παιδιά τι λέτε? σορρυ κι όλας!
εγώ με την Ηρώ στον προηγούμενο γύρο κοντέψαμε να πιαστούμε μαλλί με μαλλί και από πίσω στέλναμε μεταξύ μας και πμ στο στυλ ότι ρε συ ξεκόλλα, μην παρεξηγηθούμε, παιχνίδι είναι και δεν έχω κάτι μαζί σου και κάτι τέτοια
επίσης μετά από αυτό που μου είχε πει κι ο shaman περί του πως μιλάω γενικότερα είχα στείλει και στον φαντασμένο πμ ότι να μην παρεξηγηθεί κι ότι όλα είναι στο πλαίσιο του παιχνιδιού και συμφώνησε μαζί μου το παλικάρι (ευτυχώς

)
εντάξει, φυσικά και στην ώρα του παιχνιδιού, όσοι είμαστε παρορμητικοι, θα το πάρουμε και ζεστά και θα τσατιστούμε και θα "φωνάξουμε" και χίλια δυο θα συμβουν αλλά όλα σταματούν σε αυτό το θέμα... στο θέμα του παιχνιδιού
ΕΞΩ απ το thread του παιχνιδιού, εννοείται ότι και πάλι φίλοι είμαστε....
δλδ στην κανονική ζωή σας αν παίζετε τάβλι με κανα κολλητό δεν του ρίχνετε ποτέ μπινελίκια για την κωλοφαρδία του?
δεν τσατίζεστε ποτέ με την φίλη σας που αγόρασε την τρίτη οδο του ίδιου χρώματος στη Μονόπολυ παρόλο που τις άλλες δύο τις έχετε εσείς, απλα και μόνο για να σας τη σπάσει?
έτσι είναι οι φίλοι, έτσι είναι και τα παιχνίδια...
όταν λέμε "ενα παιχνίδι είναι" εννοούμε οτι οκ και θα φωνάξουμε και θα παίξουμε και θα γελάσουμε αλλά εξω από εδώ είμαστε μια χαρά καθώς και στο τέλος του γύρου
αυτα imho

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.