Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:35 Η Alessandra: #3.021 29-08-09 07:35 Αερικό, αερικό λένε την κόρη που αγαπώ Βγήκα στο δρόμο μια βραδιά κι είδα να παίζουν τα παιδιά μα πιο ψηλά στον ουρανό έπαιζε ένα άστρο μακρινό. Αερικό, αερικό λένε τα μάτια που αγαπώ τώρα θ' ανάψω μια φωτιά στα κυπαρίσσια του νοτιά και στην ψηλότερη κορφή θα σ' έχω μάνα κι αδερφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:38 Η Darkness έγραψε: #3.022 29-08-09 07:38 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αερικό, αερικό λένε την κόρη που αγαπώ Βγήκα στο δρόμο μια βραδιά κι είδα να παίζουν τα παιδιά μα πιο ψηλά στον ουρανό έπαιζε ένα άστρο μακρινό. Αερικό, αερικό λένε τα μάτια που αγαπώ τώρα θ' ανάψω μια φωτιά στα κυπαρίσσια του νοτιά και στην ψηλότερη κορφή θα σ' έχω μάνα κι αδερφή. Click για ανάπτυξη... με συγκοινεις.... :who: μην κοιτατε την ορθογραφια μου... κανω πολλα λαθη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:40 Η .sn0b έγραψε: #3.023 29-08-09 07:40 εγώ δεν απαντάω γιατί παίζω πρό :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:41 Ο orathac έγραψε: #3.024 29-08-09 07:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: [/b] :iagree: αυτο το λεει και η δικια μου........... Και εγω ειμαι πολυ αναποδη..Οταν ολοι θελουν να κοιμηθουν εγω εχω τα πιο τρελα μου κεφια... προχτες εβαλα σκουπα στο δωματιο μου 11 το βραδυ Click για ανάπτυξη... Εγω της λεω "μην ανησηχεις και στης 3 το πρωι μπορω να βγω" και τσιτωνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:42 Η Darkness έγραψε: #3.025 29-08-09 07:42 αρχιζω να βαριεμαι.................. δηλαδης το θεμα μου ειναι βαρετο ακομα και σε εμενα?? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:44 Ο orathac έγραψε: #3.026 29-08-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από .sn0b: εγώ δεν απαντάω γιατί παίζω πρό :xixi: Click για ανάπτυξη... τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:44 Η Darkness έγραψε: #3.027 29-08-09 07:44 Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η Alessandra: #3.028 29-08-09 07:45 Τι είναι ο Λεβιάθαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η .sn0b έγραψε: #3.029 29-08-09 07:45 Αν βαρεθείς θα νυστάξεις και αν νυστάξεις θα κοιμηθείς και αν κοιμηθείς δε θα σηκώθεις σε 4 ώρες για να πας στη φιλη σου.Οπότε,μη βαριέσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Ο orathac έγραψε: #3.030 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... Μυρικο τερας της θαλασσας. Ιστοριες του Θορ και ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η Alessandra: #3.031 29-08-09 07:47 Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η .sn0b έγραψε: #3.032 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμένα ο μπαμπάς μου γουστάρει όταν κάνει καμιά μαλακία γιατί γελάει με την αντίδραση της μάνας μου και τις απαντήσεις που τις δίνω.Η μαμά είναι αυτή που τα παίρνει και αρχίζει το κύρηγμα -.- ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω.μου ήρθε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:50 Ο orathac έγραψε: #3.033 29-08-09 07:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:52 Η .sn0b έγραψε: #3.034 29-08-09 07:52 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αερικό, αερικό λένε την κόρη που αγαπώ Βγήκα στο δρόμο μια βραδιά κι είδα να παίζουν τα παιδιά μα πιο ψηλά στον ουρανό έπαιζε ένα άστρο μακρινό. Αερικό, αερικό λένε τα μάτια που αγαπώ τώρα θ' ανάψω μια φωτιά στα κυπαρίσσια του νοτιά και στην ψηλότερη κορφή θα σ' έχω μάνα κι αδερφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:38 Η Darkness έγραψε: #3.022 29-08-09 07:38 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αερικό, αερικό λένε την κόρη που αγαπώ Βγήκα στο δρόμο μια βραδιά κι είδα να παίζουν τα παιδιά μα πιο ψηλά στον ουρανό έπαιζε ένα άστρο μακρινό. Αερικό, αερικό λένε τα μάτια που αγαπώ τώρα θ' ανάψω μια φωτιά στα κυπαρίσσια του νοτιά και στην ψηλότερη κορφή θα σ' έχω μάνα κι αδερφή. Click για ανάπτυξη... με συγκοινεις.... :who: μην κοιτατε την ορθογραφια μου... κανω πολλα λαθη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:40 Η .sn0b έγραψε: #3.023 29-08-09 07:40 εγώ δεν απαντάω γιατί παίζω πρό :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:41 Ο orathac έγραψε: #3.024 29-08-09 07:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: [/b] :iagree: αυτο το λεει και η δικια μου........... Και εγω ειμαι πολυ αναποδη..Οταν ολοι θελουν να κοιμηθουν εγω εχω τα πιο τρελα μου κεφια... προχτες εβαλα σκουπα στο δωματιο μου 11 το βραδυ Click για ανάπτυξη... Εγω της λεω "μην ανησηχεις και στης 3 το πρωι μπορω να βγω" και τσιτωνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:42 Η Darkness έγραψε: #3.025 29-08-09 07:42 αρχιζω να βαριεμαι.................. δηλαδης το θεμα μου ειναι βαρετο ακομα και σε εμενα?? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:44 Ο orathac έγραψε: #3.026 29-08-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από .sn0b: εγώ δεν απαντάω γιατί παίζω πρό :xixi: Click για ανάπτυξη... τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:44 Η Darkness έγραψε: #3.027 29-08-09 07:44 Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η Alessandra: #3.028 29-08-09 07:45 Τι είναι ο Λεβιάθαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η .sn0b έγραψε: #3.029 29-08-09 07:45 Αν βαρεθείς θα νυστάξεις και αν νυστάξεις θα κοιμηθείς και αν κοιμηθείς δε θα σηκώθεις σε 4 ώρες για να πας στη φιλη σου.Οπότε,μη βαριέσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Ο orathac έγραψε: #3.030 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... Μυρικο τερας της θαλασσας. Ιστοριες του Θορ και ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η Alessandra: #3.031 29-08-09 07:47 Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η .sn0b έγραψε: #3.032 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμένα ο μπαμπάς μου γουστάρει όταν κάνει καμιά μαλακία γιατί γελάει με την αντίδραση της μάνας μου και τις απαντήσεις που τις δίνω.Η μαμά είναι αυτή που τα παίρνει και αρχίζει το κύρηγμα -.- ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω.μου ήρθε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:50 Ο orathac έγραψε: #3.033 29-08-09 07:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:52 Η .sn0b έγραψε: #3.034 29-08-09 07:52 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αερικό, αερικό λένε την κόρη που αγαπώ Βγήκα στο δρόμο μια βραδιά κι είδα να παίζουν τα παιδιά μα πιο ψηλά στον ουρανό έπαιζε ένα άστρο μακρινό. Αερικό, αερικό λένε τα μάτια που αγαπώ τώρα θ' ανάψω μια φωτιά στα κυπαρίσσια του νοτιά και στην ψηλότερη κορφή θα σ' έχω μάνα κι αδερφή. Click για ανάπτυξη... με συγκοινεις.... :who: μην κοιτατε την ορθογραφια μου... κανω πολλα λαθη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:40 Η .sn0b έγραψε: #3.023 29-08-09 07:40 εγώ δεν απαντάω γιατί παίζω πρό :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:41 Ο orathac έγραψε: #3.024 29-08-09 07:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: [/b] :iagree: αυτο το λεει και η δικια μου........... Και εγω ειμαι πολυ αναποδη..Οταν ολοι θελουν να κοιμηθουν εγω εχω τα πιο τρελα μου κεφια... προχτες εβαλα σκουπα στο δωματιο μου 11 το βραδυ Click για ανάπτυξη... Εγω της λεω "μην ανησηχεις και στης 3 το πρωι μπορω να βγω" και τσιτωνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:42 Η Darkness έγραψε: #3.025 29-08-09 07:42 αρχιζω να βαριεμαι.................. δηλαδης το θεμα μου ειναι βαρετο ακομα και σε εμενα?? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:44 Ο orathac έγραψε: #3.026 29-08-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από .sn0b: εγώ δεν απαντάω γιατί παίζω πρό :xixi: Click για ανάπτυξη... τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:44 Η Darkness έγραψε: #3.027 29-08-09 07:44 Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η Alessandra: #3.028 29-08-09 07:45 Τι είναι ο Λεβιάθαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η .sn0b έγραψε: #3.029 29-08-09 07:45 Αν βαρεθείς θα νυστάξεις και αν νυστάξεις θα κοιμηθείς και αν κοιμηθείς δε θα σηκώθεις σε 4 ώρες για να πας στη φιλη σου.Οπότε,μη βαριέσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Ο orathac έγραψε: #3.030 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... Μυρικο τερας της θαλασσας. Ιστοριες του Θορ και ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η Alessandra: #3.031 29-08-09 07:47 Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η .sn0b έγραψε: #3.032 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμένα ο μπαμπάς μου γουστάρει όταν κάνει καμιά μαλακία γιατί γελάει με την αντίδραση της μάνας μου και τις απαντήσεις που τις δίνω.Η μαμά είναι αυτή που τα παίρνει και αρχίζει το κύρηγμα -.- ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω.μου ήρθε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:50 Ο orathac έγραψε: #3.033 29-08-09 07:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:52 Η .sn0b έγραψε: #3.034 29-08-09 07:52 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ δεν απαντάω γιατί παίζω πρό :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:41 Ο orathac έγραψε: #3.024 29-08-09 07:41 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: [/b] :iagree: αυτο το λεει και η δικια μου........... Και εγω ειμαι πολυ αναποδη..