Don't fuck with thetikous or they'll fuck you up
Άσε ρε.
-----------------------------------------
Mην λες τετοια , δεν εισαι αχρηστη .
Απλα θελει λιγο προσπαθεια να καλυψεις τα κενα που εχεις αφησει στα αρχαια.
Σου εχω πει να τα διαβασεις
Νταξει φυσικη δεν καταλαβενεις , τι να κανουμε .. αλλα σε κοβει .
Θεωριτικη εισαι απλα θελεις λιγο προσπαθεια και διαβασμα και θα τα κατεφερεις .
Και για ιστορικο .
Αλλα δεν δινεται τοσο βαση στη αρχαιολογια .
Κατακορων ολοι ιστορικοι γινονται και τα μαθηματα εχουν να κανουν με ιστορια αλλα υπαρχουν και ειδικα μαθηματα με καθηγητες που κανεις αρχαιολογια αμα θες και πας και σε ανασκαφες .
Το καλο ειναι οτι τελειωνοντας περνεις και πτυχιο ξεναγου και τσι .
Ναι ρε χαζό θα διαβάσω. Καλά το ότι με κόβει, άστο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
fuck yourself and die..Don't fuck with thetikous or they'll fuck you up
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fuck yourself and die..
Θα του αρέσει αυτό.
thanous18
Περιβόητο μέλος
μωρε θελει πολυ..θα κάνει κάτι τελικά??
αλλα δεν ξερει τι θα κανει...
θελει και λεφτα για καθηγητη...
και χρονο για να διαβασει ..
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Don't fuck with thetikous or they'll fuck you up
thetiki πάνε όσοι δεν μπόρεσαν να διαλέξουν ανάμεσα σε τεχνολογική ή θεωρητική, true story.
prinCess.
Επιφανές μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
νταρθ βειντερ ειναι αυτο?
O Μέλκορ είναι ρε.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
καληνυχτα...καληνυχταα
αντε την κανω και εγω..
καληνυχτα girls and guys..
Darkness
Περιβόητο μέλος
φευγεις τωρα που ηρθα?καληνυχταα
καληνυχτα
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
thetiki πάνε όσοι δεν μπόρεσαν να διαλέξουν ανάμεσα σε τεχνολογική ή θεωρητική, true story.
Θετική πάνε όσοι θέλουν τρίτο πεδίο. Ακόμη πιο true story.
Καληνύχτα σ'όσους φεύγουν.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
καληνυχτακαληνυχτα...
αντε την κανω και εγω..
Pemptousia
Διάσημο μέλος
μωρε θελει πολυ..
αλλα δεν ξερει τι θα κανει...
θελει και λεφτα για καθηγητη...
και χρονο για να διαβασει ..
τα ξέρω... κ για τα λεφτά κ για το διάβασμα...
αλλά μακάρι να κάνει κάτι!!
καληνυχτα...
αντε την κανω και εγω..
καληνύχτα θάνο!!
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ? θα ?Άσε ρε.
Ναι ρε χαζό θα διαβάσω. Καλά το ότι με κόβει, άστο.
Στο θα θα μεινεις και εσυ σαν εμενα που τεμπελιαζω .
Δεν ειναι να παρεις μια αποφαση , αντε θα διαβασω , αντε θα προσπαθησω να περασω εκει .
Πρεπει να προσπαθησεις και να το κυνηγησεις δεν θα'ρθει απο μονο του .
Μην καθεσε και λιωνεις 900 ωρες το 24ωρο στο pc .
Μην βλεπεις εμενα..εγω ειμαι κλασσικος τεμπελης
Τωρα στις διακοπες ευκαιρια για μια επαναληψη στα αρχαια σου
Ειναι σοβαρα τα πραγματα , κρινεται κατα εναν βαθμο το μελλον σου .
Και ναι σε κοβει .
Επειδη δηλαδη δεν τα καταφερνεις στα μαθητικα και στην φυσικη ?
Τι σχεση εχει αυτο με την εξυπναδα :s
Ή νομιζεις πως αυτοι που τα πανε καλα με αυτα ειναι εξυπνοι .
Το μονο που κανουμε στα μαθητικα(σε αυτα του λυκειου παντα) ειναι να ακολουθουμε μεθοδολογιες . Δεν χρειαζεται να εισαι εξυπνος για να το κανεις αυτο .(εκτος απο μερικα θεματα που ειναι πιο πονηρα αλλα που παλι νταξει ειναι)
Λυνεις ασκησεις ? Θα τα πας καλα γιατι ολες ομοιες ειναι . Μαθενεις τον τροπο και λυνεις τις αλλες .
Ευκολα ειναι τα μαθηματικα αρκει να μην τα αφησεις απο την αρχη και αφησεις κενα και λες στο ευατο σου δεν τα καταλαβενω δεν ειμαι εγω για τετοια .
Μην ακους τον ευατο σου σε πληροφορω εισαι πολυ εξυπνη .
Και ξεκολλα λιγο πιο πολυ απο το pc αν θες να πετυχεις (και σε μενα παει αυτο γιατι το εχουμε λιωσει ) μην αναλωνεσαι τζαμπα σε ενα φορουμ , για το καλο σου .
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
:no1::iagree::no1:Θα ? θα ?
Στο θα θα μεινεις και εσυ σαν εμενα που τεμπελιαζω .
Δεν ειναι να παρεις μια αποφαση , αντε θα διαβασω , αντε θα προσπαθησω να περασω εκει .
Πρεπει να προσπαθησεις και να το κυνηγησεις δεν θα'ρθει απο μονο του .
Μην καθεσε και λιωνεις 900 ωρες το 24ωρο στο pc .
Μην βλεπεις εμενα..εγω ειμαι κλασσικος τεμπελης
Τωρα στις διακοπες ευκαιρια για μια επαναληψη στα αρχαια σου
Ειναι σοβαρα τα πραγματα , κρινεται κατα εναν βαθμο το μελλον σου .
Και ναι σε κοβει .
Επειδη δηλαδη δεν τα καταφερνεις στα μαθητικα και στην φυσικη ?
Τι σχεση εχει αυτο με την εξυπναδα :s
Ή νομιζεις πως αυτοι που τα πανε καλα με αυτα ειναι εξυπνοι .
Το μονο που κανουμε στα μαθητικα(σε αυτα του λυκειου παντα) ειναι να ακολουθουμε μεθοδολογιες . Δεν χρειαζεται να εισαι εξυπνος για να το κανεις αυτο .(εκτος απο μερικα θεματα που ειναι πιο πονηρα αλλα που παλι νταξει ειναι)
Λυνεις ασκησεις ? Θα τα πας καλα γιατι ολες ομοιες ειναι . Μαθενεις τον τροπο και λυνεις τις αλλες .
Ευκολα ειναι τα μαθηματικα αρκει να μην τα αφησεις απο την αρχη και αφησεις κενα και λες στο ευατο σου δεν τα καταλαβενω δεν ειμαι εγω για τετοια .
Μην ακους τον ευατο σου σε πληροφορω εισαι πολυ εξυπνη .
Και ξεκολλα λιγο πιο πολυ απο το pc αν θες να πετυχεις (και σε μενα παει αυτο γιατι το εχουμε λιωσει ) μην αναλωνεσαι τζαμπα σε ενα φορουμ , για το καλο σου .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.