Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:04 Η Ηρώ έγραψε: #7.161 27-06-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: εσύ μια ζωή ακούς τον fandago και πιστεύεις ότι λέει Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και πολύ προσεκτικός καλό μου! Αυτο ο papas το είπε σε παράθεση δικού μου ποστ! Υπερβολική πίστη στον fandago Ηρώ. Και δεν θα έπρεπε από τόσο νωρίς. Επίσης μεγαλώνεις τις υποψίες μου. Η Ηρώ-πολίτης θα ήταν πιο εριστική. Ο καθένας μπορεί να δει τα ποστ σου του προηγούμενου γύρου. Click για ανάπτυξη... Αυτό τώρα εσύ που το είδες; Άκου εκεί πίστη στον fandago. Με αυτά που έκανε στον προηγούμενο γύρο και ήταν ιερόδουλη, ενώ τον εμπιστευόμουν, έμαθα να μην εμπιστεύομαι κανέναν, αλλά να συμφωνώ όταν το σκεπτικό μας ταιριάζει. Δε μου σχολίασες όμως, το ποστ μου.. και για ποιο λόγο εσύ δεν θεωρείς τη Res ρουφιάνα.. μάλλον δε σε συμφέρει Και για να μην ανησυχείς, να σου πω πως επιθετική δεν το γλιτώνετε να γίνω (), αρκεί να έχω αποδείξεις! Τώρα δεν έχω στοιχεία και δεν μπορώ να γίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:06 Η xanp έγραψε: #7.162 27-06-08 16:06 RE είδες τώρα ότι εκτός από θετικές μιλάω κιόλας;;;;πρώτα διαβάζω από την 5 σελίδα παρακαλώ και προσεκτικά και μετά μιλάω γιατί μερικοί μερικοί με χαρακτήρισαν ότι παίρνει ο άνεμος... edit:αφήστε ρε παιδιά Ηρώ και fandago μη πέφτετε πάντα πάνω τους από την αρχή είπαμε βοηθάνε και αν έχουν κακό ρολό θα φανούν στη συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Η Ηρώ έγραψε: #7.163 27-06-08 16:10 Και επειδή από χτες που υποψιάστηκα vendetta, δεν έχει αλλάξει κάτι.. συνεχίζει να παραμένει νούμερο 1 ύποπτος, θα ψηφίσω αυτόν. Η ψήφος μου στον vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:16 Ο fandago έγραψε: #7.164 27-06-08 16:16 Λοιπόν, το ιστορικό ψήφων εμπιστοσύνης () στον vendetta: 09:51 > Palladin 11:13 > Resident Evil 12:45 > ninaki 14:21 > fandago 15:12 > fantasmenos (μετά και καλά από δική μου πρόκληση) 16:10 > Ηρώ Εγώ δεν λέω ότι δεν πρέπει να ψηφίσει από εδώ και πέρα κανείς vendetta γιατί θα είναι δολοφόνος, αρκεί να πείσει στο γιατί τον ψηφίζει Επίσης νομίζω ότι από αυτό το σημείο και μετά, οποιαδήποτε άκυρη ψήφος, μάλλον είναι στοιχείο "εγώ βγάζω την ουρά μου απ' έξω, για να μη στραφείτε πάνω μου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #7.165 27-06-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Εδώ είμαι καλέ....Φαγώθηκες RE ... αύριο θα σε πάρω μαζί στις κούνιες και αν ξεκολλήσεις τον μικρό μου από την άμμο και τα κοριτσάκια έχεις κέρασμα... Click για ανάπτυξη... ναρθω κι εγώ μαζί??? ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Αρχική Δημοσίευση από xanp: Επίσης συμφωνώ ότι RE, fantasmenos,vendetta και ίσως η youki Click για ανάπτυξη... είμαι περίεργη να δω ποιόν από όλους μας θα επιλέξεις με δεδομένο ότι οι 2 μας (είτε εκ του πονηρού είτε εξ ενστίκτου) ψηφίσαμε vendetta και η Youki αυτόν που φαινεται να είναι ο ... αντίπαλος του vendetta στην ψηφοφορία... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και για να μην ανησυχείς, να σου πω πως επιθετική δεν το γλιτώνετε να γίνω (), αρκεί να έχω αποδείξεις! Τώρα δεν έχω στοιχεία και δεν μπορώ να γίνω. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Αρχική Δημοσίευση από xanp: RE είδες τώρα ότι εκτός από θετικές μιλάω κιόλας;;;;πρώτα διαβάζω από την 5 σελίδα παρακαλώ και προσεκτικά και μετά μιλάω γιατί μερικοί μερικοί με χαρακτήρισαν ότι παίρνει ο άνεμος... Click για ανάπτυξη... μήπως σας ενοχλήσαμε αγαπητή xanp που δεν σας αφήσαμε να παραμείνετε ... αθέατη? Προς τι η ενοχλημένη απάντηση??? Σα να πιάσαμε και 2ο λαβράκι μετά τον vendetta ίσως???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:21 Η xanp έγραψε: #7.166 27-06-08 16:21 ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:21 Η Resident Evil: #7.167 27-06-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από xanp: ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Click για ανάπτυξη... θα δείξει εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο fandago έγραψε: #7.168 27-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Click για ανάπτυξη... Βγάλαμε και κατηγορία τώρα: "το παίξιμο της Vkeys" Ε ρε Vkey, φίρμα έγινες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Γιώργος έγραψε: #7.169 27-06-08 16:23 Αθηνάαααααααααααα, διάβασμα! Θα δώσει αναφορά προόδου στον πρόεδρο! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Ηρώ έγραψε: #7.170 27-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό ακριβώς έκανα!! Ο papas με είχε βγάλει εκτός εαυτού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η Resident Evil: #7.171 27-06-08 16:25 πάω... :oura_sta_skelia: :katevazei_thn_o8onh_toy_laptop: :skyvei_panw_apo_to_vivlio_8limmenh: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η xanp έγραψε: #7.172 27-06-08 16:26 α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Και επειδή μπορεί να μην ξαναμπώ μέχρι το βράδυ ψηφίζω vendetta και μακάρι να πετύχαμε χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η Κακή Επιρροή: #7.173 27-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ένας πολίτης fantasmenos, ΝΑΙ ψάχνει να βρει τον ρουφιάνο, όταν δεν έχει στοιχεία, μπας και βοηθηθεί. Και σε αυτό το γύρο στοιχεία αρκετά δεν υπάρχουν. Ενώ από την άλλη ένα δολοφόνος προσπαθεί να βγάλει τον ρουφιάνο ιερόδουλη και αυτούς που τον θεωρούν ρουφιάνο δολοφόνους. Εσύ γιατί λοιπόν το αποκλείεις να είναι.. μήπως επειδή ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία; Click για ανάπτυξη... χωρίς να υποστηρίζω κανέναν και χωρίς να κατηγορώ κανέναν, θα σου δώσω τροφή για σκέψη ίσως να κάνω και λάθος βέβαια, ΑΛΛΑ.... δουλειά του ρουφιάνου είναι να δώσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί τους δολοφόνους κι όχι να έχει μέσα "ίσως", "δεν ξέρω", "μπορεί", "μου φαίνεται ύποπτος από ένστικτο" Ο ρουφιάνος και η ιερόδουλη θα ξέρουν σε αυτό το γύρο το πολύ 3 άτομα ο καθένας Ο ρουφιάνος