16-12-08

01:50
Neraida: Αρχικά με καλοπιάνει, τονίζει ότι είμαι πολίτης και χαίρεται. Αφού ψήφισα lorien και να κατηγορώ και κείνη άρχισα να γίνομαι η κακιά. Υποστηρίζει ακόμα ότι ο lorien ήταν αθώος χωρίς να μας εξηγεί το γιατί. Υποστήριζε πως η dooo επίσης είναι αθώα όπως και αποδείχτηκε. Κι εγώ ρωτάω, πως μπορείς να είναι σίγουρη; Προσπάθεια να κερδίσει τους πολίτες και να τους καλοπιάσει σε όλο το παιχνίδι μέχρι τώρα.
Στα μπολνταρισμενα εχεις δικιο....τα υπολοιπα ειναι αστοχα και ακυρα...
Δεν προσπαθησα να σε καλοπιασω...διοτι με αυτη τη λογικη θα πρεπει να πεις οτι καλοπιασα και την συνονοματη και την Αθηνα και την Ντου και την Ξανπ και οσους δεν εχω κατηγορησει....πετα την καραμελα αυτη και παρε καμια αλλη

Εχω αναφερει οτι ο Λορυ δηλωνε πολιτης και τον εμπιστευομαι πολυ περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο που παιζει σε αυτο το παιχνιδι...σιμπλ ας δατ...ειτε το δεχεσαι ειτε οχι για μενα ισχυει και θα τα πουμε οταν τελειωσει το παιχνιδι

Για την Ντου ποτε δεν ημουν 100% σιγουρη, απλα δε μου εκανε για δολοφονος και με το πεσιμο που εφαγε απο εσενα και τον Θοδωρη απλα μου το επιβεβαιωσατε....
Οποτε το τελικο σου συμπερασμα ειναι ακυρο ντιαρ...

Κακερλακι...εσυ μη μιλας γιατι εχεις τη φωλια σου λερωμενη

Και μια σημειωση τωρα που διαβασα και το ποστ της Κορπς...τολμω να ομολογησω πως οι σκεψεις μου ειναι πανω - κατω οι ιδιες....

(και μενα με εκνευριζω, μη νομιζεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.