Darkness
Περιβόητο μέλος
:zilia: ειδες τι καλη οικοδεσποινα ???οοοh... Merci beaucoup..!!:thanks:
:who: αν εχω ορθογραφικο πες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Με τι απ τα 2?? Γιατι το 1ο με τα σποιλερ ηταν καμμενο...
¨
πραγματικα ακομα γελαω....
ηταν τελειο....
-----------------------------------------
Ε μα...!! Σαν τα ματια μας πρεπει να σε προσεχουμε..!!:zilia: ειδες τι καλη οικοδεσποινα ???
:who: αν εχω ορθογραφικο πες..
No mistakes dear..:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=OtQLoTlmxnQ&feature=related
Και ακομα παραπερα!!!
Πραγματικα αν καταφερω τιποτα θα γουσταρω πολυ αλλα δε με κοβω..
Θα καταφέρεις ρε. Πάρε καμιά επιρροή κι από δω.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=h_1TLFbfvnM[/ame]
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρηστο μη σχολιασειςΝικο παιζεις ντραμς?????
Οχι ακομα μπαμ.. μαζευω λεφτουδακια για να αγορασω.. αυτοδιδακτος λεω.. τρομαρα μου..
Darkness
Περιβόητο μέλος
Με τι απ τα 2?? Γιατι το 1ο με τα σποιλερ ηταν καμμενο...
Ε μα...!! Σαν τα ματια μας πρεπει να σε προσεχουμε..!!
No mistakes dear..:no1:
1. με το πρωτο με τα spoiler μου αρεσε..
2. χαιρομαι..:xixi:
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρηστο μη σχολιασεις
Μπα δεν είμαι κακόβουλος εγώ.
χχαχαχαχαχαλολολολολχαχαχαχλολ
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσυ μ εβαλες πολυ στα βαθια ρε καρνταση.. Αν με το καλο ξεκινησω λεω πιο funk rock-jam blues καταστασεις..
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Να μαζεψεις...:iagree:Χρηστο μη σχολιασεις
Οχι ακομα μπαμ.. μαζευω λεφτουδακια για να αγορασω.. αυτοδιδακτος λεω.. τρομαρα μου..
Τρελενομαι για ντραμς και κιθαρα
:who: εγω καποτε επαιζα αρμονιο
θα κανουμε γκρουπακι?
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
κοιτα κατσε πρωτα να μαθω.. και μετα χωνομαστε οσο παει.. εσυ ποσα χρονια παιζεις κιθαρα??Ε ναι σε ξέρω εσένα...αφού σαι λεντζεππελινάς
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψηνομαι!!!!!!!!!! Ο χρηστος παιζει κιθαρα!!!!!! τραγουδας καλα μπαμι?? γιατι το σταματησες βρε το αρμονιο??Να μαζεψεις...:iagree:
Τρελενομαι για ντραμς και κιθαρα
:who: εγω καποτε επαιζα αρμονιο
θα κανουμε γκρουπακι?
Μια χαρα!! Κατευθειαν ηλεκτρικη??? Εγω ψηνομαι να μαθω και κανα δυο ωραια κομματακια στην κλασσικη.. Α ηλεκτρικη ξερω το From Here To Eternity απο maiden..!!
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
:zilia: δεν τραγουδω.... αλλα καποτε καποιοι μου ειχαν πει να παω σε γκρουπακι που ηθελαν να κανουν :what: δεν ξερω γιατι...Ψηνομαι!!!!!!!!!! Ο χρηστος παιζει κιθαρα!!!!!! τραγουδας καλα μπαμι?? γιατι το σταματησες βρε το αρμονιο??
Μια χαρα!! Κατευθειαν ηλεκτρικη??? Εγω ψηνομαι να μαθω και κανα δυο ωραια κομματακια στην κλασσικη.. Α ηλεκτρικη ξερω το From Here To Eternity απο maiden..!!
Αν..και μου αρεσε αρκετα σταματησα αναγκαστικα γιατι εφυγε ο δασκαλος που ειχαμε εδω στο χωριο..και μετα που να πηγαινα...??? Ημουν μικρο..
Οταν με το καλο παω Γιαννενα κατι θα ξεκινησω..:xixi:
:who: εχω εναν γνωστο που ειναι σε γκρουπακι...
οχι την κιθαρα την σταματησα για αλλους λογους. :fss:Για τον ίδιο λόγο που σταμάτησε την κιθάρα
αλλα και για αυτον που ειπα και για το αρμονιο...
αφηστε εχω σταματησει πολλα...δεν ξερω τι θα πρωτο αρχισω...
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ψηνομαι να μαθω και κανα δυο ωραια κομματακια στην κλασσικη.. Α ηλεκτρικη ξερω το From Here To Eternity απο maiden..!!
Nαι κατευθείαν ηλεκτρική! Φαντάζομαι έπαιζες rhythm ε?(γιατί αν έπαιζες lead, μάλλον θα πρεπε να συνεχίσεις)
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ο βασικος λογος που δεν αρχιζα μεχρι τωρα ειναι..Για τον ίδιο λόγο που σταμάτησε την κιθάρα
οταν λεω ξερω εννοω την αρχη ετσι οπως αρχιζει.. δεν επαιζα ποτε κιθαρα για το λογο που θα δεις μεσα στο σποιλερ!!Nαι κατευθείαν ηλεκτρική! Φαντάζομαι έπαιζες rhythm ε?(γιατί αν έπαιζες lead, μάλλον θα πρεπε να συνεχίσεις)
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Και thank devil() για τα σπόιλερς
οταν λεω ξερω εννοω την αρχη ετσι οπως αρχιζει.. δεν επαιζα ποτε κιθαρα για το λογο που θα δεις μεσα στο σποιλερ!!
οκ
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Άρα για να σε ζητησαν εισαι καλη!! Τωρα που μεγαλωσες να ξεκινησεις τα παντα ολα..!!:zilia: δεν τραγουδω.... αλλα καποτε καποιοι μου ειχαν πει να παω σε γκρουπακι που ηθελαν να κανουν :what: δεν ξερω γιατι...
Αν..και μου αρεσε αρκετα σταματησα αναγκαστικα γιατι εφυγε ο δασκαλος που ειχαμε εδω στο χωριο..και μετα που να πηγαινα...??? Ημουν μικρο..
Οταν με το καλο παω Γιαννενα κατι θα ξεκινησω..:xixi:
:who: εχω εναν γνωστο που ειναι σε γκρουπακι...
οχι την κιθαρα την σταματησα για αλλους λογους. :fss:
αλλα και για αυτον που ειπα και για το αρμονιο...
αφηστε εχω σταματησει πολλα...δεν ξερω τι θα πρωτο αρχισω...
Κατάλαβα
Και thank devil() για τα σπόιλερς
Darkness
Περιβόητο μέλος
αλλα για να τραγουδω οχι..
Και εγω νομιζω πως καταλαβα φιλε led...:xixi: μεσα απο τα spoiler...
:who: Νικο λες ο Αρης να πειραχτηκε ??? :what:
ναι θα ξεκινησω αρκετα ...:yeah:αν φυσικα χρηματοδοτει η οικογενεια :emm:
Ρε Νικο...ειχατε κουσκουδακι με την Σοφιαννα και τον Αρη στο fb ??? και η ΒΑΜ κοιμοταν??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.