Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Εχει μεινει η νοσοκομα η η ιεροδουλη δηλαδη;
Ψηφιζω Νεραιδα
όχι
αυτό σημαίνει ότι έχει μείνει
είτε ένας δολοφόνος και η ιερόδουλη
είτε δύο δολοφόνοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
(Έχω ξεχάσει γμτ και σε ποιους δώσαμε ρόλους )
Ντουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Φοβερα αχρηστη πληροφορια, μπραβο σουε!! Παλι καλα που δε μας ειπατε οτι εχει μεινει τουλαχιστον ενας δολοφονος. Πφ.
ΚουΕ να ξαναδώ τα σενάρια μήπως;
Neraida
Επιφανές μέλος
Κορπς απο μενα με τα μπουνια!
Neraida
Επιφανές μέλος
Εχει μεινει η νοσοκομα η η ιεροδουλη δηλαδη;
Ψηφιζω Νεραιδα
Τι εμπνευση!!!
ΣΟυ κανω για δολοφονα, ε?! Ρε τι παθαμε!
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(απο μενα :Ρ)
Neraida
Επιφανές μέλος
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α ναι το εκανα παλι, ψηφισα αυτο που ηθελα και οχι αυτο που ηθελε η κουε. ΣΟΡΡΥ ΠΑΙΔΙΑ Ε
Neraida
Επιφανές μέλος
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα.
- Bill-> Κακή Επιρροή
- Corpse Bride -> Neraida
- jrot6 -> ------------
- Κακή Επιρροή -> Bill
- Lorelai -> vendetta
- Neraida -> Corpse Bride
- pitg21 ->
- vendetta -> Bill
Υποψήφιοι
2 Bill
1 Κακή Επιρροή
1 Neraida
1 vendetta
1 Corpse Bride
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
- fielda (ψηφοφορία)
- Ηρώ (δολοφονία)
- fandago (ψηφοφορία->πολίτης)
- fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση)
- Youki (δολοφονία -> πολίτης)
- Resident Evil (Ψηφοφορία)
- Phoebe (δολοφονία)
- Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση)
- kalypso (δολοφονία ->πολίτης)
- xanp (Ψηφοφορία)
- jrot6 (δολοφονία)
Kakerlak: 2 (αποχώρησε)
Niyia: 2 (αποχώρησε)
Lorelai: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Σήμερα μαθαίνετε την ιδιότητα του M.V.P.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Σε περιπτωση που δεν το ξερεις και καλα, τις προκηρυξεις δεν τις γραφουν μονο οσοι δολοφονοι εχουν μεινει, αλλα ολο το τιμ. Σαν πολυ την αθωα δεν παριστανεις?!
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Ρε Νερ μας δουλευεις?!
Σε περιπτωση που δεν το ξερεις και καλα, τις προκηρυξεις δεν τις γραφουν μονο οσοι δολοφονοι εχουν μεινει, αλλα ολο το τιμ. Σαν πολυ την αθωα δεν παριστανεις?!
Μωρε αθωα ειμαι και το ξερεις.....
Το θεμα ειναι οτι απο ολους οσους εχουν παιξει παλι εσενα θα επελεγα να το εχεις γραψει
Το θεμα ειναι οτι εχεις κολλησει με μενα, ενω ξερεις οτι δεν ειμαι δολοφονα...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
να δω τι θα καταλάβετε όταν σήμερα αν με βγάλετε θα λέει δίπλα στο όνομα μου "πολίτης"
Κορψ και Νεράιδα, σε σας στηρίζομαι
Οι άλλοι δε συμμετέχουν το κερατάκι μου μέσα!
Βγάλτε ρε τον Μπιλ κι αν δεν τελειώσει σήμερα το Game, τότε βγάλτε με αύριο! υπάρχει πάντα περιθώριο για να χάσουμε
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα.
- Bill-> Κακή Επιρροή
- Corpse Bride -> Neraida
- jrot6 -> ------------
- Κακή Επιρροή -> Bill
- Lorelai -> Κακή Επιρροή
- Neraida -> Bill
- pitg21 ->
- vendetta -> Bill
Υποψήφιοι
3 Bill
2 Κακή Επιρροή
1 Neraida
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
- fielda (ψηφοφορία)
- Ηρώ (δολοφονία)
- fandago (ψηφοφορία->πολίτης)
- fantasmenos (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση)
- Youki (δολοφονία -> πολίτης)
- Resident Evil (Ψηφοφορία)
- Phoebe (δολοφονία)
- Vkey (άστοχη μαντεψιά ρουφιάνου -> δολοφόνος + αποχώρηση)
- kalypso (δολοφονία ->πολίτης)
- xanp (Ψηφοφορία)
- jrot6 (δολοφονία)
Kakerlak: 2 (αποχώρησε)
Niyia: 2 (αποχώρησε)
Lorelai: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Σήμερα μαθαίνετε την ιδιότητα του M.V.P.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.