27-06-08

15:25
Εγώ θα ήθελα να μου εξηγήσεις πριν την ψηφοφορία, ή μήπως δεν έχεις καταλήξει ακόμα τι να πεις;Ακόμα και να είναι ο vendetta δολοφόνος εσύ δεν απαλλάσσεσαι. Για την ακρίβεια μιας και έχεις καταλήξει σε vendetta και ελπίζω να μην αλλάξεις την ψήφο σου, πιστεύω ότι αν είναι ένοχος είσαι και εσύ ένοχος. Θα σου εξηγήσω μετά τη ψηφοφορία γιατί.

Βασικά όλοι ξέρουμε ότι αν κάποιος ΔΕΝ πρέπει να απαλλαχθεί ψηφίζοντας δολοφόνο αυτός είσαι εσύ. Εμένα η ιστορία άλλα δείχνει

Χα! fantasmenos το χάνεις, ΔΕΝ προκάλεσα εσένα αλλά την Youki. Για μένα δεν ήσουν στους αρχικούς υπόπτους, αλλά θέλεις ντε και καλά να μπειςΑφού είσαι τόσο σίγουρος ώστε να με προκαλείς για vendetta παρακαλώ και τους υπόλοιπους παίχτες να επιλέξουν vendetta

Με έκανες και έψαξα για το επιχείρημα που είχα χρησιμοποιήσει τότε, για να αποδείξω ότι το χρησιμοποιείς κατά πως σε συμφέρειΞαναδιάβασέ το αν θες!![]()

Οπότε μάλλον εσύ ξαναδιάβασε τοΑρχική Δημοσίευση από φαντάγκο:Εγώ λέω για μία φορά να πρωτοτυπήσουμε στο παιχνίδι και να διώξουμε όσους δεν μιλάνε πολύ (εκτός φυσικά αν έχουμε σίγουρους δολοφόνους). Έτσι τουλάχιστον θα μείνουμε οι ενεργοί για να είναι τα πράγματα ξεκάθαρα.
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.