Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 03:55 Η Kansas Rocks!: #3.101 30-08-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: βασικα ειναι 2 διαφορετικα εγω τα βαλα μαζι,επρεπε να διευκρυνησω πως ηταν διαφορετικα.Μοιαζει πολυ λιγο απλα επειδη ο Σεφερης μιλα για βραδινες σκεψεις που του δημιουργει η οψη του φεγγαριου σε μπερδεψε καπως.. Click για ανάπτυξη... Α, δεν το κατάλαβα ότι ήταν διαφορετικά... Είμαι και της θετικής... Κυρίως αυτό που λέει στο πρώτο, "Νύχτωσε. Ώρα πού αναρωτιέται κανείς τι έπραξε στη ζωή του.", μου θύμισε πολύ το σημείο που λέει ο Σεφέρης, για το αλφαβητάρι των άστρων κλπ κλπ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Eπιτρέψτε μου. https://www.youtube.com/watch?v=eUvApC0bwUk Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό συγκρότημα... Οι Louise Attaque μου αρέσουν πιο πολύ βέβαια. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=0emXuhPTWUM[/ame][ame="https://www.youtube.com/watch?v=0emXuhPTWUM"][/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:05 Η razorbladeDream: #3.102 30-08-09 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Α, δεν το κατάλαβα ότι ήταν διαφορετικά... Είμαι και της θετικής... Κυρίως αυτό που λέει στο πρώτο, "Νύχτωσε. Ώρα πού αναρωτιέται κανείς τι έπραξε στη ζωή του.", μου θύμισε πολύ το σημείο που λέει ο Σεφέρης, για το αλφαβητάρι των άστρων κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... Και εγω της Θετικης ημουν τα ποιηματα δεν εχουν κατευθυνσηναι ναι καταλαβα πως το συνδεσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:05 Ο ledzeppelinick: #3.103 30-08-09 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Α, δεν το κατάλαβα ότι ήταν διαφορετικά... Είμαι και της θετικής... Κυρίως αυτό που λέει στο πρώτο, "Νύχτωσε. Ώρα πού αναρωτιέται κανείς τι έπραξε στη ζωή του.", μου θύμισε πολύ το σημείο που λέει ο Σεφέρης, για το αλφαβητάρι των άστρων κλπ κλπ... ----------------------------------------- Πολύ καλό συγκρότημα... Οι Louise Attaque μου αρέσουν πιο πολύ βέβαια. https://www.youtube.com/watch?v=0emXuhPTWUM Click για ανάπτυξη... Εχεις παντως κατι με το βιολι εε??? Kansas, Louise Attaque.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:14 Η Kansas Rocks!: #3.104 30-08-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εχεις παντως κατι με το βιολι εε??? Kansas, Louise Attaque.... Click για ανάπτυξη... Ναι... Παρόλο που κάνω 11 χρόνια πιάνο, το βιολί με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ, δεν ξέρω γιατί...Και σκέφτομαι να το ξεκινήσω μετά στο πανεπιστήμιο... Είναι που ακούω και πολύ τους kansas, και με έχει επηρεάσει... Να παίζω και κανένα κομματάκι... Προς το παρόν, παίζω Jethro Tull στο πιάνο, κάτι Aqualung ή Locomotive Breath, τα έχω βγάλει μια χαρά. Μου αρέσει το γρήγορο πιάνο, σε στυλ "σαλούν" και blues. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:16 Η Alessandra: #3.105 30-08-09 04:16 Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο Goseithor: #3.106 30-08-09 04:21 καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Ο ledzeppelinick: #3.107 30-08-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι... Παρόλο που κάνω 11 χρόνια πιάνο, το βιολί με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ, δεν ξέρω γιατί...Και σκέφτομαι να το ξεκινήσω μετά στο πανεπιστήμιο... Είναι που ακούω και πολύ τους kansas, και με έχει επηρεάσει... Να παίζω και κανένα κομματάκι... Προς το παρόν, παίζω Jethro Tull στο πιάνο, κάτι Aqualung ή Locomotive Breath, τα έχω βγάλει μια χαρά. Μου αρέσει το γρήγορο πιάνο, σε στυλ "σαλούν" και blues. Click για ανάπτυξη... Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:34 Ο KostasTheGreek: #3.108 30-08-09 04:34 :wow::wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Η Kansas Rocks!: #3.109 30-08-09 04:40 Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Click για ανάπτυξη... Λες? Εσείς εδώ τα εκτιμάτε δεόντως κάτι τέτοια απ'ότι έχω καταλάβει... Αν βρω χρόνο, μπορεί... Θα παίξω κάτι σε στυλ "Love Potion Number 9" [ame]https://www.youtube.com/watch?v=iQgKOcjIh4M[/ame] To κομμάτι που είναι το πιάνο σόλο, το παίζω πολύ καλά... καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Καληνύχτα! Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Ου! Αυτοί, οι Kansas και οι Queen, είναι οι αγαπημένοι μου... Τώρα τελευταία βεβαια μόνο Jethro Tull έχω βγάλει στο πιάνο... Μου αρεσουν πάρα πολύ... Αυτούς, καταφερα να τους δω live. