dooo
Διακεκριμένο μέλος
Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, μέχρι να τελιώσει το παιχνίδιΚαι μία ερώτηση στη ΣΕ...Μήπως μπορείτε να μας πείτε αν για νοσοκόμα είχε επιλεγεί μία εκ των Niyia Kakerlak;;;
Λίστα για Πέμπτη 6/11:
- Bill
- Corpse Bride -> Κακή Επιρροή
- jrot6
- Κακή Επιρροή -> xanp
- kalypso -> xanp
- Lorelai
- Neraida
- Phoebe -> kalypso
- pitg21
- Resident Evil-> vendetta
- vendetta -> Resident Evil
- Vkey
- xanp
- Youki -> kalypso
Υποψήφιοι
2 xanp
2 kalypso
1 vendetta
1 Resident Evil
1 Κακή Επιρροή
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
- fielda (ψηφοφορία)
- Ηρώ (δολοφονία)
- fandago (ψηφοφορία->πολίτης)
- fantasmenos (άστοχη επιλογή ρουφιάνου -> αποχώρηση)
Απουσίες
Kakerlak: 2 (αποχώρησε)
Niyia: 2 (αποχώρησε)
Lorelai: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Αύριο μαθαίνετε αυτόν που θα δολοφονηθεί
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp
Δραστήριο μέλος
Ο fantasmenos με είπε ρουφιάνα... Για μένα αυτό σημαίνει [αφού ως γνωστόν πλέον ΔΕΝ είμαι ρουφιάνα] ότι έχω πέσει μέσα...
RE ότι ο fantasmenos σε είπε ρουφιάνα τόσο νωρίς χωρίς πολλά πολλά στοιχεία μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα.
Ή ότι όντως είσαι εύστοχη και σε υποπτεύθηκε για ρουφιάνα ή ότι είσαι δολοφόνος και αφού θα έβγαινε έτσι και αλλιώς σήμερα είπε να σε δώσει ως ρουφιάνα για να σε κρατήσει μέσα ως πολίτη μέχρι το τέλος του παιχνιδιού....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp
Δραστήριο μέλος
αν και σίγουρα κάποιοι θα πουν ότι μπερδεύτηκε
την θεωρώ αρκετά καλή παίχτρια για να μπερδευτεί τόσο ώστε να πάρει στις πλάτες της όλο το παιχνίδι στο και 58
αυτό θέλει να ελπίζουμε, εκεί στηρίζεται, στο "μπερδεύτηκα"
Πρώτον δεν είπα μπερδεύτηκα σε κανένα ποστ μου έκανα συνειδητά ότι έκανα...ΑΥΤΟ ΕΚΡΙΝΑ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ..
Δεν νομίζω ότι πήρα όλο το παιχνίδι στις πλάτες μου Κουε στον δεύτερο μόλις γύρο...Δηλαδή βγήκε ο Θοδωρής έξω και τελείωσε το παιχνίδι; Οι άλλοι παίχτες δεν υπάρχουν;
Το είπα και χθες ότι όταν άλλαξα την ψήφο πήγαινε σε ψηφοφορία όχι σε έξοδο αυτό γιατί δεν το λαμβάνετε υπόψιν σας;Το ότι έγινε μπέρδεμα μήπως το έκανα και εγώ αυτό;
Άλλωστε είναι μόλις 3 οι δολοφόνοι και οι υπόλοιποι πολίτες.Δεν νομίζω να τελείωσε κιόλας το παιχνίδι.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
RE ότι ο fantasmenos σε είπε ρουφιάνα τόσο νωρίς χωρίς πολλά πολλά στοιχεία μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα.
Ή ότι όντως είσαι εύστοχη και σε υποπτεύθηκε για ρουφιάνα ή ότι είσαι δολοφόνος και αφού θα έβγαινε έτσι και αλλιώς σήμερα είπε να σε δώσει ως ρουφιάνα για να σε κρατήσει μέσα ως πολίτη μέχρι το τέλος του παιχνιδιού....
