xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η xanp έγραψε: #5.161 21-05-08 11:34 Αφήστε ρε παιδιά την Ηρώ ακόμα.....είναι χρήσιμη παίχτρια και όσοι παίξαμε στον προηγούμενο γύρο ξέρουμε πόσο βοήθησε αν είναι δολοφόνα θα φανεί σύντομα πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η Κακή Επιρροή: #5.162 21-05-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Μπας κι είσαι εσύ ο ρουφ? [όπως καταλαβαίνετε έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι το αστυνομικό μου δαιμόνιο είναι για τον... #$%#$%^ οπότε πάω να βρω τους...βοηθητικούς ρόλους μπας και βοηθηθώ ] Click για ανάπτυξη... εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι ή ρουφ ή ιερόδουλη... δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα με σιγουριά κι αν είναι ιερόδουλη... η τελευταία της δήλωση σε κάνει αυτόματα δολοφόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:39 Η Oralee έγραψε: #5.163 21-05-08 11:39 Εγώ απλά είμαι πρώην ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Resident Evil: #5.164 21-05-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι ή ρουφ ή ιερόδουλη... δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα με σιγουριά κι αν είναι ιερόδουλη... η τελευταία της δήλωση σε κάνει αυτόματα δολοφόνα Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά αν είναι οπωσδήποτε κάτι η τελευταία της δήλωση την κάνει ρουφιάνα [και μήπως εσένα ιερόδουλη?--άσε κάτω τα ...συναισθηματικά επιχειρήματα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:42 Η Κακή Επιρροή: #5.165 21-05-08 11:42 χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:42 Η Youki έγραψε: #5.166 21-05-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Γιουκάκι, δεν μας τα λες καλά. Το ότι η Ηρώ είναι καλή παίκτρια, αυτό είναι ένας παραπάνω λόγος να την βάλουν δολοφόνο! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Resident Evil: #5.167 21-05-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Click για ανάπτυξη... ελα ντε που είναι!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Oralee έγραψε: #5.168 21-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. Κι αν ήσουν δολοφόνι γιατι δεν θα μ' έκανες ιερόδουλη δλδ, ενώ τώρα με κάνεις; (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Click για ανάπτυξη... Τι υπαινννννννννννννννίσσεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Κακή Επιρροή: #5.169 21-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Click για ανάπτυξη... μα όταν με υποψιάζεσαι για ιερόδουλη... με βάζεις τακίμι με τα δολοφόνια είπα.... δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα όμως γιατί είμαι και ψάρι στο game και φοβάμαι ότι κάποιος μπορεί να γελάει οικτρά διαβάζοντας με (κάποιος βέβαια μπορεί να ανησυχεί κι όλας χεχε) κι όντως έχει πολύ πλάκα ρε χαίρομαι που αποφάσισα να παίξω, ελπίζω μόνο να μπορέσω στη συνέχεια των ημερών να συνεχίσω τόσο ενεργή (αν δεν βγώ με κάποιο άλλο τρόπο) καθότι είμαι στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:01 Η Neraida έγραψε: #5.170 21-05-08 12:01 Ντινακι, Αθηνα και Αναστασια θελετε πολυ ξυλο....ειστε και οι τρεις υποπτες δολοφονες, ιεροδουλες ή ρουφιανες... για σενα γιουκι ακομα δεν ξερω....ιδωμεν.....αλλα και η Ηρω υποπτη ειναι οπως ανεφερα πολυ νωριτερα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #5.171 21-05-08 12:15 Για να είμαστε πολιτάκια ούτε λόγος ε; Ύποφτοοοοοοοοοοον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η Neraida έγραψε: #5.172 21-05-08 12:16 Ντινακι, αστα αυτα.....εισαι δολοφονα και κανεις μπαμμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η ninaki έγραψε: #5.173 21-05-08 12:29 Να' μαι και εγω...!!! Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η Oralee έγραψε: #5.174 21-05-08 12:30 Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφήστε ρε παιδιά την Ηρώ ακόμα.....είναι χρήσιμη παίχτρια και όσοι παίξαμε στον προηγούμενο γύρο ξέρουμε πόσο βοήθησε αν είναι δολοφόνα θα φανεί σύντομα πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η Κακή Επιρροή: #5.162 21-05-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Μπας κι είσαι εσύ ο ρουφ? [όπως καταλαβαίνετε έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι το αστυνομικό μου δαιμόνιο είναι για τον... #$%#$%^ οπότε πάω να βρω τους...