Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Lorelai έγραψε: #9.481 10-11-08 13:47 Ξερωγω μωρε. xanp Μ'αγαπατε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Corpse Bride: #9.482 10-11-08 13:48 Καλο μου, ψηφισα χανπ.. Τι αλλο να κανω πια?! Επισης, αν θετε τη γνωμη μου, πιστευω οτι καποιοι παικτες εχουν περασει εντελως απαρατηρητοι κι εκει βρισκεται σιγουρα καποιος που κρυφογελαει γιατι ασχολουμαστε με ασχετα πραματα ενω αυτος ειναι στο απυροβλητο ακομη. Ρε σουε θα μας πεις ποσα δολοφονια εχουν ξεμεινει ποτεεεε?? Αρχική Δημοσίευση από Lorelai: Μ'αγαπατε τωρα; Click για ανάπτυξη... Σε λατρευουμε ζωουλα μας! (Παπαμιχαηλ σε Βουγιουκλακη- Το ξυλο βγηκε απ'τον παραδεισο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:52 Η Neraida έγραψε: #9.483 10-11-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Edit: τωωωωωωρα επιασα τι εννοεις. Πιστευεις οτι με ΜΙΑ ψηφο στο αντιπαλο δεος, ειμαι ικανη να κανω οντως αντιπαλο δεος?! Πολυ εγωκεντρικα το βλεπεις το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Σορρυ, αλλα στο σημειο που ειναι το παιχνιδι εστω και μια ψηφος παιζει ρολο...δεν εχει να κανει με εγωκεντρισμο...και απορω με το συμπερασμα σου...τι πιο λογικο εαν ειναι ενοχη να θελουν να κλειδωσουν μια ασχετη ψηφο?! τς τς τς ενιγουει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η kalypso έγραψε: #9.484 10-11-08 13:53 Ας κάνω την ηχώ της ΣΕ Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride -> xanp jrot6 -> xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai -> xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μαθαίνουνε τίποτις?? Δεν ξέρω (ούτε πόσα δολοφόνια είναι ξέρω... μόλις με καθάρισαν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Neraida έγραψε: #9.485 10-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Τι αλλο να κανω πια?! Click για ανάπτυξη... Συνεχισε να λατρευεις τη Λορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Ηρώ έγραψε: #9.486 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Καλο μου, ψηφισα χανπ.. Τι αλλο να κανω πια?! Click για ανάπτυξη... Πότε ψήφισες καλό μου και δεν το είδαμε; Τώρα ψήφισες. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Ρε σουε θα μας πεις ποσα δολοφονια εχουν ξεμεινει ποτεεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα μιλήσω με τα αφεντικά και θα σας πω. Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η kalypso έγραψε: #9.487 10-11-08 13:59 @ Ηρώ Αρχική Δημοσίευση από κορπσίδι: Τι εννοεις; Edit: τωωωωωωρα επιασα τι εννοεις. Πιστευεις οτι με ΜΙΑ ψηφο στο αντιπαλο δεος, ειμαι ικανη να κανω οντως αντιπαλο δεος?! Πολυ εγωκεντρικα το βλεπεις το παιχνιδι Η δολοφονια του καλυψουδιου δε μου κανει εντυπωση, αθωο το ειχα, και μαλλον στα χναρια καποιων.. Ψηφιζω χανπ, χωρις να ειμαι πολυ σιγουρη, σε περιπτωση που δεν ειναι συμπτωση η εμμονη της μικρης για την ενοχη του χανπ. Click για ανάπτυξη... Να καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Κακή Επιρροή: #9.488 10-11-08 15:04 ρε συ Λορελάι με εντυπωσιάζεις με το πόσο εύκολα ξεχνάς ποιος είχε ψηφίσει για τους δύο δολοφόνους που έφυγαν Αντίθετα, ΕΣΥ, ανάμεσα σε πολίτη και δολοφόνο ψηφίζεις μονίμως τον πολίτη... γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Ο vendetta έγραψε: #9.489 10-11-08 15:08 Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Corpse Bride: #9.490 10-11-08 15:18 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο jrot6 έγραψε: #9.491 10-11-08 15:32 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Click για ανάπτυξη... What??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο Πατρεύς έγραψε: #9.492 10-11-08 15:42 Ψηφίζω Neraida Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #9.493 10-11-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Click για ανάπτυξη... Για μένα δεν ήταν και τόσο απρόσμενη πρώτον, ήταν σίγουρη η Λορελάι ότι δεν θα βγω δεύτερον, ήταν πλέον τόσο οφθαλμοφανές ότι η Καλυψώ είναι πολίτης και έπεφτε και μέσα ώστε να μην θέλουν τις επόμενες ψήφους της και να είναι και δώρον άδωρον το να κάτσει μέσα... δεν τους εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο Για μένα ναι, ΙΣΩΣ, φοβήθηκαν τη νοσοκόμα, ίσως και να μην ανησυχούν γιατί έχω φάει "κόλλημα" με τη Λορελάι... Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Για την ώρα δεν θα αλλάξει κάτι βέβαια, ισχύει η υπάρχουσα ψήφος μου και για αύριο θα τα πούμε μετά τις 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο Bill έγραψε: #9.494 10-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξερωγω μωρε. xanp Μ'αγαπατε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Corpse Bride: #9.482 10-11-08 13:48 Καλο μου, ψηφισα χανπ.. Τι αλλο να κανω πια?! Επισης, αν θετε τη γνωμη μου, πιστευω οτι καποιοι παικτες εχουν περασει εντελως απαρατηρητοι κι εκει βρισκεται σιγουρα καποιος που κρυφογελαει γιατι ασχολουμαστε με ασχετα πραματα ενω αυτος ειναι στο απυροβλητο ακομη. Ρε σουε θα μας πεις ποσα δολοφονια εχουν ξεμεινει ποτεεεε?? Αρχική Δημοσίευση από Lorelai: Μ'αγαπατε τωρα; Click για ανάπτυξη... Σε λατρευουμε ζωουλα μας! (Παπαμιχαηλ σε Βουγιουκλακη- Το ξυλο βγηκε απ'τον παραδεισο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:52 Η Neraida έγραψε: #9.483 10-11-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Edit: τωωωωωωρα επιασα τι εννοεις. Πιστευεις οτι με ΜΙΑ ψηφο στο αντιπαλο δεος, ειμαι ικανη να κανω οντως αντιπαλο δεος?! Πολυ εγωκεντρικα το βλεπεις το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Σορρυ, αλλα στο σημειο που ειναι το παιχνιδι εστω και μια ψηφος παιζει ρολο...δεν εχει να κανει με εγωκεντρισμο...και απορω με το συμπερασμα σου...τι πιο λογικο εαν ειναι ενοχη να θελουν να κλειδωσουν μια ασχετη ψηφο?! τς τς τς ενιγουει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η kalypso έγραψε: #9.484 10-11-08 13:53 Ας κάνω την ηχώ της ΣΕ Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride -> xanp jrot6 -> xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai -> xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μαθαίνουνε τίποτις?? Δεν ξέρω (ούτε πόσα δολοφόνια είναι ξέρω... μόλις με καθάρισαν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Neraida έγραψε: #9.485 10-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Τι αλλο να κανω πια?! Click για ανάπτυξη... Συνεχισε να λατρευεις τη Λορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Ηρώ έγραψε: #9.486 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Καλο μου, ψηφισα χανπ.. Τι αλλο να κανω πια?! Click για ανάπτυξη... Πότε ψήφισες καλό μου και δεν το είδαμε; Τώρα ψήφισες. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Ρε σουε θα μας πεις ποσα δολοφονια εχουν ξεμεινει ποτεεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα μιλήσω με τα αφεντικά και θα σας πω. Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η kalypso έγραψε: #9.487 10-11-08 13:59 @ Ηρώ Αρχική Δημοσίευση από κορπσίδι: Τι εννοεις; Edit: τωωωωωωρα επιασα τι εννοεις. Πιστευεις οτι με ΜΙΑ ψηφο στο αντιπαλο δεος, ειμαι ικανη να κανω οντως αντιπαλο δεος?! Πολυ εγωκεντρικα το βλεπεις το παιχνιδι Η δολοφονια του καλυψουδιου δε μου κανει εντυπωση, αθωο το ειχα, και μαλλον στα χναρια καποιων.. Ψηφιζω χανπ, χωρις να ειμαι πολυ σιγουρη, σε περιπτωση που δεν ειναι συμπτωση η εμμονη της μικρης για την ενοχη του χανπ. Click για ανάπτυξη... Να καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Κακή Επιρροή: #9.488 10-11-08 15:04 ρε συ Λορελάι με εντυπωσιάζεις με το πόσο εύκολα ξεχνάς ποιος είχε ψηφίσει για τους δύο δολοφόνους που έφυγαν Αντίθετα, ΕΣΥ, ανάμεσα σε πολίτη και δολοφόνο ψηφίζεις μονίμως τον πολίτη... γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Ο vendetta έγραψε: #9.489 10-11-08 15:08 Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Corpse Bride: #9.490 10-11-08 15:18 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο jrot6 έγραψε: #9.491 10-11-08 15:32 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Click για ανάπτυξη... What??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο Πατρεύς έγραψε: #9.492 10-11-08 15:42 Ψηφίζω Neraida Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #9.493 10-11-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Click για ανάπτυξη... Για μένα δεν ήταν και τόσο απρόσμενη πρώτον, ήταν σίγουρη η Λορελάι ότι δεν θα βγω δεύτερον, ήταν πλέον τόσο οφθαλμοφανές ότι η Καλυψώ είναι πολίτης και έπεφτε και μέσα ώστε να μην θέλουν τις επόμενες ψήφους της και να είναι και δώρον άδωρον το να κάτσει μέσα... δεν τους εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο Για μένα ναι, ΙΣΩΣ, φοβήθηκαν τη νοσοκόμα, ίσως και να μην ανησυχούν γιατί έχω φάει "κόλλημα" με τη Λορελάι... Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Για την ώρα δεν θα αλλάξει κάτι βέβαια, ισχύει η υπάρχουσα ψήφος μου και για αύριο θα τα πούμε μετά τις 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο Bill έγραψε: #9.494 10-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλο μου, ψηφισα χανπ.. Τι αλλο να κανω πια?! Επισης, αν θετε τη γνωμη μου, πιστευω οτι καποιοι παικτες εχουν περασει εντελως απαρατηρητοι κι εκει βρισκεται σιγουρα καποιος που κρυφογελαει γιατι ασχολουμαστε με ασχετα πραματα ενω αυτος ειναι στο απυροβλητο ακομη. Ρε σουε θα μας πεις ποσα δολοφονια εχουν ξεμεινει ποτεεεε?? Αρχική Δημοσίευση από Lorelai: Μ'αγαπατε τωρα; Click για ανάπτυξη... Σε λατρευουμε ζωουλα μας! (Παπαμιχαηλ σε Βουγιουκλακη- Το ξυλο βγηκε απ'τον παραδεισο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:52 Η Neraida έγραψε: #9.483 10-11-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Edit: τωωωωωωρα επιασα τι εννοεις. Πιστευεις οτι με ΜΙΑ ψηφο στο αντιπαλο δεος, ειμαι ικανη να κανω οντως αντιπαλο δεος?! Πολυ εγωκεντρικα το βλεπεις το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Σορρυ, αλλα στο σημειο που ειναι το παιχνιδι εστω και μια ψηφος παιζει ρολο...