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:45 Η Alessandra: #3.110 30-08-09 04:45 Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Click για ανάπτυξη... .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:47 Η Χριστιάννα ^^: #3.111 30-08-09 04:47 Νομίζω πως αν δεν το πω πουθενά δεν θα το νιώσω ποτέ. Κι αφού δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία ας το γράψω έστω εδώ. Αντίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:53 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.112 30-08-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Τι πέθανε κανεις? Click για ανάπτυξη... Η Ελενη μεταφορικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.113 30-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: E??... Click για ανάπτυξη... Ξερω'γω τι λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:00 Η Alessandra: #3.114 30-08-09 05:00 Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: βασικα ειναι 2 διαφορετικα εγω τα βαλα μαζι,επρεπε να διευκρυνησω πως ηταν διαφορετικα.Μοιαζει πολυ λιγο απλα επειδη ο Σεφερης μιλα για βραδινες σκεψεις που του δημιουργει η οψη του φεγγαριου σε μπερδεψε καπως.. Click για ανάπτυξη... Α, δεν το κατάλαβα ότι ήταν διαφορετικά... Είμαι και της θετικής... Κυρίως αυτό που λέει στο πρώτο, "Νύχτωσε. Ώρα πού αναρωτιέται κανείς τι έπραξε στη ζωή του.", μου θύμισε πολύ το σημείο που λέει ο Σεφέρης, για το αλφαβητάρι των άστρων κλπ κλπ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Eπιτρέψτε μου. https://www.youtube.com/watch?v=eUvApC0bwUk Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό συγκρότημα... Οι Louise Attaque μου αρέσουν πιο πολύ βέβαια. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=0emXuhPTWUM[/ame][ame="https://www.youtube.com/watch?v=0emXuhPTWUM"][/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:05 Η razorbladeDream: #3.102 30-08-09 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Α, δεν το κατάλαβα ότι ήταν διαφορετικά... Είμαι και της θετικής... Κυρίως αυτό που λέει στο πρώτο, "Νύχτωσε. Ώρα πού αναρωτιέται κανείς τι έπραξε στη ζωή του.", μου θύμισε πολύ το σημείο που λέει ο Σεφέρης, για το αλφαβητάρι των άστρων κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... Και εγω της Θετικης ημουν τα ποιηματα δεν εχουν κατευθυνσηναι ναι καταλαβα πως το συνδεσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:05 Ο ledzeppelinick: #3.103 30-08-09 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Α, δεν το κατάλαβα ότι ήταν διαφορετικά... Είμαι και της θετικής... Κυρίως αυτό που λέει στο πρώτο, "Νύχτωσε. Ώρα πού αναρωτιέται κανείς τι έπραξε στη ζωή του.", μου θύμισε πολύ το σημείο που λέει ο Σεφέρης, για το αλφαβητάρι των άστρων κλπ κλπ... ----------------------------------------- Πολύ καλό συγκρότημα... Οι Louise Attaque μου αρέσουν πιο πολύ βέβαια. https://www.youtube.com/watch?v=0emXuhPTWUM Click για ανάπτυξη... Εχεις παντως κατι με το βιολι εε??? Kansas, Louise Attaque.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:14 Η Kansas Rocks!: #3.104 30-08-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εχεις παντως κατι με το βιολι εε??? Kansas, Louise Attaque.... Click για ανάπτυξη... Ναι... Παρόλο που κάνω 11 χρόνια πιάνο, το βιολί με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ, δεν ξέρω γιατί...Και σκέφτομαι να το ξεκινήσω μετά στο πανεπιστήμιο... Είναι που ακούω και πολύ τους kansas, και με έχει επηρεάσει... Να παίζω και κανένα κομματάκι... Προς το παρόν, παίζω Jethro Tull στο πιάνο, κάτι Aqualung ή Locomotive Breath, τα έχω βγάλει μια χαρά. Μου αρέσει το γρήγορο πιάνο, σε στυλ "σαλούν" και blues. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:16 Η Alessandra: #3.105 30-08-09 04:16 Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο Goseithor: #3.106 30-08-09 04:21 καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Ο ledzeppelinick: #3.107 30-08-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι... Παρόλο που κάνω 11 χρόνια πιάνο, το βιολί με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ, δεν ξέρω γιατί...Και σκέφτομαι να το ξεκινήσω μετά στο πανεπιστήμιο... Είναι που ακούω και πολύ τους kansas, και με έχει επηρεάσει... Να παίζω και κανένα κομματάκι... Προς το παρόν, παίζω Jethro Tull στο πιάνο, κάτι Aqualung ή Locomotive Breath, τα έχω βγάλει μια χαρά. Μου αρέσει το γρήγορο πιάνο, σε στυλ "σαλούν" και blues. Click για ανάπτυξη... Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:34 Ο KostasTheGreek: #3.108 30-08-09 04:34 :wow::wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Η Kansas Rocks!: #3.109 30-08-09 04:40 Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Click για ανάπτυξη... Λες? Εσείς εδώ τα εκτιμάτε δεόντως κάτι τέτοια απ'ότι έχω καταλάβει... Αν βρω χρόνο, μπορεί... Θα παίξω κάτι σε στυλ "Love Potion Number 9" [ame]https://www.youtube.com/watch?v=iQgKOcjIh4M[/ame] To κομμάτι που είναι το πιάνο σόλο, το παίζω πολύ καλά... καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Καληνύχτα! Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Ου! Αυτοί, οι Kansas και οι Queen, είναι οι αγαπημένοι μου... Τώρα τελευταία βεβαια μόνο Jethro Tull έχω βγάλει στο πιάνο... Μου αρεσουν πάρα πολύ... Αυτούς, καταφερα να τους δω live. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:45 Η Alessandra: #3.110 30-08-09 04:45 Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Click για ανάπτυξη... .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:47 Η Χριστιάννα ^^: #3.111 30-08-09 04:47 Νομίζω πως αν δεν το πω πουθενά δεν θα το νιώσω ποτέ. Κι αφού δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία ας το γράψω έστω εδώ. Αντίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:53 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.112 30-08-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Τι πέθανε κανεις? Click για ανάπτυξη... Η Ελενη μεταφορικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.113 30-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: E??... Click για ανάπτυξη... Ξερω'γω τι λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:00 Η Alessandra: #3.114 30-08-09 05:00 Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Α, δεν το κατάλαβα ότι ήταν διαφορετικά... Είμαι και της θετικής... Κυρίως αυτό που λέει στο πρώτο, "Νύχτωσε. Ώρα πού αναρωτιέται κανείς τι έπραξε στη ζωή του.", μου θύμισε πολύ το σημείο που λέει ο Σεφέρης, για το αλφαβητάρι των άστρων κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... Και εγω της Θετικης ημουν τα ποιηματα δεν εχουν κατευθυνσηναι ναι καταλαβα πως το συνδεσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:05 Ο ledzeppelinick: #3.103 30-08-09 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Α, δεν το κατάλαβα ότι ήταν διαφορετικά... Είμαι και της θετικής... Κυρίως αυτό που λέει στο πρώτο, "Νύχτωσε. Ώρα πού αναρωτιέται κανείς τι έπραξε στη ζωή του.", μου θύμισε πολύ το σημείο που λέει ο Σεφέρης, για το αλφαβητάρι των άστρων κλπ κλπ... ----------------------------------------- Πολύ καλό συγκρότημα... Οι Louise Attaque μου αρέσουν πιο πολύ βέβαια. https://www.youtube.com/watch?v=0emXuhPTWUM Click για ανάπτυξη... Εχεις παντως κατι με το βιολι εε??? Kansas, Louise Attaque.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:14 Η Kansas Rocks!: #3.104 30-08-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εχεις παντως κατι με το βιολι εε??? Kansas, Louise Attaque.... Click για ανάπτυξη... Ναι... Παρόλο που κάνω 11 χρόνια πιάνο, το βιολί με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ, δεν ξέρω γιατί...Και σκέφτομαι να το ξεκινήσω μετά στο πανεπιστήμιο... Είναι που ακούω και πολύ τους kansas, και με έχει επηρεάσει... Να παίζω και κανένα κομματάκι... Προς το παρόν, παίζω Jethro Tull στο πιάνο, κάτι Aqualung ή Locomotive Breath, τα έχω βγάλει μια χαρά. Μου αρέσει το γρήγορο πιάνο, σε στυλ "σαλούν" και blues. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:16 Η Alessandra: #3.105 30-08-09 04:16 Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο Goseithor: #3.106 30-08-09 04:21 καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Ο ledzeppelinick: #3.107 30-08-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι... Παρόλο που κάνω 11 χρόνια πιάνο, το βιολί με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ, δεν ξέρω γιατί...Και σκέφτομαι να το ξεκινήσω μετά στο πανεπιστήμιο... Είναι που ακούω και πολύ τους kansas, και με έχει επηρεάσει... Να παίζω και κανένα κομματάκι... Προς το παρόν, παίζω Jethro Tull στο πιάνο, κάτι Aqualung ή Locomotive Breath, τα έχω βγάλει μια χαρά. Μου αρέσει το γρήγορο πιάνο, σε στυλ "σαλούν" και blues. Click για ανάπτυξη... Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:34 Ο KostasTheGreek: #3.108 30-08-09 04:34 :wow::wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Η Kansas Rocks!: #3.109 30-08-09 04:40 Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Click για ανάπτυξη... Λες? Εσείς εδώ τα εκτιμάτε δεόντως κάτι τέτοια απ'ότι έχω καταλάβει... Αν βρω χρόνο, μπορεί... Θα παίξω κάτι σε στυλ "Love Potion Number 9" [ame]https://www.youtube.com/watch?v=iQgKOcjIh4M[/ame] To κομμάτι που είναι το πιάνο σόλο, το παίζω πολύ καλά... καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Καληνύχτα! Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Ου! Αυτοί, οι Kansas και οι Queen, είναι οι αγαπημένοι μου... Τώρα τελευταία βεβαια μόνο Jethro Tull έχω βγάλει στο πιάνο... Μου αρεσουν πάρα πολύ... Αυτούς, καταφερα να τους δω live. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:45 Η Alessandra: #3.110 30-08-09 04:45 Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Click για ανάπτυξη... .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:47 Η Χριστιάννα ^^: #3.111 30-08-09 04:47 Νομίζω πως αν δεν το πω πουθενά δεν θα το νιώσω ποτέ. Κι αφού δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία ας το γράψω έστω εδώ. Αντίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:53 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.112 30-08-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Τι πέθανε κανεις? Click για ανάπτυξη... Η Ελενη μεταφορικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.113 30-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: E??... Click για ανάπτυξη... Ξερω'γω τι λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:00 Η Alessandra: #3.114 30-08-09 05:00 Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Α, δεν το κατάλαβα ότι ήταν διαφορετικά... Είμαι και της θετικής... Κυρίως αυτό που λέει στο πρώτο, "Νύχτωσε. Ώρα πού αναρωτιέται κανείς τι έπραξε στη ζωή του.", μου θύμισε πολύ το σημείο που λέει ο Σεφέρης, για το αλφαβητάρι των άστρων κλπ κλπ... ----------------------------------------- Πολύ καλό συγκρότημα... Οι Louise Attaque μου αρέσουν πιο πολύ βέβαια. https://www.youtube.com/watch?v=0emXuhPTWUM Click για ανάπτυξη... Εχεις παντως κατι με το βιολι εε??? Kansas, Louise Attaque.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:14 Η Kansas Rocks!: #3.104 30-08-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εχεις παντως κατι με το βιολι εε??? Kansas, Louise Attaque.... Click για ανάπτυξη... Ναι... Παρόλο που κάνω 11 χρόνια πιάνο, το βιολί με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ, δεν ξέρω γιατί...Και σκέφτομαι να το ξεκινήσω μετά στο πανεπιστήμιο... Είναι που ακούω και πολύ τους kansas, και με έχει επηρεάσει... Να παίζω και κανένα κομματάκι... Προς το παρόν, παίζω Jethro Tull στο πιάνο, κάτι Aqualung ή Locomotive Breath, τα έχω βγάλει μια χαρά. Μου αρέσει το γρήγορο πιάνο, σε στυλ "σαλούν" και blues. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:16 Η Alessandra: #3.105 30-08-09 04:16 Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο Goseithor: #3.106 30-08-09 04:21 καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Ο ledzeppelinick: #3.107 30-08-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι... Παρόλο που κάνω 11 χρόνια πιάνο, το βιολί με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ, δεν ξέρω γιατί...Και σκέφτομαι να το ξεκινήσω μετά στο πανεπιστήμιο... Είναι που ακούω και πολύ τους kansas, και με έχει επηρεάσει... Να παίζω και κανένα κομματάκι... Προς το παρόν, παίζω Jethro Tull στο πιάνο, κάτι Aqualung ή Locomotive Breath, τα έχω βγάλει μια χαρά. Μου αρέσει το γρήγορο πιάνο, σε στυλ "σαλούν" και blues. Click για ανάπτυξη... Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:34 Ο KostasTheGreek: #3.108 30-08-09 04:34 :wow::wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Η Kansas Rocks!: #3.109 30-08-09 04:40 Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Click για ανάπτυξη... Λες? Εσείς εδώ τα εκτιμάτε δεόντως κάτι τέτοια απ'ότι έχω καταλάβει... Αν βρω χρόνο, μπορεί... Θα παίξω κάτι σε στυλ "Love Potion Number 9" [ame]https://www.youtube.com/watch?v=iQgKOcjIh4M[/ame] To κομμάτι που είναι το πιάνο σόλο, το παίζω πολύ καλά... καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Καληνύχτα! Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Ου! Αυτοί, οι Kansas και οι Queen, είναι οι αγαπημένοι μου... Τώρα τελευταία βεβαια μόνο Jethro Tull έχω βγάλει στο πιάνο... Μου αρεσουν πάρα πολύ... Αυτούς, καταφερα να τους δω live. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:45 Η Alessandra: #3.110 30-08-09 04:45 Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Click για ανάπτυξη... .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:47 Η Χριστιάννα ^^: #3.111 30-08-09 04:47 Νομίζω πως αν δεν το πω πουθενά δεν θα το νιώσω ποτέ. Κι αφού δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία ας το γράψω έστω εδώ. Αντίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:53 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.112 30-08-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Τι πέθανε κανεις? Click για ανάπτυξη... Η Ελενη μεταφορικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.113 30-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: E??... Click για ανάπτυξη... Ξερω'γω τι λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:00 Η Alessandra: #3.114 30-08-09 05:00 Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εχεις παντως κατι με το βιολι εε??? Kansas, Louise Attaque.... Click για ανάπτυξη... Ναι... Παρόλο που κάνω 11 χρόνια πιάνο, το βιολί με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ, δεν ξέρω γιατί...Και σκέφτομαι να το ξεκινήσω μετά στο πανεπιστήμιο... Είναι που ακούω και πολύ τους kansas, και με έχει επηρεάσει... Να παίζω και κανένα κομματάκι... Προς το παρόν, παίζω Jethro Tull στο πιάνο, κάτι Aqualung ή Locomotive Breath, τα έχω βγάλει μια χαρά. Μου αρέσει το γρήγορο πιάνο, σε στυλ "σαλούν" και blues. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:16 Η Alessandra: #3.105 30-08-09 04:16 Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο Goseithor: #3.106 30-08-09 04:21 καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Ο ledzeppelinick: #3.107 30-08-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι... Παρόλο που κάνω 11 χρόνια πιάνο, το βιολί με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ, δεν ξέρω γιατί...Και σκέφτομαι να το ξεκινήσω μετά στο πανεπιστήμιο... Είναι που ακούω και πολύ τους kansas, και με έχει επηρεάσει... Να παίζω και κανένα κομματάκι... Προς το παρόν, παίζω Jethro Tull στο πιάνο, κάτι Aqualung ή Locomotive Breath, τα έχω βγάλει μια χαρά. Μου αρέσει το γρήγορο πιάνο, σε στυλ "σαλούν" και blues. Click για ανάπτυξη... Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:34 Ο KostasTheGreek: #3.108 30-08-09 04:34 :wow::wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Η Kansas Rocks!: #3.109 30-08-09 04:40 Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Click για ανάπτυξη... Λες? Εσείς εδώ τα εκτιμάτε δεόντως κάτι τέτοια απ'ότι έχω καταλάβει... Αν βρω χρόνο, μπορεί... Θα παίξω κάτι σε στυλ "Love Potion Number 9" [ame]https://www.youtube.com/watch?v=iQgKOcjIh4M[/ame] To κομμάτι που είναι το πιάνο σόλο, το παίζω πολύ καλά... καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Καληνύχτα! Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Ου! Αυτοί, οι Kansas και οι Queen, είναι οι αγαπημένοι μου... Τώρα τελευταία βεβαια μόνο Jethro Tull έχω βγάλει στο πιάνο... Μου αρεσουν πάρα πολύ... Αυτούς, καταφερα να τους δω live. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:45 Η Alessandra: #3.110 30-08-09 04:45 Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Click για ανάπτυξη... .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:47 Η Χριστιάννα ^^: #3.111 30-08-09 04:47 Νομίζω πως αν δεν το πω πουθενά δεν θα το νιώσω ποτέ. Κι αφού δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία ας το γράψω έστω εδώ. Αντίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:53 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.112 30-08-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Τι πέθανε κανεις? Click για ανάπτυξη... Η Ελενη μεταφορικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.113 30-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: E??... Click για ανάπτυξη... Ξερω'γω τι λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:00 Η Alessandra: #3.114 30-08-09 05:00 Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:21 Ο Goseithor: #3.106 30-08-09 04:21 καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Ο ledzeppelinick: #3.107 30-08-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι... Παρόλο που κάνω 11 χρόνια πιάνο, το βιολί με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ, δεν ξέρω γιατί...