Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η Resident Evil: #4.941 08-05-08 15:18 δεν ξέρω τι φταίει και δεν ξέρω και τι να κάνω για να το αλλάξω! θα το πω στο Γιώργο αν ξέρει να κάνει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:20 Ο Bill_1992: #4.942 08-05-08 15:20 Καλά μην αγχώνεσαι μια εικόνα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:15 Ο Bill έγραψε: #4.943 08-05-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ρε παιδιά ενώ πραγματικά νομίζω ότι και οι δυο τους είναι δολοφόνοι με προβληματίζει το γεγονός ότι ο Bill και η Phoebe συνεχεια αλληλοκατηγορούνται. Αν είναι και οι δυο θα έπρεπε να συνεργάζονται ώστε στρέψουν τις υποψίες προς αλλα πρόσωπα, δεν το κάνουν όμως. Έχει κανεις καμια ιδέα η απλά χαζά παιδιά κάνουν ο,τι νά'ναι? Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ----bill φλερτάρεις με το να ξεπεράσεις το ρεκόρ της Νεράιδας πάντως Click για ανάπτυξη... Κερδίζω τίποτα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer! Click για ανάπτυξη... Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: edit:δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποιο λάθος αλλά όταν κάνω κλικ στην προκήρυξη στο attachment δεν εμφανίζεται εικόνα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δεν ξέρω τι φταίει και δεν ξέρω και τι να κάνω για να το αλλάξω! θα το πω στο Γιώργο αν ξέρει να κάνει κάτι... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εμφανίζεται κανονικά πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:02 Η fantasmenos: #4.944 08-05-08 18:02 https://www.youtube.com/watch?v=nKAraSljMKA Cast Beatrix Kiddo - Ηρώ Vernita Green - Kakerlak O-Ren Ishii - Angie Ann Elle Driver - Neraida Budd - Tetragrammaton? Bill - Bill Σενάριο: Μοίρα Σκηνοθεσία: Συντονιστική Επιτροπή Παραγωγή: e-steki productions Ψηφίζω Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:04 Η Resident Evil: #4.945 08-05-08 18:04 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 10 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:08 Η Ηρώ έγραψε: #4.946 08-05-08 18:08 Kορυφαίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #4.947 08-05-08 18:13 fantasmenos έγραψες Αρκετά σίγουρους σας βλέπω όλους πάντως.. Έχουν πέσει αρκετοί θύματα της Ηρώς(ή Ηρούς ) και του fantasmenos.Ο vendetta βλεπει τα ραδίκια ανάποδα και δεν τον βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:15 Ο T_Chameleon: #4.948 08-05-08 18:15 Άξιων απορίας το ότι ο tetra στους 2 πρώτους γύρους συγκέντρωνε ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων και να που έφτασε να έχει πάρει μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:16 Η fantasmenos: #4.949 08-05-08 18:16 Φίλε μου αν δεν είσαι δολοφόνος τότε θα αρχίζω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι θύματα της. Και θα έχω αμφιβολίες για τα προηγούμενα θύματα... Άσε που θα χάσω το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:33 Ο shaman έγραψε: #4.950 08-05-08 18:33 Δε νομίζω ότι το Φοίμπι είναι δολοφόνος, αλλά σίγουρα λέει βλακείες ("Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer!") και μας μπερδεύει. Bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:41 Η Ηρώ έγραψε: #4.951 08-05-08 18:41 Kαι χωρίς δικές μου υποδείξεις.. και κάποιοι άλλοι έβλεπαν ύποπτο τον Bill Αρχική Δημοσίευση από Molka: Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Click για ανάπτυξη... Aκόμα και συ fantasmenos, που τώρα με κατηγορείς Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Kakerlak? Angie Ann Neraida?? Bill Phoebe (ή μήπως Idril?) Tetragrammaton Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Δικό μου θύμα δε θα είναι επομένως. Το μόνο που έκανα ήταν να παραθέτω και να σχολιάζω μηνύματά του (και άλλων φυσικά), που απ΄ότι είδα στους περισσότερους φάνηκαν ύποπτα.. αλλιώς δε θα τον ψήφιζαν. Αυτό που κάνεις fantasmenos τώρα με προβληματίζει ιδιαίτερα για την ιδιότητα του Bill Έτσι και είναι πολίτης και τον παρεξηγήσαμε τότε τι να πω.. κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:51 Η fantasmenos: #4.952 08-05-08 18:51 Μα Ηρώ επειδή κανείς δε μπορεί να μου πει ότι δεν είσαι δολοφόνος όπως και κανείς δε μπορεί να σου πει ότι δεν είμαι δολοφόνος απλώς παραθέτω εκδοχές και πιθανότητες. Δε λέω ότι είσαι δολοφόνος απλώς λέω ότι είναι όλοι ύποπτοι. Εντάξει, δεν είσαι το ίδιο ύποπτη με άλλους αλλά δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να δω ότι μας την έφερες χωρίς τουλάχιστον να σε υποψιαστούμε . Σε 2 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ήταν ο Bill οπότε άδικος κόπος να μιλάμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:02 Ο Tetragrammaton: #4.953 08-05-08 19:02 Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:04 Ο Bill_1992: #4.954 08-05-08 19:04 Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξέρω τι φταίει και δεν ξέρω και τι να κάνω για να το αλλάξω! θα το πω στο Γιώργο αν ξέρει να κάνει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:20 Ο Bill_1992: #4.942 08-05-08 15:20 Καλά μην αγχώνεσαι μια εικόνα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:15 Ο Bill έγραψε: #4.943 08-05-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ρε παιδιά ενώ πραγματικά νομίζω ότι και οι δυο τους είναι δολοφόνοι με προβληματίζει το γεγονός ότι ο Bill και η Phoebe συνεχεια αλληλοκατηγορούνται. Αν είναι και οι δυο θα έπρεπε να συνεργάζονται ώστε στρέψουν τις υποψίες προς αλλα πρόσωπα, δεν το κάνουν όμως. Έχει κανεις καμια ιδέα η απλά χαζά παιδιά κάνουν ο,τι νά'ναι? Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ----bill φλερτάρεις με το να ξεπεράσεις το ρεκόρ της Νεράιδας πάντως Click για ανάπτυξη... Κερδίζω τίποτα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer! Click για ανάπτυξη... Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: edit:δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποιο λάθος αλλά όταν κάνω κλικ στην προκήρυξη στο attachment δεν εμφανίζεται εικόνα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δεν ξέρω τι φταίει και δεν ξέρω και τι να κάνω για να το αλλάξω! θα το πω στο Γιώργο αν ξέρει να κάνει κάτι... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εμφανίζεται κανονικά πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:02 Η fantasmenos: #4.944 08-05-08 18:02 https://www.youtube.com/watch?v=nKAraSljMKA Cast Beatrix Kiddo - Ηρώ Vernita Green - Kakerlak O-Ren Ishii - Angie Ann Elle Driver - Neraida Budd - Tetragrammaton? Bill - Bill Σενάριο: Μοίρα Σκηνοθεσία: Συντονιστική Επιτροπή Παραγωγή: e-steki productions Ψηφίζω Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:04 Η Resident Evil: #4.945 08-05-08 18:04 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 10 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:08 Η Ηρώ έγραψε: #4.946 08-05-08 18:08 Kορυφαίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #4.947 08-05-08 18:13 fantasmenos έγραψες Αρκετά σίγουρους σας βλέπω όλους πάντως.. Έχουν πέσει αρκετοί θύματα της Ηρώς(ή Ηρούς ) και του fantasmenos.Ο vendetta βλεπει τα ραδίκια ανάποδα και δεν τον βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:15 Ο T_Chameleon: #4.948 08-05-08 18:15 Άξιων απορίας το ότι ο tetra στους 2 πρώτους γύρους συγκέντρωνε ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων και να που έφτασε να έχει πάρει μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:16 Η fantasmenos: #4.949 08-05-08 18:16 Φίλε μου αν δεν είσαι δολοφόνος τότε θα αρχίζω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι θύματα της. Και θα έχω αμφιβολίες για τα προηγούμενα θύματα... Άσε που θα χάσω το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:33 Ο shaman έγραψε: #4.950 08-05-08 18:33 Δε νομίζω ότι το Φοίμπι είναι δολοφόνος, αλλά σίγουρα λέει βλακείες ("Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer!") και μας μπερδεύει. Bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:41 Η Ηρώ έγραψε: #4.951 08-05-08 18:41 Kαι χωρίς δικές μου υποδείξεις.. και κάποιοι άλλοι έβλεπαν ύποπτο τον Bill Αρχική Δημοσίευση από Molka: Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Click για ανάπτυξη... Aκόμα και συ fantasmenos, που τώρα με κατηγορείς Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Kakerlak? Angie Ann Neraida?? Bill Phoebe (ή μήπως Idril?) Tetragrammaton Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Δικό μου θύμα δε θα είναι επομένως. Το μόνο που έκανα ήταν να παραθέτω και να σχολιάζω μηνύματά του (και άλλων φυσικά), που απ΄ότι είδα στους περισσότερους φάνηκαν ύποπτα.. αλλιώς δε θα τον ψήφιζαν. Αυτό που κάνεις fantasmenos τώρα με προβληματίζει ιδιαίτερα για την ιδιότητα του Bill Έτσι και είναι πολίτης και τον παρεξηγήσαμε τότε τι να πω.. κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:51 Η fantasmenos: #4.952 08-05-08 18:51 Μα Ηρώ επειδή κανείς δε μπορεί να μου πει ότι δεν είσαι δολοφόνος όπως και κανείς δε μπορεί να σου πει ότι δεν είμαι δολοφόνος απλώς παραθέτω εκδοχές και πιθανότητες. Δε λέω ότι είσαι δολοφόνος απλώς λέω ότι είναι όλοι ύποπτοι. Εντάξει, δεν είσαι το ίδιο ύποπτη με άλλους αλλά δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να δω ότι μας την έφερες χωρίς τουλάχιστον να σε υποψιαστούμε . Σε 2 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ήταν ο Bill οπότε άδικος κόπος να μιλάμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:02 Ο Tetragrammaton: #4.953 08-05-08 19:02 Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:04 Ο Bill_1992: #4.954 08-05-08 19:04 Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά μην αγχώνεσαι μια εικόνα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:15 Ο Bill έγραψε: #4.943 08-05-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ρε παιδιά ενώ πραγματικά νομίζω ότι και οι δυο τους είναι δολοφόνοι με προβληματίζει το γεγονός ότι ο Bill και η Phoebe συνεχεια αλληλοκατηγορούνται. Αν είναι και οι δυο θα έπρεπε να συνεργάζονται ώστε στρέψουν τις υποψίες προς αλλα πρόσωπα, δεν το κάνουν όμως. Έχει κανεις καμια ιδέα η απλά χαζά παιδιά κάνουν ο,τι νά'ναι? Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ----bill φλερτάρεις με το να ξεπεράσεις το ρεκόρ της Νεράιδας πάντως Click για ανάπτυξη... Κερδίζω τίποτα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer! Click για ανάπτυξη... Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: edit:δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποιο λάθος αλλά όταν κάνω κλικ στην προκήρυξη στο attachment δεν εμφανίζεται εικόνα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δεν ξέρω τι φταίει και δεν ξέρω και τι να κάνω για να το αλλάξω! θα το πω στο Γιώργο αν ξέρει να κάνει κάτι... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εμφανίζεται κανονικά πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:02 Η fantasmenos: #4.944 08-05-08 18:02 https://www.youtube.com/watch?v=nKAraSljMKA Cast Beatrix Kiddo - Ηρώ Vernita Green - Kakerlak O-Ren Ishii - Angie Ann Elle Driver - Neraida Budd - Tetragrammaton? Bill - Bill Σενάριο: Μοίρα Σκηνοθεσία: Συντονιστική Επιτροπή Παραγωγή: e-steki productions Ψηφίζω Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:04 Η Resident Evil: #4.945 08-05-08 18:04 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 10 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:08 Η Ηρώ έγραψε: #4.946 08-05-08 18:08 Kορυφαίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #4.947 08-05-08 18:13 fantasmenos έγραψες Αρκετά σίγουρους σας βλέπω όλους πάντως.. Έχουν πέσει αρκετοί θύματα της Ηρώς(ή Ηρούς ) και του fantasmenos.Ο vendetta βλεπει τα ραδίκια ανάποδα και δεν τον βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:15 Ο T_Chameleon: #4.948 08-05-08 18:15 Άξιων απορίας το ότι ο tetra στους 2 πρώτους γύρους συγκέντρωνε ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων και να που έφτασε να έχει πάρει μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:16 Η fantasmenos: #4.949 08-05-08 18:16 Φίλε μου αν δεν είσαι δολοφόνος τότε θα αρχίζω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι θύματα της. Και θα έχω αμφιβολίες για τα προηγούμενα θύματα... Άσε που θα χάσω το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:33 Ο shaman έγραψε: #4.950 08-05-08 18:33 Δε νομίζω ότι το Φοίμπι είναι δολοφόνος, αλλά σίγουρα λέει βλακείες ("Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer!") και μας μπερδεύει. Bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:41 Η Ηρώ έγραψε: #4.951 08-05-08 18:41 Kαι χωρίς δικές μου υποδείξεις.. και κάποιοι άλλοι έβλεπαν ύποπτο τον Bill Αρχική Δημοσίευση από Molka: Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Click για ανάπτυξη... Aκόμα και συ fantasmenos, που τώρα με κατηγορείς Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Kakerlak? Angie Ann Neraida?? Bill Phoebe (ή μήπως Idril?) Tetragrammaton Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Δικό μου θύμα δε θα είναι επομένως. Το μόνο που έκανα ήταν να παραθέτω και να σχολιάζω μηνύματά του (και άλλων φυσικά), που απ΄ότι είδα στους περισσότερους φάνηκαν ύποπτα.. αλλιώς δε θα τον ψήφιζαν. Αυτό που κάνεις fantasmenos τώρα με προβληματίζει ιδιαίτερα για την ιδιότητα του Bill Έτσι και είναι πολίτης και τον παρεξηγήσαμε τότε τι να πω.. κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:51 Η fantasmenos: #4.952 08-05-08 18:51 Μα Ηρώ επειδή κανείς δε μπορεί να μου πει ότι δεν είσαι δολοφόνος όπως και κανείς δε μπορεί να σου πει ότι δεν είμαι δολοφόνος απλώς παραθέτω εκδοχές και πιθανότητες. Δε λέω ότι είσαι δολοφόνος απλώς λέω ότι είναι όλοι ύποπτοι. Εντάξει, δεν είσαι το ίδιο ύποπτη με άλλους αλλά δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να δω ότι μας την έφερες χωρίς τουλάχιστον να σε υποψιαστούμε . Σε 2 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ήταν ο Bill οπότε άδικος κόπος να μιλάμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:02 Ο Tetragrammaton: #4.953 08-05-08 19:02 Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:04 Ο Bill_1992: #4.954 08-05-08 19:04 Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ρε παιδιά ενώ πραγματικά νομίζω ότι και οι δυο τους είναι δολοφόνοι με προβληματίζει το γεγονός ότι ο Bill και η Phoebe συνεχεια αλληλοκατηγορούνται. Αν είναι και οι δυο θα έπρεπε να συνεργάζονται ώστε στρέψουν τις υποψίες προς αλλα πρόσωπα, δεν το κάνουν όμως. Έχει κανεις καμια ιδέα η απλά χαζά παιδιά κάνουν ο,τι νά'ναι? Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ----bill φλερτάρεις με το να ξεπεράσεις το ρεκόρ της Νεράιδας πάντως Click για ανάπτυξη... Κερδίζω τίποτα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer! Click για ανάπτυξη... Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: edit:δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποιο λάθος αλλά όταν κάνω κλικ στην προκήρυξη στο attachment δεν εμφανίζεται εικόνα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δεν ξέρω τι φταίει και δεν ξέρω και τι να κάνω για να το αλλάξω! θα το πω στο Γιώργο αν ξέρει να κάνει κάτι... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εμφανίζεται κανονικά πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:02 Η fantasmenos: #4.944 08-05-08 18:02 https://www.youtube.com/watch?v=nKAraSljMKA Cast Beatrix Kiddo - Ηρώ Vernita Green - Kakerlak O-Ren Ishii - Angie Ann Elle Driver - Neraida Budd - Tetragrammaton? Bill - Bill Σενάριο: Μοίρα Σκηνοθεσία: Συντονιστική Επιτροπή Παραγωγή: e-steki productions Ψηφίζω Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:04 Η Resident Evil: #4.945 08-05-08 18:04 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 10 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:08 Η Ηρώ έγραψε: #4.946 08-05-08 18:08 Kορυφαίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #4.947 08-05-08 18:13 fantasmenos έγραψες Αρκετά σίγουρους σας βλέπω όλους πάντως.. Έχουν πέσει αρκετοί θύματα της Ηρώς(ή Ηρούς ) και του fantasmenos.Ο vendetta βλεπει τα ραδίκια ανάποδα και δεν τον βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:15 Ο T_Chameleon: #4.948 08-05-08 18:15 Άξιων απορίας το ότι ο tetra στους 2 πρώτους γύρους συγκέντρωνε ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων και να που έφτασε να έχει πάρει μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:16 Η fantasmenos: #4.949 08-05-08 18:16 Φίλε μου αν δεν είσαι δολοφόνος τότε θα αρχίζω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι θύματα της. Και θα έχω αμφιβολίες για τα προηγούμενα θύματα... Άσε που θα χάσω το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:33 Ο shaman έγραψε: #4.950 08-05-08 18:33 Δε νομίζω ότι το Φοίμπι είναι δολοφόνος, αλλά σίγουρα λέει βλακείες ("Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer!") και μας μπερδεύει. Bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:41 Η Ηρώ έγραψε: #4.951 08-05-08 18:41 Kαι χωρίς δικές μου υποδείξεις.. και κάποιοι άλλοι έβλεπαν ύποπτο τον Bill Αρχική Δημοσίευση από Molka: Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Click για ανάπτυξη... Aκόμα και συ fantasmenos, που τώρα με κατηγορείς Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Kakerlak? Angie Ann Neraida?? Bill Phoebe (ή μήπως Idril?) Tetragrammaton Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Δικό μου θύμα δε θα είναι επομένως. Το μόνο που έκανα ήταν να παραθέτω και να σχολιάζω μηνύματά του (και άλλων φυσικά), που απ΄ότι είδα στους περισσότερους φάνηκαν ύποπτα.. αλλιώς δε θα τον ψήφιζαν. Αυτό που κάνεις fantasmenos τώρα με προβληματίζει ιδιαίτερα για την ιδιότητα του Bill Έτσι και είναι πολίτης και τον παρεξηγήσαμε τότε τι να πω.. κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:51 Η fantasmenos: #4.952 08-05-08 18:51 Μα Ηρώ επειδή κανείς δε μπορεί να μου πει ότι δεν είσαι δολοφόνος όπως και κανείς δε μπορεί να σου πει ότι δεν είμαι δολοφόνος απλώς παραθέτω εκδοχές και πιθανότητες. Δε λέω ότι είσαι δολοφόνος απλώς λέω ότι είναι όλοι ύποπτοι. Εντάξει, δεν είσαι το ίδιο ύποπτη με άλλους αλλά δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να δω ότι μας την έφερες χωρίς τουλάχιστον να σε υποψιαστούμε . Σε 2 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ήταν ο Bill οπότε άδικος κόπος να μιλάμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:02 Ο Tetragrammaton: #4.953 08-05-08 19:02 Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:04 Ο Bill_1992: #4.954 08-05-08 19:04 Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.youtube.com/watch?v=nKAraSljMKA Cast Beatrix Kiddo - Ηρώ Vernita Green - Kakerlak O-Ren Ishii - Angie Ann Elle Driver - Neraida Budd - Tetragrammaton? Bill - Bill Σενάριο: Μοίρα Σκηνοθεσία: Συντονιστική Επιτροπή Παραγωγή: e-steki productions Ψηφίζω Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:04 Η Resident Evil: #4.945 08-05-08 18:04 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 10 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:08 Η Ηρώ έγραψε: #4.946 08-05-08 18:08 Kορυφαίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #4.947 08-05-08 18:13 fantasmenos έγραψες Αρκετά σίγουρους σας βλέπω όλους πάντως.. Έχουν πέσει αρκετοί θύματα της Ηρώς(ή Ηρούς ) και του fantasmenos.Ο vendetta βλεπει τα ραδίκια ανάποδα και δεν τον βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:15 Ο T_Chameleon: #4.948 08-05-08 18:15 Άξιων απορίας το ότι ο tetra στους 2 πρώτους γύρους συγκέντρωνε ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων και να που έφτασε να έχει πάρει μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:16 Η fantasmenos: #4.949 08-05-08 18:16 Φίλε μου αν δεν είσαι δολοφόνος τότε θα αρχίζω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι θύματα της. Και θα έχω αμφιβολίες για τα προηγούμενα θύματα... Άσε που θα χάσω το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:33 Ο shaman έγραψε: #4.950 08-05-08 18:33 Δε νομίζω ότι το Φοίμπι είναι δολοφόνος, αλλά σίγουρα λέει βλακείες ("Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer!") και μας μπερδεύει. Bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:41 Η Ηρώ έγραψε: #4.951 08-05-08 18:41 Kαι χωρίς δικές μου υποδείξεις.. και κάποιοι άλλοι έβλεπαν ύποπτο τον Bill Αρχική Δημοσίευση από