δεν εχει να κανει με εγωκεντρισμο...και απορω με το συμπερασμα σου...τι πιο λογικο εαν ειναι ενοχη να θελουν να κλειδωσουν μια ασχετη ψηφο?! τς τς τς ενιγουει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η kalypso έγραψε: #9.484 10-11-08 13:53 Ας κάνω την ηχώ της ΣΕ Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride -> xanp jrot6 -> xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai -> xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μαθαίνουνε τίποτις?? Δεν ξέρω (ούτε πόσα δολοφόνια είναι ξέρω... μόλις με καθάρισαν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Neraida έγραψε: #9.485 10-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Τι αλλο να κανω πια?! Click για ανάπτυξη... Συνεχισε να λατρευεις τη Λορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Ηρώ έγραψε: #9.486 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Καλο μου, ψηφισα χανπ.. Τι αλλο να κανω πια?! Click για ανάπτυξη... Πότε ψήφισες καλό μου και δεν το είδαμε; Τώρα ψήφισες. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Ρε σουε θα μας πεις ποσα δολοφονια εχουν ξεμεινει ποτεεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα μιλήσω με τα αφεντικά και θα σας πω. Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η kalypso έγραψε: #9.487 10-11-08 13:59 @ Ηρώ Αρχική Δημοσίευση από κορπσίδι: Τι εννοεις; Edit: τωωωωωωρα επιασα τι εννοεις. Πιστευεις οτι με ΜΙΑ ψηφο στο αντιπαλο δεος, ειμαι ικανη να κανω οντως αντιπαλο δεος?! Πολυ εγωκεντρικα το βλεπεις το παιχνιδι Η δολοφονια του καλυψουδιου δε μου κανει εντυπωση, αθωο το ειχα, και μαλλον στα χναρια καποιων.. Ψηφιζω χανπ, χωρις να ειμαι πολυ σιγουρη, σε περιπτωση που δεν ειναι συμπτωση η εμμονη της μικρης για την ενοχη του χανπ. Click για ανάπτυξη... Να καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Κακή Επιρροή: #9.488 10-11-08 15:04 ρε συ Λορελάι με εντυπωσιάζεις με το πόσο εύκολα ξεχνάς ποιος είχε ψηφίσει για τους δύο δολοφόνους που έφυγαν Αντίθετα, ΕΣΥ, ανάμεσα σε πολίτη και δολοφόνο ψηφίζεις μονίμως τον πολίτη... γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Ο vendetta έγραψε: #9.489 10-11-08 15:08 Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Corpse Bride: #9.490 10-11-08 15:18 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο jrot6 έγραψε: #9.491 10-11-08 15:32 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Click για ανάπτυξη... What??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο Πατρεύς έγραψε: #9.492 10-11-08 15:42 Ψηφίζω Neraida Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #9.493 10-11-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Click για ανάπτυξη... Για μένα δεν ήταν και τόσο απρόσμενη πρώτον, ήταν σίγουρη η Λορελάι ότι δεν θα βγω δεύτερον, ήταν πλέον τόσο οφθαλμοφανές ότι η Καλυψώ είναι πολίτης και έπεφτε και μέσα ώστε να μην θέλουν τις επόμενες ψήφους της και να είναι και δώρον άδωρον το να κάτσει μέσα... δεν τους εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο Για μένα ναι, ΙΣΩΣ, φοβήθηκαν τη νοσοκόμα, ίσως και να μην ανησυχούν γιατί έχω φάει "κόλλημα" με τη Λορελάι... Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Για την ώρα δεν θα αλλάξει κάτι βέβαια, ισχύει η υπάρχουσα ψήφος μου και για αύριο θα τα πούμε μετά τις 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο Bill έγραψε: #9.494 10-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Edit: τωωωωωωρα επιασα τι εννοεις. Πιστευεις οτι με ΜΙΑ ψηφο στο αντιπαλο δεος, ειμαι ικανη να κανω οντως αντιπαλο δεος?! Πολυ εγωκεντρικα το βλεπεις το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Σορρυ, αλλα στο σημειο που ειναι το παιχνιδι εστω και μια ψηφος παιζει ρολο...δεν εχει να κανει με εγωκεντρισμο...και απορω με το συμπερασμα σου...τι πιο λογικο εαν ειναι ενοχη να θελουν να κλειδωσουν μια ασχετη ψηφο?! τς τς τς ενιγουει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η kalypso έγραψε: #9.484 10-11-08 13:53 Ας κάνω την ηχώ της ΣΕ Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride -> xanp jrot6 -> xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai -> xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μαθαίνουνε τίποτις?? Δεν ξέρω (ούτε πόσα δολοφόνια είναι ξέρω... μόλις με καθάρισαν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Neraida έγραψε: #9.485 10-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Τι αλλο να κανω πια?! Click για ανάπτυξη... Συνεχισε να λατρευεις τη Λορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Ηρώ έγραψε: #9.486 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Καλο μου, ψηφισα χανπ.. Τι αλλο να κανω πια?! Click για ανάπτυξη... Πότε ψήφισες καλό μου και δεν το είδαμε; Τώρα ψήφισες. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Ρε σουε θα μας πεις ποσα δολοφονια εχουν ξεμεινει ποτεεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα μιλήσω με τα αφεντικά και θα σας πω. Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η kalypso έγραψε: #9.487 10-11-08 13:59 @ Ηρώ Αρχική Δημοσίευση από κορπσίδι: Τι εννοεις; Edit: τωωωωωωρα επιασα τι εννοεις. Πιστευεις οτι με ΜΙΑ ψηφο στο αντιπαλο δεος, ειμαι ικανη να κανω οντως αντιπαλο δεος?! Πολυ εγωκεντρικα το βλεπεις το παιχνιδι Η δολοφονια του καλυψουδιου δε μου κανει εντυπωση, αθωο το ειχα, και μαλλον στα χναρια καποιων.. Ψηφιζω χανπ, χωρις να ειμαι πολυ σιγουρη, σε περιπτωση που δεν ειναι συμπτωση η εμμονη της μικρης για την ενοχη του χανπ. Click για ανάπτυξη... Να καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Κακή Επιρροή: #9.488 10-11-08 15:04 ρε συ Λορελάι με εντυπωσιάζεις με το πόσο εύκολα ξεχνάς ποιος είχε ψηφίσει για τους δύο δολοφόνους που έφυγαν Αντίθετα, ΕΣΥ, ανάμεσα σε πολίτη και δολοφόνο ψηφίζεις μονίμως τον πολίτη... γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Ο vendetta έγραψε: #9.489 10-11-08 15:08 Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Corpse Bride: #9.490 10-11-08 15:18 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο jrot6 έγραψε: #9.491 10-11-08 15:32 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Click για ανάπτυξη... What??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο Πατρεύς έγραψε: #9.492 10-11-08 15:42 Ψηφίζω Neraida Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #9.493 10-11-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Click για ανάπτυξη... Για μένα δεν ήταν και τόσο απρόσμενη πρώτον, ήταν σίγουρη η Λορελάι ότι δεν θα βγω δεύτερον, ήταν πλέον τόσο οφθαλμοφανές ότι η Καλυψώ είναι πολίτης και έπεφτε και μέσα ώστε να μην θέλουν τις επόμενες ψήφους της και να είναι και δώρον άδωρον το να κάτσει μέσα... δεν τους εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο Για μένα ναι, ΙΣΩΣ, φοβήθηκαν τη νοσοκόμα, ίσως και να μην ανησυχούν γιατί έχω φάει "κόλλημα" με τη Λορελάι... Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Για την ώρα δεν θα αλλάξει κάτι βέβαια, ισχύει η υπάρχουσα ψήφος μου και για αύριο θα τα πούμε μετά τις 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο Bill έγραψε: #9.494 10-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας κάνω την ηχώ της ΣΕ Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride -> xanp jrot6 -> xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai -> xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μαθαίνουνε τίποτις?? Δεν ξέρω (ούτε πόσα δολοφόνια είναι ξέρω... μόλις με καθάρισαν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Neraida έγραψε: #9.485 10-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Τι αλλο να κανω πια?! Click για ανάπτυξη... Συνεχισε να λατρευεις τη Λορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Ηρώ έγραψε: #9.486 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Καλο μου, ψηφισα χανπ.. Τι αλλο να κανω πια?! Click για ανάπτυξη... Πότε ψήφισες καλό μου και δεν το είδαμε; Τώρα ψήφισες. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Ρε σουε θα μας πεις ποσα δολοφονια εχουν ξεμεινει ποτεεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα μιλήσω με τα αφεντικά και θα σας πω. Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η kalypso έγραψε: #9.487 10-11-08 13:59 @ Ηρώ Αρχική Δημοσίευση από κορπσίδι: Τι εννοεις; Edit: τωωωωωωρα επιασα τι εννοεις. Πιστευεις οτι με ΜΙΑ ψηφο στο αντιπαλο δεος, ειμαι ικανη να κανω οντως αντιπαλο δεος?! Πολυ εγωκεντρικα το βλεπεις το παιχνιδι Η δολοφονια του καλυψουδιου δε μου κανει εντυπωση, αθωο το ειχα, και μαλλον στα χναρια καποιων.. Ψηφιζω χανπ, χωρις να ειμαι πολυ σιγουρη, σε περιπτωση που δεν ειναι συμπτωση η εμμονη της μικρης για την ενοχη του χανπ. Click για ανάπτυξη... Να καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Κακή Επιρροή: #9.488 10-11-08 15:04 ρε συ Λορελάι με εντυπωσιάζεις με το πόσο εύκολα ξεχνάς ποιος είχε ψηφίσει για τους δύο δολοφόνους που έφυγαν Αντίθετα, ΕΣΥ, ανάμεσα σε πολίτη και δολοφόνο ψηφίζεις μονίμως τον πολίτη... γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Ο vendetta έγραψε: #9.489 10-11-08 15:08 Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Corpse Bride: #9.490 10-11-08 15:18 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο jrot6 έγραψε: #9.491 10-11-08 15:32 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Click για ανάπτυξη... What??