ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν θέλετε να προσθέσετε τη ψήφο για τελευταία φορά είναι: "vendetta" ...
Thanks...!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν καταρχήν δεν επιτρέπονται οι αποχωρήσεις από το παιχνίδι. [...] Αν κάποιος παίκτης έχει στο μέλλον παρόμοιο πρόβλημα θα παρακαλούσα να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω πμ ή εναλλακτικά απλώς να κάνει δύο διαδοχικές απουσίες.
Έχει αρχίσει να μου φαίνεται πολύ βαρετό το παιχνίδι και γι' αυτό αποχωρώ!!!
Αν θέλετε να προσθέσετε τη ψήφο για τελευταία φορά είναι: "vendetta" ...
Thanks...!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
[ελπίζω δλδ!!!]
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ok. θα κάνω 2 διαδοχικές απουσιες και τέλος!!!
Εκτος απο αυτό δεν έχω και χρόνο γιατί θα δώσω κάτι εξετάσεις ...και δεν μπορω να παρακολουθω τι λεει ο καθενας ...
Nininaou
Διάσημο μέλος
- Bill: papas
- Βill_Slayer:
- Corpse bride:
- Δανάη :
- fandago: vendetta
- fantasmenos: shaman
- Ηρώ:
- Κακή Επιρροή: papas
- kalypso: ninaki
- Lorien:
- ninaki: vendetta
- Palladin: vendetta
- papas:
- Phoebe:
- Resident Evil: vendetta
- shaman: Κακή Επιρροή
- Tetragrammaton: papas
- vendetta: Phoebe
- Vkey:
- xanp:
- Youki:
Phoebe 1
vendetta 4
shaman 1
Κακή Επιρροή 1
papas 3
ninaki 1
Απουσίες
Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών)
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία.
Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person)
papas
Διάσημο μέλος
λοιπόν, για την ώρα ψηφίζω papas αλλά κρατάω ανοιχτό το ενδεχόμενο να την αλλάξω αν και εφόσον μου φανεί κάποιος σίγουρα για δολοφόνος
ο λόγος που τη ρίχνω στον papas είναι ότι σαν πολίτης (αν είναι πολίτης) είναι πιθανό πάλι να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να στηριζόμαστε πάνω του και να μας κάψει γιατί πείθετε πολύ εύκολα από καλοθελητάδες δολοφόνους και ιερόδουλες
από την άλλη, θεωρώ ότι μπήκε σε αυτόν τον γύρο πολύ διαφορετικά απ ότι στον προηγούμενο
φυσικά επιπλέον στοιχεία δεν έχω αλλά δυστυχώς κάποιος πρέπει να βγαίνει στον πρώτο γύρο
προτιμώ λοιπόν, αν καταλάθος είναι σε πολίτη η ψήφος μου, να είναι ένας πολίτης που υπάρχει κίνδυνος να μας κάψει σαν πολίτες στο μέλλον
Μπαινω επιθετικα σε αυτον τον γυρο γτ μπηκα καπως στο πνευμα του παιχνιδιου και θελω να γεμισω με ενοχες καποια ατομα και να αποκαλυψουν το τι ειναι...
Και οσοι με ψηφιζουμε,πλην(?) της ΚΕ,σιγουρα αναμεσα σε αυτους υπαρχει ενας δολοφο.
Επισης,παρατηρησα οτι ο vendetta,ενω στην αρχη ελεγε λογια για τον shaman,τωρα ψηφισε phoebe.
Aλλα η phoebe αντεδρασε σαν να μην εχει παθει τπτ και εδωσε στον Μπιλ την ψηφο.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης
Phoebe 1
vendetta 3
papas 2
αυτό είναι με σειρά προτίμησης ???
Πες τα χρυσόστομη.
papas
Διάσημο μέλος
Αετισιο ματι Η ΡΕ
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης
Phoebe 1
vendetta 3
papas 2
Τώρα το είδα αυτό!
Η ΣΕ είναι με το μέρος των δολοφόνων! Είμαι σίγουρη!
Είμαι σταθερή αξία εγώ.
Ψηφίζω papas γιατί μου φαίνεται πάει να ακολουθήσει πάλι τα χνάρια του προηγούμενου γύρου.
Nininaou
Διάσημο μέλος
Ναι...
Εντάξει λοιπόν, το παραδέχομαι. Η σειρά βγήκε με κλήρωση...
papas
Διάσημο μέλος
Είμαι σταθερή αξία εγώ.
Ψηφίζω papas γιατί μου φαίνεται πάει να ακολουθήσει πάλι τα χνάρια του προηγούμενου γύρου.
Go on killer!
Ακομη και αν με σκοτωσεις,θα υπαρξουν αλλοι πολιτες που θα σε βγαλουν απ το παιχνιδι
Ή μαλλον θα γινει το αντιστροφο...
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Αντέδρασα καλέ πως δεν αντέδρασα;
Είμαι σταθερή αξία εγώ.
Ναι η σταθερή αξία που δεν μου φαίνεται τόσο ύποπτη σε αυτό το γύρο!
Go on killer!
Ακομη και αν με σκοτωσεις,θα υπαρξουν αλλοι πολιτες που θα σε βγαλουν απ το παιχνιδι
Ή μαλλον θα γινει το αντιστροφο...
Και επίσης οταν κανεις edit το μηνυμα βαζε κι ενα "edit" μπροστά για να βλέπουμε τί αλλάζει στο ποστ
Χμμ..Λες να εβγαλα δολοφόνι στον πρώτο γύρο;
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν αποχωρήσουν από μόνοι τους και ο shaman και ο papas...θα ψηφίσω Ηρώ!!!!Λοιπόν, εγώ όπως είπα, μάλλον θα ψηφίσω αυτούς που με μπερδεύουν, είτε γιατί ψηφίζουν άκυρα, είτε δεν εξηγούν για ποιο λόγο ψηφίζουν..
Δηλαδή σε πρώτη φάση είμαι ανάμεσα από:
- papas
- shaman
- neraida
- ninaki
Μαγια τους κάνεις πουλάκι μου? Μολις τους υποψιαστείς...αυτοκτονούν!
papas
Διάσημο μέλος
Αν αποχωρήσουν από μόνοι τους και ο shaman και ο papas...θα ψηφίσω Ηρώ!!!!
Μαγια τους κάνεις πουλάκι μου? Μολις τους υποψιαστείς...αυτοκτονούν!
Ακομη και αν αυτοκτονησω,θα δειτε οτι ημουν πολιτακι,και δεν αξιζει να σκοτωσετε εναν αθωο
Και επίσης οταν κανεις edit το μηνυμα βαζε κι ενα "edit" μπροστά για να βλέπουμε τί αλλάζει στο ποστ
Χμμ..Λες να εβγαλα δολοφόνι στον πρώτο γύρο;
Μπιλ,μην καρφωνεσαι σου λεω
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.