ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλόοο!!!!μ'αρέσουν τα ταξίδια κ ... τα τραβέλια!!!!
Εμένα είναι το όνομα με το οποίο με φωνάζουν οι καλοί φίλοι!!! Και το 21 είναι η ηλικία μου!!!
Άλλα τελικά δεν είναι σωστό το 21 διότι θα αλλάξει σε 1 χρόνο!!! Κάτι πρεπει να κάνουμε με αυτό Mods...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
Το nickname γεννήθηκε όταν έπαιζα tribalwars και έπρεπε να εγγραφώ και είχα βαρεθεί το tina και τα παράγωγά του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fosia
Νεοφερμένος
Neraida
Επιφανές μέλος
εμένα είναι αναγραμματισμός...
βρε το Σοφακι!
fosia
Νεοφερμένος
τελικά δε βάζω δύσκολα,ε?βρε το Σοφακι!
Neraida
Επιφανές μέλος
τελικά δε βάζω δύσκολα,ε?
ε οχι....
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Αν θες ν' αλλάξεις username απλά στείλε pm σε κάποιον απ' την ομάδα διαχείρησης.Καλόοο!!!!
Εμένα είναι το όνομα με το οποίο με φωνάζουν οι καλοί φίλοι!!! Και το 21 είναι η ηλικία μου!!!
Άλλα τελικά δεν είναι σωστό το 21 διότι θα αλλάξει σε 1 χρόνο!!! Κάτι πρεπει να κάνουμε με αυτό Mods...
Θυμίσου ότι μπορείς ν' αλλάξεις μόνο μία φορά.
Επίσης βεβαιώσου πως δεν το 'χει προλάβει άλλος.
(Πχ το "nina" είναι πιασμένο, το "Νίνα" όχι. Περισσότερα αν θες σε pm.)
Το υπόλοιπο πού είναι;Το nickname γεννήθηκε όταν έπαιζα tribalwars και έπρεπε να εγγραφώ και είχα βαρεθεί το tina και τα παράγωγά του
Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος
wagneriandandy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προερχεται απο τα:
1]wagnerian : επιθετικοποιηση του ονοματος Wagner του γνωστου συνθετη
2]dandy : δανδής,κομψευομενος
Τωρα ποιον ειναι ο λογος της συνθεσης? Δν ξερω αμα το βρειτε να μου τον πειτε Pls γιατι δν τον ξερω. Μου αρεσαν και τα κολλησα
Γιατι αν δν εχουμε σουρεαλ nick δν θα χτυπησουμε ποτε στου κουφου την πορτα! (?!)
Ophelia
Διάσημο μέλος
Το καταπληκτικό () μου αυτό nickname το δημιούργησε ένας πολυαγαπημένος μου καθηγητής, μαθηματικός για την ακρίβεια, με τον οποίο έχουμε μόνο 10 χόνια διαφορά ηλικίας και κάναμε πολύ παρέα και εκτός μαθήματος...ε, και επειδή του είχα βγάλει ένα κάρο ψευδώνυμα είπε και αυτός να μου βγάλει ένα...ο λόγος, προφανής!!
Έχω το κακό χούι να θέλω να μην μου μένει καμμία απορία σε σημείο που τον ρώταγα κάτι πολύ κουλά κατά καιρούς...ε, και αυτός επειδή όποτε με έβλεπε να σηκώνω χέρι έσκαγε στα γέλια φρόντισε να με στολίσει κανονικότατα...κάπως έτσι άρχισε, μετά κόλλησε και στα υπόλοιπα παιδιά στο φροντιστήριο, μετά στο σχολείο και επικράτησε!! Και όταν μπήκα να κάνω την εγγραφή στο steki, ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό!! Αλλά μάλλον θα το αλλάξω μελλοντικά σε κάτι λιγότερο χαρακτηριστικό γιατί κυκλοφορούν και πολλοί γνωστοί εδώ μέσα...
Lost_Prophet
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και για το προφήτης το έβαλα επειδή έβλεπα κάποια όνειρα
ίσως προφητικά που πλέον έχουν σταματήσει να έρχονται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BYG123
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος
Γιατί έτσι με βαφτίσανε...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
δεν σημαινει τπτ,είναι συνδιασμός γραμμάτων μόνο.
το πληκρολόγησα εντελώς τυχαία,περιέχει γράμματα που γουστάρω και είναι εύηχο.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Ονομα απο τραγουδι αγαπημένου συγκροτηματος, κλιπάκι και στίχοι απόλυτα αντιπροσωπευτικά... Ζω σε αυτόν τον κόσμο και κατεβαίνω στα επίγεια που και πού, γιατί λατρεύω τους ανθρώπους και τα συναισθήματα τους!!
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως το κομμάτι που χρησιμοποιώ ως όνομα+πασγουορντ έχει βγει από βραζιλιάνικο τραγούδι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.