dooo
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από dooo:βάλτε το γραφείο σας δίπλα από τη τουαλέτα καλέ
χα,χα,χα αυτό θα πει δυσμενής μετάθεση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikita13
Διάσημο μέλος
Γκρρρ..αυτό ναι είναι όντωςΑρχική Δημοσίευση από maxnikos:Να κοιμασε και σε παιρνουν εποιμονα τηλεφωνο στο κινητο
kleftra
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς τέτοια προβλήματα δεν έχω κοιμάμαι υπερβολικά βαριά, λίγες ώρες αλλά πολύ βαριά, αφού να φανταστείτε μια γνωστή μου έλεγε "πέφτεις να κοιμηθείς και νομίζεις ότι πέθανες δεν αντιδράς σε τίποτα"
maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος
Hunter
Περιβόητο μέλος
ΥΓ δυο το πρωι πηγα σπιτι
kleftra
Διάσημο μέλος
Κι εμένα με ρωτήσατε ρε αν έχω όρεξη να βγάλω τις πυτζάμες μου;
Κι οχι τιποτα άλλο δεν θα προλάβω να φάω για μεσημέρι το κόβω κατα τις 3 να ακούνε όλοι το στομάχι μου να γουργουρίζει
erodia
Δραστήριο μέλος
crazyhelen
Διάσημο μέλος
kleftra
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από erodia:....ή τα ραντεβού των 3, 4 και 5 να ακυρωθούν και να μεταφερθούν στις 6,7 και 8, ενώ εσύ έχεις πάρει εισιτήρια για μια παράσταση που ξεκινάει στις 9 και είναι στην άλλη άκρη της πόλης;
Μα γιατί να είναι τόσο αναποφάσιστοι για τα ραντεβού τους ορισμένοι άνθρωποι;
erodia
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Μα γιατί να είναι τόσο αναποφάσιστοι για τα ραντεβού τους ορισμένοι άνθρωποι;
Έλα ντε;;
Και το πιο σπαστικό είναι ότι δεν πρόκειται για πελάτες, αλλά για συναδέλφους οι οποίοι μάλιστα υποτίθεται ότι πρέπει να συμβιβάζονται με το δικό σου πρόγραμμα και όχι εσύ με το δικό τους....
kleftra
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από erodia:Έλα ντε;;
Και το πιο σπαστικό είναι ότι δεν πρόκειται για πελάτες, αλλά για συναδέλφους οι οποίοι μάλιστα υποτίθεται ότι πρέπει να συμβιβάζονται με το δικό σου πρόγραμμα και όχι εσύ με το δικό τους....
Α μία απο τα ίδια
Το ραντεβού ειναι με μια καινουργια κοπελα για να της δειξω το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε.
kleftra
Διάσημο μέλος
Ότι η εταιρεία ανοιγει την Δευτέρα και αποφασίστηκε τλτ στιγμή ως συνήθως να "ανοίξουν" τις πορτες τους το Σαββατο σε ενα σωρο τοπικους παράγοντες,συνεργάτες,πελάτες και δεν συμμαζεύται κι ελεγα τι θα κανω το Σαβ/κο τι θα κάνω, θα κάνω τον ξεναγό για όσους θα συνεργάτες θα μας τιμήσουν απο την Αθήνα οι οποίοι εμενα ξέρουν εμένα εμπιστευονται(κατι σαν την χλωρίνη κλινέξ με έχουν ένα πραγμα) κι εμενα θελουν να τους συνοδεύω στην Κρήτη το Σαβ/κο.
Οτι μια απο τις γραμματείς επαθε οβερντοουζ καθως 3 μηνες οσο στηνονταν η εταιρεία είχε συνηθίσει που ξυνόταν και μολις της ζητήθηκε να ετοιμάσει 150 προσκλήσεις τα έπαιξε τόσο που αντι να γυρίσει σελίδα στην λιστα εβαλε την μια πανω στην άλλη με αποτελεσμα να γραψει δυο φορες τις πρωτες 50 και φυσικά λογω πιεσης χρόνου αλλα και των τσακισμενων νευρων μου βρεθηκα εγώ να κανω την δουλειά της ετοιμάζοντας προσκλήσεις και κλεινοντας ξενοδοχεία( και προς Θεού δεν σνομπάρω την δουλειά καμμίας γραμματέως απλα εκείνη την ώρα έπρεπε να κανω άλλη δουλειά την οποία επειδή κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να κανει και την φορτωθηκα για το σπίτι).
Και μεσα στον πανικό ανακαλυψαμε επιτελους τι ακριβώς ειχαμε ξεχάσει να παραγγείλουμε απο γραφική ύλη, ανταλλακτικά για συρραπτικό ω γιες, έτσι παιξαμε το γνωστο παιχνίδι"αυτό είναι γεμάτο;δως το μου" κοντεψα να κλαψω απο συγκίνηση όταν αφού αδειασα 2 βρήκα ένα φουλ γεμάτο συρραπτικό.
Όλα καλα κι όλα ανθηρά λοιπόν κι αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι κατάφερα να χτυπήσω το κεφάλι μου ανοίγοντας την πορτα του αυτοκινήτου(μην με ρωτατε πως το κατάφερα αυτό θελει τεχνη) και θα υποδεχτώ όλο αυτόν τον κόσμο με ενα καρουμπαλο στο μέτωπο, δεν βλέπω κατι ιδιαίτερα σπαστικό στο σημερινό μου απόγευμα.
^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος
weak and powerless
Διάσημο μέλος
^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πιστεύω να σου κόλλησα τίποτα τώρα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.