βοηθητικούς ρόλους μπας και βοηθηθώ ] Click για ανάπτυξη... εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι ή ρουφ ή ιερόδουλη... δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα με σιγουριά κι αν είναι ιερόδουλη... η τελευταία της δήλωση σε κάνει αυτόματα δολοφόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:39 Η Oralee έγραψε: #5.163 21-05-08 11:39 Εγώ απλά είμαι πρώην ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Resident Evil: #5.164 21-05-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι ή ρουφ ή ιερόδουλη... δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα με σιγουριά κι αν είναι ιερόδουλη... η τελευταία της δήλωση σε κάνει αυτόματα δολοφόνα Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά αν είναι οπωσδήποτε κάτι η τελευταία της δήλωση την κάνει ρουφιάνα [και μήπως εσένα ιερόδουλη?--άσε κάτω τα ...συναισθηματικά επιχειρήματα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:42 Η Κακή Επιρροή: #5.165 21-05-08 11:42 χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:42 Η Youki έγραψε: #5.166 21-05-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Γιουκάκι, δεν μας τα λες καλά. Το ότι η Ηρώ είναι καλή παίκτρια, αυτό είναι ένας παραπάνω λόγος να την βάλουν δολοφόνο! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Resident Evil: #5.167 21-05-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Click για ανάπτυξη... ελα ντε που είναι!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Oralee έγραψε: #5.168 21-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. Κι αν ήσουν δολοφόνι γιατι δεν θα μ' έκανες ιερόδουλη δλδ, ενώ τώρα με κάνεις; (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Click για ανάπτυξη... Τι υπαινννννννννννννννίσσεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Κακή Επιρροή: #5.169 21-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Click για ανάπτυξη... μα όταν με υποψιάζεσαι για ιερόδουλη... με βάζεις τακίμι με τα δολοφόνια είπα.... δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα όμως γιατί είμαι και ψάρι στο game και φοβάμαι ότι κάποιος μπορεί να γελάει οικτρά διαβάζοντας με (κάποιος βέβαια μπορεί να ανησυχεί κι όλας χεχε) κι όντως έχει πολύ πλάκα ρε χαίρομαι που αποφάσισα να παίξω, ελπίζω μόνο να μπορέσω στη συνέχεια των ημερών να συνεχίσω τόσο ενεργή (αν δεν βγώ με κάποιο άλλο τρόπο) καθότι είμαι στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:01 Η Neraida έγραψε: #5.170 21-05-08 12:01 Ντινακι, Αθηνα και Αναστασια θελετε πολυ ξυλο....ειστε και οι τρεις υποπτες δολοφονες, ιεροδουλες ή ρουφιανες... για σενα γιουκι ακομα δεν ξερω....ιδωμεν.....αλλα και η Ηρω υποπτη ειναι οπως ανεφερα πολυ νωριτερα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #5.171 21-05-08 12:15 Για να είμαστε πολιτάκια ούτε λόγος ε; Ύποφτοοοοοοοοοοον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η Neraida έγραψε: #5.172 21-05-08 12:16 Ντινακι, αστα αυτα.....εισαι δολοφονα και κανεις μπαμμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η ninaki έγραψε: #5.173 21-05-08 12:29 Να' μαι και εγω...!!! Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η Oralee έγραψε: #5.174 21-05-08 12:30 Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Μπας κι είσαι εσύ ο ρουφ? [όπως καταλαβαίνετε έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι το αστυνομικό μου δαιμόνιο είναι για τον... #$%#$%^ οπότε πάω να βρω τους...βοηθητικούς ρόλους μπας και βοηθηθώ ] Click για ανάπτυξη... εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι ή ρουφ ή ιερόδουλη... δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα με σιγουριά κι αν είναι ιερόδουλη... η τελευταία της δήλωση σε κάνει αυτόματα δολοφόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:39 Η Oralee έγραψε: #5.163 21-05-08 11:39 Εγώ απλά είμαι πρώην ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Resident Evil: #5.164 21-05-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι ή ρουφ ή ιερόδουλη... δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα με σιγουριά κι αν είναι ιερόδουλη... η τελευταία της δήλωση σε κάνει αυτόματα δολοφόνα Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά αν είναι οπωσδήποτε κάτι η τελευταία της δήλωση την κάνει ρουφιάνα [και μήπως εσένα ιερόδουλη?