Niyia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Bill: Neraida
- Bill_Slayer: Bill
- commie:
- diotima:
- fantasmenos:
- fielda:
- fosia:
- Ηρώ: Neraida
- Idril:
- Molka:
- Neraida:
- nina21:
- Niyia: Idril
- Phoebe:
- shaman:
- Tetragrammaton: Bill_Slayer
- T_Chameleon:
- Vkey:
- xanp:
- vendetta: Neraida
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
-Βρε Γιώργο 7:35 σε άφησα ονλαιν για να πάω στο γιατρό που ήσουνα στις 8???
-ΚουΕ έχεις μέιλ από χτες το βράδυ
-Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!!
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
xanp
Δραστήριο μέλος
Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες...
Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος...
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτεςΑυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
-thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? )
-Μια μέρα είχα συνάντηση το μεσημέρι και ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και μην πω τι το κάνατε εδώ μέσα από άποψη χρόνων και οι 2 σας !!!
μαρήηηηηηηηηηηη αφού σου είπα να μου στείλουν πμ γιατί εγώ τα μέλια μου δεν τα κοιτάω συχνά
μια φορά το μήνα κι άν
Ψηφίζω Νεράιδα που μου κάνει περισσότερο για δολοφόνα... Είναι δεν είναι, δυστυχώς αποπροσανατολίζει πολύ και με μπερδεύει. Προτιμώ να ψηφίσω τον Bill (τον υποπτευόταν ο fandago και είναι πολύ πιθανό να βγήκε για αυτό το λόγο) σε μέρα που φαίνεται ο δολοφόνος για να συνδυαστεί με την Φοίβη μιας και έχω αμφιβολίες...
Αν είναι ο ένας killer το πιο πιθανό είναι και ο άλλος...
Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή.
Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος.Πάντως να πω ότι και μένα η συμπεριφορά του Bill με έχει μπερδέψει. Καταρχάς από εκεί που δε μίλαγε καθόλου μόλις έφυγαν 2 δολοφόνοι (αν ήταν όντως και η Kaker) ξαφνικά πάει η γλώσσα του ροδάνι. Εγώ πάντως Bill σε θεωρώ ύποπτο.
Το μόνο σίγουρο(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι)είναι ότι Fielda,xanp και Ηρώ είναι πολίτες
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) )
Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Ο λόγος έχει ήδη αναφερθεί
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Δολοφόνοι
Neraida
Bill
kakerlak
Angie_Ann
fantasmenos
Tetragrammaton
Και ο αγαπητός αναποφάσιστος ρουφιάνος Bill_Slayer.
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ψηφίζω Neraida
Και σαφώς είναι υποψιασμένος για άλλο ένα άτομο αλλά θα δούμε πως θα πάει ο ρόλος του.. ως ότι είναι
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις...
Τώρα αν σου πω ότι με νοιάζει ψόματα θα είναι.
Σόου, μου λείπει ένας δολοφόνος, οι 5 είναι οι Angie, fantasmenos, kakerlak, Neraida και Tetragrammaton, με ποσοστό λάθους 10-15%. Για την πολυπόθητη 6η θέση υποπτεύομαι και τον ήσυχο Bill, και τον Bill_Slayer με τις ξαφνικές αλλαγές μουντ και ψήφων, αλλά και την Niyia, που κανείς δεν της δίνει σημασία, ενώ απλά μπαίνει και ποστάρει ένα όνομα κάθε φορά, χωρίς καμία αιτιολόγηση.
Μιας και βλέπω ότι σήμερα υπάρχει ένα σχετικό ρεύμα εναντίον της Neraidaς, της δίνω και την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, να λιγοστεύουμε σιγά σιγά.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Σιγά μην σας βγάλει και βόλταΕίσαι σε πολύ δύσκολη θέση...αν δείτε ο Bill προσπαθεί να σας περιπλανήσει τώρα που τον έχουμε στριμώξει λέγοντας ότι η Ηρώ είναι δολοφόνος(ούτε μία στο εκατομμύριο για μένα καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πολίτης,μπορεί και ρουφιάνος για μένα,αλλά τέσπα)και ότι εγώ σας ''περιπαίζω''.Δε λέω άλλα,οι περισσότεροι θα καταλάβετε
Πλακίτσα
Παραπλανήσει ήθελες να γράψεις το ξέρω, απλά ακούστηκε καλό
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
-thx fandago! (τι λες για πραξικόπημα στον επόμενο γύρο να μπούμε οι 2 μας ΣΕ!??? )
Eτσι για να δεις τι περνούσα!
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
fantasmene δεν κατάλαβα από το πόστ σου... bill ή Νεράιδα ψηφίζεις?
Νεράιδα
Μαζί με τη δολοφόνα τη Φοιμπς με παίρνει κι εμένα η μπάλα.Άτιμη ζωή.
Δε μιλαω ειμαι ύποπτος.Μιλάω πάλι είμαι ύποπτος.
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Ή μας δουλευετε όλοι μαζί ή όντως είσαι "καθαρός",(που δεν το πιστευω (το κόλλησα από τη Νεραϊδα αυτό ) )
Ή έχουμε μια καλά στημένη συνωμοσία και η Ηρώ είναι πράγματι δολοφόνα ή ο Billakos_Slayer μας περιπαίζει.
Χιούμορ και μπόλικη αμηχανία... Αν δεν είσαι δολοφόνος τότε προσπαθείς πολύ να μας πείσεις για το αντίθετο
Επίσης, γιατί κατηγορείς μόνο την Ηρώ και τον Bill_Slayer; Εγώ δεν σου κάνω; Πόσο ακόμη πρέπει να σε κατηγορήσω;
Φίλε shaman και Molka
Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες;
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Η Ηρώ και ο fandago έχουν απόλυτο δίκιο...Παιδιά τι να πω...Αδικείστε...Έχω ακούσει η CIA ψάχνει για καινούργια άτομα...
Έχεις και κονέ, να μας προωθήσεις;
Συστατική επιστολή από τη Μichelle παρακαλώ..
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Λίστα για Τετάρτη
- Bill: Neraida
- Bill_Slayer: Bill
- commie:
- diotima:
- fantasmenos:Νeraida
- fielda:
- fosia:
- Ηρώ: Neraida
- Idril: Neraida
- Molka:Neraida
- Neraida:Idril
- nina21:
- Niyia: Idril
- Phoebe:
- shaman:
- Tetragrammaton: Bill_Slayer
- T_Chameleon:
- Vkey:Neraida
- xanp:Neraida
- vendetta: Neraida
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
[score δεν βγάζω... τα βλέπετε :p]
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.