xanp
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Μπας κι είσαι εσύ ο ρουφ?
[όπως καταλαβαίνετε έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι το αστυνομικό μου δαιμόνιο είναι για τον... #$%#$%^ οπότε πάω να βρω τους...βοηθητικούς ρόλους μπας και βοηθηθώ ]
εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι ή ρουφ ή ιερόδουλη...
δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα με σιγουριά
κι αν είναι ιερόδουλη... η τελευταία της δήλωση σε κάνει αυτόματα δολοφόνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά αν είναι οπωσδήποτε κάτι η τελευταία της δήλωση την κάνει ρουφιάνα [και μήπως εσένα ιερόδουλη?--άσε κάτω τα ...συναισθηματικά επιχειρήματα ]εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι ή ρουφ ή ιερόδουλη...
δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα με σιγουριά
κι αν είναι ιερόδουλη... η τελευταία της δήλωση σε κάνει αυτόματα δολοφόνα
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη
(αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη )
είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι....
έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι?
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ).Γιουκάκι, δεν μας τα λες καλά. Το ότι η Ηρώ είναι καλή παίκτρια, αυτό είναι ένας παραπάνω λόγος να την βάλουν δολοφόνο!
Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα?
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Οι υπόλοιποι που είναι και δεν μπαινουν να μιλήσουν να ανάψουν τα αίματα?
ελα ντε που είναι!??!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
χαχαχαχα
σωστό κι αυτό αλλά... επειδή η Ντίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει με λίστα ατόμων για ενόχους, "κατηγορώντας" κι εμένα μέσα που ξέρω ότι δεν είμαι... μάλλον είναι η Ιερόδουλη
(αν ήμουν πάντως δολοφόνα... με τίποτα δεν θα την "κατηγορούσα" Ιερόδουλη )
είδωμεν όμως... δεν βιάζομαι....
έχω χρόνο ως το βράδυ να ψηφίσω έτσι δεν είναι?
Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα.. Κι αν ήσουν δολοφόνι γιατι δεν θα μ' έκανες ιερόδουλη δλδ, ενώ τώρα με κάνεις;
(ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα )
Πιστεύω πως ο Φαν θα ήθελε να μείνει η Ηρω μεσα σαν καλή ντετέκτιβ. (Δεν είναι όοολα τα μέλη της ΣΕ με τους δολοφόνους, μπορεί να είναι με τους πολίτες αυτή τη φορά ).
Τι υπαινννννννννννννννίσσεσαι;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Εγώ δεν σε κατηγόρησα, εννοώντας πως δεν σε είπα δολοφόνι. Περίεργα μας τα λες τώρα..
(ρε συ πλάκα εχει να παίζω και ιδίως με σένα μέσα )
μα όταν με υποψιάζεσαι για ιερόδουλη... με βάζεις τακίμι με τα δολοφόνια
είπα.... δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα όμως γιατί είμαι και ψάρι στο game και φοβάμαι ότι κάποιος μπορεί να γελάει οικτρά διαβάζοντας με (κάποιος βέβαια μπορεί να ανησυχεί κι όλας χεχε)
κι όντως έχει πολύ πλάκα ρε
χαίρομαι που αποφάσισα να παίξω, ελπίζω μόνο να μπορέσω στη συνέχεια των ημερών να συνεχίσω τόσο ενεργή (αν δεν βγώ με κάποιο άλλο τρόπο) καθότι είμαι στη δουλειά
Neraida
Επιφανές μέλος
για σενα γιουκι ακομα δεν ξερω....ιδωμεν.....αλλα και η Ηρω υποπτη ειναι οπως ανεφερα πολυ νωριτερα σημερα...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Με ένα γρήγορα κοίταγμα στις προηγούμενες απαντήσεις...κάτι μου λέει ότι δολοφόνα είναι η κυρία Κωνσταντίνα...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου )
Χαχαχαχαχαχα!!!
Μολις ε??????!!!
Εμενα να δειςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μαρη δολοφονα....καρφωνεσαι....και οχι τπτ αλλο αλλα γνωριζεις και το παιχνιδι πολυ καλα!!!
Εγω παντως παιδακια θα ψηφισω Ντινακι!!!!!!χοχοχοχοχοχο!!
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Για να δούμε ποιοι είναι αποκλείονται για δολοφόνια..
Η Αντζι, η Γιούκι, ο Σάμαν, ο Λόρι, η Νεράιδα, ο Τέτρα, η Κάκερλακ, εγώ ().
Η ΚΕ μάλλον είναι ιερόδουλη (σόρρυ φιλενάδα, δεν υποννοώ κάτι για το ποιόν σου ) ή η Vkey ή RE (όχι ότι υποννοώ για εσάς ) ή ο Βιλλ ( ) - οι άνωθι όλοι μπορεί να είναι και ρουφιάνοι βέβαια.
Άλλος κάνει μπαμ ξανά και δεν είμαι εγώ.. (Θενκ γιου, μόλις επιβεβαίωσες τις υποψίες μου )
χουμ χουμ χουμ....
Neraida
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.