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο Πατρεύς έγραψε: #9.492 10-11-08 15:42 Ψηφίζω Neraida Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #9.493 10-11-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Click για ανάπτυξη... Για μένα δεν ήταν και τόσο απρόσμενη πρώτον, ήταν σίγουρη η Λορελάι ότι δεν θα βγω δεύτερον, ήταν πλέον τόσο οφθαλμοφανές ότι η Καλυψώ είναι πολίτης και έπεφτε και μέσα ώστε να μην θέλουν τις επόμενες ψήφους της και να είναι και δώρον άδωρον το να κάτσει μέσα... δεν τους εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο Για μένα ναι, ΙΣΩΣ, φοβήθηκαν τη νοσοκόμα, ίσως και να μην ανησυχούν γιατί έχω φάει "κόλλημα" με τη Λορελάι... Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Για την ώρα δεν θα αλλάξει κάτι βέβαια, ισχύει η υπάρχουσα ψήφος μου και για αύριο θα τα πούμε μετά τις 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο Bill έγραψε: #9.494 10-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Τι αλλο να κανω πια?! Click για ανάπτυξη... Συνεχισε να λατρευεις τη Λορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Ηρώ έγραψε: #9.486 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Καλο μου, ψηφισα χανπ.. Τι αλλο να κανω πια?! Click για ανάπτυξη... Πότε ψήφισες καλό μου και δεν το είδαμε; Τώρα ψήφισες. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Ρε σουε θα μας πεις ποσα δολοφονια εχουν ξεμεινει ποτεεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα μιλήσω με τα αφεντικά και θα σας πω. Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η kalypso έγραψε: #9.487 10-11-08 13:59 @ Ηρώ Αρχική Δημοσίευση από κορπσίδι: Τι εννοεις; Edit: τωωωωωωρα επιασα τι εννοεις. Πιστευεις οτι με ΜΙΑ ψηφο στο αντιπαλο δεος, ειμαι ικανη να κανω οντως αντιπαλο δεος?! Πολυ εγωκεντρικα το βλεπεις το παιχνιδι Η δολοφονια του καλυψουδιου δε μου κανει εντυπωση, αθωο το ειχα, και μαλλον στα χναρια καποιων.. Ψηφιζω χανπ, χωρις να ειμαι πολυ σιγουρη, σε περιπτωση που δεν ειναι συμπτωση η εμμονη της μικρης για την ενοχη του χανπ. Click για ανάπτυξη... Να καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Κακή Επιρροή: #9.488 10-11-08 15:04 ρε συ Λορελάι με εντυπωσιάζεις με το πόσο εύκολα ξεχνάς ποιος είχε ψηφίσει για τους δύο δολοφόνους που έφυγαν Αντίθετα, ΕΣΥ, ανάμεσα σε πολίτη και δολοφόνο ψηφίζεις μονίμως τον πολίτη... γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Ο vendetta έγραψε: #9.489 10-11-08 15:08 Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Corpse Bride: #9.490 10-11-08 15:18 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο jrot6 έγραψε: #9.491 10-11-08 15:32 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Click για ανάπτυξη... What??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο Πατρεύς έγραψε: #9.492 10-11-08 15:42 Ψηφίζω Neraida Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #9.493 10-11-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Click για ανάπτυξη... Για μένα δεν ήταν και τόσο απρόσμενη πρώτον, ήταν σίγουρη η Λορελάι ότι δεν θα βγω δεύτερον, ήταν πλέον τόσο οφθαλμοφανές ότι η Καλυψώ είναι πολίτης και έπεφτε και μέσα ώστε να μην θέλουν τις επόμενες ψήφους της και να είναι και δώρον άδωρον το να κάτσει μέσα... δεν τους εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο Για μένα ναι, ΙΣΩΣ, φοβήθηκαν τη νοσοκόμα, ίσως και να μην ανησυχούν γιατί έχω φάει "κόλλημα" με τη Λορελάι... Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Για την ώρα δεν θα αλλάξει κάτι βέβαια, ισχύει η υπάρχουσα ψήφος μου και για αύριο θα τα πούμε μετά τις 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο Bill έγραψε: #9.494 10-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Καλο μου, ψηφισα χανπ.. Τι αλλο να κανω πια?! Click για ανάπτυξη... Πότε ψήφισες καλό μου και δεν το είδαμε; Τώρα ψήφισες. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Ρε σουε θα μας πεις ποσα δολοφονια εχουν ξεμεινει ποτεεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα μιλήσω με τα αφεντικά και θα σας πω. Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η kalypso έγραψε: #9.487 10-11-08 13:59 @ Ηρώ Αρχική Δημοσίευση από κορπσίδι: Τι εννοεις; Edit: τωωωωωωρα επιασα τι εννοεις. Πιστευεις οτι με ΜΙΑ ψηφο στο αντιπαλο δεος, ειμαι ικανη να κανω οντως αντιπαλο δεος?! Πολυ εγωκεντρικα το βλεπεις το παιχνιδι Η δολοφονια του καλυψουδιου δε μου κανει εντυπωση, αθωο το ειχα, και μαλλον στα χναρια καποιων.. Ψηφιζω χανπ, χωρις να ειμαι πολυ σιγουρη, σε περιπτωση που δεν ειναι συμπτωση η εμμονη της μικρης για την ενοχη του χανπ. Click για ανάπτυξη... Να καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Κακή Επιρροή: #9.488 10-11-08 15:04 ρε συ Λορελάι με εντυπωσιάζεις με το πόσο εύκολα ξεχνάς ποιος είχε ψηφίσει για τους δύο δολοφόνους που έφυγαν Αντίθετα, ΕΣΥ, ανάμεσα σε πολίτη και δολοφόνο ψηφίζεις μονίμως τον πολίτη... γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Ο vendetta έγραψε: #9.489 10-11-08 15:08 Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Corpse Bride: #9.490 10-11-08 15:18 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο jrot6 έγραψε: #9.491 10-11-08 15:32 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Click για ανάπτυξη... What??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο Πατρεύς έγραψε: #9.492 10-11-08 15:42 Ψηφίζω Neraida Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #9.493 10-11-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Click για ανάπτυξη... Για μένα δεν ήταν και τόσο απρόσμενη πρώτον, ήταν σίγουρη η Λορελάι ότι δεν θα βγω δεύτερον, ήταν πλέον τόσο οφθαλμοφανές ότι η Καλυψώ είναι πολίτης και έπεφτε και μέσα ώστε να μην θέλουν τις επόμενες ψήφους της και να είναι και δώρον άδωρον το να κάτσει μέσα... δεν τους εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο Για μένα ναι, ΙΣΩΣ, φοβήθηκαν τη νοσοκόμα, ίσως και να μην ανησυχούν γιατί έχω φάει "κόλλημα" με τη Λορελάι... Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Για την ώρα δεν θα αλλάξει κάτι βέβαια, ισχύει η υπάρχουσα ψήφος μου και για αύριο θα τα πούμε μετά τις 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο Bill έγραψε: #9.494 10-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@ Ηρώ Αρχική Δημοσίευση από κορπσίδι: Τι εννοεις; Edit: τωωωωωωρα επιασα τι εννοεις. Πιστευεις οτι με ΜΙΑ ψηφο στο αντιπαλο δεος, ειμαι ικανη να κανω οντως αντιπαλο δεος?! Πολυ εγωκεντρικα το βλεπεις το παιχνιδι Η δολοφονια του καλυψουδιου δε μου κανει εντυπωση, αθωο το ειχα, και μαλλον στα χναρια καποιων.. Ψηφιζω χανπ, χωρις να ειμαι πολυ σιγουρη, σε περιπτωση που δεν ειναι συμπτωση η εμμονη της μικρης για την ενοχη του χανπ. Click για ανάπτυξη... Να καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Κακή Επιρροή: #9.488 10-11-08 15:04 ρε συ Λορελάι με εντυπωσιάζεις με το πόσο εύκολα ξεχνάς ποιος είχε ψηφίσει για τους δύο δολοφόνους που έφυγαν Αντίθετα, ΕΣΥ, ανάμεσα σε πολίτη και δολοφόνο ψηφίζεις μονίμως τον πολίτη... γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Ο vendetta έγραψε: #9.489 10-11-08 15:08 Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Corpse Bride: #9.490 10-11-08 15:18 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο jrot6 έγραψε: #9.491 10-11-08 15:32 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Click για ανάπτυξη... What??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο Πατρεύς έγραψε: #9.492 10-11-08 15:42 Ψηφίζω Neraida Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #9.493 10-11-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Click για ανάπτυξη... Για μένα δεν ήταν και τόσο απρόσμενη πρώτον, ήταν σίγουρη η Λορελάι ότι δεν θα βγω δεύτερον, ήταν πλέον τόσο οφθαλμοφανές ότι η Καλυψώ είναι πολίτης και έπεφτε και μέσα ώστε να μην θέλουν τις επόμενες ψήφους της και να είναι και δώρον άδωρον το να κάτσει μέσα... δεν τους εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο Για μένα ναι, ΙΣΩΣ, φοβήθηκαν τη νοσοκόμα, ίσως και να μην ανησυχούν γιατί έχω φάει "κόλλημα" με τη Λορελάι... Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Για την ώρα δεν θα αλλάξει κάτι βέβαια, ισχύει η υπάρχουσα ψήφος μου και για αύριο θα τα πούμε μετά τις 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο Bill έγραψε: #9.494 10-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε συ Λορελάι με εντυπωσιάζεις με το πόσο εύκολα ξεχνάς ποιος είχε ψηφίσει για τους δύο δολοφόνους που έφυγαν Αντίθετα, ΕΣΥ, ανάμεσα σε πολίτη και δολοφόνο ψηφίζεις μονίμως τον πολίτη... γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Ο vendetta έγραψε: #9.489 10-11-08 15:08 Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Corpse Bride: #9.490 10-11-08 15:18 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο jrot6 έγραψε: #9.491 10-11-08 15:32 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Click για ανάπτυξη... What??