ΚουΕ δε στηρίχτηκες ποτέ στο σκεπτικό του πως μπορεί να επέλεξε η ΣΕ τους ρόλους;;;Είναι λιγάκι ύποπτο να προσπαθείς τόσο εσύ όσο και η Νεράϊδα να το ακυρώσετε μιας και είναι κατά τη γνώμη μου ένας πολύ καλός τρόπος να ξεκινήσει κανείς το παιχνίδι του...Και πιστεύω ότι η οποιαδήποτε ΣΕ και να μπει αν όχι όλα τα άτομα κάποια θα τα επιλέξει με βάσει τις επιθυμίες της...Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η Καλυψώ είχε πει ότι είχε ήδη εδώ και αρκετό καιρό επιλέξει τους δολοφόνους της...Βέβαια με την Καγίρα στη ΣΕ τα πράγματα ίσως αλλάξανε λιγάκι αλλά δεν παύουν μερικά να έμειναν τα ίδια όπως τα σκέφτηκε η Καλυψώ...
Κωστή μου στηρίχθηκα πολλές φορές εκεί... ΜΕΧΡΙ που πιστεύω ότι απέδειξα ατράνταχτα ότι δεν πρέπει να στηριζόμαστε στο τι θα έβαζε ΠΙΘΑΝΑ η ΣΕ
Σας έβλεπα να πιθανολογείτε τι μπορεί να είχε σκεφτεί η ΚουΕ και να είχε βάλει τους δολοφόνους και γελούσα
Να θυμίσω ότι στο προηγουμενο ακριβώς παιχνίδι η Νίγια που έφυγε από απουσίες ήταν δολοφόνος??????
Δλδ πως αλλιώς να πω ότι για μένα, ΠΛΕΟΝ, είναι άκυρο αυτό το επιχείρημα, ΕΙΔΙΚΑ τη στιγμή που η Καλυψώ είναι μέσα στη ΣΕ και η Καλυψώ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ στο πόσο αστείο είναι να ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ οι παίχτες ποιοι θα είναι οι δολοφόνοι
Αν τώρα όλο αυτό με κάνει ύποπτη στα μάτια σου τι να πω....
Λοιπόν, για μένα αυτή τη στιγμή, υπάρχουν κάποιοι ύποπτοι
Νο 1 ΑΥΤΗ τη στιγμή και για αυτό το λόγο θα δώσω και την ψήφο μου είναι η whitedrum
Ο λόγος είναι περισσότερο ενστικτώδης με ένα μικρό συνδυασμό κάποιων "συμπτώσεων"
Δε μου άρεσε δε καθόλου ο τρόπος που την έπεσε στην Ηρώ
Whitedrum από μένα για σήμερα
Αύριο, θα κινηθώ ανάμεσα σε angie ann, krono και youki
edit
και φυσικά τον Φαντασμένο