thanous18
Περιβόητο μέλος
ρε τι λογια ειναι αυτα..Ναι και θα λιώσω. Όσο και να λιώσω αρχαία δεν τα πολυπιάνω. Τέλος πάντων.
Μπορεί να έχω ψοφήσει μέχρι του χρόνου και να ησυχάσω.^^
-----------------------------------------
Με τα αρχαία αρχίδια όπως πάντα. Τα λατινικά καλά.
το καταλαβαινω για τα αρχαια... δεν γινονται ποτε με σειρα... αντιθετα τα λατινικα μεχρι του χρονου πηγαινουν με σειρα... συμβαινει πολλα παιδια να ξερουν πολυ καλα λατινικα και στα αρχαια σκατα.. θελει να κανεις πολλα αγνωστα για να πιασεις το νοημα... και θελει βασικο συντακτικο να ξερεις οχι εξεζητημενα πραγματα.. αντιθετα τη γραμματικη πρεπει να την ξεσκισεις.. οσο για το γνωστο αυτο το μαθαινεις απ εξω οσο μπορεις.. οχι παπαγαλια..
ηταν το καλυτερο μου..Τώρα που είπατε για αρχαία θυμήθηκα την α' λυκείου που τα έπερνα γιατί είχαμε αρχαία 6 ώρες τη βδομάδα
και 5 ωρες μαθηματικα..:yeah:
εσυ πρεπει να ξεσκισεις λιγο τα λατινικα γιατι δε σε βλεπω καλα..πφφ, εγω το αναποδο
πιαστα απο την αρχη αν ειναι αναγκη.. ειναι κριμα να μην τα πας καλα σε ενα μαθημα που ειναι σιγουρο κατα 90%..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia
Διάσημο μέλος
Τι ομαδα ειναι ?(Κλασσικη ερωτηση , παντα αυτο πρωτα και μετα το ονομα)
Μηπως να περασω εγω αθηνα ? Τι σε βολευει ?
Σαλλλλλλλλλλλλονικη καλυτερα .
Θυμασαι τι σου ειχα στειλει για την αθηνα ε ?:fss:
σε ποιον λεες να έμοιασα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρε τι λογια ειναι αυτα..
το καταλαβαινω για τα αρχαια... δεν γινονται ποτε με σειρα... αντιθετα τα λατινικα μεχρι του χρονου πηγαινουν με σειρα... συμβαινει πολλα παιδια να ξερουν πολυ καλα λατινικα και στα αρχαια σκατα.. θελει να κανεις πολλα αγνωστα για να πιασεις το νοημα... και θελει βασικο συντακτικο να ξερεις οχι εξεζητημενα πραγματα.. αντιθετα τη γραμματικη πρεπει να την ξεσκισεις.. οσο για το γνωστο αυτο το μαθαινεις απ εξω οσο μπορεις.. οχι παπαγαλια..
Πφφ δεν ξέρω. Και η μαλακία είναι ότι ήθελα τεχνολογική. Βασικά ήθελα πληροφορική αλλά ήθελα και λατινικά. Αλλά είπα΄αφού είσαι άχρηστη σε μαθηματικοφυσικές τράβα θεωρητική. Αλλά κι εκεί άχρηστη είμαι. -.-
Darkness
Περιβόητο μέλος
Pemptousia
Διάσημο μέλος
θέλει κ σχέδιο έτσι δεν είναι? ή όχι?
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Pemptousia
Διάσημο μέλος
γεια..
γεια σου BAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!
prinCess.
Επιφανές μέλος
εσυ πρεπει να ξεσκισεις λιγο τα λατινικα γιατι δε σε βλεπω καλα..
πιαστα απο την αρχη αν ειναι αναγκη.. ειναι κριμα να μην τα πας καλα σε ενα μαθημα που ειναι σιγουρο κατα 90%..
το ξερωωωωωωωω. θα κατσω τα χριστουγεννα γιατι εχω κενα. 7 εγραψα
thanous18
Περιβόητο μέλος
και εγω ειχα απογοητευτει πολυ στη β λυκειου οταν πηγα θεωρητικη...Πφφ δεν ξέρω. Και η μαλακία είναι ότι ήθελα τεχνολογική. Βασικά ήθελα πληροφορική αλλά ήθελα και λατινικά. Αλλά είπα΄αφού είσαι άχρηστη σε μαθηματικοφυσικές τράβα θεωρητική. Αλλά κι εκεί άχρηστη είμαι. -.-
αλλα την εβαλα κατω και της αλλαξα τα φωτα!