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο Πατρεύς έγραψε: #9.492 10-11-08 15:42 Ψηφίζω Neraida Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #9.493 10-11-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Click για ανάπτυξη... Για μένα δεν ήταν και τόσο απρόσμενη πρώτον, ήταν σίγουρη η Λορελάι ότι δεν θα βγω δεύτερον, ήταν πλέον τόσο οφθαλμοφανές ότι η Καλυψώ είναι πολίτης και έπεφτε και μέσα ώστε να μην θέλουν τις επόμενες ψήφους της και να είναι και δώρον άδωρον το να κάτσει μέσα... δεν τους εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο Για μένα ναι, ΙΣΩΣ, φοβήθηκαν τη νοσοκόμα, ίσως και να μην ανησυχούν γιατί έχω φάει "κόλλημα" με τη Λορελάι... Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Για την ώρα δεν θα αλλάξει κάτι βέβαια, ισχύει η υπάρχουσα ψήφος μου και για αύριο θα τα πούμε μετά τις 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο Bill έγραψε: #9.494 10-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Corpse Bride: #9.490 10-11-08 15:18 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο jrot6 έγραψε: #9.491 10-11-08 15:32 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Click για ανάπτυξη... What??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο Πατρεύς έγραψε: #9.492 10-11-08 15:42 Ψηφίζω Neraida Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #9.493 10-11-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Click για ανάπτυξη... Για μένα δεν ήταν και τόσο απρόσμενη πρώτον, ήταν σίγουρη η Λορελάι ότι δεν θα βγω δεύτερον, ήταν πλέον τόσο οφθαλμοφανές ότι η Καλυψώ είναι πολίτης και έπεφτε και μέσα ώστε να μην θέλουν τις επόμενες ψήφους της και να είναι και δώρον άδωρον το να κάτσει μέσα... δεν τους εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο Για μένα ναι, ΙΣΩΣ, φοβήθηκαν τη νοσοκόμα, ίσως και να μην ανησυχούν γιατί έχω φάει "κόλλημα" με τη Λορελάι... Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Για την ώρα δεν θα αλλάξει κάτι βέβαια, ισχύει η υπάρχουσα ψήφος μου και για αύριο θα τα πούμε μετά τις 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο Bill έγραψε: #9.494 10-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α δε θα με τρελανετε εσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο jrot6 έγραψε: #9.491 10-11-08 15:32 Α δε θα με τρελανετε εσεις! Click για ανάπτυξη... What??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο Πατρεύς έγραψε: #9.492 10-11-08 15:42 Ψηφίζω Neraida Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #9.493 10-11-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Click για ανάπτυξη... Για μένα δεν ήταν και τόσο απρόσμενη πρώτον, ήταν σίγουρη η Λορελάι ότι δεν θα βγω δεύτερον, ήταν πλέον τόσο οφθαλμοφανές ότι η Καλυψώ είναι πολίτης και έπεφτε και μέσα ώστε να μην θέλουν τις επόμενες ψήφους της και να είναι και δώρον άδωρον το να κάτσει μέσα... δεν τους εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο Για μένα ναι, ΙΣΩΣ, φοβήθηκαν τη νοσοκόμα, ίσως και να μην ανησυχούν γιατί έχω φάει "κόλλημα" με τη Λορελάι... Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Για την ώρα δεν θα αλλάξει κάτι βέβαια, ισχύει η υπάρχουσα ψήφος μου και για αύριο θα τα πούμε μετά τις 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο Bill έγραψε: #9.494 10-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α δε θα με τρελανετε εσεις! Click για ανάπτυξη... What??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο Πατρεύς έγραψε: #9.492 10-11-08 15:42 Ψηφίζω Neraida Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #9.493 10-11-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Click για ανάπτυξη... Για μένα δεν ήταν και τόσο απρόσμενη πρώτον, ήταν σίγουρη η Λορελάι ότι δεν θα βγω δεύτερον, ήταν πλέον τόσο οφθαλμοφανές ότι η Καλυψώ είναι πολίτης και έπεφτε και μέσα ώστε να μην θέλουν τις επόμενες ψήφους της και να είναι και δώρον άδωρον το να κάτσει μέσα... δεν τους εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο Για μένα ναι, ΙΣΩΣ, φοβήθηκαν τη νοσοκόμα, ίσως και να μην ανησυχούν γιατί έχω φάει "κόλλημα" με τη Λορελάι... Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Για την ώρα δεν θα αλλάξει κάτι βέβαια, ισχύει η υπάρχουσα ψήφος μου και για αύριο θα τα πούμε μετά τις 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο Bill έγραψε: #9.494 10-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφίζω Neraida Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #9.493 10-11-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Click για ανάπτυξη... Για μένα δεν ήταν και τόσο απρόσμενη πρώτον, ήταν σίγουρη η Λορελάι ότι δεν θα βγω δεύτερον, ήταν πλέον τόσο οφθαλμοφανές ότι η Καλυψώ είναι πολίτης και έπεφτε και μέσα ώστε να μην θέλουν τις επόμενες ψήφους της και να είναι και δώρον άδωρον το να κάτσει μέσα... δεν τους εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο Για μένα ναι, ΙΣΩΣ, φοβήθηκαν τη νοσοκόμα, ίσως και να μην ανησυχούν γιατί έχω φάει "κόλλημα" με τη Λορελάι... Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Για την ώρα δεν θα αλλάξει κάτι βέβαια, ισχύει η υπάρχουσα ψήφος μου και για αύριο θα τα πούμε μετά τις 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο Bill έγραψε: #9.494 10-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Απρόσμενη δολοφονία νομίζω...Και πιο πολύ επειδή φαίνεται και η ιδιότητα της Καλυψούς...Μάλλον για ΚουΕ πήγαιναν αλλά φοβήθηκαν τη νοσοκόμα... Και τώρα πως εμένα έχει αρχίσει να μου μοιάζει ύποπτος ο κύριος Μπιλλ με τις ψήφους του στην Καλυψώ τις οποίες έδινε απλόχερα πρώτος πρώτος και συνήθως μετά από λίγο άλλαζε;;; Click για ανάπτυξη... Για μένα δεν ήταν και τόσο απρόσμενη πρώτον, ήταν σίγουρη η Λορελάι ότι δεν θα βγω δεύτερον, ήταν πλέον τόσο οφθαλμοφανές ότι η Καλυψώ είναι πολίτης και έπεφτε και μέσα ώστε να μην θέλουν τις επόμενες ψήφους της και να είναι και δώρον άδωρον το να κάτσει μέσα... δεν τους εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο Για μένα ναι, ΙΣΩΣ, φοβήθηκαν τη νοσοκόμα, ίσως και να μην ανησυχούν γιατί έχω φάει "κόλλημα" με τη Λορελάι... Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Για την ώρα δεν θα αλλάξει κάτι βέβαια, ισχύει η υπάρχουσα ψήφος μου και για αύριο θα τα πούμε μετά τις 8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο Bill έγραψε: #9.494 10-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Να στραφώ στον Μπιλ που όντως δεν μας τα λέει καλά και ήταν ο επόμενος μου μετά τη Λορελάι? Ίσως και να πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Για πες μας και για ποιο λόγο είμαι ένοχος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Κακή Επιρροή: #9.495 10-11-08 17:10 Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Bill.... για την βλακώδη ( ) αθωότητα που προβάλεις σε όλο το game κι επειδή έχεις ήδη κάνει μια στραβή στις ψήφους και αλλαγές της τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά πολύ ύποπτα όλα αυτά Σήμερα αν δεν σου το τόνιζα το θέμα με την καλυψώ, εσύ θα επέμενες καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Ο Γιώργος έγραψε: #9.496 10-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tι εννοεις να ξεδιπλωσουμε την ψηφο μας? Click για ανάπτυξη... Να τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε! Λίστα για Δευτέρα 10/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> xanp Corpse Bride ->xanp jrot6 ->xanp Κακή Επιρροή -> xanp kalypso ->xanp Lorelai ->xanp Neraida -> Corpse Bride pitg21 -> Neraida vendetta -> xanp xanp -> Υποψήφιοι 7 xanp 1 Corpse Bride 1 Neraida Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντα. Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η xanp έγραψε: #9.497 10-11-08 20:31 Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ορίστε με βγάλατε τι καταλάβατε;;;Το παιχνίδι όπως βλέπετε δεν τελείωσε ακόμα και δεν πρόκειται να τελειώσει όπως φαίνεται...Μερικοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Η Καλυψώ βγήκε γιατί όλοι καταλάβαμε ότι ήταν πολίτης λίγο πριν σκοτωθεί η Βίκυ δεν ήθελε και καμιά ιδιαίτερη φαντασία. Επίσης το ότι η Κουε μιλάει τόσο και λέει τόσα γύρισε υπέρ της...Ψήφισε και 2 δολοφόνους τον έναν συνειδητά τον άλλο ήταν ενάντια στον fantago οπότε αυτόν θα ψήφιζε..Και τώρα περνάει σαν αθώα πολίτης...μην παραξενευτείτε που θα χάσουμε το παιχνίδι οι πολίτες...ήδη βρήκε θύματα να στρέψει τον κόσμο...Αρκεί να μένει μέσα....Καλή συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η xanp έγραψε: #9.498 10-11-08 20:33 Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίστα για Τρίτη 11/11: Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα. Bill-> Corpse Bride -> jrot6 -> Κακή Επιρροή -> Lorelai -> Neraida -> pitg21 -> vendetta -> Υποψήφιοι Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά fielda (ψηφοφορία) Ηρώ (δολοφονία) fandago (ψηφοφορία->πολίτης) fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) Youki (δολοφονία -> πολίτης) Resident Evil (Ψηφοφορία) Phoebe (δολοφονία) Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση) kalypso (δολοφονία ->πολίτης) xanp (Ψηφοφορία) Απουσίες Kakerlak: 2 (αποχώρησε) Niyia: 2 (αποχώρησε) Lorelai: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αύριο Τρίτη μαθέντε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:51 Η Resident Evil: #9.499 10-11-08 20:51 [φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
[φωνή από το υπερπέραν] με το 60% των παικτών εκτός μήήήήήήπως είναι η ώρα να αναφέρει η ΣΕ αριθμό "καλών" και "κακών" εντός παιχνιδιού???? [/φωνή από το υπερπέραν] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Lorelai έγραψε: #9.500 10-11-08 21:25 Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μηπως ειναι η ωρα να ψηφισουμε ΚΕ να δουμε τι ειναι; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.