Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Ο Γιώργος έγραψε: #4.461 01-05-08 22:41 Κι εγώ το 101ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η xanp έγραψε: #4.462 01-05-08 22:46 Λοιπόν ύστερα από προσεχτική ανάγνωση των μέχρι τώρα απαντήσεων και δεδομένου ότι αύριο ίσως δεν μπορέσω να μπω λόγο μωρού θα ψηφίσω τώρα και μέχρι να διαβάσω ότι έχω αφήσει το ξανασκέφτομαι.Lorien δεν είναι με τίποτα γιατί δεν νομίζω να είναι τόσο επιπόλαιος ώστε να καρφωθεί.Επίσης επειδή παρατηρώ μια εμμονή του tetragrammaton από πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ψηφίζω αυτόν...και βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.463 01-05-08 22:48 Ελπίζω να λύθηκε στους μικρούς η απορία "πώς ξεκινάμε". Αρκεί να γράψουν 2-3. [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:49 Η Niyia έγραψε: #4.464 01-05-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: 98 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: πού ήσουν εσύ????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ το 101ο. Click για ανάπτυξη... Σόρρυ ρε παίδες, δεν είχα κάνει ρεφρέςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:50 Η Ηρώ έγραψε: #4.465 01-05-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Click για ανάπτυξη... Με έπεισε. Τον έχω για έξυπνο, δε νομίζω να καρφωνόταν τόσο εύκολα. Χμμμ.. και η ψήφος μου πηγαίνει στην Idril γιατί υποστήριξε πολύ παθιασμένα πως ο Λόριεν είναι δολοφόνος, σα να ήθελε να μας πείσει πως αυτή δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #4.466 01-05-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τον έχω για έξυπνο Click για ανάπτυξη... Μέσα κι εσύ! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:52 Η Niyia έγραψε: #4.467 01-05-08 22:52 Κ επειδή αύριο θα λείπω....ψηφίζω από τώρα Ίντριλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:53 Ο Bill_1992: #4.468 01-05-08 22:53 Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.469 01-05-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Click για ανάπτυξη... Διάβασες το 1ο ποστ; [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο vendetta έγραψε: #4.470 01-05-08 22:54 Λοιπόν ψηφίζω Tetragrammaton για αρχή...Πολύ πάθος για να έχει μόνο έναν απλό ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Tetragrammaton: #4.471 01-05-08 22:56 Μου φαίνεται θα με ψηφίσω και εγώ... Κάποιο λακκο έχει η φάβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:57 Ο Lorien έγραψε: #4.472 01-05-08 22:57 Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... Και η μανια αργησε ε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:07 Ο Bill_1992: #4.473 01-05-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα Click για ανάπτυξη... Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Ηρώ έγραψε: #4.474 01-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ το 101ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η xanp έγραψε: #4.462 01-05-08 22:46 Λοιπόν ύστερα από προσεχτική ανάγνωση των μέχρι τώρα απαντήσεων και δεδομένου ότι αύριο ίσως δεν μπορέσω να μπω λόγο μωρού θα ψηφίσω τώρα και μέχρι να διαβάσω ότι έχω αφήσει το ξανασκέφτομαι.Lorien δεν είναι με τίποτα γιατί δεν νομίζω να είναι τόσο επιπόλαιος ώστε να καρφωθεί.Επίσης επειδή παρατηρώ μια εμμονή του tetragrammaton από πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ψηφίζω αυτόν...και βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.463 01-05-08 22:48 Ελπίζω να λύθηκε στους μικρούς η απορία "πώς ξεκινάμε". Αρκεί να γράψουν 2-3. [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:49 Η Niyia έγραψε: #4.464 01-05-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: 98 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: πού ήσουν εσύ????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ το 101ο. Click για ανάπτυξη... Σόρρυ ρε παίδες, δεν είχα κάνει ρεφρέςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:50 Η Ηρώ έγραψε: #4.465 01-05-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Click για ανάπτυξη... Με έπεισε. Τον έχω για έξυπνο, δε νομίζω να καρφωνόταν τόσο εύκολα. Χμμμ.. και η ψήφος μου πηγαίνει στην Idril γιατί υποστήριξε πολύ παθιασμένα πως ο Λόριεν είναι δολοφόνος, σα να ήθελε να μας πείσει πως αυτή δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #4.466 01-05-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τον έχω για έξυπνο Click για ανάπτυξη... Μέσα κι εσύ! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:52 Η Niyia έγραψε: #4.467 01-05-08 22:52 Κ επειδή αύριο θα λείπω....ψηφίζω από τώρα Ίντριλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:53 Ο Bill_1992: #4.468 01-05-08 22:53 Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.469 01-05-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Click για ανάπτυξη... Διάβασες το 1ο ποστ; [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο vendetta έγραψε: #4.470 01-05-08 22:54 Λοιπόν ψηφίζω Tetragrammaton για αρχή...Πολύ πάθος για να έχει μόνο έναν απλό ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Tetragrammaton: #4.471 01-05-08 22:56 Μου φαίνεται θα με ψηφίσω και εγώ... Κάποιο λακκο έχει η φάβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:57 Ο Lorien έγραψε: #4.472 01-05-08 22:57 Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... Και η μανια αργησε ε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:07 Ο Bill_1992: #4.473 01-05-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα Click για ανάπτυξη... Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Ηρώ έγραψε: #4.474 01-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν ύστερα από προσεχτική ανάγνωση των μέχρι τώρα απαντήσεων και δεδομένου ότι αύριο ίσως δεν μπορέσω να μπω λόγο μωρού θα ψηφίσω τώρα και μέχρι να διαβάσω ότι έχω αφήσει το ξανασκέφτομαι.Lorien δεν είναι με τίποτα γιατί δεν νομίζω να είναι τόσο επιπόλαιος ώστε να καρφωθεί.Επίσης επειδή παρατηρώ μια εμμονή του tetragrammaton από πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ψηφίζω αυτόν...και βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.463 01-05-08 22:48 Ελπίζω να λύθηκε στους μικρούς η απορία "πώς ξεκινάμε". Αρκεί να γράψουν 2-3. [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:49 Η Niyia έγραψε: #4.464 01-05-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: 98 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: πού ήσουν εσύ????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ το 101ο. Click για ανάπτυξη... Σόρρυ ρε παίδες, δεν είχα κάνει ρεφρέςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:50 Η Ηρώ έγραψε: #4.465 01-05-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Click για ανάπτυξη... Με έπεισε. Τον έχω για έξυπνο, δε νομίζω να καρφωνόταν τόσο εύκολα. Χμμμ.. και η ψήφος μου πηγαίνει στην Idril γιατί υποστήριξε πολύ παθιασμένα πως ο Λόριεν είναι δολοφόνος, σα να ήθελε να μας πείσει πως αυτή δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #4.466 01-05-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τον έχω για έξυπνο Click για ανάπτυξη... Μέσα κι εσύ! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:52 Η Niyia έγραψε: #4.467 01-05-08 22:52 Κ επειδή αύριο θα λείπω....ψηφίζω από τώρα Ίντριλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:53 Ο Bill_1992: #4.468 01-05-08 22:53 Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.469 01-05-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Click για ανάπτυξη... Διάβασες το 1ο ποστ; [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο vendetta έγραψε: #4.470 01-05-08 22:54 Λοιπόν ψηφίζω Tetragrammaton για αρχή...Πολύ πάθος για να έχει μόνο έναν απλό ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Tetragrammaton: #4.471 01-05-08 22:56 Μου φαίνεται θα με ψηφίσω και εγώ... Κάποιο λακκο έχει η φάβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:57 Ο Lorien έγραψε: #4.472 01-05-08 22:57 Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... Και η μανια αργησε ε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:07 Ο Bill_1992: #4.473 01-05-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα Click για ανάπτυξη... Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Ηρώ έγραψε: #4.474 01-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελπίζω να λύθηκε στους μικρούς η απορία "πώς ξεκινάμε". Αρκεί να γράψουν 2-3. [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:49 Η Niyia έγραψε: #4.464 01-05-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: 98 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: πού ήσουν εσύ????