Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:36 Η Niyia έγραψε: #4.841 06-05-08 22:36 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Resident Evil: #4.842 06-05-08 22:41 Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey: xanp: vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:41 Ο Γιώργος έγραψε: #4.843 06-05-08 22:41 Μπράβο βρε Αθηνά και θα το 'κανα τώρα. *smouch* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:43 Η Resident Evil: #4.844 06-05-08 22:43 -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:48 Ο Tetragrammaton: #4.845 06-05-08 22:48 Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:12 Η xanp έγραψε: #4.846 06-05-08 23:12 Καταρχήν χάρηκα που έφυγε δολοφόνος....Ηρώ συμφωνώ και εγώ που το προείπα ότι δεν θα σε διώξουν το μεσημέρι θα είναι πολύ κάρφωμα οπότε μάλλον την γλυτώνεις προς το παρόν,αν και συνεχίζεις να είσαι κόκκινο πανί με τις εύστοχες παρατηρήσεις σου για τους δολοφόνους. Τώρα για αύριο ψηφίζω και εγώ νεράιδα διότι αρχικά πίστευα και πιστεύω ότι είναι δολοφόνος και σε δεύτερη φάση με μπερδεύει και εμένα πολύ οπότε συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:40 Ο Bill_1992: #4.847 06-05-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:43 Η Κακή Επιρροή: #4.848 06-05-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... μαρήηηηηηηηηηηη αφού σου είπα να μου στείλουν πμ γιατί εγώ τα μέλια μου δεν τα κοιτάω συχνά μια φορά το μήνα κι άν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:49 Ο Bill έγραψε: #4.849 06-05-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Click για ανάπτυξη... Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Click για ανάπτυξη... Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:54 Ο Bill_1992: #4.850 06-05-08 23:54 Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας παραπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:57 Η Vkey έγραψε: #4.851 06-05-08 23:57 Νεράιδα... Ο λόγος έχει ήδη αναφερθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:05 Ο shaman έγραψε: #4.852 07-05-08 00:05 Οκ, μόλις συμπληρώθηκε η λίστα μου: Δολοφόνοι Neraida Bill kakerlak Angie_Ann fantasmenos Tetragrammaton Και ο αγαπητός αναποφάσιστος ρουφιάνος Bill_Slayer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:06 Ο T_Chameleon: #4.853 07-05-08 00:06 Μεγάλο το μπέρδεμα αυτού του παιχνιδιού και το internet το κάνει πιο δύσκολο… Ψηφίζω Neraida Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:09 Η Molka έγραψε: #4.854 07-05-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Resident Evil: #4.842 06-05-08 22:41 Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey: xanp: vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:41 Ο Γιώργος έγραψε: #4.843 06-05-08 22:41 Μπράβο βρε Αθηνά και θα το 'κανα τώρα. *smouch* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:43 Η Resident Evil: #4.844 06-05-08 22:43 -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:48 Ο Tetragrammaton: #4.845 06-05-08 22:48 Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:12 Η xanp έγραψε: #4.846 06-05-08 23:12 Καταρχήν χάρηκα που έφυγε δολοφόνος....Ηρώ συμφωνώ και εγώ που το προείπα ότι δεν θα σε διώξουν το μεσημέρι θα είναι πολύ κάρφωμα οπότε μάλλον την γλυτώνεις προς το παρόν,αν και συνεχίζεις να είσαι κόκκινο πανί με τις εύστοχες παρατηρήσεις σου για τους δολοφόνους. Τώρα για αύριο ψηφίζω και εγώ νεράιδα διότι αρχικά πίστευα και πιστεύω ότι είναι δολοφόνος και σε δεύτερη φάση με μπερδεύει και εμένα πολύ οπότε συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:40 Ο Bill_1992: #4.847 06-05-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:43 Η Κακή Επιρροή: #4.848 06-05-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... μαρήηηηηηηηηηηη αφού σου είπα να μου στείλουν πμ γιατί εγώ τα μέλια μου δεν τα κοιτάω συχνά μια φορά το μήνα κι άν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:49 Ο Bill έγραψε: #4.849 06-05-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Click για ανάπτυξη... Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Click για ανάπτυξη... Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:54 Ο Bill_1992: #4.850 06-05-08 23:54 Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας παραπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:57 Η Vkey έγραψε: #4.851 06-05-08 23:57 Νεράιδα... Ο λόγος έχει ήδη αναφερθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:05 Ο shaman έγραψε: #4.852 07-05-08 00:05 Οκ, μόλις συμπληρώθηκε η λίστα μου: Δολοφόνοι Neraida Bill kakerlak Angie_Ann fantasmenos Tetragrammaton Και ο αγαπητός αναποφάσιστος ρουφιάνος Bill_Slayer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:06 Ο T_Chameleon: #4.853 07-05-08 00:06 Μεγάλο το μπέρδεμα αυτού του παιχνιδιού και το internet το κάνει πιο δύσκολο… Ψηφίζω Neraida Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:09 Η Molka έγραψε: #4.854 07-05-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey: xanp: vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:41 Ο Γιώργος έγραψε: #4.843 06-05-08 22:41 Μπράβο βρε Αθηνά και θα το 'κανα τώρα. *smouch* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:43 Η Resident Evil: #4.844 06-05-08 22:43 -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:48 Ο Tetragrammaton: #4.845 06-05-08 22:48 Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:12 Η xanp έγραψε: #4.846 06-05-08 23:12 Καταρχήν χάρηκα που έφυγε δολοφόνος....Ηρώ συμφωνώ και εγώ που το προείπα ότι δεν θα σε διώξουν το μεσημέρι θα είναι πολύ κάρφωμα οπότε μάλλον την γλυτώνεις προς το παρόν,αν και συνεχίζεις να είσαι κόκκινο πανί με τις εύστοχες παρατηρήσεις σου για τους δολοφόνους. Τώρα για αύριο ψηφίζω και εγώ νεράιδα διότι αρχικά πίστευα και πιστεύω ότι είναι δολοφόνος και σε δεύτερη φάση με μπερδεύει και εμένα πολύ οπότε συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:40 Ο Bill_1992: #4.847 06-05-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:43 Η Κακή Επιρροή: #4.848 06-05-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... μαρήηηηηηηηηηηη αφού σου είπα να μου στείλουν πμ γιατί εγώ τα μέλια μου δεν τα κοιτάω συχνά μια φορά το μήνα κι άν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:49 Ο Bill έγραψε: #4.849 06-05-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Click για ανάπτυξη... Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Click για ανάπτυξη... Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:54 Ο Bill_1992: #4.850 06-05-08 23:54 Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας παραπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:57 Η Vkey έγραψε: #4.851 06-05-08 23:57 Νεράιδα... Ο λόγος έχει ήδη αναφερθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:05 Ο shaman έγραψε: #4.852 07-05-08 00:05 Οκ, μόλις συμπληρώθηκε η λίστα μου: Δολοφόνοι Neraida Bill kakerlak Angie_Ann fantasmenos Tetragrammaton Και ο αγαπητός αναποφάσιστος ρουφιάνος Bill_Slayer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:06 Ο T_Chameleon: #4.853 07-05-08 00:06 Μεγάλο το μπέρδεμα αυτού του παιχνιδιού και το internet το κάνει πιο δύσκολο… Ψηφίζω Neraida Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:09 Η Molka έγραψε: #4.854 07-05-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο βρε Αθηνά και θα το 'κανα τώρα. *smouch* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:43 Η Resident Evil: #4.844 06-05-08 22:43 -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:48 Ο Tetragrammaton: #4.845 06-05-08 22:48 Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:12 Η xanp έγραψε: #4.846 06-05-08 23:12 Καταρχήν χάρηκα που έφυγε δολοφόνος....Ηρώ συμφωνώ και εγώ που το προείπα ότι δεν θα σε διώξουν το μεσημέρι θα είναι πολύ κάρφωμα οπότε μάλλον την γλυτώνεις προς το παρόν,αν και συνεχίζεις να είσαι κόκκινο πανί με τις εύστοχες παρατηρήσεις σου για τους δολοφόνους. Τώρα για αύριο ψηφίζω και εγώ νεράιδα διότι αρχικά πίστευα και πιστεύω ότι είναι δολοφόνος και σε δεύτερη φάση με μπερδεύει και εμένα πολύ οπότε συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:40 Ο Bill_1992: #4.847 06-05-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:43 Η Κακή Επιρροή: #4.848 06-05-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... μαρήηηηηηηηηηηη αφού σου είπα να μου στείλουν πμ γιατί εγώ τα μέλια μου δεν τα κοιτάω συχνά μια φορά το μήνα κι άν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:49 Ο Bill έγραψε: #4.849 06-05-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Click για ανάπτυξη... Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Click για ανάπτυξη... Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:54 Ο Bill_1992: #4.850 06-05-08 23:54 Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας παραπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:57 Η Vkey έγραψε: #4.851 06-05-08 23:57 Νεράιδα... Ο λόγος έχει ήδη αναφερθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:05 Ο shaman έγραψε: #4.852 07-05-08 00:05 Οκ, μόλις συμπληρώθηκε η λίστα μου: Δολοφόνοι Neraida Bill kakerlak Angie_Ann fantasmenos Tetragrammaton Και ο αγαπητός αναποφάσιστος ρουφιάνος Bill_Slayer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:06 Ο T_Chameleon: #4.853 07-05-08 00:06 Μεγάλο το μπέρδεμα αυτού του παιχνιδιού και το internet το κάνει πιο δύσκολο… Ψηφίζω Neraida Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:09 Η Molka έγραψε: #4.854 07-05-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
-thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 22:48 Ο Tetragrammaton: #4.845 06-05-08 22:48 Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:12 Η xanp έγραψε: #4.846 06-05-08 23:12 Καταρχήν χάρηκα που έφυγε δολοφόνος....Ηρώ συμφωνώ και εγώ που το προείπα ότι δεν θα σε διώξουν το μεσημέρι θα είναι πολύ κάρφωμα οπότε μάλλον την γλυτώνεις προς το παρόν,αν και συνεχίζεις να είσαι κόκκινο πανί με τις εύστοχες παρατηρήσεις σου για τους δολοφόνους. Τώρα για αύριο ψηφίζω και εγώ νεράιδα διότι αρχικά πίστευα και πιστεύω ότι είναι δολοφόνος και σε δεύτερη φάση με μπερδεύει και εμένα πολύ οπότε συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:40 Ο Bill_1992: #4.847 06-05-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:43 Η Κακή Επιρροή: #4.848 06-05-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... μαρήηηηηηηηηηηη αφού σου είπα να μου στείλουν πμ γιατί εγώ τα μέλια μου δεν τα κοιτάω συχνά μια φορά το μήνα κι άν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:49 Ο Bill έγραψε: #4.849 06-05-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Click για ανάπτυξη... Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Click για ανάπτυξη... Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:54 Ο Bill_1992: #4.850 06-05-08 23:54 Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας παραπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:57 Η Vkey έγραψε: #4.851 06-05-08 23:57 Νεράιδα... Ο λόγος έχει ήδη αναφερθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:05 Ο shaman έγραψε: #4.852 07-05-08 00:05 Οκ, μόλις συμπληρώθηκε η λίστα μου: Δολοφόνοι Neraida Bill kakerlak Angie_Ann fantasmenos Tetragrammaton Και ο αγαπητός αναποφάσιστος ρουφιάνος Bill_Slayer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:06 Ο T_Chameleon: #4.853 07-05-08 00:06 Μεγάλο το μπέρδεμα αυτού του παιχνιδιού και το internet το κάνει πιο δύσκολο… Ψηφίζω Neraida Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:09 Η Molka έγραψε: #4.854 07-05-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:12 Η xanp έγραψε: #4.846 06-05-08 23:12 Καταρχήν χάρηκα που έφυγε δολοφόνος....Ηρώ συμφωνώ και εγώ που το προείπα ότι δεν θα σε διώξουν το μεσημέρι θα είναι πολύ κάρφωμα οπότε μάλλον την γλυτώνεις προς το παρόν,αν και συνεχίζεις να είσαι κόκκινο πανί με τις εύστοχες παρατηρήσεις σου για τους δολοφόνους. Τώρα για αύριο ψηφίζω και εγώ νεράιδα διότι αρχικά πίστευα και πιστεύω ότι είναι δολοφόνος και σε δεύτερη φάση με μπερδεύει και εμένα πολύ οπότε συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:40 Ο Bill_1992: #4.847 06-05-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:43 Η Κακή Επιρροή: #4.848 06-05-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... μαρήηηηηηηηηηηη αφού σου είπα να μου στείλουν πμ γιατί εγώ τα μέλια μου δεν τα κοιτάω συχνά μια φορά το μήνα κι άν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:49 Ο Bill έγραψε: #4.849 06-05-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Click για ανάπτυξη... Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Click για ανάπτυξη... Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:54 Ο Bill_1992: #4.850 06-05-08 23:54 Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας παραπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:57 Η Vkey έγραψε: #4.851 06-05-08 23:57 Νεράιδα... Ο λόγος έχει ήδη αναφερθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:05 Ο shaman έγραψε: #4.852 07-05-08 00:05 Οκ, μόλις συμπληρώθηκε η λίστα μου: Δολοφόνοι Neraida Bill kakerlak Angie_Ann fantasmenos Tetragrammaton Και ο αγαπητός αναποφάσιστος ρουφιάνος Bill_Slayer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:06 Ο T_Chameleon: #4.853 07-05-08 00:06 Μεγάλο το μπέρδεμα αυτού του παιχνιδιού και το internet το κάνει πιο δύσκολο… Ψηφίζω Neraida Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:09 Η Molka έγραψε: #4.854 07-05-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταρχήν χάρηκα που έφυγε δολοφόνος....Ηρώ συμφωνώ και εγώ που το προείπα ότι δεν θα σε διώξουν το μεσημέρι θα είναι πολύ κάρφωμα οπότε μάλλον την γλυτώνεις προς το παρόν,αν και συνεχίζεις να είσαι κόκκινο πανί με τις εύστοχες παρατηρήσεις σου για τους δολοφόνους. Τώρα για αύριο ψηφίζω και εγώ νεράιδα διότι αρχικά πίστευα και πιστεύω ότι είναι δολοφόνος και σε δεύτερη φάση με μπερδεύει και εμένα πολύ οπότε συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:40 Ο Bill_1992: #4.847 06-05-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:43 Η Κακή Επιρροή: #4.848 06-05-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... μαρήηηηηηηηηηηη αφού σου είπα να μου στείλουν πμ γιατί εγώ τα μέλια μου δεν τα κοιτάω συχνά μια φορά το μήνα κι άν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:49 Ο Bill έγραψε: #4.849 06-05-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Click για ανάπτυξη... Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Click για ανάπτυξη... Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:54 Ο Bill_1992: #4.850 06-05-08 23:54 Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας παραπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:57 Η Vkey έγραψε: #4.851 06-05-08 23:57 Νεράιδα... Ο λόγος έχει ήδη αναφερθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:05 Ο shaman έγραψε: #4.852 07-05-08 00:05 Οκ, μόλις συμπληρώθηκε η λίστα μου: Δολοφόνοι Neraida Bill kakerlak Angie_Ann fantasmenos Tetragrammaton Και ο αγαπητός αναποφάσιστος ρουφιάνος Bill_Slayer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:06 Ο T_Chameleon: #4.853 07-05-08 00:06 Μεγάλο το μπέρδεμα αυτού του παιχνιδιού και το internet το κάνει πιο δύσκολο… Ψηφίζω Neraida Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:09 Η Molka έγραψε: #4.854 07-05-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:43 Η Κακή Επιρροή: #4.848 06-05-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... μαρήηηηηηηηηηηη αφού σου είπα να μου στείλουν πμ γιατί εγώ τα μέλια μου δεν τα κοιτάω συχνά μια φορά το μήνα κι άν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:49 Ο Bill έγραψε: #4.849 06-05-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Click για ανάπτυξη... Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Click για ανάπτυξη... Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:54 Ο Bill_1992: #4.850 06-05-08 23:54 Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας παραπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:57 Η Vkey έγραψε: #4.851 06-05-08 23:57 Νεράιδα... Ο λόγος έχει ήδη αναφερθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:05 Ο shaman έγραψε: #4.852 07-05-08 00:05 Οκ, μόλις συμπληρώθηκε η λίστα μου: Δολοφόνοι Neraida Bill kakerlak Angie_Ann fantasmenos Tetragrammaton Και ο αγαπητός αναποφάσιστος ρουφιάνος Bill_Slayer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:06 Ο T_Chameleon: #4.853 07-05-08 00:06 Μεγάλο το μπέρδεμα αυτού του παιχνιδιού και το internet το κάνει πιο δύσκολο… Ψηφίζω Neraida Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:09 Η Molka έγραψε: #4.854 07-05-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... μαρήηηηηηηηηηηη αφού σου είπα να μου στείλουν πμ γιατί εγώ τα μέλια μου δεν τα κοιτάω συχνά μια φορά το μήνα κι άν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:49 Ο Bill έγραψε: #4.849 06-05-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Click για ανάπτυξη... Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Click για ανάπτυξη... Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:54 Ο Bill_1992: #4.850 06-05-08 23:54 Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας παραπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:57 Η Vkey έγραψε: #4.851 06-05-08 23:57 Νεράιδα... Ο λόγος έχει ήδη αναφερθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:05 Ο shaman έγραψε: #4.852 07-05-08 00:05 Οκ, μόλις συμπληρώθηκε η λίστα μου: Δολοφόνοι Neraida Bill kakerlak Angie_Ann fantasmenos Tetragrammaton Και ο αγαπητός αναποφάσιστος ρουφιάνος Bill_Slayer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:06 Ο T_Chameleon: #4.853 07-05-08 00:06 Μεγάλο το μπέρδεμα αυτού του παιχνιδιού και το internet το κάνει πιο δύσκολο… Ψηφίζω Neraida Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:09 Η Molka έγραψε: #4.854 07-05-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες... Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος... Click για ανάπτυξη... Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο. Click για ανάπτυξη... Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες Click για ανάπτυξη... Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:54 Ο Bill_1992: #4.850 06-05-08 23:54 Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας παραπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:57 Η Vkey έγραψε: #4.851 06-05-08 23:57 Νεράιδα... Ο λόγος έχει ήδη αναφερθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:05 Ο shaman έγραψε: #4.852 07-05-08 00:05 Οκ, μόλις συμπληρώθηκε η λίστα μου: Δολοφόνοι Neraida Bill kakerlak Angie_Ann fantasmenos Tetragrammaton Και ο αγαπητός αναποφάσιστος ρουφιάνος Bill_Slayer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:06 Ο T_Chameleon: #4.853 07-05-08 00:06 Μεγάλο το μπέρδεμα αυτού του παιχνιδιού και το internet το κάνει πιο δύσκολο… Ψηφίζω Neraida Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:09 Η Molka έγραψε: #4.854 07-05-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας παραπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 23:57 Η Vkey έγραψε: #4.851 06-05-08 23:57 Νεράιδα... Ο λόγος έχει ήδη αναφερθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:05 Ο shaman έγραψε: #4.852 07-05-08 00:05 Οκ, μόλις συμπληρώθηκε η λίστα μου: Δολοφόνοι Neraida Bill kakerlak Angie_Ann fantasmenos Tetragrammaton Και ο αγαπητός αναποφάσιστος ρουφιάνος Bill_Slayer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:06 Ο T_Chameleon: #4.853 07-05-08 00:06 Μεγάλο το μπέρδεμα αυτού του παιχνιδιού και το internet το κάνει πιο δύσκολο… Ψηφίζω Neraida Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:09 Η Molka έγραψε: #4.854 07-05-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεράιδα... Ο λόγος έχει ήδη αναφερθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:05 Ο shaman έγραψε: #4.852 07-05-08 00:05 Οκ, μόλις συμπληρώθηκε η λίστα μου: Δολοφόνοι Neraida Bill kakerlak Angie_Ann fantasmenos Tetragrammaton Και ο αγαπητός αναποφάσιστος ρουφιάνος Bill_Slayer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:06 Ο T_Chameleon: #4.853 07-05-08 00:06 Μεγάλο το μπέρδεμα αυτού του παιχνιδιού και το internet το κάνει πιο δύσκολο… Ψηφίζω Neraida Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:09 Η Molka έγραψε: #4.854 07-05-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ, μόλις συμπληρώθηκε η λίστα μου: Δολοφόνοι Neraida Bill kakerlak Angie_Ann fantasmenos Tetragrammaton Και ο αγαπητός αναποφάσιστος ρουφιάνος Bill_Slayer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:06 Ο T_Chameleon: #4.853 07-05-08 00:06 Μεγάλο το μπέρδεμα αυτού του παιχνιδιού και το internet το κάνει πιο δύσκολο… Ψηφίζω Neraida Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:09 Η Molka έγραψε: #4.854 07-05-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μεγάλο το μπέρδεμα αυτού του παιχνιδιού και το internet το κάνει πιο δύσκολο… Ψηφίζω Neraida Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:09 Η Molka έγραψε: #4.854 07-05-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι. Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση. Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:20 Η fielda έγραψε: #4.855 07-05-08 00:20 Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά κι εγώ Neraida θα ψηφίσω για σήμερα γιατί η όλη της συμπεριφορά μου κάνει πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθεί μας πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος, για έναν περίεργο λόγο καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Περισσότερο καρφώνεται με τις δήθεν απορίες για τη λειτουργία του παιχνιδιού και τα συχνά ποστς με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:40 Ο fandago έγραψε: #4.856 07-05-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Είσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Σιγά μην σας βγάλει και βόλτα Πλακίτσα Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η Oralee έγραψε: #4.857 07-05-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: -thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? ) -Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8??? -ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ -Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!! Click για ανάπτυξη... Eτσι για να δεις τι περνούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:41 Η fantasmenos: #4.858 07-05-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις? Click για ανάπτυξη... Νεράιδα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή. Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) ) Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει. Click για ανάπτυξη... Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω; Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 05:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.859 07-05-08 05:37 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα... Click για ανάπτυξη... Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις; Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η Resident Evil: #4.860 07-05-08 09:16 Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2008
Καλημέρα Λίστα για Τετάρτη Bill: Neraida Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos:Νeraida fielda: fosia: Ηρώ: Neraida Idril: Neraida Molka:Neraida Neraida:Idril nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Bill_Slayer T_Chameleon: Vkey:Neraida xanp:Neraida vendetta: Neraida (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.