evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:09 Η evouli έγραψε: #3.281 14-11-07 14:09 Λίστα για Τετάρτη adespoto: Angie_Ann: XRZ burbuja: Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ Founes: Phoebe Idril Lorien mania: dark_kronos Metal_Lover: Vkey Molka Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey XRZ: Vkey Youki: Vkey Vkey: 3 ψήφοι XRZ:3 ψήφοι Dark Kronos: 1 Phoebe: 1 evouli: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Η Molka έγραψε: #3.282 14-11-07 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ψηφισα Youki τελευταια στιγμη γιατι επεσε δουλεια και δεν θα προλαβαινα να ψηφισω και μπορει να με σκοτωνες εσυ !!!! Παλιοδολοφόναααααααα ! Έχε χάρη που δεν εχω αρκετες υποψιες εις βαρος σου ! Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, είναι κλασσική περίπτωση ξεκαρφώματος. Ψηφίζω αυτόν που θα σκοτώσουμε, και όταν τον τρώμε, κανείς δεν με υποψιάζεται. Γενικότερα η στάση σου δεν μ' αρέσει Αυτή τη στιγμή, η Phoebe είναι πρώτη στη λίστα προτιμήσεών μου, οπότε θα λάβει και τη ψήφο μου. Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος. Αυτό θα το δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η Oralee έγραψε: #3.283 14-11-07 14:32 Μικρή κι αθώα είμαι μόνο εγώ! Ορίστε μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:37 Η Phoebe έγραψε: #3.284 14-11-07 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κατά τη γνώμη μου, είναι κλασσική περίπτωση ξεκαρφώματος. Ψηφίζω αυτόν που θα σκοτώσουμε, και όταν τον τρώμε, κανείς δεν με υποψιάζεται. Γενικότερα η στάση σου δεν μ' αρέσει Αυτή τη στιγμή, η Phoebe είναι πρώτη στη λίστα προτιμήσεών μου, οπότε θα λάβει και τη ψήφο μου. Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος. Αυτό θα το δούμε.. Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι ! Και σε έχω συμπαθήσει ! Ου ρε ! Ετσι και βγω σημερα το κρίμα στο λαιμό σας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:38 Η Vkey έγραψε: #3.285 14-11-07 14:38 Xrz μιας και είμαστε ισοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:38 Ο Dark_kronos: #3.286 14-11-07 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος Click για ανάπτυξη... Αφου ειμαι αθωος πως με υποψιαζεσε; Παντος η λογικη σου για την Phoebe ειναι μεν σωστη απο μια αποψη, αλλα κατα αυτον τον τροπο οσοι ψηφισαν youki ειναι δολοφονοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Resident Evil: #3.287 14-11-07 14:41 Λίστα για Τετάρτη adespoto: Angie_Ann: XRZ burbuja: Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ Founes: Phoebe Idril Lorien mania: dark_kronos Metal_Lover: Vkey Molka: Phoebe Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey:XRZ XRZ: Vkey Youki: Vkey XRZ:4 ψήφοι Vkey: 3 ψήφοι Phoebe: 2 Dark Kronos: 1 evouli: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:43 Η Molka έγραψε: #3.288 14-11-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σα δε ντρέπεσαι ! Και σε έχω συμπαθήσει ! Ου ρε ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σε συμπαθούσα μέχρι που είπες ότι θες να πατήσεις και να κάψεις τα σιντί του Χατζηγιάννη . Λυπάμαι, από σήμερα και πέρα μετράς μια παραπάνω εχθρό! Και Κρόνε, από την αρχή δεν μου άρεσε η Phoebe, οπότε όλα εξηγούνται στο δικό μου κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Η Angie_Ann: #3.289 14-11-07 14:44 Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η Molka έγραψε: #3.290 14-11-07 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #3.291 14-11-07 14:47 μπα, εγω πιστευω στη βραση κολλαει το σιδερο.. ας παει η ξουρουζου σημερις και βλεπουμε για αυριο.. ασε που εγω τη phoebe δεν την πολυεχω για δολοφόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η Resident Evil: #3.292 14-11-07 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... ανεξάρτητα από το που παραμένεις και που όχι, είναι πολύ περίεργο να έχει κάποιος τέτοια βεβαιότητα ότι μπορεί να καθορίσει αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Dark_kronos: #3.293 14-11-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Click για ανάπτυξη... Βρωμαει δολοφονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Angie_Ann: #3.294 14-11-07 14:50 Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2007 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Τετάρτη adespoto: Angie_Ann: XRZ burbuja: Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ Founes: Phoebe Idril Lorien mania: dark_kronos Metal_Lover: Vkey Molka Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey XRZ: Vkey Youki: Vkey Vkey: 3 ψήφοι XRZ:3 ψήφοι Dark Kronos: 1 Phoebe: 1 evouli: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Η Molka έγραψε: #3.282 14-11-07 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ψηφισα Youki τελευταια στιγμη γιατι επεσε δουλεια και δεν θα προλαβαινα να ψηφισω και μπορει να με σκοτωνες εσυ !!!! Παλιοδολοφόναααααααα ! Έχε χάρη που δεν εχω αρκετες υποψιες εις βαρος σου ! Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, είναι κλασσική περίπτωση ξεκαρφώματος. Ψηφίζω αυτόν που θα σκοτώσουμε, και όταν τον τρώμε, κανείς δεν με υποψιάζεται. Γενικότερα η στάση σου δεν μ' αρέσει Αυτή τη στιγμή, η Phoebe είναι πρώτη στη λίστα προτιμήσεών μου, οπότε θα λάβει και τη ψήφο μου. Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος. Αυτό θα το δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η Oralee έγραψε: #3.283 14-11-07 14:32 Μικρή κι αθώα είμαι μόνο εγώ! Ορίστε μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:37 Η Phoebe έγραψε: #3.284 14-11-07 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κατά τη γνώμη μου, είναι κλασσική περίπτωση ξεκαρφώματος. Ψηφίζω αυτόν που θα σκοτώσουμε, και όταν τον τρώμε, κανείς δεν με υποψιάζεται. Γενικότερα η στάση σου δεν μ' αρέσει Αυτή τη στιγμή, η Phoebe είναι πρώτη στη λίστα προτιμήσεών μου, οπότε θα λάβει και τη ψήφο μου. Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος. Αυτό θα το δούμε.. Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι ! Και σε έχω συμπαθήσει ! Ου ρε ! Ετσι και βγω σημερα το κρίμα στο λαιμό σας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:38 Η Vkey έγραψε: #3.285 14-11-07 14:38 Xrz μιας και είμαστε ισοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:38 Ο Dark_kronos: #3.286 14-11-07 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος Click για ανάπτυξη... Αφου ειμαι αθωος πως με υποψιαζεσε; Παντος η λογικη σου για την Phoebe ειναι μεν σωστη απο μια αποψη, αλλα κατα αυτον τον τροπο οσοι ψηφισαν youki ειναι δολοφονοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Resident Evil: #3.287 14-11-07 14:41 Λίστα για Τετάρτη adespoto: Angie_Ann: XRZ burbuja: Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ Founes: Phoebe Idril Lorien mania: dark_kronos Metal_Lover: Vkey Molka: Phoebe Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey:XRZ XRZ: Vkey Youki: Vkey XRZ:4 ψήφοι Vkey: 3 ψήφοι Phoebe: 2 Dark Kronos: 1 evouli: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:43 Η Molka έγραψε: #3.288 14-11-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σα δε ντρέπεσαι ! Και σε έχω συμπαθήσει ! Ου ρε ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σε συμπαθούσα μέχρι που είπες ότι θες να πατήσεις και να κάψεις τα σιντί του Χατζηγιάννη . Λυπάμαι, από σήμερα και πέρα μετράς μια παραπάνω εχθρό! Και Κρόνε, από την αρχή δεν μου άρεσε η Phoebe, οπότε όλα εξηγούνται στο δικό μου κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Η Angie_Ann: #3.289 14-11-07 14:44 Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η Molka έγραψε: #3.290 14-11-07 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #3.291 14-11-07 14:47 μπα, εγω πιστευω στη βραση κολλαει το σιδερο.. ας παει η ξουρουζου σημερις και βλεπουμε για αυριο.. ασε που εγω τη phoebe δεν την πολυεχω για δολοφόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η Resident