μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο ever
Σαρώσαμε τις ψήφους.
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil:πολίτης!
Δεν έχω πολλά να πω.Τα γεγονότα και οι κατηγορίες που μου προσάφθηκαν , καθώς και η πραγματική μου ιδιότητα ,μιλούν από μόνα τους.
Θα πρότεινα αυτοί που παρασυρθήκατε και με ψηφίσατε να ξαναβάλετε κάτω τα γεγονότα και να τα μελετήσετε από την αρχή.
Εδώ αρχίζει γύρος και φαίνεται ποιοι έσπευσαν να με κατηγορήσουν για δολοφόνο.
Πρώτη η Ηρώ εξέφρασε την άποψη της.Σωστά επιχειρήματα μεν,αλλά έπεσε εντελώς έξω.
Η Niyia ψήφησε τα sos , ο fantasmenos προς στιγμήν θεώρησε πως μπορεί να κάνει λάθος και ο Bill_Slayer δεν επέμεινε τόσο πολύ στο να με ψηφίσει.(με έχεις μπερδέψει τελείως )
Αυτοί βέβαια μίλησαν με επιχειρήματα.Άλλοι απλά ψήφισαν χωρίς να αναφέρουν λόγο.
Η συνέχεια δική σας.
fandago μου χρωστάς σουβλάκια.
ψ.Αντίο Φοιμπς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Bill_Slayer:
- commie:
- fantasmenos:
- fielda:
- fosia:
- Ηρώ:
- Idril:
- Molka:
- nina21:
- Niyia:
- Phoebe:
- shaman:
- Tetragrammaton:
- T_Chameleon:
- Vkey:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
[ελπίζω οι guru του photoshop να μην έχουν πάλι προβλήματα με την...ποιότητα της προκύρηξης... Η ΣΕ αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες αυτή την περίοδο αλλά θα προσπαθήσει στον επόμενο γύρο να προσλάβει γραφίστα, γραμματέα, tester, τεχνικό σύμβουλο κ.ο.κ]
Μετά και την σημερινή προκήρυξη, δηλώνω μετά βεβαιότητος ότι χρειάζεται ένας guru στον επόμενο γύρο. Να βάλετε τον fandago, το 'χει.
Και αν δεν σου είναι δύσκολο, την επόμενη φορά γράψ' το με ανοιχτό γαλάζιο, άργησα να το πάρω πρέφα.
Επιμένω Tetragrammaton και για αύριο.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Λίστα για Πέμπτηscore
- Bill: Phoebe
- Bill_Slayer: Phobe
- commie: Bill
- fantasmenos: Bill
- fielda: Phoebe
- fosia: Βill
- Ηρώ: Bill
- Idril: Bill
- Molka: Tetragrammaton
- nina21: Bill
- Niyia: Bill
- Phoebe:Bill_Slayer
- shaman:
- Tetragrammaton:
- T_Chameleon:Bill
- Vkey: Bill
- [vendetta]: Bill
Bill: 10
Bill_Slayer: 1
Phoebe: 3
Tetra: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Λίστα για Πέμπτηscore
- Bill: Phoebe
- Bill_Slayer: Phobe
- commie: Bill
- fantasmenos: Bill
- fielda: Phoebe
- fosia: Βill
- Ηρώ: Bill
- Idril: Bill
- Molka: Tetragrammaton
- nina21: Bill
- Niyia: Bill
- Phoebe:Bill_Slayer
- shaman: Bill
- Tetragrammaton: Bill
- T_Chameleon:Bill
- Vkey: Bill
- [vendetta]: Bill
Bill: 12
Bill_Slayer: 1
Phoebe: 3
Tetra: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
-bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται
Σαρώσαμε τις ψήφους.
Δεν έχω πολλά να πω.Τα γεγονότα και οι κατηγορίες που μου προσάφθηκαν , καθώς και η πραγματική μου ιδιότητα ,μιλούν από μόνα τους.