λοιπόν ξέρει μόνο 3 με σιγουριά ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Δλδ δεν τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο fandago έγραψε: #7.174 27-06-08 16:28 Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: εσύ μια ζωή ακούς τον fandago και πιστεύεις ότι λέει Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και πολύ προσεκτικός καλό μου! Αυτο ο papas το είπε σε παράθεση δικού μου ποστ! Υπερβολική πίστη στον fandago Ηρώ. Και δεν θα έπρεπε από τόσο νωρίς. Επίσης μεγαλώνεις τις υποψίες μου. Η Ηρώ-πολίτης θα ήταν πιο εριστική. Ο καθένας μπορεί να δει τα ποστ σου του προηγούμενου γύρου. Click για ανάπτυξη... Αυτό τώρα εσύ που το είδες; Άκου εκεί πίστη στον fandago. Με αυτά που έκανε στον προηγούμενο γύρο και ήταν ιερόδουλη, ενώ τον εμπιστευόμουν, έμαθα να μην εμπιστεύομαι κανέναν, αλλά να συμφωνώ όταν το σκεπτικό μας ταιριάζει. Δε μου σχολίασες όμως, το ποστ μου.. και για ποιο λόγο εσύ δεν θεωρείς τη Res ρουφιάνα.. μάλλον δε σε συμφέρει Και για να μην ανησυχείς, να σου πω πως επιθετική δεν το γλιτώνετε να γίνω (), αρκεί να έχω αποδείξεις! Τώρα δεν έχω στοιχεία και δεν μπορώ να γίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:06 Η xanp έγραψε: #7.162 27-06-08 16:06 RE είδες τώρα ότι εκτός από θετικές μιλάω κιόλας;;;;πρώτα διαβάζω από την 5 σελίδα παρακαλώ και προσεκτικά και μετά μιλάω γιατί μερικοί μερικοί με χαρακτήρισαν ότι παίρνει ο άνεμος... edit:αφήστε ρε παιδιά Ηρώ και fandago μη πέφτετε πάντα πάνω τους από την αρχή είπαμε βοηθάνε και αν έχουν κακό ρολό θα φανούν στη συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Η Ηρώ έγραψε: #7.163 27-06-08 16:10 Και επειδή από χτες που υποψιάστηκα vendetta, δεν έχει αλλάξει κάτι.. συνεχίζει να παραμένει νούμερο 1 ύποπτος, θα ψηφίσω αυτόν. Η ψήφος μου στον vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:16 Ο fandago έγραψε: #7.164 27-06-08 16:16 Λοιπόν, το ιστορικό ψήφων εμπιστοσύνης () στον vendetta: 09:51 > Palladin 11:13 > Resident Evil 12:45 > ninaki 14:21 > fandago 15:12 > fantasmenos (μετά και καλά από δική μου πρόκληση) 16:10 > Ηρώ Εγώ δεν λέω ότι δεν πρέπει να ψηφίσει από εδώ και πέρα κανείς vendetta γιατί θα είναι δολοφόνος, αρκεί να πείσει στο γιατί τον ψηφίζει Επίσης νομίζω ότι από αυτό το σημείο και μετά, οποιαδήποτε άκυρη ψήφος, μάλλον είναι στοιχείο "εγώ βγάζω την ουρά μου απ' έξω, για να μη στραφείτε πάνω μου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #7.165 27-06-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Εδώ είμαι καλέ....Φαγώθηκες RE ... αύριο θα σε πάρω μαζί στις κούνιες και αν ξεκολλήσεις τον μικρό μου από την άμμο και τα κοριτσάκια έχεις κέρασμα... Click για ανάπτυξη... ναρθω κι εγώ μαζί??? ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Αρχική Δημοσίευση από xanp: Επίσης συμφωνώ ότι RE, fantasmenos,vendetta και ίσως η youki Click για ανάπτυξη... είμαι περίεργη να δω ποιόν από όλους μας θα επιλέξεις με δεδομένο ότι οι 2 μας (είτε εκ του πονηρού είτε εξ ενστίκτου) ψηφίσαμε vendetta και η Youki αυτόν που φαινεται να είναι ο ... αντίπαλος του vendetta στην ψηφοφορία... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και για να μην ανησυχείς, να σου πω πως επιθετική δεν το γλιτώνετε να γίνω (), αρκεί να έχω αποδείξεις! Τώρα δεν έχω στοιχεία και δεν μπορώ να γίνω. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Αρχική Δημοσίευση από xanp: RE είδες τώρα ότι εκτός από θετικές μιλάω κιόλας;;;;πρώτα διαβάζω από την 5 σελίδα παρακαλώ και προσεκτικά και μετά μιλάω γιατί μερικοί μερικοί με χαρακτήρισαν ότι παίρνει ο άνεμος... Click για ανάπτυξη... μήπως σας ενοχλήσαμε αγαπητή xanp που δεν σας αφήσαμε να παραμείνετε ... αθέατη? Προς τι η ενοχλημένη απάντηση??? Σα να πιάσαμε και 2ο λαβράκι μετά τον vendetta ίσως???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:21 Η xanp έγραψε: #7.166 27-06-08 16:21 ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:21 Η Resident Evil: #7.167 27-06-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από xanp: ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Click για ανάπτυξη... θα δείξει εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο fandago έγραψε: #7.168 27-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Click για ανάπτυξη... Βγάλαμε και κατηγορία τώρα: "το παίξιμο της Vkeys" Ε ρε Vkey, φίρμα έγινες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Γιώργος έγραψε: #7.169 27-06-08 16:23 Αθηνάαααααααααααα, διάβασμα! Θα δώσει αναφορά προόδου στον πρόεδρο! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Ηρώ έγραψε: #7.170 27-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό ακριβώς έκανα!! Ο papas με είχε βγάλει εκτός εαυτού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η Resident Evil: #7.171 27-06-08 16:25 πάω... :oura_sta_skelia: :katevazei_thn_o8onh_toy_laptop: :skyvei_panw_apo_to_vivlio_8limmenh: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η xanp έγραψε: #7.172 27-06-08 16:26 α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Και επειδή μπορεί να μην ξαναμπώ μέχρι το βράδυ ψηφίζω vendetta και μακάρι να πετύχαμε χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η Κακή Επιρροή: #7.173 27-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ένας πολίτης fantasmenos, ΝΑΙ ψάχνει να βρει τον ρουφιάνο, όταν δεν έχει στοιχεία, μπας και βοηθηθεί. Και σε αυτό το γύρο στοιχεία αρκετά δεν υπάρχουν. Ενώ από την άλλη ένα δολοφόνος προσπαθεί να βγάλει τον ρουφιάνο ιερόδουλη και αυτούς που τον θεωρούν ρουφιάνο δολοφόνους. Εσύ γιατί λοιπόν το αποκλείεις να είναι.. μήπως επειδή ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία; Click για ανάπτυξη... χωρίς να υποστηρίζω κανέναν και χωρίς να κατηγορώ κανέναν, θα σου δώσω τροφή για σκέψη ίσως να κάνω και λάθος βέβαια, ΑΛΛΑ.... δουλειά του ρουφιάνου είναι να δώσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί τους δολοφόνους κι όχι να έχει μέσα "ίσως", "δεν ξέρω", "μπορεί", "μου φαίνεται ύποπτος από ένστικτο" Ο ρουφιάνος και η ιερόδουλη θα ξέρουν σε αυτό το γύρο το πολύ 3 άτομα ο καθένας Ο ρουφιάνος λοιπόν ξέρει μόνο 3 με σιγουριά ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Δλδ δεν τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο fandago έγραψε: #7.174 27-06-08 16:28 Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
