vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεντετα...ασε τις σκεψεις τις περιεργες....απλα υποστηριζω και θελω να ελπιζω οτι τλχ οι 2 απο τους 3 πρεπει να εχουν μιλησει. Διαφορετικα τα δολοφονακια ειναι φαουλ για μενα.....
Κανεναν δεν υποπτευομαι με σιγουρια...κλεινω λιγο περισσοτερο προς Γουαιτ επειδη την επεσε με σιγουρια στην Ηρω...αλλα και εσυ που ψηφισες την Angie για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω καταλαβει το λογο. Οκ η Ηρω το κανει απο ενστικτο και μονο και προφανως για να κοψει αντιδρασεις ποιος ισως τσιμπησει...αλλα εσυ γιατι?
Το εξήγησα αν δεν κάνω λάθος...
Είχα τρεις υπόπτους στο αρχικό μου ποστ...Η ΚουΕ και η youki προς το παρόν με τις απαντήσεις τους με καλύπτουν...Η επόμενη είναι η Angie_Ann...Το βλέπω και το ξέρω ότι δεν έχει ψηφίσει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και αθώα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
ΑΝ και εσενα Βεντετα θα σε εχω στα υποψιν μου....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Anyway, κάποιοι με ψήφισαν βέβαια δεν θα ήταν περίεργο να έμπαινα δολοφόνος οπότε προς το παρόν δεν μου κάνει εντύπωση. Ψηφίζω Μπιλ Σλάιερ βασικά για να μην βγω γιατί αλλιώς θα ψήφιζα Vkey.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Για σήμερα ψηφίζω Κακή Επιρροή...από ένστικτο κυρίως.
Neraida
Επιφανές μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Youki κάνεις λάθος,πάντα αυτό τον τρόπο παιχνιδιού έχω...αν ψάξεις στο αρχείο θα το βρεις.Δε θα σε ψηφίσω γιατί κρίνοντας απ'την ιδιότητά μου μπορεί να είσαι παραπλανημένη πολίτης(πρώτος γύρος κλπ...).
Για σήμερα ψηφίζω Κακή Επιρροή...από ένστικτο κυρίως.
Εσυ τωρα θα μας τρελλανεις?!
Ποιο ενστικτο μωρε?! Δε διαβασες τα ποστ της ΚΕ?!
Ειναι απο τα αθωα εδω μεσα!
Αλλαζω σε Σλειερ!
kalypso
Περιβόητο μέλος
- Angie Ann >> Bill_Slayer
- Bill >> Phoebe
- Bill_Slayer >> Κακή Επιρροή
- Dark_kronos >> Υοuki
- fantasmenos >> Κακή Επιρροή
- jrot6
- Kakerlak
- Lorien >> vendetta
- Neraida >> Bill_Slayer
- papas
- Phoebe >> Bill
- pitg21 >> Neraida
- vendetta >> Angie_Ann
- Vkey >> papas
- WhiteDrum >> Ηρώ
- Youki >> Bill_Slayer
- Ηρώ >> Angie_Ann
- Κακή Επιρροή >> Whitedrum
2 Angie_Ann
1 Bill
1 Ηρώ
2 Κακή Επιρροή
1 Neraida
1 papas
1 Phoebe
1 vendetta
1 Whitedrum
1 Υouki
3 Bill_Slayer
Αποχωρήσεις
1.
Απουσίες
1 jrot
1 kakerlak
1 papas
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Αύριο Τρίτη 13/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του MVP.
Σήμερα δεν μαθαίνετε τίποτα, έτσι να σκάσετε
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
o slayer βγαίνει με 4 ψήφους νομίζω (μπορεί και 5)
edit
οκ μέτρησα 3 ψήφους και βγαίνει ο slayer
kalypso
Περιβόητο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Bill_Slayer τελευταία λόγια όσο εγώ θα διορθώνω το μπαχαλό μας
Vkey
Επιφανές μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Βάζετέ τα με κόκκινο λέμε!