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ το 101ο. Click για ανάπτυξη... Σόρρυ ρε παίδες, δεν είχα κάνει ρεφρέςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:50 Η Ηρώ έγραψε: #4.465 01-05-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Click για ανάπτυξη... Με έπεισε. Τον έχω για έξυπνο, δε νομίζω να καρφωνόταν τόσο εύκολα. Χμμμ.. και η ψήφος μου πηγαίνει στην Idril γιατί υποστήριξε πολύ παθιασμένα πως ο Λόριεν είναι δολοφόνος, σα να ήθελε να μας πείσει πως αυτή δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #4.466 01-05-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τον έχω για έξυπνο Click για ανάπτυξη... Μέσα κι εσύ! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:52 Η Niyia έγραψε: #4.467 01-05-08 22:52 Κ επειδή αύριο θα λείπω....ψηφίζω από τώρα Ίντριλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:53 Ο Bill_1992: #4.468 01-05-08 22:53 Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.469 01-05-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Click για ανάπτυξη... Διάβασες το 1ο ποστ; [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο vendetta έγραψε: #4.470 01-05-08 22:54 Λοιπόν ψηφίζω Tetragrammaton για αρχή...Πολύ πάθος για να έχει μόνο έναν απλό ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Tetragrammaton: #4.471 01-05-08 22:56 Μου φαίνεται θα με ψηφίσω και εγώ... Κάποιο λακκο έχει η φάβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:57 Ο Lorien έγραψε: #4.472 01-05-08 22:57 Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... Και η μανια αργησε ε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:07 Ο Bill_1992: #4.473 01-05-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα Click για ανάπτυξη... Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Ηρώ έγραψε: #4.474 01-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: 98 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: πού ήσουν εσύ????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εγώ το 101ο. Click για ανάπτυξη... Σόρρυ ρε παίδες, δεν είχα κάνει ρεφρέςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:50 Η Ηρώ έγραψε: #4.465 01-05-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Click για ανάπτυξη... Με έπεισε. Τον έχω για έξυπνο, δε νομίζω να καρφωνόταν τόσο εύκολα. Χμμμ.. και η ψήφος μου πηγαίνει στην Idril γιατί υποστήριξε πολύ παθιασμένα πως ο Λόριεν είναι δολοφόνος, σα να ήθελε να μας πείσει πως αυτή δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #4.466 01-05-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τον έχω για έξυπνο Click για ανάπτυξη... Μέσα κι εσύ! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:52 Η Niyia έγραψε: #4.467 01-05-08 22:52 Κ επειδή αύριο θα λείπω....ψηφίζω από τώρα Ίντριλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:53 Ο Bill_1992: #4.468 01-05-08 22:53 Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.469 01-05-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Click για ανάπτυξη... Διάβασες το 1ο ποστ; [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο vendetta έγραψε: #4.470 01-05-08 22:54 Λοιπόν ψηφίζω Tetragrammaton για αρχή...Πολύ πάθος για να έχει μόνο έναν απλό ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Tetragrammaton: #4.471 01-05-08 22:56 Μου φαίνεται θα με ψηφίσω και εγώ... Κάποιο λακκο έχει η φάβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:57 Ο Lorien έγραψε: #4.472 01-05-08 22:57 Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... Και η μανια αργησε ε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:07 Ο Bill_1992: #4.473 01-05-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα Click για ανάπτυξη... Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Ηρώ έγραψε: #4.474 01-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Click για ανάπτυξη... Με έπεισε. Τον έχω για έξυπνο, δε νομίζω να καρφωνόταν τόσο εύκολα. Χμμμ.. και η ψήφος μου πηγαίνει στην Idril γιατί υποστήριξε πολύ παθιασμένα πως ο Λόριεν είναι δολοφόνος, σα να ήθελε να μας πείσει πως αυτή δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #4.466 01-05-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τον έχω για έξυπνο Click για ανάπτυξη... Μέσα κι εσύ! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:52 Η Niyia έγραψε: #4.467 01-05-08 22:52 Κ επειδή αύριο θα λείπω....