μπλα μπλα μπλα....
Και νταξ, ο Κρονος μπορεί να μην καταλαβε τι εννούσα. Όμως η Ηρώ δεν δικαιολογείται (στο δικό μου μυαλό) μετά από τόσους γύρους (ιντερνετικού αλλά και live) παιχνιδιού να μην καταλαβε τι εννοώ. Και το ότι έσπευσε να με κατηγορήσει συμφωνώντας με τον Κρονο μου φαίνεται ύποπτο...πολύ ύποπτο.
Παρόλαυτά, δεν την ψηφίζω ακόμα και πιθανότατα δεν θα την ψηφίσω σημερα. Θα ψηφίσω αργότερα και σίγουρα κάποιον απο αυτούς που δεν θα έχουν ψηφίσει.
Όπως φαίνεται κάποιοι (κανουν πως) δεν κατάλαβαν.
Λεπόν...
Καταρχάς δεν έχουν ψηφίσει οι AngieAnn, BillSlayer, Jrot, Kakerlak, Papas (σωστά?). Παρόλο που κάποιοι είναι αόρατοι και δεν μπορώ να ξέρω αν έχουν μπει στο φόρουμ και στο συγκεκριμένο θέμα σήμερα, μου κάνει εντύπωση που η Κακερλακ και ο Μπιλ ενώ μπήκαν (ο Μπιλ έγραψε κιολας αν δεν κάνω λάθος) δεν ψήφισαν.
Από την άλλη θα συμφωνήσω και με την ΚΕ για την περίεργη συμπεριφορά της Whitedrum.
Θα ψηφίσω BillSlayer για σήμερα μιας και αν θυμάμαι καλά την ίδια ακριβώς συμπεριφορά (είμαι στο φορουμ, διαβαζω το παιχνίδι αλλά τελικά...δεν προλαβαίνω να ψηφισω/ξεχνιεμαι) είχε και τη φορά που ήταν δολοφόνος ή τσιράκι.
Μπορεί να κανω και λάθος αλλά προτιμώ να δω Dr House από το να ψάξω στο αρχείο να επιβεβαιώσω!
Λοιπόν, θεωρώ και έχω πει πολλές φορές ότι τουλάχιστον ένας από τους δολοφόνουν απέχει από την 1η ψηφοφορία για να εχει καταρχας το "αλλοθι" "μα καλά αμα ήμουν δεν θα ψήφιζα για να βοηθήσω τα συνδολοφόνια" και για να καταστρέφει τα πινακάκια μας. Ως εκ τούτου είπα εξαρχής ότι θα ψηφίσω κάποιον από αυτούς που δεν θα έχουν ψηφίσει. Ε σόρυ, ψήφισα 7.30 δεν θα περίμενα και μεχρι τις 7.59 με κίνδυνο να φάω απουσία.
Αυτά ως πρώτη απάντηση σε αυτούς που με κατηγορούν διότι "έσωσα" την αντζυ. Και συνεχίζω...
κρίμα που δεν μπορεί να μας απαντήσει ο Μπίλ αφού θεωρούσε την Angie ύποπτη γιατί ψήφισε εμένα ενώ η Angie είχε ήδη κύμα με δύο ψήφους
Ίσως να τη γλύτωνε κι όλας
Κι αν η Αντζυ ήταν δολοφόνος και ο Μπιλ τσιρακι που την γνώριζε? Ε σε αυτή την περίπτωση θα αυτοκτονούσε για να σώσει τον δολοφόνο.
Η κι αν ήταν ρουφιάνος και βλέποντας ότι πάει για σέντρα ψήφισε κάποιον από τους δολοφόνους που ήξερε?
Λοιπόν όπως είπα από την αρχή Angie_Ann και Youki είναι ύποπτες.
Ενώ ψηφίστηκε η Angie και κινδύνευε να βγει έρχονται οι youki και η Neraida και τη σώζουν!
Οχι κούκλα μου. Ψηφισα, ήρθε η αντζυ και ψήφισε κάτι που θα την βοηθούσε να μείνει στο παιχνίδι και μετά ήρθε η νεραιδα και την "έσωσε".
Αν θες να βρεις πατήματα για να με ψηφίσεις τουλάχιστον μη γράφεις ότι σου κατέβει...
Αν η Angie ήταν πολίτης και μιας και η ψηφοφορία είχε αυτή τη μορφή που ανά πάσσα στιγμή θα μπορούσε να φύγει δικός τους, τότε οι δολοφόνοι θα την ψήφιζαν. Δεν το έκαναν, άρα η Angie δεν είναι πολίτης.
Κι αν οι δολοφόνοι δεν ήταν μέσα εκείνη την ώρα? Αν δεν πρόλαβαν να το σώσουν δεδομένου ότι όλα γίναν τελευταίο μισάωρο? Αν ο Σλειερ ήταν τσιράκι και η αντζυ πολίτης, άρα κινδυνεύαν 2 πολίτες (πολίτες στο μυαλό των δολοφόνων δεδομένου ότι δεν θα μπορούσαν στον πρώτο κιολας γυρο να ανγνωρίσουν το τσιρακι) γιατι να μπουν στον κόπο να ψηφίσουν την αντζυ? Αυτά δεν τα σκέφτηκες ε?
youki για πες μου δυο πραγματάκια πάνω σε αυτό...
Λοιπόν...Μπαίνεις και αλλάζεις την ψήφο σου σε Bill_Slayer...Το σκεπτικό σου δεν είναι άσχημο...Ο Slayer όμως δεν είναι ένας παίκτης ο οποίος θα σου ζητήσει έντονα τα ρέστα...Το παιχνίδι του είναι το ίδιο πάντα είτε έχει καλό είτε έχει κακό ρόλο...
Μετά από λίγο όμως έρχεται και η Angie_Ann η οποία δεν πρόλαβε όπως είπε να διαβάσει όλα τα ποστς στο παιχνίδι και σώζεται ψηφίζοντας τον Bill_Slayer και αυτή...Εμένα τώρα εδώ κάτι μου βρωμάει...Μου βρωμάει μία συνεννόηση μεταξύ δολοφόνων και περισσότερο μιας και όλα αυτά έγιναν πολύ λίγο πριν το τέλος της ψηφοφορίας...
Δυστυχώς στο παρελθόν κάτι ανάλογο είχε οδηγήσει σε δύο δολοφόνους (Bill και xanp που έσωσαν τελευταία στιγμή το fantasmeno και έδιωξαν το fandago)...
Δεν άλλαξα καμια ψήφο μου. Δεν είχα ψηφίσει μέχρι εκείνη την ώρα. Το τι έκανε η αντζυ και για ποιο λόγο ρώτα εκείνη. (Εσυ γιατί αφήνεις τη νεραιδα απέξω παρόλο που ήταν αυτή που έδωσε την τελευταία ψήφο στο Σλειερ και έσωσε την αντζυ??) Ενας ακόμα που προσπαθεί να βρει λόγο να με κατηγορήσει. Ε ρε κόλλημα...
ΗΡΩ επειδή από την αρχή προσπαθείς να ρίξεις πάνω μου υποψίες και μάλιστα με παιδιάστικα επιχειρήματα και επειδή δεν σε κόβω για αποπροσανατολισμένη πολίτη
ΗΡΩ για αύριο
εκτός κι αν υπάρξει ρεύμα προς whitedrum οποτε και θα προτιμήσω να μάθω τι είναι το νεούδι του παιχνιδιού.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.