Λοιπόν έχω λίγη ωρίτσα πριν ο συνεργάτης μου στη διπλωματική μου βάλει τις φωνές επειδή ασχολούμαι με το Παλέρμο...
Ας τα πάρουμε τα πράγματα για έναν έναν και από την αρχή...
Bill...Στον πρώτο γύρο ο Bill ψηφίζει Φοίβη όπως κλασσικά κάνει και στο δεύτερο γύρο ανάμεσα σε fantasmeno kalypso pitg21 και jrot6 ψηφίζει pitg21 ως παίκτη κομήτη και στη συνέχεια βλέποντας τη δημιουργία ενός ρεύματος προς το fandago αλλάζει την ψήφο του σε fandago...Τότε ακριβώς οι ψήφοι γίνονται 6 για fantasmeno και 5 για fandago...Μόλις 25 λεπτά πριν το τέλος της ψηφοφορίας...Χρειάζεται και άλλη μία ψήφος στο fandago ώστε να ισοψηφίσει με fantasmeno και η ψήφος αυτή έρχεται αργότερα από την xanp αλλά ταυτόχρονα οι ψήφοι του fantasmenou ελλατώνονται κατά μία και ο fandago βγαίνει από το παιχνίδι...Ένα ενδιαφέρον σενάριο που καταλήγει σε Bill και xanp ως δολοφόνους...
Βέβαια...H xanp στον πρώτο γύρο ψήφισε fandago και στο δεύτερο ψήφισε με τη σειρά fandago fantasmeno και τελικά fandago...Συμφώνησε με τα όσα είπα κάτι που με παραξένεψε αρκετά, γιατί συνήθως κανείς δε συμφωνεί μαζί μου...

Αλλά δεν μπορεί ένας δολοφόνος να έχει μία τέτοια συμπεριφορά...Να αλλάζει δηλαδή ψήφο κάθε τρεις και λίγο και στο τέλος να βγαίνει κάποιος που φαίνεται πολίτης...Θα μπορούσε βέβαια ένα τσιράκι να έχει μία τέτοια συμπεριφορά...Ίσως σε μία τραβηγμένη περίπτωση και ένας δολοφόνος που το κάνει για το λόγο ότι όλοι θα πούνε αποκλείεται να κάνει ένα τέτοιο λάθος...Μάλλον πίσω από την xanp κρύβεται ένας κακός για τους πολίτες ρόλος...

Η Corpse Bride ψηφίζει στον πρώτο γύρο fantasmeno επειδή του το κράταγε και στο δεύτερο γύρο Νεράϊδα επειδή κανένας εκ των fandago και fantasmenou δεν της φαινότανε ύποπτος...Της φαινότανε και οι δύο αποπρασανατολισμένοι πολίτες...Αυτό το δεύτερο δε με καλύπτει και ιδιαίτερα...Και τώρα στον τρίτο γύρο δεν ψηφίζει xanp επειδή είναι πολύ εύκολο για να είναι αληθινό...Το αυτονόητο που θα πει ένας πολίτης ή αυτό που θα πει κάποιος που θέλει να αποπροσανατολίσει...;;;
Ο jrot6 ψηφίζει στον πρώτο γύρο fielda και στο δεύτερο γύρο με το που δολοφονείται η Ηρώ μας παραθέτει απλά και μόνο τα ποστς της...Δεν κάνει κανένα σχόλιο όμως πάνω σε αυτά...Δε θέλει δηλαδή να μας πει κάτι αλλά να δούμε τα ποστς της δολοφονημένης απλά...Εκείνη τη στιγμή οι ψήφοι ήταν 3 για το fantasmeno και 2 για το fandago...Η Ηρώ δεν αναφέρει ως ύποπτο το fandago και ένας δολοφόνος δε νομίζω να έκανε κάτι τέτοιο δηλαδή να δώσει ακόμα περισσότερες υποψίες στο δολοφόνο fantasmeno...Απενοχοποιέιται προς το παρόν...