Molka: Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Click για ανάπτυξη... Aκόμα και συ fantasmenos, που τώρα με κατηγορείς Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Kakerlak? Angie Ann Neraida?? Bill Phoebe (ή μήπως Idril?) Tetragrammaton Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Δικό μου θύμα δε θα είναι επομένως. Το μόνο που έκανα ήταν να παραθέτω και να σχολιάζω μηνύματά του (και άλλων φυσικά), που απ΄ότι είδα στους περισσότερους φάνηκαν ύποπτα.. αλλιώς δε θα τον ψήφιζαν. Αυτό που κάνεις fantasmenos τώρα με προβληματίζει ιδιαίτερα για την ιδιότητα του Bill Έτσι και είναι πολίτης και τον παρεξηγήσαμε τότε τι να πω.. κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:51 Η fantasmenos: #4.952 08-05-08 18:51 Μα Ηρώ επειδή κανείς δε μπορεί να μου πει ότι δεν είσαι δολοφόνος όπως και κανείς δε μπορεί να σου πει ότι δεν είμαι δολοφόνος απλώς παραθέτω εκδοχές και πιθανότητες. Δε λέω ότι είσαι δολοφόνος απλώς λέω ότι είναι όλοι ύποπτοι. Εντάξει, δεν είσαι το ίδιο ύποπτη με άλλους αλλά δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να δω ότι μας την έφερες χωρίς τουλάχιστον να σε υποψιαστούμε . Σε 2 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ήταν ο Bill οπότε άδικος κόπος να μιλάμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:02 Ο Tetragrammaton: #4.953 08-05-08 19:02 Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:04 Ο Bill_1992: #4.954 08-05-08 19:04 Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 10 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:08 Η Ηρώ έγραψε: #4.946 08-05-08 18:08 Kορυφαίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #4.947 08-05-08 18:13 fantasmenos έγραψες Αρκετά σίγουρους σας βλέπω όλους πάντως.. Έχουν πέσει αρκετοί θύματα της Ηρώς(ή Ηρούς ) και του fantasmenos.Ο vendetta βλεπει τα ραδίκια ανάποδα και δεν τον βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:15 Ο T_Chameleon: #4.948 08-05-08 18:15 Άξιων απορίας το ότι ο tetra στους 2 πρώτους γύρους συγκέντρωνε ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων και να που έφτασε να έχει πάρει μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:16 Η fantasmenos: #4.949 08-05-08 18:16 Φίλε μου αν δεν είσαι δολοφόνος τότε θα αρχίζω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι θύματα της. Και θα έχω αμφιβολίες για τα προηγούμενα θύματα... Άσε που θα χάσω το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:33 Ο shaman έγραψε: #4.950 08-05-08 18:33 Δε νομίζω ότι το Φοίμπι είναι δολοφόνος, αλλά σίγουρα λέει βλακείες ("Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer!") και μας μπερδεύει. Bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:41 Η Ηρώ έγραψε: #4.951 08-05-08 18:41 Kαι χωρίς δικές μου υποδείξεις.. και κάποιοι άλλοι έβλεπαν ύποπτο τον Bill Αρχική Δημοσίευση από Molka: Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Click για ανάπτυξη... Aκόμα και συ fantasmenos, που τώρα με κατηγορείς Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Kakerlak? Angie Ann Neraida?? Bill Phoebe (ή μήπως Idril?) Tetragrammaton Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Δικό μου θύμα δε θα είναι επομένως. Το μόνο που έκανα ήταν να παραθέτω και να σχολιάζω μηνύματά του (και άλλων φυσικά), που απ΄ότι είδα στους περισσότερους φάνηκαν ύποπτα.. αλλιώς δε θα τον ψήφιζαν. Αυτό που κάνεις fantasmenos τώρα με προβληματίζει ιδιαίτερα για την ιδιότητα του Bill Έτσι και είναι πολίτης και τον παρεξηγήσαμε τότε τι να πω.. κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:51 Η fantasmenos: #4.952 08-05-08 18:51 Μα Ηρώ επειδή κανείς δε μπορεί να μου πει ότι δεν είσαι δολοφόνος όπως και κανείς δε μπορεί να σου πει ότι δεν είμαι δολοφόνος απλώς παραθέτω εκδοχές και πιθανότητες. Δε λέω ότι είσαι δολοφόνος απλώς λέω ότι είναι όλοι ύποπτοι. Εντάξει, δεν είσαι το ίδιο ύποπτη με άλλους αλλά δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να δω ότι μας την έφερες χωρίς τουλάχιστον να σε υποψιαστούμε . Σε 2 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ήταν ο Bill οπότε άδικος κόπος να μιλάμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:02 Ο Tetragrammaton: #4.953 08-05-08 19:02 Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:04 Ο Bill_1992: #4.954 08-05-08 19:04 Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kορυφαίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #4.947 08-05-08 18:13 fantasmenos έγραψες Αρκετά σίγουρους σας βλέπω όλους πάντως.. Έχουν πέσει αρκετοί θύματα της Ηρώς(ή Ηρούς ) και του fantasmenos.