Θα πρότεινα αυτοί που παρασυρθήκατε και με ψηφίσατε να ξαναβάλετε κάτω τα γεγονότα και να τα μελετήσετε από την αρχή.
Εδώ αρχίζει γύρος και φαίνεται ποιοι έσπευσαν να με κατηγορήσουν για δολοφόνο.
Πρώτη η Ηρώ εξέφρασε την άποψη της.Σωστά επιχειρήματα μεν,αλλά έπεσε εντελώς έξω.
Η Niyia ψήφησε τα sos , ο fantasmenos προς στιγμήν θεώρησε πως μπορεί να κάνει λάθος και ο Bill_Slayer δεν επέμεινε τόσο πολύ στο να με ψηφίσει.(με έχεις μπερδέψει τελείως )
Αυτοί βέβαια μίλησαν με επιχειρήματα.Άλλοι απλά ψήφισαν χωρίς να αναφέρουν λόγο.
Η συνέχεια δική σας.
fandago μου χρωστάς σουβλάκια.
ψ.Αντίο Φοιμπς.
Το πρώτο που έχω να πω είναι ότι παρατήρησα ορθογραφικό λάθος στις ψήφους(από βιασύνη προφανώς)
Για πάμε και στην περίπτωση του Bill...Καταρχάς,προφανώς χειρίστηκε ΠΟΛΥ άσχημα όλη την κατάσταση.Δηλαδή έβαζε υποψίες σε μας ενώ ήξερε ότι ήταν πολίτης!Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για να υπερασπιστεί τον εαυτό του!
Βέβαια εγώ που είμαι και λαγωνικό()το υποψιάστηκα ότι ήταν πολίτης,γιαυτό και άλλαξα την ψήφο μουΩστόσο,ήταν όντως δύσκολο να σωθεί ο Bill,αφού οι υπόλοιποι είχαν πειστεί ότι είναι δολοφόνος.(μέσα σε αυτούς κι εγώ μέχρι πριν από μια μέρα,αλλά τουλάχιστον άφησα ένα περιθώριο να κάνω λάθος αν θυμάστε)
Τώρα τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το ποιοι είναι δολοφόνοι και ποιοι όχι.Αύριο θα μελετήσω λίγο παραπάνω κάποια μέλη που θεωρώ ύποπτα και θα ψηφίσω αργά το βράδι.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Μετά και την σημερινή προκήρυξη, δηλώνω μετά βεβαιότητος ότι χρειάζεται ένας guru στον επόμενο γύρο. Να βάλετε τον fandago, το 'χει.
Και αν δεν σου είναι δύσκολο, την επόμενη φορά γράψ' το με ανοιχτό γαλάζιο, άργησα να το πάρω πρέφα.
χμμ, σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Δεν μου τυχαίνει όταν παίζω ένα παιχνίδι να κολλάω σε επουσιώδεις λεπτομέριες, θα το έχω υπόψην μου για το fandago.
Το ανοιχτό γαλάζιο δεν μου αρέσει σαν χρώμα οπότε λέω να αποφύγω τη χρήση του. Άλλωστε απευθυνόταν στους guru του photoshop.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
πολίτης!
Στο χωριό μου αυτό λέγεται Συντριβή...
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Γιατί ρε Bill, γιατί παιδί μου δε μας βοήθησες καθόλου;
Τώρα είναι όλα πολύ θολά.. πολύ δύσκολη η επόμενη ψηφοφορία..
Επειδή το χω κάψει αυτές τις μέρες (πριν λίγο που πήγαινα για να πάρω τσιγάρα, καθώς προχωρούσα στο δρόμο.. σκεφτόμουν : "fantasmenos.. όχι, όχι.. phoebe.. ή μήπως idril.. και η molka?". Έλεος δηλαδή.. " Ηρώ σύνελθε" ) θα τα σκεφτώ όλα σοβαρά απόψε, θα μαζέψω όσα στοιχεία μπορώ και θα ψηφίσω αύριο...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πάλι έχασα το πάρτυ.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
πολίτης!
