Το θεμα ειναι οτι εσυ τλχ δε φωναζες για την ενοχη της Ντου και την ανυπαρξια των επιχειρηματων της...
Μη με κάνεις να γίνω πολύ επιθετικός πάλι. Μήπως εσύ είχες βρει τα επιχειρήματα της και δεν το ξέρω; Μη λες πράγματα τα οποία δεν μπορείς να στηρίξεις λοιπόν.
Τι λες ωρέ...τα σκέφτεσαι????
Εσείς κατηγορείτε κάποιον - αυτός ο κάποιος φεύγει - αποκαλύπτεται η ταυτότητα - είναι πολίτης = είστε αθώοι
εμείς τον υπερασπιζόμασταν = είμαστε ένοχοι.
Λες συνέχεια ότι οι άλλοι παίζουν χάλια...εσύ νομίζεις ότι παίζεις καλά??? Θα μας τρελάνεις τελείως???
Μου αρέσει όταν χρησιμοποιείτε δικές μου τακτικές για να μου την πέσετε. Ακριβώς επειδή ξέρανε κάποιοι ότι η dooo είναι πολίτης, δεν την ψήφισαν σε φανερή ψηφοφορία και εκτός αυτού, το διατυμπάνιζαν κιόλας "η dooo δεν είναι πολίτης, είναι αθώα και την πιστεύω". Το θέμα είναι ότι η dooo ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ και ότι θέλετε ας λέτε, ούτε έδειχνε αθώα. Λογικό βρίσκω να την ψήφισαν τόσοι. Ομολογώ ότι έβρισκα υπερβολικό το κάρφωμα της για να είναι τόσο εύκολο και γιαυτό δεν την ψήφιζα.
Δεν λέω ότι παίζω τέλεια, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ! Παίζω σύμφωνα με τον ρόλο που μου έχουν δώσει και εφόσον ξέρω ότι είμαι αθώος και εφόσον με πείθει η Ηρώ ότι είναι πολίτης, πραγματικά όσοι μας κατηγορούν δεν μας τα λένε καλά. Τόσο απλό. Η dooo λοιπόν κατηγόρησε ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και τους δύο με λόγια όπως "επανάσταση" κτλ, άρα καλό ρόλο αποκλείεται να είχε, όσο και να το υποστηρίζετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.