Evil: #3.292 14-11-07 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... ανεξάρτητα από το που παραμένεις και που όχι, είναι πολύ περίεργο να έχει κάποιος τέτοια βεβαιότητα ότι μπορεί να καθορίσει αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Dark_kronos: #3.293 14-11-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Click για ανάπτυξη... Βρωμαει δολοφονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Angie_Ann: #3.294 14-11-07 14:50 Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2007 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ψηφισα Youki τελευταια στιγμη γιατι επεσε δουλεια και δεν θα προλαβαινα να ψηφισω και μπορει να με σκοτωνες εσυ !!!! Παλιοδολοφόναααααααα ! Έχε χάρη που δεν εχω αρκετες υποψιες εις βαρος σου ! Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου, είναι κλασσική περίπτωση ξεκαρφώματος. Ψηφίζω αυτόν που θα σκοτώσουμε, και όταν τον τρώμε, κανείς δεν με υποψιάζεται. Γενικότερα η στάση σου δεν μ' αρέσει Αυτή τη στιγμή, η Phoebe είναι πρώτη στη λίστα προτιμήσεών μου, οπότε θα λάβει και τη ψήφο μου. Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος. Αυτό θα το δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:32 Η Oralee έγραψε: #3.283 14-11-07 14:32 Μικρή κι αθώα είμαι μόνο εγώ! Ορίστε μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:37 Η Phoebe έγραψε: #3.284 14-11-07 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κατά τη γνώμη μου, είναι κλασσική περίπτωση ξεκαρφώματος. Ψηφίζω αυτόν που θα σκοτώσουμε, και όταν τον τρώμε, κανείς δεν με υποψιάζεται. Γενικότερα η στάση σου δεν μ' αρέσει Αυτή τη στιγμή, η Phoebe είναι πρώτη στη λίστα προτιμήσεών μου, οπότε θα λάβει και τη ψήφο μου. Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος. Αυτό θα το δούμε.. Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι ! Και σε έχω συμπαθήσει ! Ου ρε ! Ετσι και βγω σημερα το κρίμα στο λαιμό σας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:38 Η Vkey έγραψε: #3.285 14-11-07 14:38 Xrz μιας και είμαστε ισοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:38 Ο Dark_kronos: #3.286 14-11-07 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος Click για ανάπτυξη... Αφου ειμαι αθωος πως με υποψιαζεσε; Παντος η λογικη σου για την Phoebe ειναι μεν σωστη απο μια αποψη, αλλα κατα αυτον τον τροπο οσοι ψηφισαν youki ειναι δολοφονοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Resident Evil: #3.287 14-11-07 14:41 Λίστα για Τετάρτη adespoto: Angie_Ann: XRZ burbuja: Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ Founes: Phoebe Idril Lorien mania: dark_kronos Metal_Lover: Vkey Molka: Phoebe Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey:XRZ XRZ: Vkey Youki: Vkey XRZ:4 ψήφοι Vkey: 3 ψήφοι Phoebe: 2 Dark Kronos: 1 evouli: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:43 Η Molka έγραψε: #3.288 14-11-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σα δε ντρέπεσαι ! Και σε έχω συμπαθήσει ! Ου ρε ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σε συμπαθούσα μέχρι που είπες ότι θες να πατήσεις και να κάψεις τα σιντί του Χατζηγιάννη . Λυπάμαι, από σήμερα και πέρα μετράς μια παραπάνω εχθρό! Και Κρόνε, από την αρχή δεν μου άρεσε η Phoebe, οπότε όλα εξηγούνται στο δικό μου κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Η Angie_Ann: #3.289 14-11-07 14:44 Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η Molka έγραψε: #3.290 14-11-07 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #3.291 14-11-07 14:47 μπα, εγω πιστευω στη βραση κολλαει το σιδερο.. ας παει η ξουρουζου σημερις και βλεπουμε για αυριο.. ασε που εγω τη phoebe δεν την πολυεχω για δολοφόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η Resident Evil: #3.292 14-11-07 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... ανεξάρτητα από το που παραμένεις και που όχι, είναι πολύ περίεργο να έχει κάποιος τέτοια βεβαιότητα ότι μπορεί να καθορίσει αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Dark_kronos: #3.293 14-11-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Click για ανάπτυξη... Βρωμαει δολοφονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Angie_Ann: #3.294 14-11-07 14:50 Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2007 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μικρή κι αθώα είμαι μόνο εγώ! Ορίστε μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:37 Η Phoebe έγραψε: #3.284 14-11-07 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κατά τη γνώμη μου, είναι κλασσική περίπτωση ξεκαρφώματος. Ψηφίζω αυτόν που θα σκοτώσουμε, και όταν τον τρώμε, κανείς δεν με υποψιάζεται. Γενικότερα η στάση σου δεν μ' αρέσει Αυτή τη στιγμή, η Phoebe είναι πρώτη στη λίστα προτιμήσεών μου, οπότε θα λάβει και τη ψήφο μου. Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος. Αυτό θα το δούμε.. Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι ! Και σε έχω συμπαθήσει ! Ου ρε ! Ετσι και βγω σημερα το κρίμα στο λαιμό σας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:38 Η Vkey έγραψε: #3.285 14-11-07 14:38 Xrz μιας και είμαστε ισοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:38 Ο Dark_kronos: #3.286 14-11-07 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος Click για ανάπτυξη... Αφου ειμαι αθωος πως με υποψιαζεσε; Παντος η λογικη σου για την Phoebe ειναι μεν σωστη απο μια αποψη, αλλα κατα αυτον τον τροπο οσοι ψηφισαν youki ειναι δολοφονοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Resident Evil: #3.287 14-11-07 14:41 Λίστα για Τετάρτη adespoto: Angie_Ann: XRZ burbuja: Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ Founes: Phoebe Idril Lorien mania: dark_kronos Metal_Lover: Vkey Molka: Phoebe Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey:XRZ XRZ: Vkey Youki: Vkey XRZ:4 ψήφοι Vkey: 3 ψήφοι Phoebe: 2 Dark Kronos: 1 evouli: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:43 Η Molka έγραψε: #3.288 14-11-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σα δε ντρέπεσαι ! Και σε έχω συμπαθήσει ! Ου ρε ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σε συμπαθούσα μέχρι που είπες ότι θες να πατήσεις και να κάψεις τα σιντί του Χατζηγιάννη . Λυπάμαι, από σήμερα και πέρα μετράς μια παραπάνω εχθρό! Και Κρόνε, από την αρχή δεν μου άρεσε η Phoebe, οπότε όλα εξηγούνται στο δικό μου κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Η Angie_Ann: #3.289 14-11-07 14:44 Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η Molka έγραψε: #3.290 14-11-07 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #3.291 14-11-07 14:47 μπα, εγω πιστευω στη βραση κολλαει το σιδερο.. ας παει η ξουρουζου σημερις και βλεπουμε για αυριο.. ασε που εγω τη phoebe δεν την πολυεχω για δολοφόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η Resident Evil: #3.292 14-11-07 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... ανεξάρτητα από το που παραμένεις και που όχι, είναι πολύ περίεργο να έχει κάποιος τέτοια βεβαιότητα ότι μπορεί να καθορίσει αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Dark_kronos: #3.293 14-11-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Click για ανάπτυξη... Βρωμαει δολοφονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Angie_Ann: #3.294 14-11-07 14:50 Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2007 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κατά τη γνώμη μου, είναι κλασσική περίπτωση ξεκαρφώματος. Ψηφίζω αυτόν που θα σκοτώσουμε, και όταν τον τρώμε, κανείς δεν με υποψιάζεται. Γενικότερα η στάση σου δεν μ' αρέσει Αυτή τη στιγμή, η Phoebe είναι πρώτη στη λίστα προτιμήσεών μου, οπότε θα λάβει και τη ψήφο μου. Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος. Αυτό θα το δούμε.. Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι ! Και σε έχω συμπαθήσει ! Ου ρε ! Ετσι και βγω σημερα το κρίμα στο λαιμό σας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:38 Η Vkey έγραψε: #3.285 14-11-07 14:38 Xrz μιας και είμαστε ισοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:38 Ο Dark_kronos: #3.286 14-11-07 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος Click για ανάπτυξη... Αφου ειμαι αθωος πως με υποψιαζεσε; Παντος η λογικη σου για την Phoebe ειναι μεν σωστη απο μια αποψη, αλλα κατα αυτον τον τροπο οσοι ψηφισαν youki ειναι δολοφονοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Resident Evil: #3.287 14-11-07 14:41 Λίστα για Τετάρτη adespoto: Angie_Ann: XRZ burbuja: Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ Founes: Phoebe Idril Lorien mania: dark_kronos Metal_Lover: Vkey Molka: Phoebe Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey:XRZ XRZ: Vkey Youki: Vkey XRZ:4 ψήφοι Vkey: 3 ψήφοι Phoebe: 2 Dark Kronos: 1 evouli: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:43 Η Molka έγραψε: #3.288 14-11-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σα δε ντρέπεσαι ! Και σε έχω συμπαθήσει ! Ου ρε ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σε συμπαθούσα μέχρι που είπες ότι θες να πατήσεις και να κάψεις τα σιντί του Χατζηγιάννη . Λυπάμαι, από σήμερα και πέρα μετράς μια παραπάνω εχθρό! Και Κρόνε, από την αρχή δεν μου άρεσε η Phoebe, οπότε όλα εξηγούνται στο δικό μου κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Η Angie_Ann: #3.289 14-11-07 14:44 Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η Molka έγραψε: #3.290 14-11-07 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #3.291 14-11-07 14:47 μπα, εγω πιστευω στη βραση κολλαει το σιδερο.. ας παει η ξουρουζου σημερις και βλεπουμε για αυριο.. ασε που εγω τη phoebe δεν την πολυεχω για δολοφόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η Resident Evil: #3.292 14-11-07 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... ανεξάρτητα από το που παραμένεις και που όχι, είναι πολύ περίεργο να έχει κάποιος τέτοια βεβαιότητα ότι μπορεί να καθορίσει αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Dark_kronos: #3.293 14-11-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Click για ανάπτυξη... Βρωμαει δολοφονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Angie_Ann: #3.294 14-11-07 14:50 Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2007 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xrz μιας και είμαστε ισοψηφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:38 Ο Dark_kronos: #3.286 14-11-07 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος Click για ανάπτυξη... Αφου ειμαι αθωος πως με υποψιαζεσε; Παντος η λογικη σου για την Phoebe ειναι μεν σωστη απο μια αποψη, αλλα κατα αυτον τον τροπο οσοι ψηφισαν youki ειναι δολοφονοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Resident Evil: #3.287 14-11-07 14:41 Λίστα για Τετάρτη adespoto: Angie_Ann: XRZ burbuja: Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ Founes: Phoebe Idril Lorien mania: dark_kronos Metal_Lover: Vkey Molka: Phoebe Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey:XRZ XRZ: Vkey Youki: Vkey XRZ:4 ψήφοι Vkey: 3 ψήφοι Phoebe: 2 Dark Kronos: 1 evouli: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:43 Η Molka έγραψε: #3.288 14-11-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σα δε ντρέπεσαι ! Και σε έχω συμπαθήσει ! Ου ρε ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σε συμπαθούσα μέχρι που είπες ότι θες να πατήσεις και να κάψεις τα σιντί του Χατζηγιάννη . Λυπάμαι, από σήμερα και πέρα μετράς μια παραπάνω εχθρό! Και Κρόνε, από την αρχή δεν μου άρεσε η Phoebe, οπότε όλα εξηγούνται στο δικό μου κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Η Angie_Ann: #3.289 14-11-07 14:44 Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η Molka έγραψε: #3.290 14-11-07 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #3.291 14-11-07 14:47 μπα, εγω πιστευω στη βραση κολλαει το σιδερο.. ας παει η