Οταν ολοι θελουν να κοιμηθουν εγω εχω τα πιο τρελα μου κεφια... προχτες εβαλα σκουπα στο δωματιο μου 11 το βραδυ Click για ανάπτυξη... Εγω της λεω "μην ανησηχεις και στης 3 το πρωι μπορω να βγω" και τσιτωνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:42 Η Darkness έγραψε: #3.025 29-08-09 07:42 αρχιζω να βαριεμαι.................. δηλαδης το θεμα μου ειναι βαρετο ακομα και σε εμενα?? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:44 Ο orathac έγραψε: #3.026 29-08-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από .sn0b: εγώ δεν απαντάω γιατί παίζω πρό :xixi: Click για ανάπτυξη... τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:44 Η Darkness έγραψε: #3.027 29-08-09 07:44 Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η Alessandra: #3.028 29-08-09 07:45 Τι είναι ο Λεβιάθαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η .sn0b έγραψε: #3.029 29-08-09 07:45 Αν βαρεθείς θα νυστάξεις και αν νυστάξεις θα κοιμηθείς και αν κοιμηθείς δε θα σηκώθεις σε 4 ώρες για να πας στη φιλη σου.Οπότε,μη βαριέσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Ο orathac έγραψε: #3.030 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... Μυρικο τερας της θαλασσας. Ιστοριες του Θορ και ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η Alessandra: #3.031 29-08-09 07:47 Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η .sn0b έγραψε: #3.032 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμένα ο μπαμπάς μου γουστάρει όταν κάνει καμιά μαλακία γιατί γελάει με την αντίδραση της μάνας μου και τις απαντήσεις που τις δίνω.Η μαμά είναι αυτή που τα παίρνει και αρχίζει το κύρηγμα -.- ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω.μου ήρθε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:50 Ο orathac έγραψε: #3.033 29-08-09 07:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:52 Η .sn0b έγραψε: #3.034 29-08-09 07:52 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: [/b] :iagree: αυτο το λεει και η δικια μου........... Και εγω ειμαι πολυ αναποδη..Οταν ολοι θελουν να κοιμηθουν εγω εχω τα πιο τρελα μου κεφια... προχτες εβαλα σκουπα στο δωματιο μου 11 το βραδυ Click για ανάπτυξη... Εγω της λεω "μην ανησηχεις και στης 3 το πρωι μπορω να βγω" και τσιτωνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:42 Η Darkness έγραψε: #3.025 29-08-09 07:42 αρχιζω να βαριεμαι.................. δηλαδης το θεμα μου ειναι βαρετο ακομα και σε εμενα?? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:44 Ο orathac έγραψε: #3.026 29-08-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από .sn0b: εγώ δεν απαντάω γιατί παίζω πρό :xixi: Click για ανάπτυξη... τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:44 Η Darkness έγραψε: #3.027 29-08-09 07:44 Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η Alessandra: #3.028 29-08-09 07:45 Τι είναι ο Λεβιάθαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η .sn0b έγραψε: #3.029 29-08-09 07:45 Αν βαρεθείς θα νυστάξεις και αν νυστάξεις θα κοιμηθείς και αν κοιμηθείς δε θα σηκώθεις σε 4 ώρες για να πας στη φιλη σου.Οπότε,μη βαριέσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Ο orathac έγραψε: #3.030 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... Μυρικο τερας της θαλασσας. Ιστοριες του Θορ και ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η Alessandra: #3.031 29-08-09 07:47 Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η .sn0b έγραψε: #3.032 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμένα ο μπαμπάς μου γουστάρει όταν κάνει καμιά μαλακία γιατί γελάει με την αντίδραση της μάνας μου και τις απαντήσεις που τις δίνω.Η μαμά είναι αυτή που τα παίρνει και αρχίζει το κύρηγμα -.- ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω.μου ήρθε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:50 Ο orathac έγραψε: #3.033 29-08-09 07:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:52 Η .sn0b έγραψε: #3.034 29-08-09 07:52 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αρχιζω να βαριεμαι.................. δηλαδης το θεμα μου ειναι βαρετο ακομα και σε εμενα?? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:44 Ο orathac έγραψε: #3.026 29-08-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από .sn0b: εγώ δεν απαντάω γιατί παίζω πρό :xixi: Click για ανάπτυξη... τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:44 Η Darkness έγραψε: #3.027 29-08-09 07:44 Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η Alessandra: #3.028 29-08-09 07:45 Τι είναι ο Λεβιάθαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η .sn0b έγραψε: #3.029 29-08-09 07:45 Αν βαρεθείς θα νυστάξεις και αν νυστάξεις θα κοιμηθείς και αν κοιμηθείς δε θα σηκώθεις σε 4 ώρες για να πας στη φιλη σου.