--άσε κάτω τα ...συναισθηματικά επιχειρήματα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:42 Η Κακή Επιρροή: #5.165 21-05-08 11:42 χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:42 Η Youki έγραψε: #5.166 21-05-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Γιουκάκι, δεν μας τα λες καλά. Το ότι η Ηρώ είναι καλή παίκτρια, αυτό είναι ένας παραπάνω λόγος να την βάλουν δολοφόνο! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Resident Evil: #5.167 21-05-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Click για ανάπτυξη... ελα ντε που είναι!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Oralee έγραψε: #5.168 21-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. Κι αν ήσουν δολοφόνι γιατι δεν θα μ' έκανες ιερόδουλη δλδ, ενώ τώρα με κάνεις; (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Click για ανάπτυξη... Τι υπαινννννννννννννννίσσεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Κακή Επιρροή: #5.169 21-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Click για ανάπτυξη... μα όταν με υποψιάζεσαι για ιερόδουλη... με βάζεις τακίμι με τα δολοφόνια είπα.... δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα όμως γιατί είμαι και ψάρι στο game και φοβάμαι ότι κάποιος μπορεί να γελάει οικτρά διαβάζοντας με (κάποιος βέβαια μπορεί να ανησυχεί κι όλας χεχε) κι όντως έχει πολύ πλάκα ρε χαίρομαι που αποφάσισα να παίξω, ελπίζω μόνο να μπορέσω στη συνέχεια των ημερών να συνεχίσω τόσο ενεργή (αν δεν βγώ με κάποιο άλλο τρόπο) καθότι είμαι στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:01 Η Neraida έγραψε: #5.170 21-05-08 12:01 Ντινακι, Αθηνα και Αναστασια θελετε πολυ ξυλο....ειστε και οι τρεις υποπτες δολοφονες, ιεροδουλες ή ρουφιανες... για σενα γιουκι ακομα δεν ξερω....ιδωμεν.....αλλα και η Ηρω υποπτη ειναι οπως ανεφερα πολυ νωριτερα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #5.171 21-05-08 12:15 Για να είμαστε πολιτάκια ούτε λόγος ε; Ύποφτοοοοοοοοοοον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η Neraida έγραψε: #5.172 21-05-08 12:16 Ντινακι, αστα αυτα.....εισαι δολοφονα και κανεις μπαμμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η ninaki έγραψε: #5.173 21-05-08 12:29 Να' μαι και εγω...!!! Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η Oralee έγραψε: #5.174 21-05-08 12:30 Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ απλά είμαι πρώην ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Resident Evil: #5.164 21-05-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι ή ρουφ ή ιερόδουλη... δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα με σιγουριά κι αν είναι ιερόδουλη... η τελευταία της δήλωση σε κάνει αυτόματα δολοφόνα Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά αν είναι οπωσδήποτε κάτι η τελευταία της δήλωση την κάνει ρουφιάνα [και μήπως εσένα ιερόδουλη?--άσε κάτω τα ...συναισθηματικά επιχειρήματα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:42 Η Κακή Επιρροή: #5.165 21-05-08 11:42 χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:42 Η Youki έγραψε: #5.166 21-05-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Γιουκάκι, δεν μας τα λες καλά. Το ότι η Ηρώ είναι καλή παίκτρια, αυτό είναι ένας παραπάνω λόγος να την βάλουν δολοφόνο! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Resident Evil: #5.167 21-05-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Click για ανάπτυξη... ελα ντε που είναι!