λοιπόν... και για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα

Δολοφόνοι : Φαντάγκο, Ηρώ, Βεντέττα, Καγίρα
Τσιράκι : Jrot
Ρουφιάνος : Φαντασμένος
Νοσοκόμα : Corps
το σκεπτικό που μπήκαν οι ρόλλοι έτσι (όχι δεν ήταν ψηφοφορία φυσικά

)
επειδή ακούστηκε ότι λόγω φιλίας μπλα μπλα μπλα... καμία σχέση
θέλαμε ένα συνταρακτικό και δυνατό παιχνίδι (πράγμα που θεωρούμε ότι υπήρξε)
βάλαμε λοιπόν αρχικά Φαντάγκο και Ηρώ συνδολοφόνους... ο Βεντέττα μπήκε ως συνδολοφόνος λόγω του ότι επειδή είναι κολλητός, αν δεν έμπαινε θα τους καταλάβαινε αμέσως και θα χάλαγε η σούπα. Η καγίρα δεν μπήκε επειδή είναι φίλη μου (έλεος δλδ, όποιος το σκέφτηκε αυτό!) μπήκε ως εύκολος δολοφόνος.... θεωρούσαμε δυνατούς τους άλλους οπότε βάλαμε ένα "Αδύναμο" δολοφόνο που θεωρητικά θα έπρεπε να εχει βγει απ τους πρώτους γύρους ως συνήθως... ε δεν τη βγάλατε ως συνήθως, δεν φταίμε εμείς, και τελικώς γύρισε σε κρυφό χαρτί παίζοντας αλλά Βίκυ
Το τσιράκι
Θέλαμε έμπειρο παίχτη αλλά όχι πολύ γνωστό
Νοσοκόμα
Θέλαμε εμπειρο παίχτη, έξυπνο και με διαίσθηση που θα καθόταν μέσα ως το τέλος του παιχνιδιού περνώντας αρχικά απαρατήρητος... πέσαμε διάνα! (μπράβο μας, τα λέω μόνη μου τα μπράβο

)
Ρουφιάνος
Θέλαμε ένα δυνατό παίχτη κόντρα σε μια δυνατή ομάδα
Θεωρώ ακόμα ότι ο φαντασμένος ήταν πολύ καλή επιλογή
Θεωρώ ότι έχει δίκιο που διαμαρτύρετε ότι δεν τον εμπιστεύτηκαν λόγω πρότερου μη έντιμου βίου
Θέλαμε δυνατούς παίχτες, νομίζω τους είχαμε
Γενικώς πιστεύω ότι ήταν ένας ανεπανάληπτος αγώνας και προσωπικά χαίρομαι που ήμουν ΣΕ κι όχι παίχτρια, θα έτρωγα τα νύχια των ποδιών μου
Ζητώ και συγγνώμη για το λάθος μας με το 2+1 για άλλη μια φορά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.