17-06-08

12:57
Μερικές φορές Ρηνούλα μου είναι καλύτερα να...μασας παρά να μιλας. Καρφωνεσαι...Έεε, μια συμβουλή κι από μένα...
Ας μην ψάνουμε το ποιος ψήφισε ποιόν αλλά το πώς οδηγήθηκε στο να τον ψηφίσει. Είναι άδικο και επικίνδυνο να οργανώνουμε τη σκέψη μας με βάση αυτό. Βέβαια θα δεχτώ να προτείνει ο οποιοσδήποτε να "μην αποκλείουμε όσους ψήφισαν Lorelai". Έχω όμως το δικαίωμα εγώ (και όποιος άλλος που ψήφισε σωστά και αμφισβητείται- Δεν υπάρχει άλλος) να ζητάω να εξετάσετε την πορεία μου μέχρι την ψήφο. Αν δεν σας φαίνεται λογική και ισορροπημένη, εντάξει.
Δεν δέχομαι τη δικαιολογία "ο fantasmenos στο προηγούμενο παιχνίδι είπε...". Δεν είμαι ο fantasmenos. Για να ψηφίσω σωστά ανέλυσα τα επιχειρήματά μου και εμπιστεύτηκα, όπως φάνηκε, τα σωστά άτομα.
Ηρούλι, συμφωνώ απόλυτα με τους υπόπτους σου. Σ'αυτούς είναι για μένα και η Youki ακόμα. Περίμενα πιο ουσιαστικές κατηγορίες έστω και εναντίον μου. Δεν μπορώ παρά να σε θεωρώ ξανά ύποπτη.
Η ψήφος μου παραμένει στον fantasmeno, για να μη μπερδευτεί κανένας γκουχ*Bill*γκουχ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.