Η ΚουΕ νομίζω είναι πολίτης...Δε μου δίνει σημάδια να την κατηγορήσω ως δολοφόνο και η αλλαγή της σε fantasmeno σε μία ψηφοφορία που κινδύνευε να βγει ελαττώνει τις υποψίες μου απέναντί της...
Το ίδιο και η kalypso...Στο δεύτερο γύρο κατηγορεί με πολύ καλά επιχειρήματα το fantasmeno...
Για τη lorelai δεν έχω σαφή εικόνα ακόμη...
Η Νεράϊδα είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα κόντρα με τον κατ'εμέ ρουφιάνο του παιχνιδιού...Βρέθηκε κοντά στο να παρατήσει το παιχνίδι...Το παιχνίδι της είναι πολύ κλασσικό αλλά είναι το ίδιο είτε είναι πολίτης είτε είναι δολοφόνος...Μοιάζει συνεχώς αποπρασανατολισμένη...Για δύο συνεχόμενους γύρους ψηφίζει fandago...Που αποκαλύφθηκε ως πολίτης...Ο fandago την κατηγορούσε για την έλλειψη επιχειρημάτων αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό...Παρόλα αυτά δεν επέμενε ιδιαίτερα σε αυτήν...Όχι τόσο όσο στη vkey...Η vkey λοιπόν έχει τα πυρά του fandago ο οποίος βγήκε πολίτης (ρουφιάνος θεωρώ)...Μου μοιάζει περισσότερο ύποπτη από τη Νεράϊδα...Δε νομίζω να είναι και οι δύο με κακό ρόλο...Δεν αποκλείω να είναι η μία τσιράκι (Νεράϊδα) και η άλλη δολοφόνος(Vkey)...
Η Φοίβη τώρα...Με έχει προβληματίσει λιγάκι η μικρή...Κατηγορεί έναν εκ των fandago και fantasmeno ως κακό και όταν της λέω ότι με αυτόν τον τρόπο κανείς δε θα την κατηγορήσει (εννοούσα Φοίβη ότι αν ψηφίσει τον έναν και βγει δολοφόνος θα σου πούνε οκ είσαι μία πολίτης αλλά και αν βγει πολίτης θα ψηφίσεις τον άλλον και θα σου πούνε οκ είσαι και πάλι πολίτης αφού καλά μας τα λες...)...Αλλά θεωρείς κάποιον από τους δύο κακό και ψηφίζεις kalyspo και στο δεύτερο και στον τρίτο γύρο...Είσαι στις πολύ μεγάλες υποψίες μου...
Για pitg21 δεν μπορώ να πω και πολλά...Μόνο μία βιαστική και μάλλον ανούσια ψήφος στην ΚουΕ...
Η Resident τώρα ψηφίζει εμένα στον πρώτο γύρο, kalypso στο δεύτερο και πάλι εμένα στον τρίτο (αφού πόσταρε η ΚουΕ την υποψία της για εκείνη μετά το ποστ του fantasmenou που ανέφερε τη Resident ως ρουφιάνα και ο ίδιος αποκαλύφθηκε ως δολοφόνος) και την οποία ψήφο θεωρώ κάπως βιαστική και σπασμωδική όπως είπα...Δεν κατάλαβα τι είναι αυτό που την κάνει και με ψηφίζει στον τρίτο γύρο...Έπειτα μετά την απκάλυψη του fandago ως πολίτη λέει στην xanp να της πει γιατί να μην την ψηφίσει, ψηφίζει fantasmeno και αφού αυτός αποχωρεί ψηφίζει εμένα...Ύποπτα πράγματα...Νομίζω ότι έχουμε μία δολοφόνο...
Η Γιούκι δίνει δύο συνεχόμενες ψήφους στη Φοίβη...Πρέπει να την παρακολουθήσω λίγο πιο στενά...
Εν τέλει επιμένω στη Resident...Τη θεωρώ μαζί με Φοίβη και vkey τις εναπομένουσες τρεις δολοφόνες...Δεν αποκλείω ακόμα Bill και xanp...
Και μία ερώτηση στη ΣΕ...Μήπως μπορείτε να μας πείτε αν για νοσοκόμα είχε επιλεγεί μία εκ των Niyia Kakerlak;;;