Darkness
Περιβόητο μέλος
Και η μαμα μου αυτο απορει..Ε τι καθεσαι και 'συ; Παντως απορω πως αντεχεις ρε παιδι μου...
Σημερα εκατσα μεχρι τις 11 το πρωι και μετα κοιμηθηκα...
καποιοι με ποκαλουν τον φυλακα του ischool:who:
:xixi::xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος
Αν συνεχίσεις έτσι μέχρι πότε θα αντέξεις?Και η μαμα μου αυτο απορει..
Ο νυχτερινός ύπνος είναι αποραίτητος για τον οργανισμό!
(δε το παίζω γιατρός!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
Α κι αλλο λεμονακι!!!Τι κανεις μπαμι??Καλα σοβαρα μεχρι τις 11 το πρωι ησουν?Μαλλον εχεις πορωθει με το ischool....Και η μαμα μου αυτο απορει..
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
σταματα εσυ...:xixi:εχει λιωσει...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
και εγω μαζισταματα εσυ...:xixi:
thanous18
Περιβόητο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Αυτο το γνωριζω και εγω και κανεις πολυ καλα που μου το λες και εσυ..Αν συνεχίσεις έτσι μέχρι πότε θα αντέξεις?
Ο νυχτερινός ύπνος είναι αποραίτητος για τον οργανισμό!
(δε το παίζω γιατρός!)
Χτες απλα ειχα κοιμηθει απο νωρις και ξυπνησα κατα τις 2 και μπηκα εδω..
Αλλες μερες καθομαι ή μεχρι τις 6 ή μεχρι τις 3. Αυτο γιατι ακομα δεν μπορω να ρυθμισω το ρολοι μου.. Απο τις πανελλαδικες που κοιμομουν 4 τα ξημερωματα..:xixi:
thanous18
Περιβόητο μέλος
Μπαμ τι θα κανουμε σημερα?Πες καμια ιδεασταματα εσυ...:xixi:
Darkness
Περιβόητο μέλος
οκ τοτε. συνεχισε και εσυ.και εγω μαζι
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Εγω εχω να ξεβαψω νυχια και να τα ξαναβαψω.Μπαμ τι θα κανουμε σημερα?Πες καμια ιδεα
Για εσενα δεν ξερω..
thanous18
Περιβόητο μέλος
Αυτο το ρολοι με προβληματιζει και μενα....πολυ απροσαρμοστοΑυτο το γνωριζω και εγω και κανεις πολυ καλα που μου το λες και εσυ..
Χτες απλα ειχα κοιμηθει απο νωρις και ξυπνησα κατα τις 2 και μπηκα εδω..
Αλλες μερες καθομαι ή μεχρι τις 6 ή μεχρι τις 3. Αυτο γιατι ακομα δεν μπορω να ρυθμισω το ρολοι μου.. Απο τις πανελλαδικες που κοιμομουν 4 τα ξημερωματα..:xixi:
Darkness
Περιβόητο μέλος
:who: θες να κανουμε παλι τιποτα το πονυρο? να παω να φερω την κουταλα που ανακατεβω τα φασολια?Μπαμ τι θα κανουμε σημερα?Πες καμια ιδεα
thanous18
Περιβόητο μέλος
καλα αλλη δουλεια δεν εχεις?και χθες τα εβαφες.....Το βρηκα!!!!Θα σου τα βαψω εγωΕγω εχω να ξεβαψω νυχια και να τα ξαναβαψω.
Για εσενα δεν ξερω..
Darkness
Περιβόητο μέλος
Μεχρι τις 7 ειχα μια φοβερη συζητηση με κατι παιδια σε ενα αλλο θεμα. Μετα απλα μεχρι τις 11 το ειχα ανοικτο και απαντουσ απο καμια φορα. Καλα ειμαι.:xixi:Α κι αλλο λεμονακι!!!Τι κανεις μπαμι??Καλα σοβαρα μεχρι τις 11 το πρωι ησουν?Μαλλον εχεις πορωθει με το ischool....
Εσυ τι κανεις?
-----------------------------------------
Αντε ελα. Ξερεις να μου τα κανεις γαλλικο? Θελω ομως και στρασακι..:xixi:καλα αλλη δουλεια δεν εχεις?και χθες τα εβαφες.....Το βρηκα!!!!Θα σου τα βαψω εγω
thanous18
Περιβόητο μέλος
παντως βρηκα καποια θεματα που ηταν διαφορετικα και τα κλειδωσαν.ουτε ειχε παρει στραβη πορεια η συζητηση....νευριαζω οταν βλεπω κατι τετοια...εγω τωρα σου λεω αφαιρεσαν ολοκληρο κομματι συζητησης το οποιο ομως δεν ηταν τελειως off με το θεμα αλλα καπως πιο ειδικο.το κλειδωμα γινεται οτνα υπαρχει παρομοιο θεμα ή οταν εχει παρει ανεξελεγκτη τροπη η συζητηση
Μεχρι τις 7 ειχα μια φοβερη συζητηση με κατι παιδια σε ενα αλλο θεμα. Μετα απλα μεχρι τις 11 το ειχα ανοικτο και απαντουσ απο καμια φορα. Καλα ειμαι.:xixi:
Εσυ τι κανεις?
Αντε ελα. Ξερεις να μου τα κανεις γαλλικο? Θελω ομως και στρασακι..:xixi:
καλα ειμαι ρε μπαμ(αν και αυριο θα βγαλω ακτινογραφια και δε θελω)
Αν θες ενα γαλλικο φιλι πολυ ευχαριστως να στο κανω:kiss:.Τωρα γαλλικο νυχι με στρασακι δεν εχω ασχοληθει και πολυ(μαλλον ποτε )αλλα ποτε δεν ειναι αργα να μαθω...:fss::fss:
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
νταξει,κανουν και μαλακιες οντως,και εγω ειχα καποια σχολια σημερα και τα σβησαν και αφησανε την συζητηση μεσα στη μεση,τωρα οποιοσ παει να την δει δεν θα βγαζει ακρη!παντως βρηκα καποια θεματα που ηταν διαφορετικα και τα κλειδωσαν.ουτε ειχε παρει στραβη πορεια η συζητηση....νευριαζω οταν βλεπω κατι τετοια...εγω τωρα σου λεω αφαιρεσαν ολοκληρο κομματι συζητησης το οποιο ομως δεν ηταν τελειως off με το θεμα αλλα καπως πιο ειδικο.
confusius
Δραστήριο μέλος
Πέρασα να δω τί κάνετε,και θα ξανακρυφτώ στο λαγούμι μου με τα μαθηματικά κατ/σης... [που άμα δεν βραδιάσει δεν με πιάνει οίστρος, το κέρατο μου μέσα!]
Όλοι καλααα?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
τι διαβαζεις?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.