ξουρουζου σημερις και βλεπουμε για αυριο.. ασε που εγω τη phoebe δεν την πολυεχω για δολοφόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η Resident Evil: #3.292 14-11-07 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... ανεξάρτητα από το που παραμένεις και που όχι, είναι πολύ περίεργο να έχει κάποιος τέτοια βεβαιότητα ότι μπορεί να καθορίσει αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Dark_kronos: #3.293 14-11-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Click για ανάπτυξη... Βρωμαει δολοφονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Angie_Ann: #3.294 14-11-07 14:50 Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2007 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεύτερος είναι ο μικρός κι αθώος Κρόνος Click για ανάπτυξη... Αφου ειμαι αθωος πως με υποψιαζεσε; Παντος η λογικη σου για την Phoebe ειναι μεν σωστη απο μια αποψη, αλλα κατα αυτον τον τροπο οσοι ψηφισαν youki ειναι δολοφονοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Resident Evil: #3.287 14-11-07 14:41 Λίστα για Τετάρτη adespoto: Angie_Ann: XRZ burbuja: Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ Founes: Phoebe Idril Lorien mania: dark_kronos Metal_Lover: Vkey Molka: Phoebe Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey:XRZ XRZ: Vkey Youki: Vkey XRZ:4 ψήφοι Vkey: 3 ψήφοι Phoebe: 2 Dark Kronos: 1 evouli: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:43 Η Molka έγραψε: #3.288 14-11-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σα δε ντρέπεσαι ! Και σε έχω συμπαθήσει ! Ου ρε ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σε συμπαθούσα μέχρι που είπες ότι θες να πατήσεις και να κάψεις τα σιντί του Χατζηγιάννη . Λυπάμαι, από σήμερα και πέρα μετράς μια παραπάνω εχθρό! Και Κρόνε, από την αρχή δεν μου άρεσε η Phoebe, οπότε όλα εξηγούνται στο δικό μου κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Η Angie_Ann: #3.289 14-11-07 14:44 Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η Molka έγραψε: #3.290 14-11-07 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #3.291 14-11-07 14:47 μπα, εγω πιστευω στη βραση κολλαει το σιδερο.. ας παει η ξουρουζου σημερις και βλεπουμε για αυριο.. ασε που εγω τη phoebe δεν την πολυεχω για δολοφόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η Resident Evil: #3.292 14-11-07 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... ανεξάρτητα από το που παραμένεις και που όχι, είναι πολύ περίεργο να έχει κάποιος τέτοια βεβαιότητα ότι μπορεί να καθορίσει αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Dark_kronos: #3.293 14-11-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Click για ανάπτυξη... Βρωμαει δολοφονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Angie_Ann: #3.294 14-11-07 14:50 Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2007 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Τετάρτη adespoto: Angie_Ann: XRZ burbuja: Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ Founes: Phoebe Idril Lorien mania: dark_kronos Metal_Lover: Vkey Molka: Phoebe Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey:XRZ XRZ: Vkey Youki: Vkey XRZ:4 ψήφοι Vkey: 3 ψήφοι Phoebe: 2 Dark Kronos: 1 evouli: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:43 Η Molka έγραψε: #3.288 14-11-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σα δε ντρέπεσαι ! Και σε έχω συμπαθήσει ! Ου ρε ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σε συμπαθούσα μέχρι που είπες ότι θες να πατήσεις και να κάψεις τα σιντί του Χατζηγιάννη . Λυπάμαι, από σήμερα και πέρα μετράς μια παραπάνω εχθρό! Και Κρόνε, από την αρχή δεν μου άρεσε η Phoebe, οπότε όλα εξηγούνται στο δικό μου κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Η Angie_Ann: #3.289 14-11-07 14:44 Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η Molka έγραψε: #3.290 14-11-07 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #3.291 