ψηφίζω από τώρα Ίντριλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:53 Ο Bill_1992: #4.468 01-05-08 22:53 Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.469 01-05-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Click για ανάπτυξη... Διάβασες το 1ο ποστ; [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο vendetta έγραψε: #4.470 01-05-08 22:54 Λοιπόν ψηφίζω Tetragrammaton για αρχή...Πολύ πάθος για να έχει μόνο έναν απλό ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Tetragrammaton: #4.471 01-05-08 22:56 Μου φαίνεται θα με ψηφίσω και εγώ... Κάποιο λακκο έχει η φάβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:57 Ο Lorien έγραψε: #4.472 01-05-08 22:57 Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... Και η μανια αργησε ε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:07 Ο Bill_1992: #4.473 01-05-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα Click για ανάπτυξη... Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Ηρώ έγραψε: #4.474 01-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τον έχω για έξυπνο Click για ανάπτυξη... Μέσα κι εσύ! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:52 Η Niyia έγραψε: #4.467 01-05-08 22:52 Κ επειδή αύριο θα λείπω....ψηφίζω από τώρα Ίντριλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:53 Ο Bill_1992: #4.468 01-05-08 22:53 Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.469 01-05-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Click για ανάπτυξη... Διάβασες το 1ο ποστ; [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο vendetta έγραψε: #4.470 01-05-08 22:54 Λοιπόν ψηφίζω Tetragrammaton για αρχή...Πολύ πάθος για να έχει μόνο έναν απλό ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Tetragrammaton: #4.471 01-05-08 22:56 Μου φαίνεται θα με ψηφίσω και εγώ... Κάποιο λακκο έχει η φάβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:57 Ο Lorien έγραψε: #4.472 01-05-08 22:57 Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... Και η μανια αργησε ε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:07 Ο Bill_1992: #4.473 01-05-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα Click για ανάπτυξη... Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Ηρώ έγραψε: #4.474 01-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κ επειδή αύριο θα λείπω....ψηφίζω από τώρα Ίντριλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:53 Ο Bill_1992: #4.468 01-05-08 22:53 Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.469 01-05-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Click για ανάπτυξη... Διάβασες το 1ο ποστ; [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο vendetta έγραψε: #4.470 01-05-08 22:54 Λοιπόν ψηφίζω Tetragrammaton για αρχή...Πολύ πάθος για να έχει μόνο έναν απλό ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Tetragrammaton: #4.471 01-05-08 22:56 Μου φαίνεται θα με ψηφίσω και εγώ... Κάποιο λακκο έχει η φάβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:57 Ο Lorien έγραψε: #4.472 01-05-08 22:57 Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... Και η μανια αργησε ε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:07 Ο Bill_1992: #4.473 01-05-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα Click για ανάπτυξη... Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Ηρώ έγραψε: #4.474 01-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο Γιώργος έγραψε: #4.469 01-05-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Click για ανάπτυξη... Διάβασες το 1ο ποστ; [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο vendetta έγραψε: #4.470 01-05-08 22:54 Λοιπόν ψηφίζω Tetragrammaton για αρχή...Πολύ πάθος για να έχει μόνο έναν απλό ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Tetragrammaton: #4.471 01-05-08 22:56 Μου φαίνεται θα με ψηφίσω και εγώ... Κάποιο λακκο έχει η φάβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:57 Ο Lorien έγραψε: #4.472 01-05-08 22:57 Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... Και η μανια αργησε ε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:07 Ο Bill_1992: #4.473 01-05-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα Click για ανάπτυξη... Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Ηρώ έγραψε: #4.474 01-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Μια ερώτηση μόνο Γιώργο ο ρουφιάνος είναι με τους πολίτες ή με τους δολοφόνους? Click για ανάπτυξη... Διάβασες το 1ο ποστ; [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο vendetta έγραψε: #4.470 01-05-08 22:54 Λοιπόν ψηφίζω Tetragrammaton για αρχή...