για μένα ξέρω με σιγουριά ποιοι ΔΕΝ είναι
για μένα οι ΣΙΓΟΥΡΟΙ που ΔΕΝ είναι είναι μόνο οι
Nininaou, Youki, Vkey, Bill Slayer, Fantago, Jrot6 και φυσικά κι εγώ που ξέρω ότι δεν είμαι
αν το θες, ακόμα κι εσύ και η Ηρώ, έχετε ένα βαθμό επικινδυνότητας αλλά απλά όχι μεγάλο
Περι εξαδας αθωων...εχω αμφιβολιες περι
Bill Slayer...
Τωρα, το οτι θεωρεις επικινδυνη την Ηρω ρε συ..τι να σου πω...???????? Το θεωρω απιθανο...
Τωρα, οσον αφορα σε μενα....οκ....whatever...δε θα αρχισω παλι τα προηγουμενα που οποιος με κατηγορουσε τον κατηγορουσα επισης....
Και ξερεις κατι...?? Εγω θα το σκεφτω πολυ για σε ψηφισω εαν δολοφονηθει ο Λορυ...Τα πραγματα δεν ειναι παντα ετσι οπως δειχνουν....
Ελπιζω μονο να μην επαληθευτει αυτο που πιστευεις και ειχα σκεφτει και εγω χθες...δλδ να τον δολοφονησουν και να πρεπει να αλλαξουμε την ψηφο μας, γιατι και θα μας μπερδεψει και δε θα ειμαι ον λαιν κατα πασα πιθανοτητα μεχρι τις 8 για να ψηφισω....
Θεωρώ 4αδα Lorelai, lorien, nina και nininaou. Για το Φαντασμένο δεν ειμαι και 100% βεβαιη παρόλο που η συμπεριφορά του ήταν ότι ναναι...
Δλδ θεωρεις πιο σιγουρους δολοφονους τη
Νινιναου και τη
Νινα απο το
Φαντασμενο ρε συ?!?!?!?!?!? Και επειδη ακριβως η συμπεριφορα του ηταν ο,τι να ναι....εμενα με προβληματιζιε πολυ....δεν μπορει αυτος που μας ειχε κανει σκονη" στο προηγουμενο να παιζει τωρα ετσι....και να μην κρυβει κατι πισω απο την ολη περιεργη συμπεριφορα του....Δεν ξερω....
Μου τη δινει που ειναι ετσι αυτη τη φορα....τλχ την προηγουμενη κατηγορουσα αβερτα οποιον εβλεπα μπροστα μου....ενω τωρα δειχνουν αρκετοι υποπτοι χωρις να ειμαι σιγουρη για κανεναν..
Αποκλειω σιγουρα Φανταγκο και Ηρω και Γιουκι
(με ενα μικρο ερωτηματικο)...αλλα οκ δεν εχω και το καλυτερο ενστικτο..
(οχι τιποτα αλλο...αλλα δε θελω να κανουν παρτυ αλλη μια φορα οι δολοφονοι με αυτα που λεω
)
ENTIT: iiiiiiiiii!!!! Tωρα ειδα και το ποστ της Νινας!!!!!!!!!

Τοπαιρνω πισω Γιουκι!!!!!!!!!! Τελικα ΚΕ μπορει να εισαι και αθωα!!!