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Oralee έγραψε: #5.168 21-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. Κι αν ήσουν δολοφόνι γιατι δεν θα μ' έκανες ιερόδουλη δλδ, ενώ τώρα με κάνεις; (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Click για ανάπτυξη... Τι υπαινννννννννννννννίσσεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Κακή Επιρροή: #5.169 21-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Click για ανάπτυξη... μα όταν με υποψιάζεσαι για ιερόδουλη... με βάζεις τακίμι με τα δολοφόνια είπα.... δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα όμως γιατί είμαι και ψάρι στο game και φοβάμαι ότι κάποιος μπορεί να γελάει οικτρά διαβάζοντας με (κάποιος βέβαια μπορεί να ανησυχεί κι όλας χεχε) κι όντως έχει πολύ πλάκα ρε χαίρομαι που αποφάσισα να παίξω, ελπίζω μόνο να μπορέσω στη συνέχεια των ημερών να συνεχίσω τόσο ενεργή (αν δεν βγώ με κάποιο άλλο τρόπο) καθότι είμαι στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:01 Η Neraida έγραψε: #5.170 21-05-08 12:01 Ντινακι, Αθηνα και Αναστασια θελετε πολυ ξυλο....ειστε και οι τρεις υποπτες δολοφονες, ιεροδουλες ή ρουφιανες... για σενα γιουκι ακομα δεν ξερω....ιδωμεν.....αλλα και η Ηρω υποπτη ειναι οπως ανεφερα πολυ νωριτερα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #5.171 21-05-08 12:15 Για να είμαστε πολιτάκια ούτε λόγος ε; Ύποφτοοοοοοοοοοον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η Neraida έγραψε: #5.172 21-05-08 12:16 Ντινακι, αστα αυτα.....εισαι δολοφονα και κανεις μπαμμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η ninaki έγραψε: #5.173 21-05-08 12:29 Να' μαι και εγω...!!! Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η Oralee έγραψε: #5.174 21-05-08 12:30 Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι ή ρουφ ή ιερόδουλη... δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα με σιγουριά κι αν είναι ιερόδουλη... η τελευταία της δήλωση σε κάνει αυτόματα δολοφόνα Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά αν είναι οπωσδήποτε κάτι η τελευταία της δήλωση την κάνει ρουφιάνα [και μήπως εσένα ιερόδουλη?--άσε κάτω τα ...συναισθηματικά επιχειρήματα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:42 Η Κακή Επιρροή: #5.165 21-05-08 11:42 χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:42 Η Youki έγραψε: #5.166 21-05-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Γιουκάκι, δεν μας τα λες καλά. Το ότι η Ηρώ είναι καλή παίκτρια, αυτό είναι ένας παραπάνω λόγος να την βάλουν δολοφόνο! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Resident Evil: #5.167 21-05-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Click για ανάπτυξη... ελα ντε που είναι!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Oralee έγραψε: #5.168 21-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. Κι αν ήσουν δολοφόνι γιατι δεν θα μ' έκανες ιερόδουλη δλδ, ενώ τώρα με κάνεις; (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Click για ανάπτυξη... Τι υπαινννννννννννννννίσσεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Κακή Επιρροή: #5.169 21-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Click για ανάπτυξη... μα όταν με υποψιάζεσαι για ιερόδουλη... με βάζεις τακίμι με τα δολοφόνια είπα.... δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα όμως γιατί είμαι και ψάρι στο game και φοβάμαι ότι κάποιος μπορεί να γελάει οικτρά διαβάζοντας με (κάποιος βέβαια μπορεί να ανησυχεί κι όλας χεχε) κι όντως έχει πολύ πλάκα ρε χαίρομαι που αποφάσισα να παίξω, ελπίζω μόνο να μπορέσω στη συνέχεια των ημερών να συνεχίσω τόσο ενεργή (αν δεν βγώ με κάποιο άλλο τρόπο) καθότι είμαι στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:01 Η Neraida έγραψε: #5.170 21-05-08 12:01 Ντινακι, Αθηνα και Αναστασια θελετε πολυ ξυλο....ειστε και οι τρεις υποπτες δολοφονες, ιεροδουλες ή ρουφιανες... για σενα γιουκι ακομα δεν ξερω....ιδωμεν.....αλλα και η Ηρω υποπτη ειναι οπως ανεφερα πολυ νωριτερα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #5.171 21-05-08 12:15 Για να είμαστε πολιτάκια ούτε λόγος ε; Ύποφτοοοοοοοοοοον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η Neraida έγραψε: #5.172 21-05-08 12:16 Ντινακι, αστα αυτα.....εισαι δολοφονα και κανεις μπαμμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η ninaki έγραψε: #5.173 21-05-08 12:29 Να' μαι και εγω...!!! Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η Oralee έγραψε: #5.174 21-05-08 12:30 Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:42 Η Youki έγραψε: #5.166 21-05-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Γιουκάκι, δεν μας τα λες καλά. Το ότι η Ηρώ είναι καλή παίκτρια, αυτό είναι ένας παραπάνω λόγος να την βάλουν δολοφόνο! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Resident Evil: #5.167 21-05-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Click για ανάπτυξη... ελα ντε που είναι!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Oralee έγραψε: #5.168 21-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. Κι αν ήσουν δολοφόνι γιατι δεν θα μ' έκανες ιερόδουλη δλδ, ενώ τώρα με κάνεις; (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Click για ανάπτυξη... Τι υπαινννννννννννννννίσσεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Κακή Επιρροή: #5.169 21-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Click για ανάπτυξη... μα όταν με υποψιάζεσαι για ιερόδουλη... με βάζεις τακίμι με τα δολοφόνια είπα.... δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα όμως γιατί είμαι και ψάρι στο game και φοβάμαι ότι κάποιος μπορεί να γελάει οικτρά διαβάζοντας με (κάποιος βέβαια μπορεί να ανησυχεί κι όλας χεχε) κι όντως έχει πολύ πλάκα ρε χαίρομαι που αποφάσισα να παίξω, ελπίζω μόνο να μπορέσω στη συνέχεια των ημερών να συνεχίσω τόσο ενεργή (αν δεν βγώ με κάποιο άλλο τρόπο) καθότι είμαι στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:01 Η Neraida έγραψε: #5.170 21-05-08 12:01 Ντινακι, Αθηνα και Αναστασια θελετε πολυ ξυλο....ειστε και οι τρεις υποπτες δολοφονες, ιεροδουλες ή ρουφιανες... για σενα γιουκι ακομα δεν ξερω....ιδωμεν.....αλλα και η Ηρω υποπτη ειναι οπως ανεφερα πολυ νωριτερα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #5.171 21-05-08 12:15 Για να είμαστε πολιτάκια ούτε λόγος ε; Ύποφτοοοοοοοοοοον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η Neraida έγραψε: #5.172 21-05-08 12:16 Ντινακι, αστα αυτα.....εισαι δολοφονα και κανεις μπαμμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η ninaki έγραψε: #5.173 21-05-08 12:29 Να' μαι και εγω...!!! Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η Oralee έγραψε: #5.174 21-05-08 12:30 Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Γιουκάκι, δεν μας τα λες καλά. Το ότι η Ηρώ είναι καλή παίκτρια, αυτό είναι ένας παραπάνω λόγος να την βάλουν δολοφόνο! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Resident Evil: #5.167 21-05-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Click για ανάπτυξη... ελα ντε που είναι!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Oralee έγραψε: #5.168 21-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. Κι αν ήσουν δολοφόνι γιατι δεν θα μ' έκανες ιερόδουλη δλδ, ενώ τώρα με κάνεις; (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Click για ανάπτυξη... Τι υπαινννννννννννννννίσσεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Κακή Επιρροή: #5.169 21-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Click για ανάπτυξη... μα όταν με υποψιάζεσαι για ιερόδουλη... με βάζεις τακίμι με τα δολοφόνια είπα.... δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα όμως γιατί είμαι και ψάρι στο game και φοβάμαι ότι κάποιος μπορεί να γελάει οικτρά διαβάζοντας με (κάποιος βέβαια μπορεί να ανησυχεί κι όλας χεχε) κι όντως έχει πολύ πλάκα ρε χαίρομαι που αποφάσισα να παίξω, ελπίζω μόνο να μπορέσω στη συνέχεια των ημερών να συνεχίσω τόσο ενεργή (αν δεν βγώ με κάποιο άλλο τρόπο) καθότι είμαι στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:01 Η Neraida έγραψε: #5.170 21-05-08 12:01 Ντινακι, Αθηνα και Αναστασια θελετε πολυ ξυλο....ειστε και οι τρεις υποπτες δολοφονες, ιεροδουλες ή ρουφιανες... για σενα γιουκι ακομα δεν ξερω....ιδωμεν.....αλλα και η Ηρω υποπτη ειναι οπως ανεφερα πολυ νωριτερα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #5.171 21-05-08 12:15 Για να είμαστε πολιτάκια ούτε λόγος ε; Ύποφτοοοοοοοοοοον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η Neraida έγραψε: #5.172 21-05-08 12:16 Ντινακι, αστα αυτα.....εισαι δολοφονα και κανεις μπαμμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η ninaki έγραψε: #5.173 21-05-08 12:29 Να' μαι και εγω...!!! Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η Oralee έγραψε: #5.174 21-05-08 12:30 Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Youki: Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα? Click για ανάπτυξη... ελα ντε που είναι!