Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
δεν ξέρω τι φταίει και δεν ξέρω και τι να κάνω για να το αλλάξω!
θα το πω στο Γιώργο αν ξέρει να κάνει κάτι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος.Ρε παιδιά ενώ πραγματικά νομίζω ότι και οι δυο τους είναι δολοφόνοι με προβληματίζει το γεγονός ότι ο Bill και η Phoebe συνεχεια αλληλοκατηγορούνται. Αν είναι και οι δυο θα έπρεπε να συνεργάζονται ώστε στρέψουν τις υποψίες προς αλλα πρόσωπα, δεν το κάνουν όμως. Έχει κανεις καμια ιδέα η απλά χαζά παιδιά κάνουν ο,τι νά'ναι?
Κερδίζω τίποτα;
----bill φλερτάρεις με το να ξεπεράσεις το ρεκόρ της Νεράιδας πάντως
Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε;Ρε παιδιά μην βγάλετε τον Bill! Δεν θα ξέρω ποιον να ψηφίσω μετά!!! Επειδή δεν μου παέι η καρδιά να τον ψηφίσω και να φύγει και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Bill_Slayer!
edit:δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποιο λάθος αλλά όταν κάνω κλικ στην προκήρυξη στο attachment δεν εμφανίζεται εικόνα.
δεν ξέρω τι φταίει και δεν ξέρω και τι να κάνω για να το αλλάξω!
θα το πω στο Γιώργο αν ξέρει να κάνει κάτι...
Σε εμένα εμφανίζεται κανονικά πάντως.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Cast
Beatrix Kiddo - Ηρώ
Vernita Green - Kakerlak
O-Ren Ishii - Angie Ann
Elle Driver - Neraida
Budd - Tetragrammaton?
Bill - Bill
Σενάριο: Μοίρα
Σκηνοθεσία: Συντονιστική Επιτροπή
Παραγωγή: e-steki productions
Ψηφίζω Bill
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Bill: Phoebe
- Bill_Slayer: Phobe
- commie: Bill
- fantasmenos: Bill
- fielda: Phoebe
- fosia: Βill
- Ηρώ: Bill
- Idril: Bill
- Molka: Tetragrammaton
- nina21: Bill
- Niyia: Bill
- Phoebe:Bill_Slayer
- shaman:
- Tetragrammaton:
- T_Chameleon:Bill
- Vkey: Bill
- [vendetta]: Bill
Bill: 10
Bill_Slayer: 1
Phoebe: 3
Tetra: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Αρκετά σίγουρους σας βλέπω όλους πάντως..
Έχουν πέσει αρκετοί θύματα της Ηρώς(ή Ηρούς ) και του fantasmenos.Ο vendetta βλεπει τα ραδίκια ανάποδα και δεν τον βαζω.
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Bill.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση.
Aκόμα και συ fantasmenos, που τώρα με κατηγορείς
Kakerlak?
Angie Ann
Neraida??
Bill
Phoebe (ή μήπως Idril?)
Tetragrammaton
Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου.
Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους;
Δικό μου θύμα δε θα είναι επομένως. Το μόνο που έκανα ήταν να παραθέτω και να σχολιάζω μηνύματά του (και άλλων φυσικά), που απ΄ότι είδα στους περισσότερους φάνηκαν ύποπτα.. αλλιώς δε θα τον ψήφιζαν.
Αυτό που κάνεις fantasmenos τώρα με προβληματίζει ιδιαίτερα για την ιδιότητα του Bill
Έτσι και είναι πολίτης και τον παρεξηγήσαμε τότε τι να πω.. κρίμα!
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Σε 2 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ήταν ο Bill οπότε άδικος κόπος να μιλάμε τώρα...
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Άλλωστε από τον πρώτο γύρο κιόλας το είχες καταστήσει σαφές! Εκεί που κανείς μας δεν τον υποψιαζόταν! Για δες...
Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι.
Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης;
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Χμμμ..
Phoebe ψήφισε :
1ος γύρος -> Βill
2ος -> nina21
3oς -> Βill
4ος -> neraida
τώρα -> Βill_Slayer
Tότε σου πήγαινε μια χαρά η καρδιά ε?
Ναι, γιατί τότε δεν θα έφευγε!
Τόσους γύρους με τιμάς με την ψήφο σου και τώρα θα σου λείψω ,ε;
Τώρα κατάλαβα την αξία σου!!!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Bill: Phoebe
- Bill_Slayer: Phobe
- commie: Bill
- fantasmenos: Bill
- fielda: Phoebe
- fosia: Βill
- Ηρώ: Bill
- Idril: Bill
- Molka: Tetragrammaton
- nina21: Bill
- Niyia: Bill
- Phoebe:Bill_Slayer
- shaman: Bill
- Tetragrammaton: Bill
- T_Chameleon:Bill
- Vkey: Bill
- [vendetta]: Bill
Bill: 12
Bill_Slayer: 1
Phoebe: 3
Tetra: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
-bill ετοίμαζε μεγάλα λόγια μου φαίνεται
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
μαζί με τη Νεράιδα...που είχε επίσης 12 (αλλά σε περισσότερους παίκτες) το πιο ύποπτο δίδυμο everΈχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απο όλους εδώ μέσα που ήταν για αποχώρηση!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
και όπως γνωρίζεις...
ήσουν....
πολίτης!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.