Alessandra
Διάσημο μέλος
λένε την κόρη που αγαπώ
Βγήκα στο δρόμο μια βραδιά
κι είδα να παίζουν τα παιδιά
μα πιο ψηλά στον ουρανό
έπαιζε ένα άστρο μακρινό.
Αερικό, αερικό
λένε τα μάτια που αγαπώ
τώρα θ' ανάψω μια φωτιά
στα κυπαρίσσια του νοτιά
και στην ψηλότερη κορφή
θα σ' έχω μάνα κι αδερφή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
με συγκοινεις....Αερικό, αερικό
λένε την κόρη που αγαπώ
Βγήκα στο δρόμο μια βραδιά
κι είδα να παίζουν τα παιδιά
μα πιο ψηλά στον ουρανό
έπαιζε ένα άστρο μακρινό.
Αερικό, αερικό
λένε τα μάτια που αγαπώ
τώρα θ' ανάψω μια φωτιά
στα κυπαρίσσια του νοτιά
και στην ψηλότερη κορφή
θα σ' έχω μάνα κι αδερφή.
:who: μην κοιτατε την ορθογραφια μου... κανω πολλα λαθη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.sn0b
Νεοφερμένος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω της λεω "μην ανησηχεις και στης 3 το πρωι μπορω να βγω" και τσιτωνει.[/b]
:iagree: αυτο το λεει και η δικια μου...........
Και εγω ειμαι πολυ αναποδη..Οταν ολοι θελουν να κοιμηθουν εγω εχω τα πιο τρελα μου κεφια... προχτες εβαλα σκουπα στο δωματιο μου 11 το βραδυ
Darkness
Περιβόητο μέλος
δηλαδης το θεμα μου ειναι βαρετο ακομα και σε εμενα?? :!:
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα.εγώ δεν απαντάω γιατί παίζω πρό :xixi:
Darkness
Περιβόητο μέλος
Alessandra
Διάσημο μέλος
.sn0b
Νεοφερμένος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρικο τερας της θαλασσας.Τι είναι ο Λεβιάθαν;
Ιστοριες του Θορ και ετσι.
Alessandra
Διάσημο μέλος
.sn0b
Νεοφερμένος
Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who:
Εμένα ο μπαμπάς μου γουστάρει όταν κάνει καμιά μαλακία γιατί γελάει με την αντίδραση της μάνας μου και τις απαντήσεις που τις δίνω.Η μαμά είναι αυτή που τα παίρνει και αρχίζει το κύρηγμα -.-
-----------------------------------------
τετοια ωρα? που την βρικες την ορεξη για μπαλα.
δεν ξέρω.μου ήρθε πάντως
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας.Γιωργο εχω φυγει απο το σπιτι μου 2 η ωρα με τις μπυτζαμες και ειχα παει στο μπαλκονι μιας φιλης μου να πιουμε ρετσινες.... Η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ...............φυσικα ο μπαμπας μου αυτα δεν τα μαθαινει ποτε :who:
.sn0b
Νεοφερμένος
Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας.
Αλεξάνδρα παίζεις Σι Ες Άι?
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
εχεις απαιχτει μαμα.... να την βαλουμε στην παρεα μας....Εμεις τα ειχαμε κανονισει ολα να παμε σε ενα χωριο ενος φιλου μου, δεν της ειχα πει τιποτα, τωρα αυτο πριν 2 χρονια. Και την περνω τηλεφωνο απο τη σταση του τρενου και της λεω "θα λειψω για καμια εβδομαδα σκοτωσε με μετα". Δεν το πειρε τοσο ασχημα κατα καποιο τροπο μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ετοιμασει αυτη της βαλιτσες κιολας.
Σημερα ξεκινησα να παω στη καφετερια του χωριου και κατεληξα θεσσαλονικη....Την πηρα και της το ειπα οταν φτασαμε Θεσσαλονικη...Μου λεει " που εισαι?????????? " Της λεω "Θεσσαλονικη" και λεει Χριστε μου...." ΚΑΛΑ.... να προσεχεις..."
Καληνυχτα Γιωργο..............
Τα λεμε αυριο το βραδυ.....................
.sn0b
Νεοφερμένος
Λοιπον σας αφηνω κοριτσια, με καλει η θαλασσα, κανα αλλο βραδυ εδω θα ειμαι το επομενο δηλαδη ετσι οπως το βλεπω.
Καλό μπάνιο και βούτα και για μας
Και τώρα τα δυό μας
Darkness
Περιβόητο μέλος
ουτε εγω το ηξερα...Τι είναι ο Λεβιάθαν;
:!: Χαιδω σε εμενα μιλας?
Παλι θα με βιασεις????
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Εχω δοκιμασει απο μετρημα προβατων μεχρι τσαγια,ζεστο γαλα(μπλιαχ) κτλ
Και τιποτα
Για πειτε...
Alessandra
Διάσημο μέλος
Την BAM BAM λένε Αλεξάνδρα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.