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Oralee έγραψε: #5.168 21-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. Κι αν ήσουν δολοφόνι γιατι δεν θα μ' έκανες ιερόδουλη δλδ, ενώ τώρα με κάνεις; (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Click για ανάπτυξη... Τι υπαινννννννννννννννίσσεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Κακή Επιρροή: #5.169 21-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Click για ανάπτυξη... μα όταν με υποψιάζεσαι για ιερόδουλη... με βάζεις τακίμι με τα δολοφόνια είπα.... δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα όμως γιατί είμαι και ψάρι στο game και φοβάμαι ότι κάποιος μπορεί να γελάει οικτρά διαβάζοντας με (κάποιος βέβαια μπορεί να ανησυχεί κι όλας χεχε) κι όντως έχει πολύ πλάκα ρε χαίρομαι που αποφάσισα να παίξω, ελπίζω μόνο να μπορέσω στη συνέχεια των ημερών να συνεχίσω τόσο ενεργή (αν δεν βγώ με κάποιο άλλο τρόπο) καθότι είμαι στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:01 Η Neraida έγραψε: #5.170 21-05-08 12:01 Ντινακι, Αθηνα και Αναστασια θελετε πολυ ξυλο....ειστε και οι τρεις υποπτες δολοφονες, ιεροδουλες ή ρουφιανες... για σενα γιουκι ακομα δεν ξερω....ιδωμεν.....αλλα και η Ηρω υποπτη ειναι οπως ανεφερα πολυ νωριτερα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #5.171 21-05-08 12:15 Για να είμαστε πολιτάκια ούτε λόγος ε; Ύποφτοοοοοοοοοοον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η Neraida έγραψε: #5.172 21-05-08 12:16 Ντινακι, αστα αυτα.....εισαι δολοφονα και κανεις μπαμμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η ninaki έγραψε: #5.173 21-05-08 12:29 Να' μαι και εγω...!!! Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η Oralee έγραψε: #5.174 21-05-08 12:30 Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: χαχαχαχα σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη (αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη ) είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι.... έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. Κι αν ήσουν δολοφόνι γιατι δεν θα μ' έκανες ιερόδουλη δλδ, ενώ τώρα με κάνεις; (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ). Click για ανάπτυξη... Τι υπαινννννννννννννννίσσεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Κακή Επιρροή: #5.169 21-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Click για ανάπτυξη... μα όταν με υποψιάζεσαι για ιερόδουλη... με βάζεις τακίμι με τα δολοφόνια είπα.... δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα όμως γιατί είμαι και ψάρι στο game και φοβάμαι ότι κάποιος μπορεί να γελάει οικτρά διαβάζοντας με (κάποιος βέβαια μπορεί να ανησυχεί κι όλας χεχε) κι όντως έχει πολύ πλάκα ρε χαίρομαι που αποφάσισα να παίξω, ελπίζω μόνο να μπορέσω στη συνέχεια των ημερών να συνεχίσω τόσο ενεργή (αν δεν βγώ με κάποιο άλλο τρόπο) καθότι είμαι στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:01 Η Neraida έγραψε: #5.170 21-05-08 12:01 Ντινακι, Αθηνα και Αναστασια θελετε πολυ ξυλο....ειστε και οι τρεις υποπτες δολοφονες, ιεροδουλες ή ρουφιανες... για σενα γιουκι ακομα δεν ξερω....ιδωμεν.....αλλα και η Ηρω υποπτη ειναι οπως ανεφερα πολυ νωριτερα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #5.171 21-05-08 12:15 Για να είμαστε πολιτάκια ούτε λόγος ε; Ύποφτοοοοοοοοοοον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η Neraida έγραψε: #5.172 21-05-08 12:16 Ντινακι, αστα αυτα.....εισαι δολοφονα και κανεις μπαμμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η ninaki έγραψε: #5.173 21-05-08 12:29 Να' μαι και εγω...!!! Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η Oralee έγραψε: #5.174 21-05-08 12:30 Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. (ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα ) Click για ανάπτυξη... μα όταν με υποψιάζεσαι για ιερόδουλη... με βάζεις τακίμι με τα δολοφόνια είπα.... δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα όμως γιατί είμαι και ψάρι στο game και φοβάμαι ότι κάποιος μπορεί να γελάει οικτρά διαβάζοντας με (κάποιος βέβαια μπορεί να ανησυχεί κι όλας χεχε) κι όντως έχει πολύ πλάκα ρε χαίρομαι που αποφάσισα να παίξω, ελπίζω μόνο να μπορέσω στη συνέχεια των ημερών να συνεχίσω τόσο ενεργή (αν δεν βγώ με κάποιο άλλο τρόπο) καθότι είμαι στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:01 Η Neraida έγραψε: #5.170 21-05-08 12:01 Ντινακι, Αθηνα και Αναστασια θελετε πολυ ξυλο....