Πολύ πάθος για να έχει μόνο έναν απλό ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαΐου 2008 Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Tetragrammaton: #4.471 01-05-08 22:56 Μου φαίνεται θα με ψηφίσω και εγώ... Κάποιο λακκο έχει η φάβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:57 Ο Lorien έγραψε: #4.472 01-05-08 22:57 Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... Και η μανια αργησε ε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:07 Ο Bill_1992: #4.473 01-05-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα Click για ανάπτυξη... Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Ηρώ έγραψε: #4.474 01-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν ψηφίζω Tetragrammaton για αρχή...Πολύ πάθος για να έχει μόνο έναν απλό ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Tetragrammaton: #4.471 01-05-08 22:56 Μου φαίνεται θα με ψηφίσω και εγώ... Κάποιο λακκο έχει η φάβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:57 Ο Lorien έγραψε: #4.472 01-05-08 22:57 Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... Και η μανια αργησε ε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:07 Ο Bill_1992: #4.473 01-05-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα Click για ανάπτυξη... Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Ηρώ έγραψε: #4.474 01-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου φαίνεται θα με ψηφίσω και εγώ... Κάποιο λακκο έχει η φάβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:57 Ο Lorien έγραψε: #4.472 01-05-08 22:57 Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... Και η μανια αργησε ε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:07 Ο Bill_1992: #4.473 01-05-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα Click για ανάπτυξη... Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Ηρώ έγραψε: #4.474 01-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... Και η μανια αργησε ε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:07 Ο Bill_1992: #4.473 01-05-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα Click για ανάπτυξη... Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Ηρώ έγραψε: #4.474 01-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα Click για ανάπτυξη... Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Ηρώ έγραψε: #4.474 01-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ηρω + xanp....με συγκινειτε ...σνιφ... .... Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:14 Ο Γιώργος έγραψε: #4.475 01-05-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Εγώ διάβασα to 1o post αλλά ήρθε σε αντίθεση με αυτό... Click για ανάπτυξη... Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Bill_1992: #4.476 01-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το 1ο ποστ αυτό λέει, ο ρουφιάνος ακολουθεί όποια πορεία θέλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η xanp έγραψε: #4.477 01-05-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:23 Η fielda έγραψε: #4.478 01-05-08 23:23 Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Γιώργος έγραψε: #4.479 01-05-08 23:48 Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 222 223 224 225 226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 224 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τελευταία ανανέωση, σας αφήνω στα χέρια των δροσερών κοριτσιών μας! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Idril Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 00:10 Ο Lorien έγραψε: #4.480 02-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρόσεξε γιατί δε σ έχω ούτε για ύπουλο! Έτσι και είσαι δολοφόνος τελικά, θα σε δείρω, που μας ξεγέλασες! Click για ανάπτυξη... Αμα ειμαι δολοφονος τελικά, θα φροντισω να μην προλαβεις να με δειρεις. Αλλα εισαι τυχερη, γιατι δεν ειμαι Αρχική Δημοσίευση από fielda: Χμ... Θα ψηφίσω κι εγώ Lorien αν και επιφυλάσσομαι. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο θα σας ενημερώσω Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ γιατι με ψηφιζεις , για συμπαρασταση ; Μαμααααα...ολοι με ψηφιζουνεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.