dooo
Διακεκριμένο μέλος
γυναίκα ισοβαθμεί στην τρίτη θέση!!!!! άντε γερά κορίτσια
scoreboard:
giostau: 10
weak: 7
nv:1
K.E.: 3
nessa: 4
exposed: 2
Insomniac: 6
Palladin: 4
klefrta: 6
Arty2: 2
nikita: 4
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από dooo:αχχχ είμαι χάπι...(μπλε)
γυναίκα ισοβαθμεί στην τρίτη θέση!!!!! άντε γερά κορίτσια
scoreboard:
klefrta: 6
Ναι!!!!!!!!!Ναι!!!!!!!!!!!!!!! Ξανά!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα που κατέκτησα θέση στο βάθρο αναρωτιέμαι 3 πράγματα:
1.Το ότι δεν κάνω τίποτα δυο μέρες στη δουλειά κι ασχολούμαι με τους γρίφους λέει κάτι για τον επαγγελματισμό μου;
2.Αυτή η κατσαρόλα μπορεί να φύγει απο το προσκήνιο;(Πως στο καλό το λύσατε :mad17:
3.Θα μπορούσες καλή μου dooo να διορθώσεις τον αναγραμματισμό στο όνομα μου;(Τώρα που είμαι και διάσημη )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikita13
Διάσημο μέλος
Οοοοοχι καλέ τι να σημαίνειΑρχική Δημοσίευση από kleftra:Ναι!!!!!!!!!Ναι!!!!!!!!!!!!!!! Ξανά!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα που κατέκτησα θέση στο βάθρο αναρωτιέμαι 3 πράγματα:
1.Το ότι δεν κάνω τίποτα δυο μέρες στη δουλειά κι ασχολούμαι με τους γρίφους λέει κάτι για τον επαγγελματισμό μου;
Αρχική Δημοσίευση από kleftra:2.Αυτή η κατσαρόλα μπορεί να φύγει απο το προσκήνιο;(Πως στο καλό το λύσατε :mad17:
Και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι αν και ακόμα δεν έχω καταπιαστεί με αυτό την ώρα προσπαθώ να επιλύσω την Γαλλική επανάσταση και αυτό με τους μοναχούς
dooo
Διακεκριμένο μέλος
κοίτα τι ωραία όμως τώρα που φιγουράρεις στη 2η θέση.....
scoreboard:
kleftra: 7
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
εεε; ο weak ειναι στην δεύτερη θέση
nikita13
Διάσημο μέλος
Σσσσσσ βρε θα έρθει η doo να σου κάνει ντουΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Με την γαλλική επανάσταση πρόσπαθησε να μπεις στην θέση κάποιου και θα το βρείς
Και πάλι δεν μου λεει κάτι ιδιατερο αλλα που θα πάει το σκασμένο
Απλά ισοβαθμούνΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:εεε; ο weak ειναι στην δεύτερη θέση
weak and powerless
Διάσημο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
αυτή η κατσαρόλα είναι η παρακαταθήκη μου στο φόρουμ!!!
nikita13
Διάσημο μέλος
Τελίκα υπάρχουν ακόμα τζέντλεμαν στον πλανητη αυτόνΑρχική Δημοσίευση από weak and powerless:τσου, ίδιους πόντους έχουμε και ως γνωστόν οι γυναίκες προηγούνται .
nikita13
Διάσημο μέλος
Ρε giostauuuuuuu που είσαι πες μας και μας!!Αρχική Δημοσίευση από dooo:θα με θυμάστε όλοι για την κατσαρόλα τελικά....
αυτή η κατσαρόλα είναι η παρακαταθήκη μου στο φόρουμ!!!
2 λουκούμια είναι αυτά!
Το μσν μου το ξέρεισ
kleftra
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:τσου, ίδιους πόντους έχουμε και ως γνωστόν οι γυναίκες προηγούνται .
Είσαι ιππότης
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από nikita13:Ρε giostauuuuuuu που είσαι πες μας και μας!!
2 λουκούμια είναι αυτά!
Το μσν μου το ξέρεισ
Τελικά άλλη έχει το όνομα (kleftra) και άλλη τη χάρη...
@kleftra άνευ παρεξηγήσεως έτσι; Απλά ταίριαζε το nick σου
nikita13
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από giostau:Τελικά άλλη έχει το όνομα (kleftra) και άλλη τη χάρη...
Xιχιχιχι μα εγώ???
Ντροπή να σκέφτεσαι τέτοια πράγματα είμαι
weak and powerless
Διάσημο μέλος
αμάν βρε ντου, γύρνα πίσω και φέρε δυο λουκούμια, μην παω να τσακίσω το μελιτζανάκι πάλι .
kleftra
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από giostau:Τελικά άλλη έχει το όνομα (kleftra) και άλλη τη χάρη...
@kleftra άνευ παρεξηγήσεως έτσι; Απλά ταίριαζε το nick σου
Όχι παρεξηγήθηκα
Έχω θιχτεί ανεπανόρθωτα
Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις πλέον για να αποκαταστήσεις την εικόνα σου
Ίσως....ίσως λέω...... αν θα μου αποκάλυπτες την ρημαδοκατσαρόλα να γινόταν κάτι ...............
nikita13
Διάσημο μέλος
Να ποιος έχει και το όνομα και την χάρηΑρχική Δημοσίευση από kleftra:Όχι παρεξηγήθηκα
Έχω θιχτεί ανεπανόρθωτα
Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις πλέον για να αποκαταστήσεις την εικόνα σου
Ίσως....ίσως λέω...... αν θα μου αποκάλυπτες την ρημαδοκατσαρόλα να γινόταν κάτι ...............
kleftra
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από nikita13:Να ποιος έχει και το όνομα και την χάρη
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι.........
( Αυτή τη στιγμή το πρόσωπο μου έχει την έκφραση του κυβερνητικού εκπροσώπου που μόλις ρωτήθηκε για το ασφαλιστικό,της Άντζελας (Δημητρίου) που μόλις ρωτήθηκε για τον Νοράι (κάτι σχετικό με σαπούνια), των απανταχού άπιστων που μόλις πιάστηκαν στα πράσσα).
Η απάντηση σε όλες τις περιπτώσεις αγαπητή Νικίτα είναι μια:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος
nikita13
Διάσημο μέλος
Μπα η λύση είναι πολύ πιο απλή όσο φαντάζεσαιΑρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Αυτό με τους μοναχούς το ξέρω! Καλό! Αλλά τα γράμματα δύσκολα...
Εμένα προσωπικά μου φάνηκε από τους πιο εύκολους γρίφους δεν ξέρω
dooo
Διακεκριμένο μέλος
scoreboard:
giostau: 11
Palladin: 5
kleftra: 8
nikita: 5
crazyhelen:1
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.