θελει βασικα στρωσιμο κωλου η θεωρητικη.. διαβασμα εκει...
prinCess.
Επιφανές μέλος
και εγω ειχα απογοητευτει πολυ στη β λυκειου οταν πηγα θεωρητικη...
αλλα την εβαλα κατω και της αλλαξα τα φωτα!
θελει βασικα στρωσιμο κωλου η θεωρητικη.. διαβασμα εκει...
ο γιες. μετα σου λενε ειναι ευκολη
thanous18
Περιβόητο μέλος
αυτα ειναι...το ξερωωωωωωωω. θα κατσω τα χριστουγεννα γιατι εχω κενα. 7 εγραψα
prinCess.
Επιφανές μέλος
Pemptousia
Διάσημο μέλος
Σχέδιο είναι το μόνο που μπορώ να κάνω καλά. Σχετικό και αυτό βέβαια. Άρα δεν έχω πρόβλημα.
κ ελέυθερο μόνο αν κ πάλι δεν κάνω λάθος...
:no1:
αλλά όσο κ να έχεις χέρι κ πάλι φροντιστήριο πρέπει να κάνεις...
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά Σοφιάννα μη βγάζεις συμπεράσματα από τώρα. Τι να πω είδα μαθητές που ήταν πολύ μέτριοι να διαπρέπουν και άλλους που λέγαμε "αυτός θα πάει σε όποια σχολή θέλει" να βγάζουν 15 και 16. Εσύ απλά διάβαζε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
μαλακιες τα λενε οι θετικοι μη τους χεσω και αυτους τωρα...ο γιες. μετα σου λενε ειναι ευκολη
ας καθισουν αυτοι να διαβασουν 100 σελιδες ιστορια απ εξω παπαγαλια..
η ολο το γνωστο της γ λυκειου που και 2 μερες παλι τσιμα τσιμα ηρθαν για το γνωστο πριν τις πανελλ.
αχα... και η μανα μου θελει..κ ελέυθερο μόνο αν κ πάλι δεν κάνω λάθος...
:no1:
αλλά όσο κ να έχεις χέρι κ πάλι φροντιστήριο πρέπει να κάνεις...
Γεια σου Σοφια..
Darkness
Περιβόητο μέλος
Γεια Λαουρα..
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Pemptousia
Διάσημο μέλος
μαλακιες τα λενε οι θετικοι μη τους χεσω και αυτους τωρα...
ας καθισουν αυτοι να διαβασουν 100 σελιδες ιστορια απ εξω παπαγαλια..
η ολο το γνωστο της γ λυκειου που και 2 μερες παλι τσιμα τσιμα ηρθαν για το γνωστο πριν τις πανελλ.
αχα... και η μανα μου θελει..
Γεια σου Σοφια..
θα κάνει κάτι τελικά??
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Mην λες τετοια , δεν εισαι αχρηστη .Πφφ δεν ξέρω. Και η μαλακία είναι ότι ήθελα τεχνολογική. Βασικά ήθελα πληροφορική αλλά ήθελα και λατινικά. Αλλά είπα΄αφού είσαι άχρηστη σε μαθηματικοφυσικές τράβα θεωρητική. Αλλά κι εκεί άχρηστη είμαι. -.-
Απλα θελει λιγο προσπαθεια να καλυψεις τα κενα που εχεις αφησει στα αρχαια.
Σου εχω πει να τα διαβασεις
Νταξει φυσικη δεν καταλαβενεις , τι να κανουμε .. αλλα σε κοβει .
Θεωριτικη εισαι απλα θελεις λιγο προσπαθεια και διαβασμα και θα τα κατεφερεις .
Και για ιστορικο .
Αλλα δεν δινεται τοσο βαση στη αρχαιολογια .
Κατακορων ολοι ιστορικοι γινονται και τα μαθηματα εχουν να κανουν με ιστορια αλλα υπαρχουν και ειδικα μαθηματα με καθηγητες που κανεις αρχαιολογια αμα θες και πας και σε ανασκαφες .
Το καλο ειναι οτι τελειωνοντας περνεις και πτυχιο ξεναγου και τσι .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.