμείς το ανοίγουμε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η seize the day: #3.225 02-09-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Πόσο σε καταλαβαίνω!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Kansas Rocks!: #3.226 02-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Πόσο σε καταλαβαίνω!!!... Click για ανάπτυξη... Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:24 Η seize the day: #3.227 02-09-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Η Kansas Rocks!: #3.228 02-09-09 01:28 [Παιδιά να κοιμάστε νωρίς βαρια 11 δεν θα σας κάνει καλό την έπαθα και τις δύο χρονιές..χαλαρώστε και κοιμηθείτε!!/QUOTE] Εύκολο να το λες... Δύσκολο να το πετύχω όμως... Απλά δε μπορώ... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Τελειώνουμε φέτος!!! Woo Hoo!!! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι και κάνω υπομονή... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #3.229 02-09-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Ο Goseithor: #3.230 02-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες βρε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο Silent_Killer: #3.231 02-09-09 01:57 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η Vampi έγραψε: #3.232 02-09-09 03:04 Μπα..Είναι νωρίς για καλημέρα. Πρέπει να πάω για ύπνο. Αλλά δεν μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:13 Η Darkness έγραψε: #3.233 02-09-09 03:13 μολις σκωτωσα μια σαρανταποδαρουσα..... φοβηθηκα πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:14 Η Vampi έγραψε: #3.234 02-09-09 03:14 Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Πόσο σε καταλαβαίνω!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Η Kansas Rocks!: #3.226 02-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Πόσο σε καταλαβαίνω!!!... Click για ανάπτυξη... Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:24 Η seize the day: #3.227 02-09-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Η Kansas Rocks!: #3.228 02-09-09 01:28 [Παιδιά να κοιμάστε νωρίς βαρια 11 δεν θα σας κάνει καλό την έπαθα και τις δύο χρονιές..χαλαρώστε και κοιμηθείτε!!/QUOTE] Εύκολο να το λες... Δύσκολο να το πετύχω όμως... Απλά δε μπορώ... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Τελειώνουμε φέτος!!! Woo Hoo!!! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι και κάνω υπομονή... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #3.229 02-09-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Ο Goseithor: #3.230 02-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες βρε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο Silent_Killer: #3.231 02-09-09 01:57 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η Vampi έγραψε: #3.232 02-09-09 03:04 Μπα..Είναι νωρίς για καλημέρα. Πρέπει να πάω για ύπνο. Αλλά δεν μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:13 Η Darkness έγραψε: #3.233 02-09-09 03:13 μολις σκωτωσα μια σαρανταποδαρουσα..... φοβηθηκα πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:14 Η Vampi έγραψε: #3.234 02-09-09 03:14 Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Πόσο σε καταλαβαίνω!!!... Click για ανάπτυξη... Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:24 Η seize the day: #3.227 02-09-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Η Kansas Rocks!: #3.228 02-09-09 01:28 [Παιδιά να κοιμάστε νωρίς βαρια 11 δεν θα σας κάνει καλό την έπαθα και τις δύο χρονιές..χαλαρώστε και κοιμηθείτε!!/QUOTE] Εύκολο να το λες... Δύσκολο να το πετύχω όμως... Απλά δε μπορώ... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Τελειώνουμε φέτος!!! Woo Hoo!!! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι και κάνω υπομονή... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #3.229 02-09-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Ο Goseithor: #3.230 02-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες βρε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο Silent_Killer: #3.231 02-09-09 01:57 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η Vampi έγραψε: #3.232 02-09-09 03:04 Μπα..Είναι νωρίς για καλημέρα. Πρέπει να πάω για ύπνο. Αλλά δεν μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:13 Η Darkness έγραψε: #3.233 02-09-09 03:13 μολις σκωτωσα μια σαρανταποδαρουσα..... φοβηθηκα πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:14 Η Vampi έγραψε: #3.234 02-09-09 03:14 Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Παθούσα κι εσύ??? Άντε καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Η Kansas Rocks!: #3.228 02-09-09 01:28 [Παιδιά να κοιμάστε νωρίς βαρια 11 δεν θα σας κάνει καλό την έπαθα και τις δύο χρονιές..χαλαρώστε και κοιμηθείτε!!/QUOTE] Εύκολο να το λες... Δύσκολο να το πετύχω όμως... Απλά δε μπορώ... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Τελειώνουμε φέτος!!! Woo Hoo!!! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι και κάνω υπομονή... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #3.229 02-09-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Ο Goseithor: #3.230 02-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες βρε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο Silent_Killer: #3.231 02-09-09 01:57 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η Vampi έγραψε: #3.232 02-09-09 03:04 Μπα..Είναι νωρίς για καλημέρα. Πρέπει να πάω για ύπνο. Αλλά δεν μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:13 Η Darkness έγραψε: #3.233 02-09-09 03:13 μολις σκωτωσα μια σαρανταποδαρουσα..... φοβηθηκα πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:14 Η Vampi έγραψε: #3.234 02-09-09 03:14 Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[Παιδιά να κοιμάστε νωρίς βαρια 11 δεν θα σας κάνει καλό την έπαθα και τις δύο χρονιές..