Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Το θεμα μου ειναι η πονηρια σου...(Ηρω)
Aυτό αν δε με λένε Ηρώ.. θα το πάρεις πίσω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος

Η youki neraida μου όλες αυτές τις μέρες έχει φαγωθεί, πως είναι η nininaou..ας δούμε τι είναι λοιπόν.
Και η ΣΕ μας έχει υποσχεθεί, πως θα μας πει πόσοι δολοφόνοι έχουν μείνει μέσα μετά και από τη σημερινή ψηφοφορία.
Αν μάθουμε αν είναι ή δεν είναι δολοφόνος η nininaou θα μας βοηθήσει πολύ.
Τι θα καταλάβεις, που θα δεις πολίτη Ηρώ αποχώρησες;![]()
A ρε neraida.. για τόσο δε σε είχα.. άρα καλά έλεγα ή εσύ ή η nininaou με τη διαφορά ότι είναι : KAI εσύ KAI η nininaou , αλλιώς δεν εξηγείται!
νεραιδα...άλλαξε πουλάκι μου την ψήφο σου να φύγει η νινιναου. Μονο έτσι θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα...
Εχεις δικιο....(αυτο πηγαινε στη Γιουκι)
Το θεμα μου δεν ειναι εαν θα με κατηγορησεις...το εκανες ηδη...
Το θεμα μου ειναι η πονηρια σου...(Ηρω)
Πολυ ξεκαρφωμα πεφτει εδω

Η Ηρω στην αρχη ειπε αλλους και μετα το αλλαξε...Γτ ομως?

Επισης,μηπως η νεραιδα ξερει κατι παραπανω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Που είναι η ΣΕ να μας πει λοιπόν...?
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

ΆΡΑ η Ρηνούλα μας αφήνει.
επειδή έχω χάσει το μπούσουλα περιμένετε να δω αν πρεπει να σας πω τι ήταν.

εδιτ: σας λέω...
δολοφόνα Nininaou να δούμε τι θα πεις!
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

εντιτ: καποιο μικρο μας επεξεργαζοταν περιφημα..!γκρρ
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωραία!!!!
Για να δω τι θα πεις τώρα Ηρούλα!!!
Εχουν φύγει standard 3 λοιπόν! Γιατί πλέον είμαι απόλυτα βεβαιη ότι ήταν και ο Λορυ!!!
Πάω να βρω ποιοι ειχαν αλληλουποστηριχτεί με τη nininaou!!!
papas
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ΥΓ μου τη δίνει που δεν μπορώ να εκφραστώ

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

- fandago :
- Ηρώ :
- jrot6 :
- Neraida :
- papas :
- shaman :
- Youki :

Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
- Lorelai #186 (ψηφοφορία) > δολοφόνος
- xanp #340 (δολοφονία) > πολίτης
- fantasmenos #461(ψηφοφορία) > ?
- Lorien #554 (δολοφονία) > ?
- Κακή Επιρροή #603 (ψηφοφορία) > πολίτης
- Vkey #627(δολοφονία) > πολίτης
- nina21 #673 (ψηφοφορία) > ?
- Βill_Slayer #705 (δολοφονία) > ?
- Nininaou #762(ψηφοφορία) > δολοφόνος
Niyia (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών)
Αννούλα (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών)
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με την ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ"

Υπενθυμίζω ότι τη Δευτέρα, θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

Πλάκα είχε...

papas
Διάσημο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

papas
Διάσημο μέλος

Ο Bill είπε ότι θα το συζητήσουμε και αν είναι ως τη Δευτέρα θα σας πει το μεγάλο αφεντικό ( ο Bill είναι αυτός)
Μην μου το αλλαζεις τωρα...
Το ξερεις οτι εχεις φανταστικα μαλλια και ματια?

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Το ξερεις οτι εχεις φανταστικα μαλλια και ματια?![]()
το ξέρω

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ο Bill είπε ότι θα το συζητήσουμε και αν είναι ως τη Δευτέρα θα σας πει το μεγάλο αφεντικό ( ο Bill είναι αυτός)
for what is worth it, εγώ λέω να τους πούμε

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

for what is worth it, εγώ λέω να τους πούμε![]()
εσύ καταχρηστικά γράφεις σε αυτό το thread

[και τώρα πάω να συνεχίσω το wedding dash με το οποίο έχω "καεί" από το μεσημέρι

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

γνωρίζω τα πάντα κι αυτό αρκεί

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 41 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.