Βλέπω Ηρώ μου έπεσες στην "παγίδα".
Λοιπόν, αν κάτσει κανείς και ξαναδιαβάσει όλα τα ποστ από την αρχή (όπως έκανα εγω) να είναι σίγουρος ότι θα ξεκαθαρίσουν όλα στο μυαλό του.
Εχουμε λοιπόν 2 σιγουρους δολοφόνους (lorelai και nininaou) και πλέον είμαι βεβαιη ότι ο 3ος ήταν ο lorien.
Για το ποιός ήταν ο ρουφιάνος...αν διαβασετε προσεχτικά θα είναι εύκολο να το βρείτε.
Προφανως δεν θεωρώ τον papas δολοφόνο. Τον ψήφισα για να δω αντιδράσεις. Και ποιος αντεδρασε? Η Ηρω!!! Γιατι προφανώς δεν την συμφέρει να βγει ο papas μιας και είναι νεος παίχτης και όπως έχει φανεί από την αρχή του παιχνιδιού αρκετά αποπροσανατολισμένος και άρα ακίνδυνος. Τη συμφέρει να βγει ένας από τους "δυνατους" παίχτες. Με μένα δεν μπορεί να τα βάλει μιας και σε αυτό το γύρο τα έχω πάει αρκετά καλά και τους έχω ξεμπροστιάσει (Φανταγκο περιμενω να παραδεχτείς το ποσο καλή παίχτρια είμαι

). Με το Φανταγκο επισης δεν μπορεί να τα βαλει γιατί δεν έχει επιχειρήματα.
Αρα στρεφεται προς τη νεραιδα η οποία είναι εύκολος στόχος, λόγω του ότι αποπροσανατολίζεται εύκολα, κάνει πολλές φορες άκυρα ποστ και είναι εύκολο να την κατηγορήσεις για δολοφόνο.
Και προσπαθεί μάλιστα να με καλοπιάσει και να πάω με το μέρος της.
ΧΑΧΑ!!! Ηρούλα, η ψήφος μου πάει σε σένα, 4η και τελευταια δολοφόνα!