14-11-07 14:47 μπα, εγω πιστευω στη βραση κολλαει το σιδερο.. ας παει η ξουρουζου σημερις και βλεπουμε για αυριο.. ασε που εγω τη phoebe δεν την πολυεχω για δολοφόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η Resident Evil: #3.292 14-11-07 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... ανεξάρτητα από το που παραμένεις και που όχι, είναι πολύ περίεργο να έχει κάποιος τέτοια βεβαιότητα ότι μπορεί να καθορίσει αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Dark_kronos: #3.293 14-11-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Click για ανάπτυξη... Βρωμαει δολοφονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Angie_Ann: #3.294 14-11-07 14:50 Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2007 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σα δε ντρέπεσαι ! Και σε έχω συμπαθήσει ! Ου ρε ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σε συμπαθούσα μέχρι που είπες ότι θες να πατήσεις και να κάψεις τα σιντί του Χατζηγιάννη . Λυπάμαι, από σήμερα και πέρα μετράς μια παραπάνω εχθρό! Και Κρόνε, από την αρχή δεν μου άρεσε η Phoebe, οπότε όλα εξηγούνται στο δικό μου κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Η Angie_Ann: #3.289 14-11-07 14:44 Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η Molka έγραψε: #3.290 14-11-07 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #3.291 14-11-07 14:47 μπα, εγω πιστευω στη βραση κολλαει το σιδερο.. ας παει η ξουρουζου σημερις και βλεπουμε για αυριο.. ασε που εγω τη phoebe δεν την πολυεχω για δολοφόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η Resident Evil: #3.292 14-11-07 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... ανεξάρτητα από το που παραμένεις και που όχι, είναι πολύ περίεργο να έχει κάποιος τέτοια βεβαιότητα ότι μπορεί να καθορίσει αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Dark_kronos: #3.293 14-11-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Click για ανάπτυξη... Βρωμαει δολοφονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Angie_Ann: #3.294 14-11-07 14:50 Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2007 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η Molka έγραψε: #3.290 14-11-07 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #3.291 14-11-07 14:47 μπα, εγω πιστευω στη βραση κολλαει το σιδερο.. ας παει η ξουρουζου σημερις και βλεπουμε για αυριο.. ασε που εγω τη phoebe δεν την πολυεχω για δολοφόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η Resident Evil: #3.292 14-11-07 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... ανεξάρτητα από το που παραμένεις και που όχι, είναι πολύ περίεργο να έχει κάποιος τέτοια βεβαιότητα ότι μπορεί να καθορίσει αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Dark_kronos: #3.293 14-11-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Click για ανάπτυξη... Βρωμαει δολοφονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Angie_Ann: #3.294 14-11-07 14:50 Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2007 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #3.291 14-11-07 14:47 μπα, εγω πιστευω στη βραση κολλαει το σιδερο.. ας παει η ξουρουζου σημερις και βλεπουμε για αυριο.. ασε που εγω τη phoebe δεν την πολυεχω για δολοφόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η Resident Evil: #3.292 14-11-07 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... ανεξάρτητα από το που παραμένεις και που όχι, είναι πολύ περίεργο να έχει κάποιος τέτοια βεβαιότητα ότι μπορεί να καθορίσει αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Dark_kronos: #3.293 14-11-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Click για ανάπτυξη... Βρωμαει δολοφονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Angie_Ann: #3.294 14-11-07 14:50 Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2007 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπα, εγω πιστευω στη βραση κολλαει