Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 12:50 Η Youki έγραψε: #2.921 04-11-07 12:50 XRZ είχα ψηφίσει κι εγω lorien. καπου εκεί κάτω από τα πινακάκια και τις αναλύσεις!! Πάντως τώρα που το ξανασκεφτομαι, με εξαίρεση το lorien και τη misslittledevil που τους "έδωσε" στεγνά το evouli, για κανέναν άλλον δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Θα μπορούσαν να είναι πολιτες. Βέβαια όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, όσοι αλλάζουν τελευταία στιγμη ψήφο δήθεν για το σασπενς...είναι ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:04 Ο Dark_kronos: #2.922 04-11-07 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως τώρα που το ξανασκεφτομαι, με εξαίρεση το lorien και τη misslittledevil που τους "έδωσε" στεγνά το evouli, για κανέναν άλλον δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Θα μπορούσαν να είναι πολιτες. Βέβαια όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, όσοι αλλάζουν τελευταία στιγμη ψήφο δήθεν για το σασπενς...είναι ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Εγω παντος ειμαι συγουρος για την niyia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:10 Η Niyia έγραψε: #2.923 04-11-07 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω παντος ειμαι συγουρος για την niyia Click για ανάπτυξη... εσένα η σιγουριά θα σε φάει ΥΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η adespoto έγραψε: #2.924 04-11-07 14:19 Εγώ θα τον φάω βασικά. Αν και προσανατολίζομαι προς άλλα σημαντικότερα μέλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:21 Η Angie_Ann: #2.925 04-11-07 14:21 Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί και επίσης στο Hint που μας άφησε το evouli όταν απάντησε στον Κρόνο που νομίζω έμμεσα δείχνει ότι η Niyia είναι ένας ακόμα αιμοσταγής δολοφόνος... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: @niyia ελα ρε κοπελα μου θα ψηφισα μετα απο συνενοηση ατομο που δεν ψηφισε κανενας αλλος; Νταξει, να με κατηγορεις, αλλα τουλαχιστων με σοβαρα επιχειριματα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: interesting point... Click για ανάπτυξη... Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι πάντα συμφωνούσε με την miss και ότι ψήφισε το evouli την τελευταία στιγμή ενώ ποτέ δεν ψήφισε δολοφόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:25 Η adespoto έγραψε: #2.926 04-11-07 14:25 Ο zoidberg θα σας φάει όλους λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:34 Η Molka έγραψε: #2.927 04-11-07 14:34 Μπορεί να φάει κι εμένα; Πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η adespoto έγραψε: #2.928 04-11-07 14:48 Εσύ είσαι καλό κορίτσι δε θα σε φάει Εκτός εαν είσαι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Oralee έγραψε: #2.929 04-11-07 14:50 Αδέσποτακι, σορρυ που πετάγομαι κιόλας, αλλά τι ρόλο βαράς εσύ είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:54 Η adespoto έγραψε: #2.930 04-11-07 14:54 Μη μιλάς εσύ λέμε. Ο,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Molka έγραψε: #2.931 04-11-07 15:04 Μα γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Dark_kronos: #2.932 04-11-07 15:08 Εεεε... τα εχουμε παιξει λιγο εδω μεσα η μου φαινετε;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:12 Η Oralee έγραψε: #2.933 04-11-07 15:12 Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:23 Η Niyia έγραψε: #2.934 04-11-07 15:23 παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
XRZ είχα ψηφίσει κι εγω lorien. καπου εκεί κάτω από τα πινακάκια και τις αναλύσεις!! Πάντως τώρα που το ξανασκεφτομαι, με εξαίρεση το lorien και τη misslittledevil που τους "έδωσε" στεγνά το evouli, για κανέναν άλλον δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Θα μπορούσαν να είναι πολιτες. Βέβαια όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, όσοι αλλάζουν τελευταία στιγμη ψήφο δήθεν για το σασπενς...είναι ύποπτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:04 Ο Dark_kronos: #2.922 04-11-07 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως τώρα που το ξανασκεφτομαι, με εξαίρεση το lorien και τη misslittledevil που τους "έδωσε" στεγνά το evouli, για κανέναν άλλον δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Θα μπορούσαν να είναι πολιτες. Βέβαια όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, όσοι αλλάζουν τελευταία στιγμη ψήφο δήθεν για το σασπενς...