Και σκέφτομαι να το ξεκινήσω μετά στο πανεπιστήμιο... Είναι που ακούω και πολύ τους kansas, και με έχει επηρεάσει... Να παίζω και κανένα κομματάκι... Προς το παρόν, παίζω Jethro Tull στο πιάνο, κάτι Aqualung ή Locomotive Breath, τα έχω βγάλει μια χαρά. Μου αρέσει το γρήγορο πιάνο, σε στυλ "σαλούν" και blues. Click για ανάπτυξη... Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:34 Ο KostasTheGreek: #3.108 30-08-09 04:34 :wow::wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Η Kansas Rocks!: #3.109 30-08-09 04:40 Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Click για ανάπτυξη... Λες? Εσείς εδώ τα εκτιμάτε δεόντως κάτι τέτοια απ'ότι έχω καταλάβει... Αν βρω χρόνο, μπορεί... Θα παίξω κάτι σε στυλ "Love Potion Number 9" [ame]https://www.youtube.com/watch?v=iQgKOcjIh4M[/ame] To κομμάτι που είναι το πιάνο σόλο, το παίζω πολύ καλά... καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Καληνύχτα! Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Ου! Αυτοί, οι Kansas και οι Queen, είναι οι αγαπημένοι μου... Τώρα τελευταία βεβαια μόνο Jethro Tull έχω βγάλει στο πιάνο... Μου αρεσουν πάρα πολύ... Αυτούς, καταφερα να τους δω live. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:45 Η Alessandra: #3.110 30-08-09 04:45 Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Click για ανάπτυξη... .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:47 Η Χριστιάννα ^^: #3.111 30-08-09 04:47 Νομίζω πως αν δεν το πω πουθενά δεν θα το νιώσω ποτέ. Κι αφού δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία ας το γράψω έστω εδώ. Αντίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:53 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.112 30-08-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Τι πέθανε κανεις? Click για ανάπτυξη... Η Ελενη μεταφορικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.113 30-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: E??... Click για ανάπτυξη... Ξερω'γω τι λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:00 Η Alessandra: #3.114 30-08-09 05:00 Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Ο ledzeppelinick: #3.107 30-08-09 04:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι... Παρόλο που κάνω 11 χρόνια πιάνο, το βιολί με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ, δεν ξέρω γιατί...Και σκέφτομαι να το ξεκινήσω μετά στο πανεπιστήμιο... Είναι που ακούω και πολύ τους kansas, και με έχει επηρεάσει... Να παίζω και κανένα κομματάκι... Προς το παρόν, παίζω Jethro Tull στο πιάνο, κάτι Aqualung ή Locomotive Breath, τα έχω βγάλει μια χαρά. Μου αρέσει το γρήγορο πιάνο, σε στυλ "σαλούν" και blues. Click για ανάπτυξη... Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:34 Ο KostasTheGreek: #3.108 30-08-09 04:34 :wow::wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Η Kansas Rocks!: #3.109 30-08-09 04:40 Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Click για ανάπτυξη... Λες? Εσείς εδώ τα εκτιμάτε δεόντως κάτι τέτοια απ'ότι έχω καταλάβει... Αν βρω χρόνο, μπορεί... Θα παίξω κάτι σε στυλ "Love Potion Number 9" [ame]https://www.youtube.com/watch?v=iQgKOcjIh4M[/ame] To κομμάτι που είναι το πιάνο σόλο, το παίζω πολύ καλά... καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Καληνύχτα! Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Ου! Αυτοί, οι Kansas και οι Queen, είναι οι αγαπημένοι μου... Τώρα τελευταία βεβαια μόνο Jethro Tull έχω βγάλει στο πιάνο... Μου αρεσουν πάρα πολύ... Αυτούς, καταφερα να τους δω live. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:45 Η Alessandra: #3.110 30-08-09 04:45 Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Click για ανάπτυξη... .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:47 Η Χριστιάννα ^^: #3.111 30-08-09 04:47 Νομίζω πως αν δεν το πω πουθενά δεν θα το νιώσω ποτέ. Κι αφού δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία ας το γράψω έστω εδώ. Αντίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:53 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.112 30-08-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Τι πέθανε κανεις? Click για ανάπτυξη... Η Ελενη μεταφορικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.113 30-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: E??... Click για ανάπτυξη... Ξερω'γω τι λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:00 Η Alessandra: #3.114 30-08-09 05:00 Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ναι... Παρόλο που κάνω 11 χρόνια πιάνο, το βιολί με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ, δεν ξέρω γιατί...