Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
να σας πω, όταν έρθει η ώρα για ψηφοφορία, αν τελικά πάει εκεί το πράγμα, δεν είμαι σίγουρη ότι θα μπορώ να την κουμαντάρω...θα μπορεί να βοηθήσει κάποιος που ξέρει? ΚουΕ?
(αν δεν μπει ο τζώρτζ δατ ιζ)
νι ρε, μη σκας
αν κι έτσι κι αλλιώς με βλέπω σύντομα ΣΕ
ΗΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μ
Γιατί καλό μου δεν βοηθάς τη ΣΕ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω παίξει δυο φορές και δεν έχω καταφέρει ακόμα να μάθω το παιχνίδι... Απλώς και μόνο για να μην κάνω απουσία, θα ψηφίσω Κακή επιρροή. Αναστασία sorry, δεν έχω κάτι μαζί σου, απλώς πρέπει να ψηφίσω κάποιον. Το λευκό δεν υπάρχει σαν επιλογή;
Και στα αλλα παιχνιδια ελεγε οτι μπερδευτηκε αλλα το προσπαθουσε..Τωρα τι παραιτηση ειναι αυτη??
Επειδη ομως βλεπω οτι η ψηφος μου τσαμπα θα παει στον pig21, αλλαζω την ψηφο μου και τη δινω στον fantasmeno, γιατι εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι ειναι και μου κανει πιο πολυ για ενοχος απο τον fand.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
- Bill -> Fandago
- Corpse Bride -> Neraida
- fandago -> fantasmenos
- fantasmenos -> Fandago
- Ηρώ -> fantasmenos
- jrot6 -> fantasmenos
- Kakerlak
- Κακή Επιρροή -> fantasmenos
- kalypso -> fantasmenos
- Lorelai
- Neraida -> Fandago
- Niyia
- Phoebe -> kalypso
- pitg21 -> Κακή Επιρροή
- Resident Evil -> kalypso
- vendetta -> Fandago
- Vkey -> Fandago
- xanp -> fantasmenos
- Youki -> Phoebe
Υποψήφιοι
6 -> fantasmenos
5 -> Fandago
2 -> kalypso
1 -> Κακή Επιρροή
1 ->Phoebe
1 -> Neraida
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
- fielda (ψηφοφορία)
- Ηρώ (δολοφονία)
Απουσίες
Kakerlak: 1
Niyia: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Σήμερα μαθαίνετε τον M.V.P.
Είσαι σίγουρη ότι είμαι τσιράκι και με ψηφίζεις, παρόλο που ξέρεις ότι δεν μπορείς να το αποδείξεις αφού η ιδιότητα που θα φανεί θα είναι ΠΟΛΙΤΗΣ! Τι θα πεις τότε; Ότι είχες δίκιο και έδιωξες το τσιράκι ή θα δημιουργήσεις αμφιβολίες στους υπόλοιπους για την ιδιότητα μου;
Όπως και να έχει και μόνο που και καλά ψάχνεις το τσιράκι σε κατατάσσει στο αντίπαλο στρατόπεδο από τους πολίτες (ίσως απλά να είσαι "κακός" πολίτης ).
Ευτυχώς για κάποιους θα μείνω χωρίς υπολογιστή πάλι και δεν ξέρω αν θα προλάβω πριν τις 8 να βρω, οπότε σε περίπτωση ισοψηφίας θα ευνοηθεί ο fantasmenos
Αρχίζω να με μπερδεύομαι λίγο και σε σχέση με το fantasmeno μάλλον κάποιος από τους δύο δε μας τα λέει καλά.
προς το παρόν ο φαντασμένος με πειθει περισσοτερο και μιας και φαινεται η σημερινη ιδιοτητα, αλλάζω ψήφο σε fandago.
Σορρυ αλλά θα ξεκαθαρίσουν αρκετά.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Mε φώναξε κανείς;ΗΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μ
Γιατί καλό μου δεν βοηθάς τη ΣΕ?
Ευχαρίστως να βοηθήσω ΣΕ, γιατί θέλω να ποστάρω στο παιχνίδι και δεν μπορώ.
Κάτι είναι κι αυτό
Λίστα για Τετάρτη 5/11:
- Bill -> Fandago
- Corpse Bride -> Neraida
- fandago -> fantasmenos
- fantasmenos -> Fandago
- Ηρώ -> fantasmenos
- jrot6 -> fantasmenos
- Kakerlak
- Κακή Επιρροή -> fantasmenos
- kalypso -> fantasmenos
- Lorelai
- Neraida -> Fandago
- Niyia
- Phoebe -> kalypso
- pitg21 -> Κακή Επιρροή
- Resident Evil -> kalypso
- vendetta -> Fandago
- Vkey -> Fandago
- xanp -> fantasmenos
- Youki -> Phoebe
Υποψήφιοι
6 -> fantasmenos
5 -> Fandago
2 -> kalypso
1 -> Κακή Επιρροή
1 ->Phoebe
1 -> Neraida
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
- fielda (ψηφοφορία)
- Ηρώ (δολοφονία)
Απουσίες
Kakerlak: 1
Niyia: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Σήμερα μαθαίνετε τον M.V.P.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
και έχω τρελή περιέργεια να δω τι είναι ο fanta-ή και o fanDa (όχι τπτ άλλο μάνι μάνι σήμερα θα μου φάτε 2 ανθρώπους που ήθελα να "μελετήσω" αύριο )
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Η νοσοκόμα μπορεί να επιλέξει να ...αυτογιατρευτεί?
xanp
Δραστήριο μέλος
fandago από μένα
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ΣΕ που είσαι να μας πεις τι ήταν ο fandago λεπόν?
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
φεύγει ο Φαντάγκο....
xanp αν δεν ειναι ο Φανταγκο δολοφόνος καταλαβαίνεις τι εντύπωση δίνει αυτό το σώσιμο του Φαντασμένου τελευταία στιγμή ε?
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
αντε ρε dooo ασε την αναζήτηση στο φόρουμ και πες μας
xanp
Δραστήριο μέλος
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
xanp
Δραστήριο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Εκτός αν μπει ο Φαντάγκο και γράψει μόνος του τι ήταν
xanp
Δραστήριο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
το ξέρω κουε και ρε λέτε έτσι να πόσταρα αν κάνω λάθος απλά φάτε με ελεύθερα
συγγνώμη...;
τι αψυχολόγητη αντίδραση είναι πάλι αυτή;
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
να πάρεις την dooo Και να της πεις να τσακιστεί να μπεί να μας πει
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.