να σου απαντήσω [και μετά φεύγω για καφέ οπότε μην μου πείτε ότι δεν απαντάω

]
τα βάει με fielda-phoebe που για μένα είναι αθώες.
στο #153 αδυνατεί να δει την ενοχή του fantasmenou και μάλιστα απορεί για το που τη βλέπουν οι άλλοι
στο #179 όμως βρίσκει το φως το αληθινό [κλασσική συμπεριφορά fantasmenou--> κινδυνεύει, ας βγει και απο τους δολοφόνους του για να τον πιστέψουν όλοι. Το έκανα κι εγώ αν θυμάσαι όταν ημασταν μαζί εσύ, ο fand κι εγώ δολοφόνοι... Κάψαμε τον fand, αφήσαμε εσένα να "παίζει το όνομά σου, εγώ η ίδια σε κατηγορούσα remember? και τελικά το πήρα πάνω μου και μέχρι τελευταία στιγμή με είχαν λευκή περιστέρα και τους κερδίσαμε

]
Μετά πιάνεται από την xanp, αλλά ξαφνικά βλέπει το φως το αληθινό σε αυτό που είπε ο fanta...
Το γενικότερο πλαίσιο της είναι "ζουζουνίζω" και κατηγορώ γενικά τους πάντες αλλά τελικά ψηφίζω "έξυπνα" ώστε να φεύγουν πολίτες, "βιάστηκε" να ψηφίσει χτες αλλά σήμερα είναι όλη την ώρα εδώ
και κυρίως - ξαναλέω, κι ας μην σας πείθω - μετά την "πατάτα" του φαντα που με έδωσε ως ρουφιάνα μιας και οι δολοφόνοι λανθασμένα με θεωρούσαν θέλουν να με κάψουν. Με έχουν ψηφίσει "γρήγορα-γρήγορα" 3 άτομα, μία η xanp που τη θεωρώ απλώς απροσανατολισμένη και 2 ακόμα vendetta και Kalypso που, ω του θαύματος, είναι αυτοί που είχα ψηφίσει (μαζί με τον ίδιο τον fantasmeno) όταν ο fanta με έδειξε ως ρουφιάνα.
Παρόλο που ο vendetta μου είναι πιο ύποπτος, αφενός "πρέπει" να σώσω το τομάρι μου και για αυτό δεν τον ψηφίζω σήμερα, αφετέρου η σειρά με την οποία θα βγουν οι δολοφόνοι δεν με ενδιαφέρει οπότε τι Kalypso τι vendetta το ίδιο μου είναι. Για αυτό άλλωστε έχω προκαλέσει τους πολίτες πιο πάνω, αν με βγάλουν σήμερα να βγάλουν αύριο την Kalypso Και το ανάποδο επίσης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.