είναι ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Εγω παντος ειμαι συγουρος για την niyia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:10 Η Niyia έγραψε: #2.923 04-11-07 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω παντος ειμαι συγουρος για την niyia Click για ανάπτυξη... εσένα η σιγουριά θα σε φάει ΥΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η adespoto έγραψε: #2.924 04-11-07 14:19 Εγώ θα τον φάω βασικά. Αν και προσανατολίζομαι προς άλλα σημαντικότερα μέλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:21 Η Angie_Ann: #2.925 04-11-07 14:21 Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί και επίσης στο Hint που μας άφησε το evouli όταν απάντησε στον Κρόνο που νομίζω έμμεσα δείχνει ότι η Niyia είναι ένας ακόμα αιμοσταγής δολοφόνος... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: @niyia ελα ρε κοπελα μου θα ψηφισα μετα απο συνενοηση ατομο που δεν ψηφισε κανενας αλλος; Νταξει, να με κατηγορεις, αλλα τουλαχιστων με σοβαρα επιχειριματα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: interesting point... Click για ανάπτυξη... Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι πάντα συμφωνούσε με την miss και ότι ψήφισε το evouli την τελευταία στιγμή ενώ ποτέ δεν ψήφισε δολοφόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:25 Η adespoto έγραψε: #2.926 04-11-07 14:25 Ο zoidberg θα σας φάει όλους λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:34 Η Molka έγραψε: #2.927 04-11-07 14:34 Μπορεί να φάει κι εμένα; Πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η adespoto έγραψε: #2.928 04-11-07 14:48 Εσύ είσαι καλό κορίτσι δε θα σε φάει Εκτός εαν είσαι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Oralee έγραψε: #2.929 04-11-07 14:50 Αδέσποτακι, σορρυ που πετάγομαι κιόλας, αλλά τι ρόλο βαράς εσύ είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:54 Η adespoto έγραψε: #2.930 04-11-07 14:54 Μη μιλάς εσύ λέμε. Ο,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Molka έγραψε: #2.931 04-11-07 15:04 Μα γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Dark_kronos: #2.932 04-11-07 15:08 Εεεε... τα εχουμε παιξει λιγο εδω μεσα η μου φαινετε;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:12 Η Oralee έγραψε: #2.933 04-11-07 15:12 Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:23 Η Niyia έγραψε: #2.934 04-11-07 15:23 παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως τώρα που το ξανασκεφτομαι, με εξαίρεση το lorien και τη misslittledevil που τους "έδωσε" στεγνά το evouli, για κανέναν άλλον δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Θα μπορούσαν να είναι πολιτες. Βέβαια όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, όσοι αλλάζουν τελευταία στιγμη ψήφο δήθεν για το σασπενς...είναι ύποπτοι. Click για ανάπτυξη... Εγω παντος ειμαι συγουρος για την niyia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:10 Η Niyia έγραψε: #2.923 04-11-07 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω παντος ειμαι συγουρος για την niyia Click για ανάπτυξη... εσένα η σιγουριά θα σε φάει ΥΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η adespoto έγραψε: #2.924 04-11-07 14:19 Εγώ θα τον φάω βασικά. Αν και προσανατολίζομαι προς άλλα σημαντικότερα μέλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:21 Η Angie_Ann: #2.925 04-11-07 14:21 Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί και επίσης στο Hint που μας άφησε το evouli όταν απάντησε στον Κρόνο που νομίζω έμμεσα δείχνει ότι η Niyia είναι ένας ακόμα αιμοσταγής δολοφόνος... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: @niyia ελα ρε κοπελα μου θα ψηφισα μετα απο συνενοηση ατομο που δεν ψηφισε κανενας αλλος; Νταξει, να με κατηγορεις, αλλα τουλαχιστων με σοβαρα επιχειριματα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: interesting point... Click για ανάπτυξη... Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι πάντα συμφωνούσε με την miss και ότι ψήφισε το evouli την τελευταία στιγμή ενώ ποτέ δεν ψήφισε δολοφόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:25 Η adespoto έγραψε: #2.926 04-11-07 14:25 Ο zoidberg θα σας φάει όλους λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:34 Η Molka έγραψε: #2.927 04-11-07 14:34 Μπορεί να φάει κι εμένα; Πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η adespoto έγραψε: #2.928 04-11-07 14:48 Εσύ είσαι καλό κορίτσι δε θα σε φάει Εκτός εαν είσαι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Oralee έγραψε: #2.929 04-11-07 14:50 Αδέσποτακι, σορρυ που πετάγομαι κιόλας, αλλά τι ρόλο βαράς εσύ είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:54 Η adespoto έγραψε: #2.930 04-11-07 14:54 Μη μιλάς εσύ λέμε. Ο,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Molka έγραψε: #2.931 04-11-07 