Οπότε,μη βαριέσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Ο orathac έγραψε: #3.030 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... Μυρικο τερας της θαλασσας. Ιστοριες του Θορ και ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η Alessandra: #3.031 29-08-09 07:47 Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η .sn0b έγραψε: #3.032 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμένα ο μπαμπάς μου γουστάρει όταν κάνει καμιά μαλακία γιατί γελάει με την αντίδραση της μάνας μου και τις απαντήσεις που τις δίνω.Η μαμά είναι αυτή που τα παίρνει και αρχίζει το κύρηγμα -.- ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω.μου ήρθε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:50 Ο orathac έγραψε: #3.033 29-08-09 07:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:52 Η .sn0b έγραψε: #3.034 29-08-09 07:52 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από .sn0b: εγώ δεν απαντάω γιατί παίζω πρό :xixi: Click για ανάπτυξη... τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:44 Η Darkness έγραψε: #3.027 29-08-09 07:44 Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η Alessandra: #3.028 29-08-09 07:45 Τι είναι ο Λεβιάθαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η .sn0b έγραψε: #3.029 29-08-09 07:45 Αν βαρεθείς θα νυστάξεις και αν νυστάξεις θα κοιμηθείς και αν κοιμηθείς δε θα σηκώθεις σε 4 ώρες για να πας στη φιλη σου.Οπότε,μη βαριέσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Ο orathac έγραψε: #3.030 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... Μυρικο τερας της θαλασσας. Ιστοριες του Θορ και ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η Alessandra: #3.031 29-08-09 07:47 Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η .sn0b έγραψε: #3.032 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμένα ο μπαμπάς μου γουστάρει όταν κάνει καμιά μαλακία γιατί γελάει με την αντίδραση της μάνας μου και τις απαντήσεις που τις δίνω.Η μαμά είναι αυτή που τα παίρνει και αρχίζει το κύρηγμα -.- ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω.μου ήρθε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:50 Ο orathac έγραψε: #3.033 29-08-09 07:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:52 Η .sn0b έγραψε: #3.034 29-08-09 07:52 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η Alessandra: #3.028 29-08-09 07:45 Τι είναι ο Λεβιάθαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η .sn0b έγραψε: #3.029 29-08-09 07:45 Αν βαρεθείς θα νυστάξεις και αν νυστάξεις θα κοιμηθείς και αν κοιμηθείς δε θα σηκώθεις σε 4 ώρες για να πας στη φιλη σου.Οπότε,μη βαριέσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Ο orathac έγραψε: #3.030 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... Μυρικο τερας της θαλασσας. Ιστοριες του Θορ και ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η Alessandra: #3.031 29-08-09 07:47 Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η .sn0b έγραψε: #3.032 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμένα ο μπαμπάς μου γουστάρει όταν κάνει καμιά μαλακία γιατί γελάει με την αντίδραση της μάνας μου και τις απαντήσεις που τις δίνω.Η μαμά είναι αυτή που τα παίρνει και αρχίζει το κύρηγμα -.- ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω.μου ήρθε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:50 Ο orathac έγραψε: #3.033 29-08-09 07:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:52 Η .sn0b έγραψε: #3.034 29-08-09 07:52 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι είναι ο Λεβιάθαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:45 Η .sn0b έγραψε: #3.029 29-08-09 07:45 Αν βαρεθείς θα νυστάξεις και αν νυστάξεις θα κοιμηθείς και αν κοιμηθείς δε θα σηκώθεις σε 4 ώρες για να πας στη φιλη σου.Οπότε,μη βαριέσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Ο orathac έγραψε: #3.030 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... Μυρικο τερας της θαλασσας. Ιστοριες του Θορ και ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η Alessandra: #3.031 29-08-09 07:47 Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η .sn0b έγραψε: #3.032 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμένα ο μπαμπάς μου γουστάρει όταν κάνει καμιά μαλακία γιατί γελάει με την αντίδραση της μάνας μου και τις απαντήσεις που τις δίνω.Η μαμά είναι αυτή που τα παίρνει και αρχίζει το κύρηγμα -.- ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω.μου ήρθε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:50 Ο orathac έγραψε: #3.033 29-08-09 07:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:52 Η .sn0b έγραψε: #3.034 29-08-09 07:52 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν βαρεθείς θα νυστάξεις και αν νυστάξεις θα κοιμηθείς και αν κοιμηθείς δε θα σηκώθεις σε 4 ώρες για να πας στη φιλη σου.