Και σκέφτομαι να το ξεκινήσω μετά στο πανεπιστήμιο... Είναι που ακούω και πολύ τους kansas, και με έχει επηρεάσει... Να παίζω και κανένα κομματάκι... Προς το παρόν, παίζω Jethro Tull στο πιάνο, κάτι Aqualung ή Locomotive Breath, τα έχω βγάλει μια χαρά. Μου αρέσει το γρήγορο πιάνο, σε στυλ "σαλούν" και blues. Click για ανάπτυξη... Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:34 Ο KostasTheGreek: #3.108 30-08-09 04:34 :wow::wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Η Kansas Rocks!: #3.109 30-08-09 04:40 Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Click για ανάπτυξη... Λες? Εσείς εδώ τα εκτιμάτε δεόντως κάτι τέτοια απ'ότι έχω καταλάβει... Αν βρω χρόνο, μπορεί... Θα παίξω κάτι σε στυλ "Love Potion Number 9" [ame]https://www.youtube.com/watch?v=iQgKOcjIh4M[/ame] To κομμάτι που είναι το πιάνο σόλο, το παίζω πολύ καλά... καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Καληνύχτα! Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Ου! Αυτοί, οι Kansas και οι Queen, είναι οι αγαπημένοι μου... Τώρα τελευταία βεβαια μόνο Jethro Tull έχω βγάλει στο πιάνο... Μου αρεσουν πάρα πολύ... Αυτούς, καταφερα να τους δω live. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:45 Η Alessandra: #3.110 30-08-09 04:45 Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Click για ανάπτυξη... .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:47 Η Χριστιάννα ^^: #3.111 30-08-09 04:47 Νομίζω πως αν δεν το πω πουθενά δεν θα το νιώσω ποτέ. Κι αφού δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία ας το γράψω έστω εδώ. Αντίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:53 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.112 30-08-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Τι πέθανε κανεις? Click για ανάπτυξη... Η Ελενη μεταφορικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.113 30-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: E??... Click για ανάπτυξη... Ξερω'γω τι λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:00 Η Alessandra: #3.114 30-08-09 05:00 Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:wow::wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Η Kansas Rocks!: #3.109 30-08-09 04:40 Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Click για ανάπτυξη... Λες? Εσείς εδώ τα εκτιμάτε δεόντως κάτι τέτοια απ'ότι έχω καταλάβει... Αν βρω χρόνο, μπορεί... Θα παίξω κάτι σε στυλ "Love Potion Number 9" [ame]https://www.youtube.com/watch?v=iQgKOcjIh4M[/ame] To κομμάτι που είναι το πιάνο σόλο, το παίζω πολύ καλά... καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Καληνύχτα! Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Ου! Αυτοί, οι Kansas και οι Queen, είναι οι αγαπημένοι μου... Τώρα τελευταία βεβαια μόνο Jethro Tull έχω βγάλει στο πιάνο... Μου αρεσουν πάρα πολύ... Αυτούς, καταφερα να τους δω live. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:45 Η Alessandra: #3.110 30-08-09 04:45 Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Click για ανάπτυξη... .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:47 Η Χριστιάννα ^^: #3.111 30-08-09 04:47 Νομίζω πως αν δεν το πω πουθενά δεν θα το νιώσω ποτέ. Κι αφού δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία ας το γράψω έστω εδώ. Αντίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:53 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.112 30-08-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Τι πέθανε κανεις? Click για ανάπτυξη... Η Ελενη μεταφορικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.113 30-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: E??... Click για ανάπτυξη... Ξερω'γω τι λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:00 Η Alessandra: #3.114 30-08-09 05:00 Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανέβασε καμιά ηχογράφηση. Click για ανάπτυξη... Λες? Εσείς εδώ τα εκτιμάτε δεόντως κάτι τέτοια απ'ότι έχω καταλάβει... Αν βρω χρόνο, μπορεί... Θα παίξω κάτι σε στυλ "Love Potion Number 9" [ame]https://www.youtube.com/watch?v=iQgKOcjIh4M[/ame] To κομμάτι που είναι το πιάνο σόλο, το παίζω πολύ καλά... καληνυχτα και καλή συνεχεια στο ξενύχτι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Καληνύχτα! Ειχα ενα προαισθημα πως σ αρεσουν και οι Jethro Tull και να που επιβεβαιωθηκα!!! Locomotive Breath και Aqualung πολυ ωραια κομματακια!!:no1::no1: Ου! Αυτοί, οι Kansas και οι Queen, είναι οι αγαπημένοι μου... Τώρα τελευταία βεβαια μόνο Jethro Tull έχω βγάλει στο πιάνο... Μου αρεσουν πάρα πολύ... Αυτούς, καταφερα να τους δω live. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:45 Η Alessandra: #3.110 30-08-09 04:45 Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Click για ανάπτυξη... .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:47 Η Χριστιάννα ^^: #3.111 30-08-09 04:47 Νομίζω πως αν δεν το πω πουθενά δεν θα το νιώσω ποτέ. Κι αφού δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία ας το γράψω έστω εδώ. Αντίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:53 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.112 30-08-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Τι πέθανε κανεις? Click για ανάπτυξη... Η Ελενη μεταφορικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.113 30-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: E??... Click για ανάπτυξη... Ξερω'γω τι λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:00 Η Alessandra: #3.114 30-08-09 05:00 Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στάσου, μη φέυγεις... Μύγδαλα... Click για ανάπτυξη... .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:47 Η Χριστιάννα ^^: #3.111 30-08-09 04:47 Νομίζω πως αν δεν το πω πουθενά δεν θα το νιώσω ποτέ. Κι αφού δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία ας το γράψω έστω εδώ. Αντίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:53 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.112 30-08-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Τι πέθανε κανεις? Click για ανάπτυξη... Η Ελενη μεταφορικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.113 30-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: E??... Click για ανάπτυξη... Ξερω'γω τι λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:00 Η Alessandra: #3.114 30-08-09 05:00 Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω πως αν δεν το πω πουθενά δεν θα το νιώσω ποτέ. Κι αφού δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία ας το γράψω έστω εδώ. Αντίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:53 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.112 30-08-09 04:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Τι πέθανε κανεις? Click για ανάπτυξη... Η Ελενη μεταφορικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.113 30-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: E??... Click για ανάπτυξη... Ξερω'γω τι λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:00 Η Alessandra: #3.114 30-08-09 05:00 Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Τι πέθανε κανεις? Click για ανάπτυξη... Η Ελενη μεταφορικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.113 30-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: E??... Click για ανάπτυξη... Ξερω'γω τι λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:00 Η Alessandra: #3.114 30-08-09 05:00 Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: E??... Click για ανάπτυξη... Ξερω'γω τι λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:00 Η Alessandra: #3.114 30-08-09 05:00 Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είδα ένα ξωτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Η Kansas Rocks!: #3.115 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... :!: Πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:01 Ο ledzeppelinick: #3.116 30-08-09 05:01 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Είδα ένα ξωτικό. Click για ανάπτυξη... ολοκληρο???????:!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:02 Η Alessandra: #3.117 30-08-09 05:02 Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Ο PGeorge4 έγραψε: #3.118 30-08-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Από τη μέση και πάνω. Πέρασε από μπροστά μου. Click για ανάπτυξη... Mην πινετε απσεντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:05 Η Kansas Rocks!: #3.119 30-08-09 05:05 Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Περιέγραψέ το λίγο... Έμοιαζε με κανένα troll από 'δω μέσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:08 Ο ledzeppelinick: #3.120 30-08-09 05:08 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mην πινετε απσεντι Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι λες?? το αψεντι τα σπαει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.