RE είδες τώρα ότι εκτός από θετικές μιλάω κιόλας;;;;πρώτα διαβάζω από την 5 σελίδα παρακαλώ και προσεκτικά και μετά μιλάω γιατί μερικοί μερικοί με χαρακτήρισαν ότι παίρνει ο άνεμος... edit:αφήστε ρε παιδιά Ηρώ και fandago μη πέφτετε πάντα πάνω τους από την αρχή είπαμε βοηθάνε και αν έχουν κακό ρολό θα φανούν στη συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Η Ηρώ έγραψε: #7.163 27-06-08 16:10 Και επειδή από χτες που υποψιάστηκα vendetta, δεν έχει αλλάξει κάτι.. συνεχίζει να παραμένει νούμερο 1 ύποπτος, θα ψηφίσω αυτόν. Η ψήφος μου στον vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:16 Ο fandago έγραψε: #7.164 27-06-08 16:16 Λοιπόν, το ιστορικό ψήφων εμπιστοσύνης () στον vendetta: 09:51 > Palladin 11:13 > Resident Evil 12:45 > ninaki 14:21 > fandago 15:12 > fantasmenos (μετά και καλά από δική μου πρόκληση) 16:10 > Ηρώ Εγώ δεν λέω ότι δεν πρέπει να ψηφίσει από εδώ και πέρα κανείς vendetta γιατί θα είναι δολοφόνος, αρκεί να πείσει στο γιατί τον ψηφίζει Επίσης νομίζω ότι από αυτό το σημείο και μετά, οποιαδήποτε άκυρη ψήφος, μάλλον είναι στοιχείο "εγώ βγάζω την ουρά μου απ' έξω, για να μη στραφείτε πάνω μου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #7.165 27-06-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Εδώ είμαι καλέ....Φαγώθηκες RE ... αύριο θα σε πάρω μαζί στις κούνιες και αν ξεκολλήσεις τον μικρό μου από την άμμο και τα κοριτσάκια έχεις κέρασμα... Click για ανάπτυξη... ναρθω κι εγώ μαζί??? ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Αρχική Δημοσίευση από xanp: Επίσης συμφωνώ ότι RE, fantasmenos,vendetta και ίσως η youki Click για ανάπτυξη... είμαι περίεργη να δω ποιόν από όλους μας θα επιλέξεις με δεδομένο ότι οι 2 μας (είτε εκ του πονηρού είτε εξ ενστίκτου) ψηφίσαμε vendetta και η Youki αυτόν που φαινεται να είναι ο ... αντίπαλος του vendetta στην ψηφοφορία... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και για να μην ανησυχείς, να σου πω πως επιθετική δεν το γλιτώνετε να γίνω (), αρκεί να έχω αποδείξεις! Τώρα δεν έχω στοιχεία και δεν μπορώ να γίνω. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Αρχική Δημοσίευση από xanp: RE είδες τώρα ότι εκτός από θετικές μιλάω κιόλας;;;;πρώτα διαβάζω από την 5 σελίδα παρακαλώ και προσεκτικά και μετά μιλάω γιατί μερικοί μερικοί με χαρακτήρισαν ότι παίρνει ο άνεμος... Click για ανάπτυξη... μήπως σας ενοχλήσαμε αγαπητή xanp που δεν σας αφήσαμε να παραμείνετε ... αθέατη? Προς τι η ενοχλημένη απάντηση??? Σα να πιάσαμε και 2ο λαβράκι μετά τον vendetta ίσως???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:21 Η xanp έγραψε: #7.166 27-06-08 16:21 ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:21 Η Resident Evil: #7.167 27-06-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από xanp: ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Click για ανάπτυξη... θα δείξει εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο fandago έγραψε: #7.168 27-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Click για ανάπτυξη... Βγάλαμε και κατηγορία τώρα: "το παίξιμο της Vkeys" Ε ρε Vkey, φίρμα έγινες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Γιώργος έγραψε: #7.169 27-06-08 16:23 Αθηνάαααααααααααα, διάβασμα! Θα δώσει αναφορά προόδου στον πρόεδρο! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Ηρώ έγραψε: #7.170 27-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό ακριβώς έκανα!! Ο papas με είχε βγάλει εκτός εαυτού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η Resident Evil: #7.171 27-06-08 16:25 πάω... :oura_sta_skelia: :katevazei_thn_o8onh_toy_laptop: :skyvei_panw_apo_to_vivlio_8limmenh: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η xanp έγραψε: #7.172 27-06-08 16:26 α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Και επειδή μπορεί να μην ξαναμπώ μέχρι το βράδυ ψηφίζω vendetta και μακάρι να πετύχαμε χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η Κακή Επιρροή: #7.173 27-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ένας πολίτης fantasmenos, ΝΑΙ ψάχνει να βρει τον ρουφιάνο, όταν δεν έχει στοιχεία, μπας και βοηθηθεί. Και σε αυτό το γύρο στοιχεία αρκετά δεν υπάρχουν. Ενώ από την άλλη ένα δολοφόνος προσπαθεί να βγάλει τον ρουφιάνο ιερόδουλη και αυτούς που τον θεωρούν ρουφιάνο δολοφόνους. Εσύ γιατί λοιπόν το αποκλείεις να είναι.. μήπως επειδή ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία; Click για ανάπτυξη... χωρίς να υποστηρίζω κανέναν και χωρίς να κατηγορώ κανέναν, θα σου δώσω τροφή για σκέψη ίσως να κάνω και λάθος βέβαια, ΑΛΛΑ.... δουλειά του ρουφιάνου είναι να δώσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί τους δολοφόνους κι όχι να έχει μέσα "ίσως", "δεν ξέρω", "μπορεί", "μου φαίνεται ύποπτος από ένστικτο" Ο ρουφιάνος και η ιερόδουλη θα ξέρουν σε αυτό το γύρο το πολύ 3 άτομα ο καθένας Ο ρουφιάνος λοιπόν ξέρει μόνο 3 με σιγουριά ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Δλδ δεν τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο fandago έγραψε: #7.174 27-06-08 16:28 Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και επειδή από χτες που υποψιάστηκα vendetta, δεν έχει αλλάξει κάτι.. συνεχίζει να παραμένει νούμερο 1 ύποπτος, θα ψηφίσω αυτόν. Η ψήφος μου στον vendetta Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:16 Ο fandago έγραψε: #7.164 27-06-08 16:16 Λοιπόν, το ιστορικό ψήφων εμπιστοσύνης () στον vendetta: 09:51 > Palladin 11:13 > Resident Evil 12:45 > ninaki 14:21 > fandago 15:12 > fantasmenos (μετά και καλά από δική μου πρόκληση) 16:10 > Ηρώ Εγώ δεν λέω ότι δεν πρέπει να ψηφίσει από εδώ και πέρα κανείς vendetta γιατί θα είναι δολοφόνος, αρκεί να πείσει στο γιατί τον ψηφίζει Επίσης νομίζω ότι από αυτό το σημείο και μετά, οποιαδήποτε άκυρη ψήφος, μάλλον είναι στοιχείο "εγώ βγάζω την ουρά μου απ' έξω, για να μη στραφείτε πάνω μου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #7.165 27-06-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Εδώ είμαι καλέ....