το είπε και η ΚουΕ λίγο πιο πάνω. Και της απάντησα και αυτής... Ο καθένας κρίνει με βάση το pm που έλαβε. Και εγώ ξέρω τι pm έλαβα...
kalypso
Περιβόητο μέλος
Τα ποστ της Ξανπ είναι πολύ κάρφωμα και κάνουν μπαμ, οπότε κατα πάσα πιθανότητα έγιναν για αποπροσανατολισμό.
Ψηφίζω τη Ρέζιντεντ γιατί πήρα τα ποστ από την αρχή και έχω την εντύπωση ότι την ανέφερε ο φαντασμένος ως ρουφιάνα για να την απενοχοποιήσει στα μάτια των πολιτών. Ποιος θα την υποπτευόταν μετά από αυτό;
Όταν γυρίσω θα τα ξαναπάρω από την αρχή...
Για την ώρα πιστεύω πως η Vkey έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ένοχη. (νεξτ ον δε λιστ)
Μπάιζ!
dooo
Διακεκριμένο μέλος
- Bill
- jrot6
- Κακή Επιρροή -> xanp
- kalypso -> Resident Evil
- Lorelai
- Neraida
- Phoebe -> kalypso
- pitg21
- Vkey
- xanp
- Youki -> kalypso
Υποψήφιοι
2 kalypso
2 Resident Evil
1 xanp
1 vendetta
1 Κακή Επιρροή
- fielda (ψηφοφορία)
- Ηρώ (δολοφονία)
Απουσίες
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Σήμερα μαθαίνετε αυτόν που θα δολοφονηθεί
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
- Bill
- jrot6
- Κακή Επιρροή -> xanp
- Lorelai
- Neraida
- Phoebe -> kalypso
- pitg21
- Vkey
- xanp
- Youki -> kalypso
Υποψήφιοι
2 Resident Evil
1 xanp
2 kalypso
1 vendetta
1 Κακή Επιρροή
- fielda (ψηφοφορία)
- Ηρώ (δολοφονία)
Απουσίες
Αύριο μαθαίνετε αυτόν που θα δολοφονηθεί
Ουπς σορρυ dooo δεν ήξερα ότι είσαι αόρατη, δε σε είδα μέσα
xanp
Δραστήριο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
τι να πω... όπως αγαπάτε... ψηφίστε με... Ούτως ή άλλως από χθες το ήξερα ότι αφού ο fanta (άρα και οι συνδολοφόνοι του) με είχαν για ρουφιάνα είμαι πλέον "καμμένο χαρτί" στο παιχνίδι. Αν δεν τα καταφέρουν με την ψηφοφορία σήμερα, θα με βγάλουν με τη δολοφονία αύριο [σίγουρα σε στιγμή που δεν φαίνεται η ιδιότητα για να συνεχίσουν μαζί με το τσιράκι να ρίχνουν άσφαιρα περί "ψεύτικης" απενοχοποίησης μου από τον fanta].
vendetta, kalypso δεν τα λέτε καθόλου καλά, με προβληματίζει η "απουσία" της Lorelai αρκετά επίσης και έχει αρχίσει να παίζει το σενάριο "xanp για τσιράκι" πάρα πολύ, οπότε μαζί με τον fanta εκεί είναι οι βασικές μου υποψίες...
εδιτ: α.. επίσης είναι προφανές νομίζω ότι αφού το ρεύμα προς Vendetta δεν υπάρχει kalypso με πολλή αγάπη από μένα (έχουμε και ένα ...τομάρι να σώσουμε )
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
- Bill
- jrot6
- Κακή Επιρροή -> xanp
- Lorelai
- Neraida
- Phoebe -> kalypso
- pitg21
- Resident Evil-> kalypso
- Vkey
- xanp -> Resident Evil
- Youki -> kalypso
Υποψήφιοι
3 kalypso
3 Resident Evil
1 xanp
1 Κακή Επιρροή
- fielda (ψηφοφορία)
- Ηρώ (δολοφονία)
Απουσίες
dooo
Διακεκριμένο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
ακολουθεί και η φωτογραφία του εγκλήματος, μόλις μου τη στείλουν κι αυτή.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
- Bill
- jrot6
- Κακή Επιρροή -> xanp
- Lorelai
- Neraida
- Phoebe -> kalypso
- pitg21
- Resident Evil-> kalypso
- Vkey
- xanp -> Resident Evil
- Youki -> kalypso
Υποψήφιοι
3 kalypso
3 Resident Evil
1 xanp
1 Κακή Επιρροή
- fielda (ψηφοφορία)
- Ηρώ (δολοφονία)
- Youki (δολοφονία -> πολίτης)
Απουσίες
dooo
Διακεκριμένο μέλος
ωραία λόγια.
