Για να κρατήσω τη λίστα να κάνω και μερικά μικρά σχόλια (δεν μιλάτε και πολύ):
- Angie_Ann >> μάλλον θα πάρει απουσία (ίσως δεν ξέρει ότι ξεκινήσαμε), ελπίζω να μην παρατήσει το παιχνίδι
- Bill >> Phoebe κλασσικά
- Bill_Slayer >> Neraida χωρίς να πει πολλά πολλά
- Corpse Bride >> Phoebe με όρεξη για ζουζουνιές

- fandago >>
- fantasmenos >> Lorien λογική σκέψη, δεν έχει μπει δολοφόνος (ο Lorien) καιρό, θα μπορούσε
- Ηρώ >> μπλα μπλα, καλό το πρώτο post, αναλώθηκε σε μια "κοντρίτσα" με Neraida
- Jrot6 >> απουσία;
- Kajira >> Vkey έχει καιρό να παίξει, από το προηγούμενο παιχνίδι της νομίζω θα φανεί σύντομα η ιδιότητα της (είναι από τους ομιλιτικούς). Ψηφίζει χωρίς ιδιαίτερο λόγο όπως οι περισσότεροι.
- Kakerlak >> καιρό έχω να τη δω να παίζει, θα μπορούσε να έχει ρόλο "επαναφοράς" αφού επιβεβαίωσε ότι έχει χρόνο
- Lorelai >> απουσία; (αυτή όμως ξέρει ότι ξεκινήσαμε)
- Lorien >> θεωρώ ότι έχει πιθανότητες για ρόλο οπότε ίσως μια απουσία είναι μελετημένη
- Neraida >> Pitg21 πάλι ακολουθεί το ρεύμα και πυροβολεί αδιακρίτως (δεν τη νοιάζει να αλλάξει ψήφο). Αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον να φύγει για το καλό των πολιτών θα ήταν αυτή.
- Nininaou >> απουσία;
- Phoebe >> Pitg21 άλλαξε εξίσου εύκολα ψήφο από την κλασσική της στο Bill. Βέβαια έχει τη δικαιολογία ότι σώζει το τομάρι της

- Pitg21 >> απουσία;
- Resident Evil >> Pitg21
- Vendetta >> είναι δυνατόν να μην έχει μιλήσει ακόμα;
- Vkey >> Corpse Bride μιλάει περισσότερο από συνήθως, ήταν βέβαια και πριν δολοφόνα, θα δείξει
- Xanp >> που χάθηκε;
Όχι ότι βγαίνει τίποτα από τον πίνακα, απλά για να το εμπλουτίζω αργότερα, το γεμίζω από τώρα.
Μου κάνει εντύπωση που στον πρώτο γύρο, έχει περισσότερες ψήφους κάποιος που δεν έχει μιλήσει καν και μάλιστα που κανείς δεν ενδιαφέρεται να τον σώσει. Δεν πιστεύεται ότι αυτό αποδεικνύει την αθωότητα του;
Αντίστοιχη εντύπωση μου κάνουν οι αρκετές απουσίες. Θα προλάβουν άραγε σε 3 ώρες να μπουν; Είμαι σίγουρος ότι μέσα σε αυτές είναι και κάποια εσκεμμένη για να γλιτώσει την προσοχή, αλλά θα φανεί στη συνέχεια.
Αν έπρεπε να βάλω κάποιους πιο πιθανούς για ρόλο, λόγω συγκυριών (προτίμηση της ΣΕ, καιρό να παίξουν, καιρό να πάρουν ρόλο) θα διάλεγα τους: Slayer, Ηρώ, Kajira, Kakerlak, Lorien, Neraida, Pitg21, Resident. Αλλά είναι πολλοί, οπότε προς το παρόν τους τσεκάρω
Το γενικό σχόλιο είναι ότι με μόνο τόσα άτομα που μίλησαν, δεν μπορώ να πω τίποτα σίγουρο, πόσο μάλλον να έχω στοιχεία για δολοφόνο. Θα ξαναμπω σίγουρα σε κάμια ώρα, αλλά μέχρι τότε θα ψηφίσω Neraida γιατί θεωρώ ότι ακόμα και πολίτης να είναι κάνει τον δολοφόνο καλύτερα και από δολοφόνος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.