Ο vendetta βλεπει τα ραδίκια ανάποδα και δεν τον βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:15 Ο T_Chameleon: #4.948 08-05-08 18:15 Άξιων απορίας το ότι ο tetra στους 2 πρώτους γύρους συγκέντρωνε ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων και να που έφτασε να έχει πάρει μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:16 Η fantasmenos: #4.949 08-05-08 18:16 Φίλε μου αν δεν είσαι δολοφόνος τότε θα αρχίζω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι θύματα της. Και θα έχω αμφιβολίες για τα προηγούμενα θύματα... Άσε που θα χάσω το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:33 Ο shaman έγραψε: #4.950 08-05-08 18:33 Δε νομίζω ότι το Φοίμπι είναι δολοφόνος, αλλά σίγουρα λέει βλακείες ("Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer!") και μας μπερδεύει. Bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:41 Η Ηρώ έγραψε: #4.951 08-05-08 18:41 Kαι χωρίς δικές μου υποδείξεις.. και κάποιοι άλλοι έβλεπαν ύποπτο τον Bill Αρχική Δημοσίευση από Molka: Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Click για ανάπτυξη... Aκόμα και συ fantasmenos, που τώρα με κατηγορείς Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Kakerlak? Angie Ann Neraida?? Bill Phoebe (ή μήπως Idril?) Tetragrammaton Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Δικό μου θύμα δε θα είναι επομένως. Το μόνο που έκανα ήταν να παραθέτω και να σχολιάζω μηνύματά του (και άλλων φυσικά), που απ΄ότι είδα στους περισσότερους φάνηκαν ύποπτα.. αλλιώς δε θα τον ψήφιζαν. Αυτό που κάνεις fantasmenos τώρα με προβληματίζει ιδιαίτερα για την ιδιότητα του Bill Έτσι και είναι πολίτης και τον παρεξηγήσαμε τότε τι να πω.. κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:51 Η fantasmenos: #4.952 08-05-08 18:51 Μα Ηρώ επειδή κανείς δε μπορεί να μου πει ότι δεν είσαι δολοφόνος όπως και κανείς δε μπορεί να σου πει ότι δεν είμαι δολοφόνος απλώς παραθέτω εκδοχές και πιθανότητες. Δε λέω ότι είσαι δολοφόνος απλώς λέω ότι είναι όλοι ύποπτοι. Εντάξει, δεν είσαι το ίδιο ύποπτη με άλλους αλλά δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να δω ότι μας την έφερες χωρίς τουλάχιστον να σε υποψιαστούμε . Σε 2 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ήταν ο Bill οπότε άδικος κόπος να μιλάμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:02 Ο Tetragrammaton: #4.953 08-05-08 19:02 Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:04 Ο Bill_1992: #4.954 08-05-08 19:04 Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
fantasmenos έγραψες Αρκετά σίγουρους σας βλέπω όλους πάντως.. Έχουν πέσει αρκετοί θύματα της Ηρώς(ή Ηρούς ) και του fantasmenos.Ο vendetta βλεπει τα ραδίκια ανάποδα και δεν τον βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:15 Ο T_Chameleon: #4.948 08-05-08 18:15 Άξιων απορίας το ότι ο tetra στους 2 πρώτους γύρους συγκέντρωνε ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων και να που έφτασε να έχει πάρει μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:16 Η fantasmenos: #4.949 08-05-08 18:16 Φίλε μου αν δεν είσαι δολοφόνος τότε θα αρχίζω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι θύματα της. Και θα έχω αμφιβολίες για τα προηγούμενα θύματα... Άσε που θα χάσω το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:33 Ο shaman έγραψε: #4.950 08-05-08 18:33 Δε νομίζω ότι το Φοίμπι είναι δολοφόνος, αλλά σίγουρα λέει βλακείες ("Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer!") και μας μπερδεύει. Bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:41 Η Ηρώ έγραψε: #4.951 08-05-08 18:41 Kαι χωρίς δικές μου υποδείξεις.. και κάποιοι άλλοι έβλεπαν ύποπτο τον Bill Αρχική Δημοσίευση από Molka: Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Click για ανάπτυξη... Aκόμα και συ fantasmenos, που τώρα με κατηγορείς Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Kakerlak? Angie Ann Neraida?? Bill Phoebe (ή μήπως Idril?) Tetragrammaton Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Δικό μου θύμα δε θα είναι επομένως. Το μόνο που έκανα ήταν να παραθέτω και να σχολιάζω μηνύματά του (και άλλων φυσικά), που απ΄ότι είδα στους περισσότερους φάνηκαν ύποπτα.. αλλιώς δε θα τον ψήφιζαν. Αυτό που κάνεις fantasmenos τώρα με προβληματίζει ιδιαίτερα για την ιδιότητα του Bill Έτσι και είναι πολίτης και τον παρεξηγήσαμε τότε τι να πω.. κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:51 Η fantasmenos: #4.952 08-05-08 18:51 Μα Ηρώ επειδή κανείς δε μπορεί να μου πει ότι δεν είσαι δολοφόνος όπως και κανείς δε μπορεί να σου πει ότι δεν είμαι δολοφόνος απλώς παραθέτω εκδοχές και πιθανότητες. Δε λέω ότι είσαι δολοφόνος απλώς λέω ότι είναι όλοι ύποπτοι. Εντάξει, δεν είσαι το ίδιο ύποπτη με άλλους αλλά δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να δω ότι μας την έφερες χωρίς τουλάχιστον να σε υποψιαστούμε . Σε 2 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ήταν ο Bill οπότε άδικος κόπος να μιλάμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:02 Ο Tetragrammaton: #4.953 08-05-08 19:02 Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:04 Ο Bill_1992: #4.954 08-05-08 19:04 Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άξιων απορίας το ότι ο tetra στους 2 πρώτους γύρους συγκέντρωνε ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων και να που έφτασε να έχει πάρει μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:16 Η fantasmenos: #4.949 08-05-08 18:16 Φίλε μου αν δεν είσαι δολοφόνος τότε θα αρχίζω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι θύματα της. Και θα έχω αμφιβολίες για τα προηγούμενα θύματα... Άσε που θα χάσω το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:33 Ο shaman έγραψε: #4.950 08-05-08 18:33 Δε νομίζω ότι το Φοίμπι είναι δολοφόνος, αλλά σίγουρα λέει βλακείες ("Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer!") και μας μπερδεύει. Bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:41 Η Ηρώ έγραψε: #4.951 08-05-08 18:41 Kαι χωρίς δικές μου υποδείξεις.. και κάποιοι άλλοι έβλεπαν ύποπτο τον Bill Αρχική Δημοσίευση από Molka: Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Click για ανάπτυξη... Aκόμα και συ fantasmenos, που τώρα με κατηγορείς Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Kakerlak? Angie Ann Neraida?? Bill Phoebe (ή μήπως Idril?) Tetragrammaton Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Δικό μου θύμα δε θα είναι επομένως. Το μόνο που έκανα ήταν να παραθέτω και να σχολιάζω μηνύματά του (και άλλων φυσικά), που απ΄ότι είδα στους περισσότερους φάνηκαν ύποπτα.. αλλιώς δε θα τον ψήφιζαν. Αυτό που κάνεις fantasmenos τώρα με προβληματίζει ιδιαίτερα για την ιδιότητα του Bill Έτσι και είναι πολίτης και τον παρεξηγήσαμε τότε τι να πω.. κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:51 Η fantasmenos: #4.952 08-05-08 18:51 Μα Ηρώ επειδή κανείς δε μπορεί να μου πει ότι δεν είσαι δολοφόνος όπως και κανείς δε μπορεί να σου πει ότι δεν είμαι δολοφόνος απλώς παραθέτω εκδοχές και πιθανότητες. Δε λέω ότι είσαι δολοφόνος απλώς λέω ότι είναι όλοι ύποπτοι. Εντάξει, δεν είσαι το ίδιο ύποπτη με άλλους αλλά δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να δω ότι μας την έφερες χωρίς τουλάχιστον να σε υποψιαστούμε . Σε 2 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ήταν ο Bill οπότε άδικος κόπος να μιλάμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:02 Ο Tetragrammaton: #4.953 08-05-08 19:02 Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:04 Ο Bill_1992: #4.954 08-05-08 19:04 Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φίλε μου αν δεν είσαι δολοφόνος τότε θα αρχίζω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι θύματα της. Και θα έχω αμφιβολίες για τα προηγούμενα θύματα... Άσε που θα χάσω το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:33 Ο shaman έγραψε: #4.950 08-05-08 18:33 Δε νομίζω ότι το Φοίμπι είναι δολοφόνος, αλλά σίγουρα λέει βλακείες ("Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer!") και μας μπερδεύει. Bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:41 Η Ηρώ έγραψε: #4.951 08-05-08 18:41 Kαι χωρίς δικές μου υποδείξεις.. και κάποιοι άλλοι έβλεπαν ύποπτο τον Bill Αρχική Δημοσίευση από Molka: Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Click για ανάπτυξη... Aκόμα και συ fantasmenos, που τώρα με κατηγορείς Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Kakerlak? Angie Ann Neraida?? Bill Phoebe (ή μήπως Idril?) Tetragrammaton Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Δικό μου θύμα δε θα είναι επομένως. Το μόνο που έκανα ήταν να παραθέτω και να σχολιάζω μηνύματά του (και άλλων φυσικά), που απ΄ότι είδα στους περισσότερους φάνηκαν ύποπτα.. αλλιώς δε θα τον ψήφιζαν. Αυτό που κάνεις fantasmenos τώρα με προβληματίζει ιδιαίτερα για την ιδιότητα του Bill Έτσι και είναι πολίτης και τον παρεξηγήσαμε τότε τι να πω.. κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:51 Η fantasmenos: #4.952 08-05-08 18:51 Μα Ηρώ επειδή κανείς δε μπορεί να μου πει ότι δεν είσαι δολοφόνος όπως και κανείς δε μπορεί να σου πει ότι δεν είμαι δολοφόνος απλώς παραθέτω εκδοχές και πιθανότητες. Δε λέω ότι είσαι δολοφόνος απλώς λέω ότι είναι όλοι ύποπτοι. Εντάξει, δεν είσαι το ίδιο ύποπτη με άλλους αλλά δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να δω ότι μας την έφερες χωρίς τουλάχιστον να σε υποψιαστούμε . Σε 2 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ήταν ο Bill οπότε άδικος κόπος να μιλάμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:02 Ο Tetragrammaton: #4.953 08-05-08 19:02 Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:04 Ο Bill_1992: #4.954 08-05-08 19:04 Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε νομίζω ότι το Φοίμπι είναι δολοφόνος, αλλά σίγουρα λέει βλακείες ("Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer!") και μας μπερδεύει. Bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:41 Η Ηρώ έγραψε: #4.951 08-05-08 18:41 Kαι χωρίς δικές μου υποδείξεις.. και κάποιοι άλλοι έβλεπαν ύποπτο τον Bill Αρχική Δημοσίευση από Molka: Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Click για ανάπτυξη... Aκόμα και συ fantasmenos, που τώρα με κατηγορείς Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Kakerlak? Angie Ann Neraida?? Bill Phoebe (ή μήπως Idril?) Tetragrammaton Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Δικό μου θύμα δε θα είναι επομένως. Το μόνο που έκανα ήταν να παραθέτω και να σχολιάζω μηνύματά του (και άλλων φυσικά), που απ΄ότι είδα στους περισσότερους φάνηκαν ύποπτα.. αλλιώς δε θα τον ψήφιζαν. Αυτό που κάνεις fantasmenos