Ήττα.
Αρχική Δημοσίευση από Molka:Μετά και την σημερινή προκήρυξη, δηλώνω μετά βεβαιότητος ότι χρειάζεται ένας guru στον επόμενο γύρο. Να βάλετε τον fandago, το 'χει.
Επιμένω Tetragrammaton και για αύριο.
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil:χμμ, σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Δεν μου τυχαίνει όταν παίζω ένα παιχνίδι να κολλάω σε επουσιώδεις λεπτομέριες, θα το έχω υπόψην μου για το fandago.
Το ανοιχτό γαλάζιο δεν μου αρέσει σαν χρώμα οπότε λέω να αποφύγω τη χρήση του. Άλλωστε απευθυνόταν στους guru του photoshop.
Ότιναναι, γιατί τέτοια επίθεση?
Είναι και ιννοβέιτορ, τι να της πεις δηλαδή...(ανοιχτό γαλάζιο)
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Λίστα για Πaρασκευή
- Bill_Slayer:
- commie:
- fantasmenos:
- fielda:
- fosia:
- Ηρώ:
- Idril:
- Molka: Τetragrammaton
- nina21:
- Niyia:
- Phoebe:
- shaman:
- Tetragrammaton:
- T_Chameleon:
- Vkey:
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, θα τα διαβάσω ή πιο βράδυ ή αύριο. Έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνεται να θεωρηθεί ότι ήμουν εδώ οπότε ψήφισα, βάλτε την ψήφο μου κάπου. (μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσία). Στη χειρότερη, τι να πω, αν είναι και πρέπει σώνει και καλά να έχω αποφασίσει μόνος μου, βάλτε τη στον Bill να φύγει θριαμβευτικά! (σόρυ Bill, βοήθησες και στα Linux αλλά πρέπει να ψηφίσω. Γεια σας!
Πρώτον, πολίτης που καίγεται να φύγουν οι δολοφόνοι δεν γραφει "βάλτε την όπου νά'ναι αφού έτσι κι αλλιώς αυτός θα φύγει". Και δεύτερον, μπορεί αν δεν είναι σίγουρος για την ενοχη του κατηγορουμενου να πει μια συγγνώμη, η συγκεκριμένη όμως μου χτύπησε λίγο περίεργα. Δεν ήταν του τύπου "συγγνώμη αν κάνω λάθος και φύγεις άδικα", έμοιαζε πιο πολύ με "συγγνώμη γιατί ξέρω ότι φεύγεις άδικα!" Με βάση αυτά λοιπόν η σημερινή ψήφος μου πάει στον Tetragrammaton.
Επομενη επιλογή μου για ενοχη είναι η Niya οποια παίζει οικτρά σ'αυτο το παιχνίδι αλλα αυτή θα την αναλύσω άλλη φορα, αν επιβιώσω.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
ΣΕ υπάρχει περίπτωση να μας πείτε πόσοι δολοφόνοι είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και αν έχει φύγει ο ρουφιάνος;;; Να ξέρουμε πού βαδίζουμε...
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Προς το παρόν ψηφίζω Phoebe εγώ.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Δεν είπες γιατί όμως.Εγώ ψηφίζω Bill_Slayer!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Δεν είπες γιατί όμως.
Γιατί σε θεωρώ ύποπτο για δολοφόνο!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Bill_Slayer: Phoebe
- commie:
- fantasmenos:
- fielda:
- fosia:
- Ηρώ:
- Idril: Tetragrammaton
- Molka: Τetragrammaton
- nina21:
- Niyia:
- Phoebe: Bill_Slayer
- shaman:
- Tetragrammaton:
- T_Chameleon:
- Vkey:
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
[τα εκπαιδευτικά εργαστήρια σε κράτησαν μια ώρα περισσότερο ζωντανή αλλά και πάλι... δεν το σωσες ]
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.