Καποιος κανει μπαμ για τσιρακι...και δυστυχως καποιοι αλλοι την εχουν πατησει και του εξυπηρετουν τα συμφεροντα του με τα γραφομενα τους!
Εγω παντως το διασκεδαζω, διαβαζοντας σας!
Ακόμα και σε αυτό είσαι πίσω από τα λόγια κάποιου (συγκεκριμένα fantasmenos). Κάτι δικό σου θα πεις;
Πάντως, μάλλον δεν έχεις μάθει ακόμα τους κανόνες. Για να σε βοηθήσω να μη σε κουράζω για δες:
Η ιδιότητα του ρουφιάνου, του τσιρακίου και της νοσοκόμας όταν αυτή αποκαλύπτεται, είναι αυτή του πολίτη.
Είσαι σίγουρη ότι είμαι τσιράκι και με ψηφίζεις, παρόλο που ξέρεις ότι δεν μπορείς να το αποδείξεις αφού η ιδιότητα που θα φανεί θα είναι ΠΟΛΙΤΗΣ! Τι θα πεις τότε; Ότι είχες δίκιο και έδιωξες το τσιράκι ή θα δημιουργήσεις αμφιβολίες στους υπόλοιπους για την ιδιότητα μου;
Όπως και να έχει και μόνο που και καλά ψάχνεις το τσιράκι σε κατατάσσει στο αντίπαλο στρατόπεδο από τους πολίτες (ίσως απλά να είσαι "κακός" πολίτης

).
Ευτυχώς για κάποιους θα μείνω χωρίς υπολογιστή πάλι και δεν ξέρω αν θα προλάβω πριν τις 8 να βρω, οπότε σε περίπτωση ισοψηφίας θα ευνοηθεί ο fantasmenos

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.