Τα βλέπετε εσείς οι....σεντονολάτρες?
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Η δολοφονία της Youki για εμένα έχει 2 εκδοχές για την ψηφοφορία στις 8! Είτε η kalypso είναι αθώα και σκότωσαν την Youki για να κλειδώσουν την ψήφο της, είτε είναι δολοφόνος και προσπαθούν να την κάνουν να φανεί αθώα! Σε σκέψεις με βάζει βέβαια και το γεγονός οτι μέχρι τελευταία στιγμή δεν είχαν στείλει στην dooo την προκύρηξη! Απλά ξεχάστηκαν ή ήταν της τελευταίας στιγμής;
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
PS: για το ποστ του fantasmenou sorry, το πήρε η μπάλα μαζί με τα άλλα φαίνεται! =] Indeed έπρεπε να μείνει μέσα. =]
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια μερα δεν μπηκα πρωι και γεμισατε ποστ..1 ωρα εκανα να τα διαβασω ολα και να πω την αληθεια μου ειμαι αρκετα μπερδεμενος..
Για μενα οι βασικοτεροι υποπτοι ειναι οι εξης:
Resident Evil (Παιζει το σεναριο να την εδειξε ως ρουφιανο ο fantasmenos ωστε να την σωσει και να μας αποπροσανατολισει..)
Vkey (Καλη για αθορυβη δολοφονος, αν και παντα ετσι παιζει..)
pitg21 (Μου εχει κατσει απο την αρχη οτι εχει ρολο)
xanp (Αν και παρακαρφωνεται αν ειναι δολοφονος.Εκτος και αν το κανει επιτηδες, ωστε να μην την φηφισουμε..)
Neraida (Μου φαινονται λιγο περιεργα τα ποστ της..)
Επειδη βλεπω να παιζεται μεταξυ καλυψως και RE, ψηφιζω Resident..
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
όόόό,τι ναναι... αν δεν είσαι δολοφόνος έχω να πω ότι δίκιο είχε ο fand τελικά... έφυγε αυτός να δούμε ποιός θα είναι ο "γεναίος" που θα μείνει να βγάζει το φίδι από την τρύπα... I am obviously next to go!
Σας προκαλώ πάντως αύριο να βγάλετε την kalypso (ή αν φύγει τελικά η Kalypso σήμερα να διώξετε εμένα αύριο-αν και το πιθανότερο είναι ότι θα με φάνε οι δολοφόνοι στο μεσημεριανό) για να φανεί είτε η δικιά μου είτε η δικιά της ιδιότητα ΜΠΑΣ και ανοίξετε τα μάτια σας και σταματήσετε να "μπερδευεστε"... λες και δεν ξέρετε το "πονηρό" παιχνίδι που πάντα παίζει ο φαντασμένος ως δολοφόνος ... και.. ωωω και τώρα δολοφόνος είναι(!). Καταλαβαίνω ότι για αυτό ακριβώς πέφτετε να με φάτε (οι ΜΗ δολοφόνοι... οι δολοφόνοι προφανώς το κάνουν για να σώσουν την δικιά τους την Kalypso!) για αυτό σας προκαλώ να φροντίσετε να μας βγάλετε και τις 2. Οι πολίτες έχουμε προβάδισμα οπότε και να φύγει ένας πολίτης αν είναι να φύγει μαζί και ένας δολοφόνος διατηρούμε το προβάδισμα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.