τώρα με προβληματίζει ιδιαίτερα για την ιδιότητα του Bill Έτσι και είναι πολίτης και τον παρεξηγήσαμε τότε τι να πω.. κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:51 Η fantasmenos: #4.952 08-05-08 18:51 Μα Ηρώ επειδή κανείς δε μπορεί να μου πει ότι δεν είσαι δολοφόνος όπως και κανείς δε μπορεί να σου πει ότι δεν είμαι δολοφόνος απλώς παραθέτω εκδοχές και πιθανότητες. Δε λέω ότι είσαι δολοφόνος απλώς λέω ότι είναι όλοι ύποπτοι. Εντάξει, δεν είσαι το ίδιο ύποπτη με άλλους αλλά δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να δω ότι μας την έφερες χωρίς τουλάχιστον να σε υποψιαστούμε . Σε 2 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ήταν ο Bill οπότε άδικος κόπος να μιλάμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:02 Ο Tetragrammaton: #4.953 08-05-08 19:02 Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:04 Ο Bill_1992: #4.954 08-05-08 19:04 Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαι χωρίς δικές μου υποδείξεις.. και κάποιοι άλλοι έβλεπαν ύποπτο τον Bill Αρχική Δημοσίευση από Molka: Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Click για ανάπτυξη... Aκόμα και συ fantasmenos, που τώρα με κατηγορείς Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Kakerlak? Angie Ann Neraida?? Bill Phoebe (ή μήπως Idril?) Tetragrammaton Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Δικό μου θύμα δε θα είναι επομένως. Το μόνο που έκανα ήταν να παραθέτω και να σχολιάζω μηνύματά του (και άλλων φυσικά), που απ΄ότι είδα στους περισσότερους φάνηκαν ύποπτα.. αλλιώς δε θα τον ψήφιζαν. Αυτό που κάνεις fantasmenos τώρα με προβληματίζει ιδιαίτερα για την ιδιότητα του Bill Έτσι και είναι πολίτης και τον παρεξηγήσαμε τότε τι να πω.. κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:51 Η fantasmenos: #4.952 08-05-08 18:51 Μα Ηρώ επειδή κανείς δε μπορεί να μου πει ότι δεν είσαι δολοφόνος όπως και κανείς δε μπορεί να σου πει ότι δεν είμαι δολοφόνος απλώς παραθέτω εκδοχές και πιθανότητες. Δε λέω ότι είσαι δολοφόνος απλώς λέω ότι είναι όλοι ύποπτοι. Εντάξει, δεν είσαι το ίδιο ύποπτη με άλλους αλλά δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να δω ότι μας την έφερες χωρίς τουλάχιστον να σε υποψιαστούμε . Σε 2 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ήταν ο Bill οπότε άδικος κόπος να μιλάμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:02 Ο Tetragrammaton: #4.953 08-05-08 19:02 Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:04 Ο Bill_1992: #4.954 08-05-08 19:04 Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα Ηρώ επειδή κανείς δε μπορεί να μου πει ότι δεν είσαι δολοφόνος όπως και κανείς δε μπορεί να σου πει ότι δεν είμαι δολοφόνος απλώς παραθέτω εκδοχές και πιθανότητες. Δε λέω ότι είσαι δολοφόνος απλώς λέω ότι είναι όλοι ύποπτοι. Εντάξει, δεν είσαι το ίδιο ύποπτη με άλλους αλλά δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να δω ότι μας την έφερες χωρίς τουλάχιστον να σε υποψιαστούμε . Σε 2 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ήταν ο Bill οπότε άδικος κόπος να μιλάμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:02 Ο Tetragrammaton: #4.953 08-05-08 19:02 Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:04 Ο Bill_1992: #4.954 08-05-08 19:04 Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:04 Ο Bill_1992: #4.954 08-05-08 19:04 Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικά με την εικόνα είναι δικό μου πρόβλημα.Από Firefox δεν εμφανίζεται αλλά από IE μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:07 Η Ηρώ έγραψε: #4.955 08-05-08 19:07 Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή εσύ κατηγόρησες πρώτος τον Bill (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) δεν μπορείς να θεωρείς εμένα ύποπτη. Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:15 Η Phoebe έγραψε: #4.956 08-05-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Χμμμ.. Phoebe ψήφισε : 1ος γύρος -> Βill 2ος -> nina21 3oς -> Βill 4ος -> neraida τώρα -> Βill_Slayer Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:28 Η Resident Evil: #4.957 08-05-08 19:28 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Phobe commie: Bill fantasmenos: Bill fielda: Phoebe fosia: Βill Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Bill Niyia: Bill Phoebe:Bill_Slayer shaman: Bill Tetragrammaton: Bill T_Chameleon:Bill Vkey: Bill [vendetta]: Bill score Bill: 12 Bill_Slayer: 1 Phoebe: 3 Tetra: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! -bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η ninaki έγραψε: #4.958 08-05-08 19:31 Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 19:46 Η Resident Evil: #4.959 08-05-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση! Click για ανάπτυξη... μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 20:00 Η Resident Evil: #4.960 08-05-08 20:00 Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill μας λες τα τελευταία σου λόγια... και όπως γνωρίζεις... ήσουν.... πολίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.