Οπότε,μη βαριέσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Ο orathac έγραψε: #3.030 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... Μυρικο τερας της θαλασσας. Ιστοριες του Θορ και ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η Alessandra: #3.031 29-08-09 07:47 Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η .sn0b έγραψε: #3.032 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμένα ο μπαμπάς μου γουστάρει όταν κάνει καμιά μαλακία γιατί γελάει με την αντίδραση της μάνας μου και τις απαντήσεις που τις δίνω.Η μαμά είναι αυτή που τα παίρνει και αρχίζει το κύρηγμα -.- ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω.μου ήρθε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:50 Ο orathac έγραψε: #3.033 29-08-09 07:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:52 Η .sn0b έγραψε: #3.034 29-08-09 07:52 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... Μυρικο τερας της θαλασσας. Ιστοριες του Θορ και ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η Alessandra: #3.031 29-08-09 07:47 Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η .sn0b έγραψε: #3.032 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμένα ο μπαμπάς μου γουστάρει όταν κάνει καμιά μαλακία γιατί γελάει με την αντίδραση της μάνας μου και τις απαντήσεις που τις δίνω.Η μαμά είναι αυτή που τα παίρνει και αρχίζει το κύρηγμα -.- ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω.μου ήρθε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:50 Ο orathac έγραψε: #3.033 29-08-09 07:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:52 Η .sn0b έγραψε: #3.034 29-08-09 07:52 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:47 Η .sn0b έγραψε: #3.032 29-08-09 07:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμένα ο μπαμπάς μου γουστάρει όταν κάνει καμιά μαλακία γιατί γελάει με την αντίδραση της μάνας μου και τις απαντήσεις που τις δίνω.Η μαμά είναι αυτή που τα παίρνει και αρχίζει το κύρηγμα -.- ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω.μου ήρθε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:50 Ο orathac έγραψε: #3.033 29-08-09 07:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:52 Η .sn0b έγραψε: #3.034 29-08-09 07:52 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμένα ο μπαμπάς μου γουστάρει όταν κάνει καμιά μαλακία γιατί γελάει με την αντίδραση της μάνας μου και τις απαντήσεις που τις δίνω.Η μαμά είναι αυτή που τα παίρνει και αρχίζει το κύρηγμα -.- ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω.μου ήρθε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:50 Ο orathac έγραψε: #3.033 29-08-09 07:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:52 Η .sn0b έγραψε: #3.034 29-08-09 07:52 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who: Click για ανάπτυξη... Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:52 Η .sn0b έγραψε: #3.034 29-08-09 07:52 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Ο orathac έγραψε: #3.035 29-08-09 07:56 Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:56 Η Darkness έγραψε: #3.036 29-08-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας. Click για ανάπτυξη... εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας.... Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..." ----------------------------------------- Καληνυχτα Γιωργο.............. Τα λεμε αυριο το βραδυ..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.sn0b Νεοφερμένο μέλος Η. sn0b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 07:58 Η .sn0b έγραψε: #3.037 29-08-09 07:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω. Click για ανάπτυξη... Καλό μπάνιο και βούτα και για μας ----------------------------------------- Και τώρα τα δυό μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:00 Η Darkness έγραψε: #3.038 29-08-09 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι είναι ο Λεβιάθαν; Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το ηξερα... ----------------------------------------- :!: Χαιδω σε εμενα μιλας? Παλι θα με βιασεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:01 Η Proudqueen: #3.039 29-08-09 08:01 Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καμια λυση για να κοιμηθουμε νορμαλ ωρες εχετε;; Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ Και τιποτα Για πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 08:02 Η Alessandra: #3.040 29-08-09 08:02 .snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.snob, σε μενα αναφερθηκες; Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.