Λίστα για Τρίτη 13/1
Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα
- Angie Ann >>
- Bill >>
- Dark_kronos >>
- fantasmenos >>
- jrot6
- Kakerlak
- Lorien >>
- Neraida >>
- papas
- Phoebe >>
- pitg21 >>
- vendetta >>
- Vkey >>
- WhiteDrum >>
- Youki >>
- Ηρώ >>
- Κακή Επιρροή >>
Αποχωρήσεις
1. Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???)
Απουσίες
1 jrot
1 kakerlak
1 papas
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Αύριο Τρίτη 13/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του MVP.
Neraida
Επιφανές μέλος
Εμένα θα μου πείτε ποια συνονόματη της Νεράιδας ψήφισα;
Καλε...οχι εσυ..οι αλλοι...στην Angie αναφερομουν
Εσυ ψηφισες ΤΟΝ παπας!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Δολοφόνοι(ειδικά εσύ νεράιδα και μετά η γιούκι ή η αντζι) τα καταφέρατε πάλι,βγάλατε ένα (καθαρό)πολίτη...δε σας βλέπω να αντέχετε και πολύ σ'αυτό το γύρο πάντως γιατί ήδη έχετε κινήσει τις υποψίες.Θα τα πούμε στο επόμενο.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Και τωρα στι κατηγοριες δεν απαντω...ειπαμε...ξανθια ειμαι...οχι αφελης...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Ίσως να τη γλύτωνε κι όλας
Λοιπόν για αύριο είναι πολύ νωρίς ακόμα....
Θα ήθελα να δω και την Ηρω λίγο περισσότερο...
Vkey
Επιφανές μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Πως ακριβώς πείστηκες εσύ;Μετά και από αυτά τα τελευταία λόγια είμαι σχεδόν βέβαιη ότι ψηφισα σωστά.
Καλά τραγούδα!Λοιπόν για αύριο είναι πολύ νωρίς ακόμα....
Θα ήθελα να δω και την Ηρω λίγο περισσότερο...
Λοιπόν όπως είπα από την αρχή Angie_Ann και Youki είναι ύποπτες.
Ενώ ψηφίστηκε η Angie και κινδύνευε να βγει έρχονται οι youki και η Neraida και τη σώζουν!
Αν η Angie ήταν πολίτης και μιας και η ψηφοφορία είχε αυτή τη μορφή που ανά πάσσα στιγμή θα μπορούσε να φύγει δικός τους, τότε οι δολοφόνοι θα την ψήφιζαν. Δεν το έκαναν, άρα η Angie δεν είναι πολίτης.
Μετά και από αυτό το ποστ της ΚουΕ μπάινει και αυτή στη λίστα.
Άρα για μένα δολοφόνοι: Κουε, Angie_Ann, Youki
Τσιράκι: Neraida
Τώρα πείτε ότι θέτε.. κοπελιές
Neraida
Επιφανές μέλος
Πως ακριβώς πείστηκες εσύ;
Καλά τραγούδα!
Λοιπόν όπως είπα από την αρχή Angie_Ann και Youki είναι ύποπτες.
Ενώ ψηφίστηκε η Angie και κινδύνευε να βγει έρχονται οι youki και η Neraida και τη σώζουν!
Μετά και από αυτό το ποστ της ΚουΕ μπάινει και αυτή στη λίστα.
Άρα για μένα δολοφόνοι: Κουε, Angie_Ann, Youki
Τσιράκι: Neraida
Τώρα πείτε ότι θέτε.. κοπελιές
Οπα οπα οπα!
Μη μου αρχιζεις παλι τα του προηγουμενου παιχνιδιου!
Δηλαδη απο τον πρωτο κιολας γυρο εαν ειχα τετοιο ρολακι θα πηγαινα να ψηφισω ο, τι και οι δολοφονοι?! Να κανω μπαμμ....με υποτιματε παλι μου φαινεται....
Ηρω δεν τα λες καλα...καθολου καλα...ε μα να σου ειναι ειδικα η ΚΕ δολοφονος!
Και οταν αλλαξα ψηφο, εγραψα γιατι το εκανα...οχι θα αφησω να παει σε ισοπαλια η ΚΕ που θεωρω πιο αθωα απο ολους σας, ωστε να μη φανω υποπτη....δεν παμε καλα μου φαινεται...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.