χαλαρώστε και κοιμηθείτε!!/QUOTE] Εύκολο να το λες... Δύσκολο να το πετύχω όμως... Απλά δε μπορώ... Παθούσα,παθούσα! Επιτέλους,ξεκινά η χρονιά!Από τη μια,βρίζω την τύχη μου για το απίστευτο διάβασμα και από την άλλη χαίρομαι τρομερά που έφτασε ο καιρός για την αντίστροφη μέτρηση(η φοιτητική ζωή πλησιάζει...).Καλή αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Τελειώνουμε φέτος!!! Woo Hoo!!! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι και κάνω υπομονή... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #3.229 02-09-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Ο Goseithor: #3.230 02-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες βρε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο Silent_Killer: #3.231 02-09-09 01:57 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η Vampi έγραψε: #3.232 02-09-09 03:04 Μπα..Είναι νωρίς για καλημέρα. Πρέπει να πάω για ύπνο. Αλλά δεν μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:13 Η Darkness έγραψε: #3.233 02-09-09 03:13 μολις σκωτωσα μια σαρανταποδαρουσα..... φοβηθηκα πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:14 Η Vampi έγραψε: #3.234 02-09-09 03:14 Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι ρε γαμώτο... Από το πολύ το διάβασμα όλη μέρα με έχει πιάσει υπερδιέγερση και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Θα το "αγοράσω" το μαγαζάκι μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Ο Goseithor: #3.230 02-09-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες βρε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο Silent_Killer: #3.231 02-09-09 01:57 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η Vampi έγραψε: #3.232 02-09-09 03:04 Μπα..Είναι νωρίς για καλημέρα. Πρέπει να πάω για ύπνο. Αλλά δεν μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:13 Η Darkness έγραψε: #3.233 02-09-09 03:13 μολις σκωτωσα μια σαρανταποδαρουσα..... φοβηθηκα πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:14 Η Vampi έγραψε: #3.234 02-09-09 03:14 Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: το μαγαζι μου θες να αγορασεις? Ηρθα και εγω καλε...... χτες δεν ημουν και στα καλυτερα μου για να μπω ... Αν και δεν κοιμομουν. Ποιοι ειστε αποψε εδω???? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες βρε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:57 Ο Silent_Killer: #3.231 02-09-09 01:57 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η Vampi έγραψε: #3.232 02-09-09 03:04 Μπα..Είναι νωρίς για καλημέρα. Πρέπει να πάω για ύπνο. Αλλά δεν μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:13 Η Darkness έγραψε: #3.233 02-09-09 03:13 μολις σκωτωσα μια σαρανταποδαρουσα..... φοβηθηκα πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:14 Η Vampi έγραψε: #3.234 02-09-09 03:14 Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:04 Η Vampi έγραψε: #3.232 02-09-09 03:04 Μπα..Είναι νωρίς για καλημέρα. Πρέπει να πάω για ύπνο. Αλλά δεν μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:13 Η Darkness έγραψε: #3.233 02-09-09 03:13 μολις σκωτωσα μια σαρανταποδαρουσα..... φοβηθηκα πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:14 Η Vampi έγραψε: #3.234 02-09-09 03:14 Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα..Είναι νωρίς για καλημέρα. Πρέπει να πάω για ύπνο. Αλλά δεν μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:13 Η Darkness έγραψε: #3.233 02-09-09 03:13 μολις σκωτωσα μια σαρανταποδαρουσα..... φοβηθηκα πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:14 Η Vampi έγραψε: #3.234 02-09-09 03:14 Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μολις σκωτωσα μια σαρανταποδαρουσα..... φοβηθηκα πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:14 Η Vampi έγραψε: #3.234 02-09-09 03:14 Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι! Γιατί; Δεν σε πειράζουν. Κι εγώ πριν όταν έφτιαχνα το κλουβάκι του μωρού παραλίγο να πατήσω ένα σαλιγκάρι. Το γλύτωσα όμως. ----------------------------------------- Καλά έχω τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Νομίζω ότι ακούω κάποιον να παίζει πιάνο. :s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:29 Η Darkness έγραψε: #3.235 02-09-09 03:29 Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Vampi έγραψε: #3.236 02-09-09 03:31 Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βγάλε την έξω. Καλά εγώ ούτε κουνούπι δε σκοτώνω. Ότι έντομο βρω το ακουμπάω σε φύλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η confusius: #3.237 02-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είναι σαρανταποδαρούσα αυτό, ο Χαϊλάντερ είναι! Προσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι τσιμπανε! [σε καθησύχασα τώρα,ε?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Kansas Rocks!: #3.238 02-09-09 03:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε ηταν στο δωματιο μου και πηγαινε σαν τρελη..Τι αλλο θα μπορουσα να την κανω? Οκ αν ηταν σαλιγκαρι εννοειτε πως δεν θα τα πειραζα. Ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσει να τα σκοτωνω... Αλλα οταν δω σκορπιο ( ας μη τον αναφερω καλυτερα γιατι θα εμφανιστει κανενας :who ΄ή σαρανταποδαρουσα τρεχω μακρυα.... :!::!: Μολις ειδα οτι δεν πεθανε ακομα.... Click για ανάπτυξη... Μπλιάχ, τα έντομα είναι απαίσια... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μόλις βλέπω ένα έντομο να κινείται, με πιάνει φαγούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:35 Η Vampi έγραψε: #3.239 02-09-09 03:35 Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο phanis έγραψε: #3.240 02-09-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ τα λατρεύω τα έντομα. :xixi: Click για ανάπτυξη... και τις κατσαριδες τυπου καναντερ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.