ειστε και οι τρεις υποπτες δολοφονες, ιεροδουλες ή ρουφιανες... για σενα γιουκι ακομα δεν ξερω....ιδωμεν.....αλλα και η Ηρω υποπτη ειναι οπως ανεφερα πολυ νωριτερα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #5.171 21-05-08 12:15 Για να είμαστε πολιτάκια ούτε λόγος ε; Ύποφτοοοοοοοοοοον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η Neraida έγραψε: #5.172 21-05-08 12:16 Ντινακι, αστα αυτα.....εισαι δολοφονα και κανεις μπαμμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η ninaki έγραψε: #5.173 21-05-08 12:29 Να' μαι και εγω...!!! Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η Oralee έγραψε: #5.174 21-05-08 12:30 Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντινακι, Αθηνα και Αναστασια θελετε πολυ ξυλο....ειστε και οι τρεις υποπτες δολοφονες, ιεροδουλες ή ρουφιανες... για σενα γιουκι ακομα δεν ξερω....ιδωμεν.....αλλα και η Ηρω υποπτη ειναι οπως ανεφερα πολυ νωριτερα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #5.171 21-05-08 12:15 Για να είμαστε πολιτάκια ούτε λόγος ε; Ύποφτοοοοοοοοοοον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η Neraida έγραψε: #5.172 21-05-08 12:16 Ντινακι, αστα αυτα.....εισαι δολοφονα και κανεις μπαμμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η ninaki έγραψε: #5.173 21-05-08 12:29 Να' μαι και εγω...!!! Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η Oralee έγραψε: #5.174 21-05-08 12:30 Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να είμαστε πολιτάκια ούτε λόγος ε; Ύποφτοοοοοοοοοοον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η Neraida έγραψε: #5.172 21-05-08 12:16 Ντινακι, αστα αυτα.....εισαι δολοφονα και κανεις μπαμμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η ninaki έγραψε: #5.173 21-05-08 12:29 Να' μαι και εγω...!!! Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η Oralee έγραψε: #5.174 21-05-08 12:30 Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντινακι, αστα αυτα.....εισαι δολοφονα και κανεις μπαμμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η ninaki έγραψε: #5.173 21-05-08 12:29 Να' μαι και εγω...!!! Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η Oralee έγραψε: #5.174 21-05-08 12:30 Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να' μαι και εγω...!!! Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η Oralee έγραψε: #5.174 21-05-08 12:30 Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:34 Η Neraida έγραψε: #5.175 21-05-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!! Μολις ε??????!!! Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!! Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η ninaki έγραψε: #5.176 21-05-08 12:37 και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εγω επίσης!!! ''Κωνσταντινα'' (γιορταζει κιολας)!!! θέλει δωράκι για την ημερα αυτη...κάποιον να φάει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:50 Η Phoebe έγραψε: #5.177 21-05-08 12:50 Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ποστάρω ξανά μέχρι να φύγω και επειδή έχω καταμπερδευτεί, θα ψηφίσω τον Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Κακή Επιρροή: #5.178 21-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια.. Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ (). Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου ) Click για ανάπτυξη... χουμ χουμ χουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Neraida έγραψε: #5.179 21-05-08 13:23 Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τωρα τι σκεφτεσαι Αναστασια μου??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Neraida έγραψε: #5.180 21-05-08 13:25 Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και να κανω παλι μια απο τις αφελης ερωτησεις μου....6 ειναι τα δολοφονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.