Φαγώθηκες RE ... αύριο θα σε πάρω μαζί στις κούνιες και αν ξεκολλήσεις τον μικρό μου από την άμμο και τα κοριτσάκια έχεις κέρασμα... Click για ανάπτυξη... ναρθω κι εγώ μαζί??? ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Αρχική Δημοσίευση από xanp: Επίσης συμφωνώ ότι RE, fantasmenos,vendetta και ίσως η youki Click για ανάπτυξη... είμαι περίεργη να δω ποιόν από όλους μας θα επιλέξεις με δεδομένο ότι οι 2 μας (είτε εκ του πονηρού είτε εξ ενστίκτου) ψηφίσαμε vendetta και η Youki αυτόν που φαινεται να είναι ο ... αντίπαλος του vendetta στην ψηφοφορία... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και για να μην ανησυχείς, να σου πω πως επιθετική δεν το γλιτώνετε να γίνω (), αρκεί να έχω αποδείξεις! Τώρα δεν έχω στοιχεία και δεν μπορώ να γίνω. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Αρχική Δημοσίευση από xanp: RE είδες τώρα ότι εκτός από θετικές μιλάω κιόλας;;;;πρώτα διαβάζω από την 5 σελίδα παρακαλώ και προσεκτικά και μετά μιλάω γιατί μερικοί μερικοί με χαρακτήρισαν ότι παίρνει ο άνεμος... Click για ανάπτυξη... μήπως σας ενοχλήσαμε αγαπητή xanp που δεν σας αφήσαμε να παραμείνετε ... αθέατη? Προς τι η ενοχλημένη απάντηση??? Σα να πιάσαμε και 2ο λαβράκι μετά τον vendetta ίσως???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:21 Η xanp έγραψε: #7.166 27-06-08 16:21 ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:21 Η Resident Evil: #7.167 27-06-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από xanp: ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Click για ανάπτυξη... θα δείξει εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο fandago έγραψε: #7.168 27-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Click για ανάπτυξη... Βγάλαμε και κατηγορία τώρα: "το παίξιμο της Vkeys" Ε ρε Vkey, φίρμα έγινες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Γιώργος έγραψε: #7.169 27-06-08 16:23 Αθηνάαααααααααααα, διάβασμα! Θα δώσει αναφορά προόδου στον πρόεδρο! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Ηρώ έγραψε: #7.170 27-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό ακριβώς έκανα!! Ο papas με είχε βγάλει εκτός εαυτού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η Resident Evil: #7.171 27-06-08 16:25 πάω... :oura_sta_skelia: :katevazei_thn_o8onh_toy_laptop: :skyvei_panw_apo_to_vivlio_8limmenh: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η xanp έγραψε: #7.172 27-06-08 16:26 α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Και επειδή μπορεί να μην ξαναμπώ μέχρι το βράδυ ψηφίζω vendetta και μακάρι να πετύχαμε χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η Κακή Επιρροή: #7.173 27-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ένας πολίτης fantasmenos, ΝΑΙ ψάχνει να βρει τον ρουφιάνο, όταν δεν έχει στοιχεία, μπας και βοηθηθεί. Και σε αυτό το γύρο στοιχεία αρκετά δεν υπάρχουν. Ενώ από την άλλη ένα δολοφόνος προσπαθεί να βγάλει τον ρουφιάνο ιερόδουλη και αυτούς που τον θεωρούν ρουφιάνο δολοφόνους. Εσύ γιατί λοιπόν το αποκλείεις να είναι.. μήπως επειδή ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία; Click για ανάπτυξη... χωρίς να υποστηρίζω κανέναν και χωρίς να κατηγορώ κανέναν, θα σου δώσω τροφή για σκέψη ίσως να κάνω και λάθος βέβαια, ΑΛΛΑ.... δουλειά του ρουφιάνου είναι να δώσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί τους δολοφόνους κι όχι να έχει μέσα "ίσως", "δεν ξέρω", "μπορεί", "μου φαίνεται ύποπτος από ένστικτο" Ο ρουφιάνος και η ιερόδουλη θα ξέρουν σε αυτό το γύρο το πολύ 3 άτομα ο καθένας Ο ρουφιάνος λοιπόν ξέρει μόνο 3 με σιγουριά ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Δλδ δεν τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο fandago έγραψε: #7.174 27-06-08 16:28 Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν, το ιστορικό ψήφων εμπιστοσύνης () στον vendetta: 09:51 > Palladin 11:13 > Resident Evil 12:45 > ninaki 14:21 > fandago 15:12 > fantasmenos (μετά και καλά από δική μου πρόκληση) 16:10 > Ηρώ Εγώ δεν λέω ότι δεν πρέπει να ψηφίσει από εδώ και πέρα κανείς vendetta γιατί θα είναι δολοφόνος, αρκεί να πείσει στο γιατί τον ψηφίζει Επίσης νομίζω ότι από αυτό το σημείο και μετά, οποιαδήποτε άκυρη ψήφος, μάλλον είναι στοιχείο "εγώ βγάζω την ουρά μου απ' έξω, για να μη στραφείτε πάνω μου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #7.165 27-06-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Εδώ είμαι καλέ....Φαγώθηκες RE ... αύριο θα σε πάρω μαζί στις κούνιες και αν ξεκολλήσεις τον μικρό μου από την άμμο και τα κοριτσάκια έχεις κέρασμα... Click για ανάπτυξη... ναρθω κι εγώ μαζί??? ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Αρχική Δημοσίευση από xanp: Επίσης συμφωνώ ότι RE, fantasmenos,vendetta και ίσως η youki Click για ανάπτυξη... είμαι περίεργη να δω ποιόν από όλους μας θα επιλέξεις με δεδομένο ότι οι 2 μας (είτε εκ του πονηρού είτε εξ ενστίκτου) ψηφίσαμε vendetta και η Youki αυτόν που φαινεται να είναι ο ... αντίπαλος του vendetta στην ψηφοφορία... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και για να μην ανησυχείς, να σου πω πως επιθετική δεν το γλιτώνετε να γίνω (), αρκεί να έχω αποδείξεις! Τώρα δεν έχω στοιχεία και δεν μπορώ να γίνω. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Αρχική Δημοσίευση από xanp: RE είδες τώρα ότι εκτός από θετικές μιλάω κιόλας;;;;πρώτα διαβάζω από την 5 σελίδα παρακαλώ και προσεκτικά και μετά μιλάω γιατί μερικοί μερικοί με χαρακτήρισαν ότι παίρνει ο άνεμος... Click για ανάπτυξη... μήπως σας ενοχλήσαμε αγαπητή xanp που δεν σας αφήσαμε να παραμείνετε ... αθέατη? Προς τι η ενοχλημένη απάντηση??? Σα να πιάσαμε και 2ο λαβράκι μετά τον vendetta ίσως???