το σιδερο.. ας παει η ξουρουζου σημερις και βλεπουμε για αυριο.. ασε που εγω τη phoebe δεν την πολυεχω για δολοφόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η Resident Evil: #3.292 14-11-07 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... ανεξάρτητα από το που παραμένεις και που όχι, είναι πολύ περίεργο να έχει κάποιος τέτοια βεβαιότητα ότι μπορεί να καθορίσει αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Dark_kronos: #3.293 14-11-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Click για ανάπτυξη... Βρωμαει δολοφονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Angie_Ann: #3.294 14-11-07 14:50 Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2007 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Mήπως να βγάζαμε την Phoebe καλύτερα σήμερα και την XRZ αύριο? Πάντως προς το παρόν παραμένω XRZ. Click για ανάπτυξη... ανεξάρτητα από το που παραμένεις και που όχι, είναι πολύ περίεργο να έχει κάποιος τέτοια βεβαιότητα ότι μπορεί να καθορίσει αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Ο Dark_kronos: #3.293 14-11-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Click για ανάπτυξη... Βρωμαει δολοφονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Angie_Ann: #3.294 14-11-07 14:50 Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2007 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πολύ σίγουρη δεν είσαι εσύ; Click για ανάπτυξη... Βρωμαει δολοφονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Angie_Ann: #3.294 14-11-07 14:50 Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2007 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Eπίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλώς αυτό είναι το στιλ μου και από το προηγούμενο παιχνίδι που είχα βρει και όλους τους δολοφόνους. Όχι ότι θα τους βρω τώρα, απλώς ήμουν τυχερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 14:52 Ο Dark_kronos: #3.295 14-11-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κρόνε δεν σε είχα για δολοφόνο αλλά τώρα έγινες ύποπτος Click για ανάπτυξη... Ριξε μου ψηφο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:05 Η evouli έγραψε: #3.296 14-11-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ριξε μου ψηφο τοτε... Click για ανάπτυξη... πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:07 Ο Dark_kronos: #3.297 14-11-07 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... Ισως... Αμα θελετε δοκιμαστε να με ψηφισετε για να δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Resident Evil: #3.298 14-11-07 15:10 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evouli: πολυ σιγουρος για τη θεση του.. προφανως θεωρει δεδομενη την υποστηριξη καποιων ατομων εδω μεσα.. Click για ανάπτυξη... χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν ΟΦΕΙΛΩ [προς την κοινωνία ] να επισημάνω ότι οποιοσδήποτε βλέπει 2 άλλους στον "τάκο" (μουά και Vkey στην προκειμένη) λέει έτσι με ελαφριά καρδιά τέτοιες ατάκες .. και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:14 Η evouli έγραψε: #3.299 14-11-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: και ΟΦΕΙΛΩ () να επισημάνω και πάλι ότι 2 άτομα εδώ μέσα καθοδηγούν ψήφους (λέγε με Angie_Ann και evouli) προς συγκεκριμένα άτομα και οι ίδιες μένουν αλώβητες! Και άααααντε να είμαι καλή και να πω ότι η μια έιναι ρουφιάνος... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! για να το σκεφτούμε λίγο αυτό.... Click για ανάπτυξη... εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 15:16 Η Resident Evil: #3.300 14-11-07 15:16 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από evouli: εχει κενα η θεωρια σου οφειλω να επισημανω με τη σειρα μου.. ουουουουουουουουου παλιοδολοφονα.. σιξ, σιξ, σιξ.. Click για ανάπτυξη... name one και θα στα καταρρίψω εγώ Αλλά έτσι πάει... κανονίζετε μεταξύ σας και μετά τα ρίχνετε σε άλλους ου σιξ σιξ σιξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.