15:04 Μα γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Dark_kronos: #2.932 04-11-07 15:08 Εεεε... τα εχουμε παιξει λιγο εδω μεσα η μου φαινετε;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:12 Η Oralee έγραψε: #2.933 04-11-07 15:12 Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:23 Η Niyia έγραψε: #2.934 04-11-07 15:23 παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω παντος ειμαι συγουρος για την niyia Click για ανάπτυξη... εσένα η σιγουριά θα σε φάει ΥΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:19 Η adespoto έγραψε: #2.924 04-11-07 14:19 Εγώ θα τον φάω βασικά. Αν και προσανατολίζομαι προς άλλα σημαντικότερα μέλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:21 Η Angie_Ann: #2.925 04-11-07 14:21 Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί και επίσης στο Hint που μας άφησε το evouli όταν απάντησε στον Κρόνο που νομίζω έμμεσα δείχνει ότι η Niyia είναι ένας ακόμα αιμοσταγής δολοφόνος... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: @niyia ελα ρε κοπελα μου θα ψηφισα μετα απο συνενοηση ατομο που δεν ψηφισε κανενας αλλος; Νταξει, να με κατηγορεις, αλλα τουλαχιστων με σοβαρα επιχειριματα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: interesting point... Click για ανάπτυξη... Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι πάντα συμφωνούσε με την miss και ότι ψήφισε το evouli την τελευταία στιγμή ενώ ποτέ δεν ψήφισε δολοφόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:25 Η adespoto έγραψε: #2.926 04-11-07 14:25 Ο zoidberg θα σας φάει όλους λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:34 Η Molka έγραψε: #2.927 04-11-07 14:34 Μπορεί να φάει κι εμένα; Πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η adespoto έγραψε: #2.928 04-11-07 14:48 Εσύ είσαι καλό κορίτσι δε θα σε φάει Εκτός εαν είσαι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Oralee έγραψε: #2.929 04-11-07 14:50 Αδέσποτακι, σορρυ που πετάγομαι κιόλας, αλλά τι ρόλο βαράς εσύ είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:54 Η adespoto έγραψε: #2.930 04-11-07 14:54 Μη μιλάς εσύ λέμε. Ο,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Molka έγραψε: #2.931 04-11-07 15:04 Μα γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Dark_kronos: #2.932 04-11-07 15:08 Εεεε... τα εχουμε παιξει λιγο εδω μεσα η μου φαινετε;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:12 Η Oralee έγραψε: #2.933 04-11-07 15:12 Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:23 Η Niyia έγραψε: #2.934 04-11-07 15:23 παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα τον φάω βασικά. Αν και προσανατολίζομαι προς άλλα σημαντικότερα μέλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:21 Η Angie_Ann: #2.925 04-11-07 14:21 Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί και επίσης στο Hint που μας άφησε το evouli όταν απάντησε στον Κρόνο που νομίζω έμμεσα δείχνει ότι η Niyia είναι ένας ακόμα αιμοσταγής δολοφόνος... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: @niyia ελα ρε κοπελα μου θα ψηφισα μετα απο συνενοηση ατομο που δεν ψηφισε κανενας αλλος; Νταξει, να με κατηγορεις, αλλα τουλαχιστων με σοβαρα επιχειριματα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: interesting point... Click για ανάπτυξη... Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι πάντα συμφωνούσε με την miss και ότι ψήφισε το evouli την τελευταία στιγμή ενώ ποτέ δεν ψήφισε δολοφόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:25 Η adespoto έγραψε: #2.926 04-11-07 14:25 Ο zoidberg θα σας φάει όλους λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:34 Η Molka έγραψε: #2.927 04-11-07 14:34 Μπορεί να φάει κι εμένα; Πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η adespoto έγραψε: #2.928 04-11-07 14:48 Εσύ είσαι καλό κορίτσι δε θα σε φάει Εκτός εαν είσαι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Oralee έγραψε: #2.929 04-11-07 14:50 Αδέσποτακι, σορρυ που πετάγομαι κιόλας, αλλά τι ρόλο βαράς εσύ είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:54 Η adespoto έγραψε: #2.930 04-11-07 14:54 Μη μιλάς εσύ λέμε. Ο,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Molka έγραψε: #2.931 04-11-07 15:04 Μα γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Dark_kronos: #2.932 04-11-07 15:08 Εεεε... τα εχουμε παιξει λιγο εδω μεσα η μου φαινετε;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:12 Η Oralee έγραψε: #2.933 04-11-07 15:12 Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:23 Η Niyia έγραψε: #2.934 04-11-07 15:23 παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί και επίσης στο Hint που μας άφησε το evouli όταν απάντησε στον Κρόνο που νομίζω έμμεσα δείχνει ότι η Niyia είναι ένας ακόμα αιμοσταγής δολοφόνος... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: @niyia ελα ρε κοπελα μου θα ψηφισα μετα απο συνενοηση ατομο που δεν ψηφισε κανενας αλλος; Νταξει, να με κατηγορεις, αλλα τουλαχιστων με σοβαρα επιχειριματα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: interesting point... Click για ανάπτυξη... Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι πάντα συμφωνούσε με την miss και ότι ψήφισε το evouli την τελευταία στιγμή ενώ ποτέ δεν ψήφισε δολοφόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:25 Η adespoto έγραψε: #2.926 04-11-07 14:25 Ο zoidberg θα σας φάει όλους λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:34 Η Molka έγραψε: #2.927 04-11-07 14:34 Μπορεί να φάει κι εμένα; Πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η adespoto έγραψε: #2.928 04-11-07 14:48 Εσύ είσαι καλό κορίτσι δε θα σε φάει Εκτός εαν είσαι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Oralee έγραψε: #2.929 04-11-07 14:50 Αδέσποτακι, σορρυ που πετάγομαι κιόλας, αλλά τι ρόλο βαράς εσύ είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:54 Η adespoto έγραψε: #2.930 04-11-07 14:54 Μη μιλάς εσύ λέμε. Ο,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Molka έγραψε: #2.931 04-11-07 15:04 Μα γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Dark_kronos: #2.932 04-11-07 15:08 Εεεε... τα εχουμε παιξει λιγο εδω μεσα η μου φαινετε;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:12 Η Oralee έγραψε: #2.933 04-11-07 15:12 Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:23 Η Niyia έγραψε: #2.934 04-11-07 15:23 παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο zoidberg θα σας φάει όλους λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:34 Η Molka έγραψε: #2.927 04-11-07 14:34 Μπορεί να φάει κι εμένα; Πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η adespoto έγραψε: #2.928 04-11-07 14:48 Εσύ είσαι καλό κορίτσι δε θα σε φάει Εκτός εαν είσαι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Oralee έγραψε: #2.929 04-11-07 14:50 Αδέσποτακι, σορρυ που πετάγομαι κιόλας, αλλά τι ρόλο βαράς εσύ είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:54 Η adespoto έγραψε: #2.930 04-11-07 14:54 Μη μιλάς εσύ λέμε. Ο,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Molka έγραψε: #2.931 04-11-07 15:04 Μα γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Dark_kronos: #2.932 04-11-07 15:08 Εεεε... τα εχουμε παιξει λιγο εδω μεσα η μου φαινετε;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:12 Η Oralee έγραψε: #2.933 04-11-07 15:12 Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:23 Η Niyia έγραψε: #2.934 04-11-07 15:23 παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί να φάει κι εμένα; Πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η adespoto έγραψε: #2.928 04-11-07 14:48 Εσύ είσαι καλό κορίτσι δε θα σε φάει Εκτός εαν είσαι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Oralee έγραψε: #2.929 04-11-07 14:50 Αδέσποτακι, σορρυ που πετάγομαι κιόλας, αλλά τι ρόλο βαράς εσύ είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:54 Η adespoto έγραψε: #2.930 04-11-07 14:54 Μη μιλάς εσύ λέμε. Ο,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Molka έγραψε: #2.931 04-11-07 15:04 Μα γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Dark_kronos: #2.932 04-11-07 15:08 Εεεε... τα εχουμε παιξει λιγο εδω μεσα η μου φαινετε;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:12 Η Oralee έγραψε: #2.933 04-11-07 15:12 Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:23 Η Niyia έγραψε: #2.934 04-11-07 15:23 παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εσύ είσαι καλό κορίτσι δε θα σε φάει Εκτός εαν είσαι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Oralee έγραψε: #2.929 04-11-07 14:50 Αδέσποτακι, σορρυ που πετάγομαι κιόλας, αλλά τι ρόλο βαράς εσύ είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:54 Η adespoto έγραψε: #2.930 04-11-07 14:54 Μη μιλάς εσύ λέμε. Ο,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Molka έγραψε: #2.931 04-11-07 15:04 Μα γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Dark_kronos: #2.932 04-11-07 15:08 Εεεε... τα εχουμε παιξει λιγο εδω μεσα η μου φαινετε;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:12 Η Oralee έγραψε: #2.933 04-11-07 15:12 Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:23 Η Niyia έγραψε: #2.934 04-11-07 15:23 παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αδέσποτακι, σορρυ που πετάγομαι κιόλας, αλλά τι ρόλο βαράς εσύ είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 14:54 Η adespoto έγραψε: #2.930 04-11-07 14:54 Μη μιλάς εσύ λέμε. Ο,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Molka έγραψε: #2.931 04-11-07 15:04 Μα γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Dark_kronos: #2.932 04-11-07 15:08 Εεεε... τα εχουμε παιξει λιγο εδω μεσα η μου φαινετε;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:12 Η Oralee έγραψε: #2.933 04-11-07 15:12 Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:23 Η Niyia έγραψε: #2.934 04-11-07 15:23 παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μη μιλάς εσύ λέμε. Ο,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:04 Η Molka έγραψε: #2.931 04-11-07 15:04 Μα γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Dark_kronos: #2.932 04-11-07 15:08 Εεεε... τα εχουμε παιξει λιγο εδω μεσα η μου φαινετε;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:12 Η Oralee έγραψε: #2.933 04-11-07 15:12 Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:23 Η Niyia έγραψε: #2.934 04-11-07 15:23 παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Dark_kronos: #2.932 04-11-07 15:08 Εεεε... τα εχουμε παιξει λιγο εδω μεσα η μου φαινετε;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:12 Η Oralee έγραψε: #2.933 04-11-07 15:12 Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:23 Η Niyia έγραψε: #2.934 04-11-07 15:23 παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εεεε... τα εχουμε παιξει λιγο εδω μεσα η μου φαινετε;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:12 Η Oralee έγραψε: #2.933 04-11-07 15:12 Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:23 Η Niyia έγραψε: #2.934 04-11-07 15:23 παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:23 Η Niyia έγραψε: #2.934 04-11-07 15:23 παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:36 Ο Dark_kronos: #2.935 04-11-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: παίχτηκε κάτι που δεν το πιάνω??? Click για ανάπτυξη... ΑΣτο, εσυ εισαι με τους αντιπαλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 15:50 Η Niyia έγραψε: #2.936 04-11-07 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και εγώ υπολογίζω τη Niyia για σίγουρο δολοφόνο και βασίζομαι στο ότι αμέσως απαντάει σε όποιον την κατηγορεί ... Click για ανάπτυξη... καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:02 Ο Dark_kronos: #2.937 04-11-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: καλά, αυτό δεν είναι κριτήριο...όλοι μας όταν τους κατηγορούν λένε κάτι Τεσπά, σταυρώστε με σταυρώστε με στις ψήφους λιώστε με.... Click για ανάπτυξη... Ε ειναι... αμα τσακιζεσε μετο που καπιος λεει κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 17:22 Η Vkey έγραψε: #2.938 04-11-07 17:22 Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η adespoto έγραψε: #2.939 04-11-07 18:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αυτά παθαίνεις άμα έχεις ξανθιά ΣΕ. Click για ανάπτυξη... Χμμμ, για θύμισέ μου, τι σημαίνει Σ.Ε.? Σαματάς Έγινε? Σόνυ Έριξον? Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ελάτε τώρα... μιςς, λόρι και Νίγια δολοφόνοι... στάνταρ! Ξύπνησε το ο δαιμόνιος ντετέκτιβ μέσα μου Και μιςς για την Δευτέρα περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε από Poirot και πάνω είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2007 στις 18:31 Ο faithplus1: #2.940 04-11-07 18:31 Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οι δολοφόνοι είναι 5. Εμείς ξέρουμε σίγουρα τον ένα (Lorien) και σχεδόν σίγουρα άλλους δύο( διαβολίνα, niyia). Άντε και τους ψηφίσαμε και μέχρι την τετάρτη τους έχουμε βγάλει και τους 3. Τους άλλους 2 πώς θα τους βρούμε? Αν είναι λίγο προσεκτικοί και ήσυχοι δε θα τους καταλάβουμε με τίποτα. Ούτε τα πινακάκια θα βοηθάνε γιατί μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά μεταξύ οποιονδήποτε 2 ατόμων εδώ μέσα χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ λέω να αφήσουμε ακόμα κάποιους δολοφόνους στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν στους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει να προσέξουμε πολύ ποιοι θα ψηφίσουν lorien και διαβολίνα. Σίγουρα μέσα σ'αυτούς θα είναι κάποιοι δολοφόνοι που θα το κάνουν για ξεκάρφωμα. Δε με βλέπω πολύ καλά. Τη βγάζω δε τη βγάζω μέχρι την τρίτη... Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε δολοφονία δολοφόνου. Αύριο ίσως να μη μπω. Θα ψηφίσω από τώρα niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.