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:21 Η xanp έγραψε: #7.166 27-06-08 16:21 ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:21 Η Resident Evil: #7.167 27-06-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από xanp: ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Click για ανάπτυξη... θα δείξει εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο fandago έγραψε: #7.168 27-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Click για ανάπτυξη... Βγάλαμε και κατηγορία τώρα: "το παίξιμο της Vkeys" Ε ρε Vkey, φίρμα έγινες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Γιώργος έγραψε: #7.169 27-06-08 16:23 Αθηνάαααααααααααα, διάβασμα! Θα δώσει αναφορά προόδου στον πρόεδρο! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Ηρώ έγραψε: #7.170 27-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό ακριβώς έκανα!! Ο papas με είχε βγάλει εκτός εαυτού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η Resident Evil: #7.171 27-06-08 16:25 πάω... :oura_sta_skelia: :katevazei_thn_o8onh_toy_laptop: :skyvei_panw_apo_to_vivlio_8limmenh: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η xanp έγραψε: #7.172 27-06-08 16:26 α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Και επειδή μπορεί να μην ξαναμπώ μέχρι το βράδυ ψηφίζω vendetta και μακάρι να πετύχαμε χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η Κακή Επιρροή: #7.173 27-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ένας πολίτης fantasmenos, ΝΑΙ ψάχνει να βρει τον ρουφιάνο, όταν δεν έχει στοιχεία, μπας και βοηθηθεί. Και σε αυτό το γύρο στοιχεία αρκετά δεν υπάρχουν. Ενώ από την άλλη ένα δολοφόνος προσπαθεί να βγάλει τον ρουφιάνο ιερόδουλη και αυτούς που τον θεωρούν ρουφιάνο δολοφόνους. Εσύ γιατί λοιπόν το αποκλείεις να είναι.. μήπως επειδή ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία; Click για ανάπτυξη... χωρίς να υποστηρίζω κανέναν και χωρίς να κατηγορώ κανέναν, θα σου δώσω τροφή για σκέψη ίσως να κάνω και λάθος βέβαια, ΑΛΛΑ.... δουλειά του ρουφιάνου είναι να δώσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί τους δολοφόνους κι όχι να έχει μέσα "ίσως", "δεν ξέρω", "μπορεί", "μου φαίνεται ύποπτος από ένστικτο" Ο ρουφιάνος και η ιερόδουλη θα ξέρουν σε αυτό το γύρο το πολύ 3 άτομα ο καθένας Ο ρουφιάνος λοιπόν ξέρει μόνο 3 με σιγουριά ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Δλδ δεν τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο fandago έγραψε: #7.174 27-06-08 16:28 Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xanp: Εδώ είμαι καλέ....Φαγώθηκες RE ... αύριο θα σε πάρω μαζί στις κούνιες και αν ξεκολλήσεις τον μικρό μου από την άμμο και τα κοριτσάκια έχεις κέρασμα... Click για ανάπτυξη... ναρθω κι εγώ μαζί??? ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Αρχική Δημοσίευση από xanp: Επίσης συμφωνώ ότι RE, fantasmenos,vendetta και ίσως η youki Click για ανάπτυξη... είμαι περίεργη να δω ποιόν από όλους μας θα επιλέξεις με δεδομένο ότι οι 2 μας (είτε εκ του πονηρού είτε εξ ενστίκτου) ψηφίσαμε vendetta και η Youki αυτόν που φαινεται να είναι ο ... αντίπαλος του vendetta στην ψηφοφορία... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και για να μην ανησυχείς, να σου πω πως επιθετική δεν το γλιτώνετε να γίνω (), αρκεί να έχω αποδείξεις! Τώρα δεν έχω στοιχεία και δεν μπορώ να γίνω. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Αρχική Δημοσίευση από xanp: RE είδες τώρα ότι εκτός από θετικές μιλάω κιόλας;;;;πρώτα διαβάζω από την 5 σελίδα παρακαλώ και προσεκτικά και μετά μιλάω γιατί μερικοί μερικοί με χαρακτήρισαν ότι παίρνει ο άνεμος... Click για ανάπτυξη... μήπως σας ενοχλήσαμε αγαπητή xanp που δεν σας αφήσαμε να παραμείνετε ... αθέατη? Προς τι η ενοχλημένη απάντηση??? Σα να πιάσαμε και 2ο λαβράκι μετά τον vendetta ίσως???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:21 Η xanp έγραψε: #7.166 27-06-08 16:21 ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:21 Η Resident Evil: #7.167 27-06-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από xanp: ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Click για ανάπτυξη... θα δείξει εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο fandago έγραψε: #7.168 27-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Click για ανάπτυξη... Βγάλαμε και κατηγορία τώρα: "το παίξιμο της Vkeys" Ε ρε Vkey, φίρμα έγινες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Γιώργος έγραψε: #7.169 27-06-08 16:23 Αθηνάαααααααααααα, διάβασμα! Θα δώσει αναφορά προόδου στον πρόεδρο! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Ηρώ έγραψε: #7.170 27-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό ακριβώς έκανα!! Ο papas με είχε βγάλει εκτός εαυτού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η Resident Evil: #7.171 27-06-08 16:25 πάω... :oura_sta_skelia: :katevazei_thn_o8onh_toy_laptop: :skyvei_panw_apo_to_vivlio_8limmenh: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η xanp έγραψε: #7.172 27-06-08 16:26 α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Και επειδή μπορεί να μην ξαναμπώ μέχρι το βράδυ ψηφίζω vendetta και μακάρι να πετύχαμε χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η Κακή Επιρροή: #7.173 27-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ένας πολίτης fantasmenos, ΝΑΙ ψάχνει να βρει τον ρουφιάνο, όταν δεν έχει στοιχεία, μπας και βοηθηθεί. Και σε αυτό το γύρο στοιχεία αρκετά δεν υπάρχουν. Ενώ από την άλλη ένα δολοφόνος προσπαθεί να βγάλει τον ρουφιάνο ιερόδουλη και αυτούς που τον θεωρούν ρουφιάνο δολοφόνους. Εσύ γιατί λοιπόν το αποκλείεις να είναι.. μήπως επειδή ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία; Click για ανάπτυξη... χωρίς να υποστηρίζω κανέναν και χωρίς να κατηγορώ κανέναν, θα σου δώσω τροφή για σκέψη ίσως να κάνω και λάθος βέβαια, ΑΛΛΑ.... δουλειά του ρουφιάνου είναι να δώσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί τους δολοφόνους