Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Bill :
- Corpse Bride :
- dooο :
- fandago :
- fantasmenos :
- Ηρώ :
- Κακή Επιρροή :
- Μolka :
- Palladin :
- papas :
- Phoebe :
- shaman :
- Tetragrammaton :
- vendetta :
- Youki :
Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Υπενθυμίζω ότι την Τρίτη, θα μάθατε την ιδιότητα του MVP.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά;
Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε
papas
Διάσημο μέλος
Καλη μου ΣΕ,δεν μας ριχνετε κανα στοιχειακι για να βρουμε τον γριφο?
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Πάμε πάλι. Αφού η επιλογή αυτή τη φορά δεν ήταν τυχαία μπορούμε να υποπτευθούμε άλλους περισσότερο λόγω θέσης, κύρους, στάσης και όλα τα συναφή και να αποκλείσουμε κάποιους άλλους!
Θα τα μελετήσω προσεκτικά και θα επανέλθω!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει
σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά
Neraida
Επιφανές μέλος
1) Πόσους δολοφόνους έχουμε;
2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά;
Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε
1. Εχουμε 3 δολοφονους ...
2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι....
Καλη σας επιτυχια!
Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει....
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Ε;
ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα!
Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε!
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη.
Κι εσύ; Να πάμε να κάνουμε πιάτσα μαζί, θα έχουμε επιτυχία!
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Ε;
ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα!
Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε!
αχμ... καταραμένη συνήθεια
θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ποιον Φαν από τους δύο;εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι
όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει
Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο1. Εχουμε 3 δολοφονους ...
2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι....
Καλη σας επιτυχια!
Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει....
Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post:
Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχήΒασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα...
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida...
Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Ποιον Φαν από τους δύο;
Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα
εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ
που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ?
θα κάνω δικά μου πινακάκια
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα
εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ
που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ?
θα κάνω δικά μου πινακάκια
Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.