Darkness
Περιβόητο μέλος
Ρε Θανο μη φευγεις και εσυ....Καληνυχτα βαμπι ονειρα γλυκα
-----------------------------------------
Shit!!!Παλι μονος εμεινα ...θα φυγω και εγω ...
Ελα κατσε.................. .........κατσε............... :kiss:
κατσε ειπα...................
Καληνυχτα Vampi ..!!!
Ισως τα πουμε αυριο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
βασικα με βαραει η αλλη....αντε γεια..τζιτζι Θανουλακο, σε παρακαλαει η αλλη.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικα με βαραει η αλλη....αντε γεια..
ντροπη, οσο δεν εισαι σε κρεβατι δεν λεει.
thanous18
Περιβόητο μέλος
δεν εχω προβλημα...μπαμ θες να παιξουμε ξυλο(και οχι μονο) στο κρεβατι?ντροπη, οσο δεν εισαι σε κρεβατι δεν λεει.
Darkness
Περιβόητο μέλος
νιαιιιιιιιιιιιι :yeah:δεν εχω προβλημα...μπαμ θες να παιξουμε ξυλο(και οχι μονο) στο κρεβατι?
Εσυ θες να παριστανεις τον πεθαμενο και οχι μονο στα ψεμματα...????
και θα ακουσεις και αλλα :fss:Πω τι ακούω πρωινιατικα...
thanous18
Περιβόητο μέλος
δεν ξημερωσε ακομα..Αντε μπαμ προλαβαινουμε!!Βαρα πρωτα εσυ και φερε και το μαστιγιο!!!Πω τι ακούω πρωινιατικα...
Darkness
Περιβόητο μέλος
:who: ναι και εγω το προσεξα πως μας παρακολουθει....δεν καθομαι.....Δεν καομαι....ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ!!!!!!!! Αουτς μωρη μη βαρας!!!κατω λεει οτι ειναι και ο led.Μας σκατασκοπευει:who:
την κατσαμε
σε πονεσα βρε ? δεν το ηθελα .....:who::who:
thanous18
Περιβόητο μέλος
να δεις που επαιρνε ματι απο αυτα που καναμε στο κρεβατι,,,:who::who: ναι και εγω το προσεξα πως μας παρακολουθει....
την κατσαμε
σε πονεσα βρε ? δεν το ηθελα .....:who::who:
σε ποιον?Οχι βιαιοπραγιες...τι παραδειγμα θα δωσετε?
Darkness
Περιβόητο μέλος
:who: και εγω αυτο πιστευω..λες να ειδε και το τρυπιο το βρακι σου....???να δεις που επαιρνε ματι απο αυτα που καναμε στο κρεβατι,,,:who:
σε ποιον?
:timoria: ρεζιλι γιναμε παλι....
Darkness
Περιβόητο μέλος
Δεν εχω μαστιγιο...-.-' για ποια με περασες...?δεν ξημερωσε ακομα..Αντε μπαμ προλαβαινουμε!!Βαρα πρωτα εσυ και φερε και το μαστιγιο!!!
:who: η κουταλα που ανακατευω τα φασολια σου κανει ??
Οχι παιδι μου καλο...οχι οχι...Γιατι εγω δεν μετραω?Θελετε να μου αφησετε τραυματα?
Να... δεν κανουμε τιποτα....
Ελα καλο μου να σου διαβασω τωρα ενα παραμυθακι..
"Μια φορα και εναν καιρο, ζουσε σε ενα μαγααααλο καστρο............
:who: θανο το ξεγελασα, ερχομαι............
αυτο ηταν απειλη..:fss:
:zilia: θες να παρακαλεσω και εσενα ε???τζιτζι Θανουλακο, σε παρακαλαει η αλλη.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
:zilia: θες να παρακαλεσω και εσενα ε???
παρακαλεις για απαντηση τωρα? ^^
thanous18
Περιβόητο μέλος
φτου σου !!!το μαρτυρησες(αν και ηταν μποξερακι)!! μωρη το στρινγκ σου ξεχασες εδω ....μην ανησυχεις θα στο φυλαξω για οταν ξαναρθεις!!! (θελει και λιγο πλυσιμο βρωμιαρα!!):who: και εγω αυτο πιστευω..λες να ειδε και το τρυπιο το βρακι σου....???
:timoria: ρεζιλι γιναμε παλι....
Darkness
Περιβόητο μέλος
:zilia: νιαιιιιιπαρακαλεις για απαντηση τωρα? ^^
Darkness
Περιβόητο μέλος
ρε το παρακανες .......!!!φτου σου !!!το μαρτυρησες(αν και ηταν μποξερακι)!! μωρη το στρινγκ σου ξεχασες εδω ....μην ανησυχεις θα στο φυλαξω για οταν ξαναρθεις!!! (θελει και λιγο πλυσιμο βρωμιαρα!!)
Ρεζιλι γιναμε παλι και σε αυτο το θεμα..........
Ρε..αγαπη... δεν φορουσα εσωρουχα...-.-'
αλλης ειναι η βρακατσελα...
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
πες τα ρε Γιωργο... δεν με ακουει -.-'Ο πορδοκοφτης χανεται ευκολα και δεν ειναι φτηνος.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
orathac (ασχετο) είδα στο προφιλ σου ότι έχεις ως ενδιαφερον την επεξεργασια εικονας?
Δηλαδη τι κανεις ακριβως?
Κατι λιγα απο το photoshop αλλα το'χω παρατησει. Συνηθως απο εμπειρους γινεται για καθαρισμο εικονας και καλυτερεις απεικονισης, τωρα μπορεις απλα να παιξεις και να φτιαχνεις wallpaper.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι καλα θα τα'παμε (μαλον). Αλλα προσεχε με το πως φερνεις ατομα κοντα σου, με τετοια κριτηρια παιζεις επικινδυνο παιχνιδι. Συμβουλη ειναι, το ξερω οτι δεν ειναι αυτα τα κριτηρια σου.Nice καλά λέω εγώ είσαι ψαγμένο άτομο..Είδα και ότι έχεις και την αστρονομία σαν ενδιαφερόν..Σε εχω συμπαθησει κιολας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.