κι όχι να έχει μέσα "ίσως", "δεν ξέρω", "μπορεί", "μου φαίνεται ύποπτος από ένστικτο" Ο ρουφιάνος και η ιερόδουλη θα ξέρουν σε αυτό το γύρο το πολύ 3 άτομα ο καθένας Ο ρουφιάνος λοιπόν ξέρει μόνο 3 με σιγουριά ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Δλδ δεν τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο fandago έγραψε: #7.174 27-06-08 16:28 Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:21 Η Resident Evil: #7.167 27-06-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από xanp: ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Click για ανάπτυξη... θα δείξει εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο fandago έγραψε: #7.168 27-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Click για ανάπτυξη... Βγάλαμε και κατηγορία τώρα: "το παίξιμο της Vkeys" Ε ρε Vkey, φίρμα έγινες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Γιώργος έγραψε: #7.169 27-06-08 16:23 Αθηνάαααααααααααα, διάβασμα! Θα δώσει αναφορά προόδου στον πρόεδρο! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Ηρώ έγραψε: #7.170 27-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό ακριβώς έκανα!! Ο papas με είχε βγάλει εκτός εαυτού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η Resident Evil: #7.171 27-06-08 16:25 πάω... :oura_sta_skelia: :katevazei_thn_o8onh_toy_laptop: :skyvei_panw_apo_to_vivlio_8limmenh: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η xanp έγραψε: #7.172 27-06-08 16:26 α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Και επειδή μπορεί να μην ξαναμπώ μέχρι το βράδυ ψηφίζω vendetta και μακάρι να πετύχαμε χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η Κακή Επιρροή: #7.173 27-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ένας πολίτης fantasmenos, ΝΑΙ ψάχνει να βρει τον ρουφιάνο, όταν δεν έχει στοιχεία, μπας και βοηθηθεί. Και σε αυτό το γύρο στοιχεία αρκετά δεν υπάρχουν. Ενώ από την άλλη ένα δολοφόνος προσπαθεί να βγάλει τον ρουφιάνο ιερόδουλη και αυτούς που τον θεωρούν ρουφιάνο δολοφόνους. Εσύ γιατί λοιπόν το αποκλείεις να είναι.. μήπως επειδή ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία; Click για ανάπτυξη... χωρίς να υποστηρίζω κανέναν και χωρίς να κατηγορώ κανέναν, θα σου δώσω τροφή για σκέψη ίσως να κάνω και λάθος βέβαια, ΑΛΛΑ.... δουλειά του ρουφιάνου είναι να δώσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί τους δολοφόνους κι όχι να έχει μέσα "ίσως", "δεν ξέρω", "μπορεί", "μου φαίνεται ύποπτος από ένστικτο" Ο ρουφιάνος και η ιερόδουλη θα ξέρουν σε αυτό το γύρο το πολύ 3 άτομα ο καθένας Ο ρουφιάνος λοιπόν ξέρει μόνο 3 με σιγουριά ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Δλδ δεν τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο fandago έγραψε: #7.174 27-06-08 16:28 Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xanp: ποτέ δεν μπαίνω αθέατη... Click για ανάπτυξη... θα δείξει εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο fandago έγραψε: #7.168 27-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Click για ανάπτυξη... Βγάλαμε και κατηγορία τώρα: "το παίξιμο της Vkeys" Ε ρε Vkey, φίρμα έγινες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Γιώργος έγραψε: #7.169 27-06-08 16:23 Αθηνάαααααααααααα, διάβασμα! Θα δώσει αναφορά προόδου στον πρόεδρο! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Ηρώ έγραψε: #7.170 27-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό ακριβώς έκανα!! Ο papas με είχε βγάλει εκτός εαυτού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η Resident Evil: #7.171 27-06-08 16:25 πάω... :oura_sta_skelia: :katevazei_thn_o8onh_toy_laptop: :skyvei_panw_apo_to_vivlio_8limmenh: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η xanp έγραψε: #7.172 27-06-08 16:26 α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Και επειδή μπορεί να μην ξαναμπώ μέχρι το βράδυ ψηφίζω vendetta και μακάρι να πετύχαμε χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η Κακή Επιρροή: #7.173 27-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ένας πολίτης fantasmenos, ΝΑΙ ψάχνει να βρει τον ρουφιάνο, όταν δεν έχει στοιχεία, μπας και βοηθηθεί. Και σε αυτό το γύρο στοιχεία αρκετά δεν υπάρχουν. Ενώ από την άλλη ένα δολοφόνος προσπαθεί να βγάλει τον ρουφιάνο ιερόδουλη και αυτούς που τον θεωρούν ρουφιάνο δολοφόνους. Εσύ γιατί λοιπόν το αποκλείεις να είναι.. μήπως επειδή ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία; Click για ανάπτυξη... χωρίς να υποστηρίζω κανέναν και χωρίς να κατηγορώ κανέναν, θα σου δώσω τροφή για σκέψη ίσως να κάνω και λάθος βέβαια, ΑΛΛΑ.... δουλειά του ρουφιάνου είναι να δώσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί τους δολοφόνους κι όχι να έχει μέσα "ίσως", "δεν ξέρω", "μπορεί", "μου φαίνεται ύποπτος από ένστικτο" Ο ρουφιάνος και η ιερόδουλη θα ξέρουν σε αυτό το γύρο το πολύ 3 άτομα ο καθένας Ο ρουφιάνος λοιπόν ξέρει μόνο 3 με σιγουριά ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Δλδ δεν τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο fandago έγραψε: #7.174 27-06-08 16:28 Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: εδιτ: αθέατη δεν εννοώ "αόρατος χρήστης". Εννοώ συμπεριφορά Vkeyς Click για ανάπτυξη... Βγάλαμε και κατηγορία τώρα: "το παίξιμο της Vkeys" Ε ρε Vkey, φίρμα έγινες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Γιώργος έγραψε: #7.169 27-06-08 16:23 Αθηνάαααααααααααα, διάβασμα! Θα δώσει αναφορά προόδου στον πρόεδρο! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Ηρώ έγραψε: #7.170 27-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό ακριβώς έκανα!! Ο papas με είχε βγάλει εκτός εαυτού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η Resident Evil: #7.171 27-06-08 16:25 πάω... :oura_sta_skelia: :katevazei_thn_o8onh_toy_laptop: :skyvei_panw_apo_to_vivlio_8limmenh: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η xanp έγραψε: #7.172 27-06-08 16:26 α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Και επειδή μπορεί να μην ξαναμπώ μέχρι το βράδυ ψηφίζω vendetta και μακάρι να πετύχαμε χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η Κακή Επιρροή: #7.173 27-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ένας πολίτης fantasmenos, ΝΑΙ ψάχνει να βρει τον ρουφιάνο, όταν δεν έχει στοιχεία, μπας και βοηθηθεί. Και σε αυτό το γύρο στοιχεία αρκετά δεν υπάρχουν. Ενώ από την άλλη ένα δολοφόνος προσπαθεί να βγάλει τον ρουφιάνο ιερόδουλη και αυτούς που τον θεωρούν ρουφιάνο δολοφόνους. Εσύ γιατί λοιπόν το αποκλείεις να είναι.. μήπως επειδή ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία; Click για ανάπτυξη... χωρίς να υποστηρίζω κανέναν και χωρίς να κατηγορώ κανέναν, θα σου δώσω τροφή για σκέψη ίσως να κάνω και λάθος βέβαια, ΑΛΛΑ.... δουλειά του ρουφιάνου είναι να δώσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί τους δολοφόνους κι όχι να έχει μέσα "ίσως", "δεν ξέρω", "μπορεί", "μου φαίνεται ύποπτος από ένστικτο" Ο ρουφιάνος και η ιερόδουλη θα ξέρουν σε αυτό το γύρο το πολύ 3 άτομα ο καθένας Ο ρουφιάνος λοιπόν ξέρει μόνο 3 με σιγουριά ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Δλδ δεν τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο fandago έγραψε: #7.174 27-06-08 16:28 Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αθηνάαααααααααααα, διάβασμα! Θα δώσει αναφορά προόδου στον πρόεδρο! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Ηρώ έγραψε: #7.170 27-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό ακριβώς έκανα!! Ο papas με είχε βγάλει εκτός εαυτού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η Resident Evil: #7.171 27-06-08 16:25 πάω... :oura_sta_skelia: :katevazei_thn_o8onh_toy_laptop: :skyvei_panw_apo_to_vivlio_8limmenh: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η xanp έγραψε: #7.172 27-06-08 16:26 α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Και επειδή μπορεί να μην ξαναμπώ μέχρι το βράδυ ψηφίζω vendetta και μακάρι να πετύχαμε χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η Κακή Επιρροή: #7.173 27-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ένας πολίτης fantasmenos, ΝΑΙ ψάχνει να βρει τον ρουφιάνο, όταν δεν έχει στοιχεία, μπας και βοηθηθεί. Και σε αυτό το γύρο στοιχεία αρκετά δεν υπάρχουν. Ενώ από την άλλη ένα δολοφόνος προσπαθεί να βγάλει τον ρουφιάνο ιερόδουλη και αυτούς που τον θεωρούν ρουφιάνο δολοφόνους. Εσύ γιατί λοιπόν το αποκλείεις να είναι.. μήπως επειδή ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία; Click για ανάπτυξη... χωρίς να υποστηρίζω κανέναν και χωρίς να κατηγορώ κανέναν, θα σου δώσω τροφή για σκέψη ίσως να κάνω και λάθος βέβαια, ΑΛΛΑ.... δουλειά του ρουφιάνου είναι να δώσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί τους δολοφόνους κι όχι να έχει μέσα "ίσως", "δεν ξέρω", "μπορεί", "μου φαίνεται ύποπτος από ένστικτο" Ο ρουφιάνος και η ιερόδουλη θα ξέρουν σε αυτό το γύρο το πολύ 3 άτομα ο καθένας Ο ρουφιάνος λοιπόν ξέρει μόνο 3 με σιγουριά ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Δλδ δεν τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο fandago έγραψε: #7.174 27-06-08 16:28 Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ... Πραγματικά ένιωθα να μας... ουρλιάζει μέσα από την οθόνη στο τέλος του προηγούμενου γύρου!!! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό ακριβώς έκανα!! Ο papas με είχε βγάλει εκτός εαυτού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η Resident Evil: #7.171 27-06-08 16:25 πάω... :oura_sta_skelia: :katevazei_thn_o8onh_toy_laptop: :skyvei_panw_apo_to_vivlio_8limmenh: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η xanp έγραψε: #7.172 27-06-08 16:26 α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Και επειδή μπορεί να μην ξαναμπώ μέχρι το βράδυ ψηφίζω vendetta και μακάρι να πετύχαμε χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η Κακή Επιρροή: #7.173 27-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ένας πολίτης fantasmenos, ΝΑΙ ψάχνει να βρει τον ρουφιάνο, όταν δεν έχει στοιχεία, μπας και βοηθηθεί. Και σε αυτό το γύρο στοιχεία αρκετά δεν υπάρχουν. Ενώ από την άλλη ένα δολοφόνος προσπαθεί να βγάλει τον ρουφιάνο ιερόδουλη και αυτούς που τον θεωρούν ρουφιάνο δολοφόνους. Εσύ γιατί λοιπόν το αποκλείεις να είναι.. μήπως επειδή ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία; Click για ανάπτυξη... χωρίς να υποστηρίζω κανέναν και χωρίς να κατηγορώ κανέναν, θα σου δώσω τροφή για σκέψη ίσως να κάνω και λάθος βέβαια, ΑΛΛΑ.... δουλειά του ρουφιάνου είναι να δώσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί τους δολοφόνους κι όχι να έχει μέσα "ίσως", "δεν ξέρω", "μπορεί", "μου φαίνεται ύποπτος από ένστικτο" Ο ρουφιάνος και η ιερόδουλη θα ξέρουν σε αυτό το γύρο το πολύ 3 άτομα ο καθένας Ο ρουφιάνος λοιπόν ξέρει μόνο 3 με σιγουριά ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Δλδ δεν τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο fandago έγραψε: #7.174 27-06-08 16:28 Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάω... :oura_sta_skelia: :katevazei_thn_o8onh_toy_laptop: :skyvei_panw_apo_to_vivlio_8limmenh: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η xanp έγραψε: #7.172 27-06-08 16:26 α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Και επειδή μπορεί να μην ξαναμπώ μέχρι το βράδυ ψηφίζω vendetta και μακάρι να πετύχαμε χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η Κακή Επιρροή: #7.173 27-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ένας πολίτης fantasmenos, ΝΑΙ ψάχνει να βρει τον ρουφιάνο, όταν δεν έχει στοιχεία, μπας και βοηθηθεί. Και σε αυτό το γύρο στοιχεία αρκετά δεν υπάρχουν. Ενώ από την άλλη ένα δολοφόνος προσπαθεί να βγάλει τον ρουφιάνο ιερόδουλη και αυτούς που τον θεωρούν ρουφιάνο δολοφόνους. Εσύ γιατί λοιπόν το αποκλείεις να είναι.. μήπως επειδή ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία; Click για ανάπτυξη... χωρίς να υποστηρίζω κανέναν και χωρίς να κατηγορώ κανέναν, θα σου δώσω τροφή για σκέψη