Darkness
Περιβόητο μέλος
Σε συγχωρω επειδη ειμαι καλα...μμμμμμ δεσποινιδεσ εε μπαμ οκ
με συγχωρειτε δεσποινησ μπαμ
κονφουσιουσ τι σπουδαζεισ βρε
-----------------------------------------
γιατι ρε ?? εσυ εχεις ανεβασει???Ο μι τζι, είσαι ο δράκουλας!!! Γι αυτό δεν ανεβάζεις φωτός σου!!
Το βρηκα-το βρήκα-το βρήκα!!!
καποιοι απο εδω μεσα με ειδαν χθες..:fss:
:xixi::xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
που στοχευεισ κονφου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius
Δραστήριο μέλος
γιατι ρε ?? εσυ εχεις ανεβασει???
καποιοι απο εδω μεσα με ειδαν χθες..:fss:
:xixi::xixi:
Ναι αλλά εγώ κοιμάμαι το βράδυ!
Πλας έχεις δει τη μισή μου μούρη (βέβαια στην αλλη μισή είμαι ο σπάιντερμαν
που στοχευεισ κονφου
Ιατρική :zilia:
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
μμμμμμμμμμ 19 φευγα
βγαζουν καποιοι γιατι οχι και εσυ
διαβαζμα ομωσ οχι μαλακ...
για την ακριβεια συνειδητοποιημενο διαβασμα
confusius
Δραστήριο μέλος
Τώρα αν μου κατσεεεει...μου αλλάζει την ζωή!
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
ξερεισ ποσο ευκολα μπορεισ να ξοδεψεισ τον χρονο σου [οπωσ φευυγουν τα ευρω ][παρομοια περνα και η ωρα για τον υποψιφιο][για να μην σου πω εισ τον κυβο
confusius
Δραστήριο μέλος
Γι αυτό έβγαλα και πρόγραμμα σήμερα,για να χω ένα πλάνο.
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΟΥΣΑ
μονο στην τριτη λυκειου το ψιλοτηρησα
παντωσ να μην πεισ ποτε εεεεεεεεεε ελα μωρε χεστο τωρα μετα θα το κανω εχω πολλη ωρα μπροστα μου
ετσι και αλλιωσ δεν εχω και σχολειο
ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
αλλα εσυ εισαι καλο κοριτσι δεν τα κανεισ αυτα ..
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
confusius
Δραστήριο μέλος
παντα εβγαζα και εγω προγραμα
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΟΥΣΑ
μονο στην τριτη λυκειου το ψιλοτηρησα
παντωσ να μην πεισ ποτε εεεεεεεεεε ελα μωρε χεστο τωρα μετα θα το κανω εχω πολλη ωρα μπροστα μου
ετσι και αλλιωσ δεν εχω και σχολειο
ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
αλλα εσυ εισαι καλο κοριτσι δεν τα κανεισ αυτα ..
Είμαι-είμαι,με κατάλαβες,συγκινούμαι
Μεταξύ μας κι εγώ δεν είμαι του προγράμματος γενικά,όμως αυτή τη φορά είναι πολύ πολύ συγκεκριμένος ο στόχος μου,δεν τα άφησα όλα στη μέση για πλάκα, κι ελπίζω πως θα καταφέρω να προσπαθήσω όσο περισσότερο γίνεται. :zilia:
παιδιά το θέμα λέει για τους ξενύχτηδες... έχει ξημερώσει εδώ και 6 ώρες...
Καλέ οι ξενύχτηδες είναι ράτσα!
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
γερα και μαλλον ξεσ εσυ.. ολα καλα
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
και εγω το ιδιο τους ειπα και μου το εξηγησαν οτι ειναι απλα για οσους ξενυχτουν οχι μονο για τις συγκεκριμενες ωρεςπαιδιά το θέμα λέει για τους ξενύχτηδες... έχει ξημερώσει εδώ και 6 ώρες...
Άλλη vampi μας βρήκε(τουλάχιστον εσύ να μην ακούς him). Αμάν ρε τώρα που ήρθα να πω τίποτα και να καληνυχτήσω βγήκατε?
Τι πρόβλημα έχεις; Ακουω διάφορα δεν είμαι κολλημένη σε ένα είδος.
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι πρόβλημα έχεις; Ακουω διάφορα δεν είμαι κολλημένη σε ένα είδος.
Καταρχάς δεν είναι κακό να σαι κολλημένος σε ένα είδος, αν αυτό σε ευχαριστεί. Επίσης δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αρέσκομαι στο να σε τσιγκλάω
Ε, τώρα τι να σου πω.
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Έγραψα εγώ πουθενά ότι είναι κακό;
Ε, τώρα τι να σου πω.
Ήμουν σίγουρος ότι θα μου απαντήσεις έτσι
Απλά διέκρινα έναν αρνητισμό. Λες και αν ήσουν μπροστά μου, θα είχες υφάκι ρε παιδί μου
Πες μου ό,τι θες. Θα το δεχτώ, όπως δέχονται οι απογυμνωμένες βουνοκορφές τα επαναλαμβανόμενα και ανελέητα ραπίσματα του εξαγριωμένου ανέμου().
Για τους HIM(Hμε ι μανασου), δεν το συζητώ
https://frikipaideia.wikia.com/wiki/HIM
Μπα. Δεν είχα υφάκι.
Για τα ραπίσματα του ανέμου τι να πω.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.