ίσως να κάνω και λάθος βέβαια, ΑΛΛΑ.... δουλειά του ρουφιάνου είναι να δώσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί τους δολοφόνους κι όχι να έχει μέσα "ίσως", "δεν ξέρω", "μπορεί", "μου φαίνεται ύποπτος από ένστικτο" Ο ρουφιάνος και η ιερόδουλη θα ξέρουν σε αυτό το γύρο το πολύ 3 άτομα ο καθένας Ο ρουφιάνος λοιπόν ξέρει μόνο 3 με σιγουριά ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Δλδ δεν τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο fandago έγραψε: #7.174 27-06-08 16:28 Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Και επειδή μπορεί να μην ξαναμπώ μέχρι το βράδυ ψηφίζω vendetta και μακάρι να πετύχαμε χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η Κακή Επιρροή: #7.173 27-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ένας πολίτης fantasmenos, ΝΑΙ ψάχνει να βρει τον ρουφιάνο, όταν δεν έχει στοιχεία, μπας και βοηθηθεί. Και σε αυτό το γύρο στοιχεία αρκετά δεν υπάρχουν. Ενώ από την άλλη ένα δολοφόνος προσπαθεί να βγάλει τον ρουφιάνο ιερόδουλη και αυτούς που τον θεωρούν ρουφιάνο δολοφόνους. Εσύ γιατί λοιπόν το αποκλείεις να είναι.. μήπως επειδή ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία; Click για ανάπτυξη... χωρίς να υποστηρίζω κανέναν και χωρίς να κατηγορώ κανέναν, θα σου δώσω τροφή για σκέψη ίσως να κάνω και λάθος βέβαια, ΑΛΛΑ.... δουλειά του ρουφιάνου είναι να δώσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί τους δολοφόνους κι όχι να έχει μέσα "ίσως", "δεν ξέρω", "μπορεί", "μου φαίνεται ύποπτος από ένστικτο" Ο ρουφιάνος και η ιερόδουλη θα ξέρουν σε αυτό το γύρο το πολύ 3 άτομα ο καθένας Ο ρουφιάνος λοιπόν ξέρει μόνο 3 με σιγουριά ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Δλδ δεν τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο fandago έγραψε: #7.174 27-06-08 16:28 Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ένας πολίτης fantasmenos, ΝΑΙ ψάχνει να βρει τον ρουφιάνο, όταν δεν έχει στοιχεία, μπας και βοηθηθεί. Και σε αυτό το γύρο στοιχεία αρκετά δεν υπάρχουν. Ενώ από την άλλη ένα δολοφόνος προσπαθεί να βγάλει τον ρουφιάνο ιερόδουλη και αυτούς που τον θεωρούν ρουφιάνο δολοφόνους. Εσύ γιατί λοιπόν το αποκλείεις να είναι.. μήπως επειδή ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία; Click για ανάπτυξη... χωρίς να υποστηρίζω κανέναν και χωρίς να κατηγορώ κανέναν, θα σου δώσω τροφή για σκέψη ίσως να κάνω και λάθος βέβαια, ΑΛΛΑ.... δουλειά του ρουφιάνου είναι να δώσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί τους δολοφόνους κι όχι να έχει μέσα "ίσως", "δεν ξέρω", "μπορεί", "μου φαίνεται ύποπτος από ένστικτο" Ο ρουφιάνος και η ιερόδουλη θα ξέρουν σε αυτό το γύρο το πολύ 3 άτομα ο καθένας Ο ρουφιάνος λοιπόν ξέρει μόνο 3 με σιγουριά ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Δλδ δεν τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο fandago έγραψε: #7.174 27-06-08 16:28 Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: vendetta Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 7 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η Ηρώ έγραψε: #7.175 27-06-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xanp: α συγνώμη παρεξήγησα νόμιζα ότι εννοούσες αόρατη...Κοίτα γενικά μπαίνω πάντα μεσημέρι και βράδυ δηλαδή τις ώρες ύπνου του μικρού μου και πάντα πρέπει να διαβάζω πολλά ποστ ..δεν μπορώ να εξηγήσω στον Σωτήρη ότι η μαμά παίζει δολοφόνους τώρα κάτσε μόνος σου Click για ανάπτυξη... Βρε xanp σαν πολύ δε δικαιολογείσαι; Άλλωστε μας έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και αναλυτικά ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:32 Η Resident Evil: #7.176 27-06-08 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΑΡΑ ο ρουφιάνος, δεν δίνει 5 ονόματα εκ των οποίων τα 2 ίσως να είναι πολίτες γιατι αυτό είναι αποπροσανατολισμός των πολιτών Τους ωθεί να προσανατολιστούν σε επιπλέον 2 άτομα για τα οποία δεν είναι σίγουρος ακόμα μιας και μιλάμε για πρώτα ποστ και πρώτον γύρο τα συμπεράσματα ο καθένας ας τα βγάλει μόνος του Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα τι λες εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Η xanp έγραψε: #7.177 27-06-08 16:33 Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ηρώ δεν δικαιολογούμε αλλά στόχος είναι να βρούμε δολοφόνους και όχι να μπερδευόμαστε...Μου αρέσει το καθαρό παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Η Κακή Επιρροή: #7.178 27-06-08 16:34 έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
έχεις δίκιο έφαγα ένα "ΔΕΝ" Πάω να κάνω edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:09 Ο Bill_1992: #7.179 27-06-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 357 358 359 360 361 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 359 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή: Bill: papas Βill_Slayer: Corpse Bride Corpse bride: Δανάη : fandago: vendetta fantasmenos: vendetta Ηρώ: vendetta Κακή Επιρροή: papas kalypso: ninaki Lorien: ninaki: vendetta Palladin: vendetta papas: Phoebe: Resident Evil: vendetta shaman: Κακή Επιρροή Tetragrammaton: papas vendetta: Phoebe Vkey: xanp: Youki: papas Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης vendetta 6 papas 4 Corpse Bride 1 (το χλωμό χρώμα του νεκρού ) Κακή Επιρροή 1 ninaki 1 Phoebe 1 Απουσίες Neraida (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών) (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος είμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή δεν έχει δολοφονία. Υπενθυμίζω ότι σήμερα, θα μάθετε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person) Click για ανάπτυξη... Έχεις ξεχάσει την ψήφο της xanp στο vendetta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 18:12 Ο papas έγραψε: #7.180 27-06-08 18:12 Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απο οτι φαινεται,ακολουθωντας το κοινο θα ψηφισω και εγω vendetta,γτ δεν μου εκανε κουκου η ακυρη ψηφος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.