Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Εμ, της Λίας δεν μετρά (μετά τις 20:00 ψήφισε) αλλά δεν ξέρω κατά πόσον μετράει της corpse.
Μισό να μιλήσω με το καγιράκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Άμα λείψω μια μέρα, η συντέλεια έρχεται!
Συνεπώς φεύγει το Εβούλι.. που ήταν ένας απλός και ταπεινός ρουφιάνος που προσπαθούσε να βοηθήσει τα άμοιρα τα πολιτάκια, αλλά την φάγατε λάχανο!
Δευτέρα πάλι, σας φιλώ!
(Αμα θέτε, ψοφήστε!)
ΥΓ: Όσοι δεν έχουν ψηφίσει, δεν αποκλείονται, έχουν ειδοποιήσει πως έχουν σπέσιαλ λόγους απουσίας
Niyia
Διάσημο μέλος
ΥΣ.: Σόρρυ εβούλιιιιιιι...
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αλλά τον L τον λες χαρισματικό...
Ήμουν σίγουρος ότι μόνο κάποιος που ξέρει από death note μπορεί να είναι οπαδός μου. 8)
Καλά, εγώ με τον Light ήμουν, αλλά από κάποιο σημείο και μετά αναγνώρισα την αξία του L. Σε ποιο σημείο είσαι;;; Επιτέλους κάποιος για να μοιραστώ τις Death Note-ικές ανησυχίες μου! Α, και μιας και σε πετυχαίνω εύκαιρο, κοίτα τσαντούλα που περιμένω μέσα στην εβδομάδα να έρθει με το ταχυδρομείο! 12 ευρά μου στοίχισε
Λεπόν, επειδή δεν καταλαβαίνω τίποτα από όσα λέγονται εδώ και δύο μέρες, και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω προς τι οι αλληλοκατηγορίες και οι δολοπλοκίες, θα επιμείνω παραδοσιακά Lorien, αυτόν ξέρω αυτόν εμπιστεύομαι.
Α, XRZ, μπορείς να μου πεις τι ξεκαθάρισε μετά από την σημερινή ψηφοφορία μπας και καταλάβω τι μου γίνεται;
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Ρουφιάνος? & υπέρ των Πολιτών? μας έφαγε το ντέρμπυ...
ΥΣ.: Σόρρυ εβούλιιιιιιι...
Δεν πείθεις...
Kαι τώρα πλέον οι υποψίες μου για διαβολίνα, Niyia, Phoebe και Lorien φαίνονται πιο λογικές...
Niyia
Διάσημο μέλος
Δεν πείθεις...
Kαι τώρα πλέον οι υποψίες μου για διαβολίνα, Niyia, Phoebe και Lorien φαίνονται πιο λογικές...
Μπα σε καλό σου κ εσύ, με εμένα τα έβαλες τώρα?
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
- Το εβούλι ψήφισε διαβολίνα...Νομίζω είναι ξεκάθαρο hint
- H απάντηση του εβούλι στον Κρόνο όταν αυτός λέει ότι η Niyia τα λέει περίεργα:
interesting point...
- Oι απαντήσεις προς Lorien
ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα..
τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι..
εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις;
τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.-
οκ don't try harder.. το νοημα ειναι εμφανες σε οποιον δεν εχει χ*σμενη τη φωλια του..
εγω απλα πεταω φυτιλια και κοβω αντιδρασεις..
Γι' αυτό και ψηφίζω Lorien μιας και τουλάχιστον αυτός φαίνεται ξεκάθαρα από τα παραπάνω ότι είναι δολοφόνος. Molkaki είχες δίκιο εσύ από την αρχή
Ακολουθούν φυσικά η Niyia, η διαβολίνα kai h Phoebe για την οποία παρότι δεν έχουμε ενοχοποιητικά στοιχεία αν προσέξετε συμφωνεί μονίμως με τη διαβολίνα και τη Niyia και πάντα ψηφίζει πολίτες... Επίσης λες και ήταν συμφωνημένες (μάλιστα η Phoebe ψήφισε τα τελευταία 5 λεπτά) ψήφισαν το εβούλι που κατηγορούσε τους δολοφόνους από την αρχή του παιχνιδιού...)
Μήπως το πήρα πολύ σοβαρά; Ελπίζω οι δολοφόνοι να μη με μισήσουν.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
Τεσπά, είναι μια δύσκολη ώρα για να μπω σε λεπτομέρειες (κ επίσης δε με νοιάζει για τα υπόλοιπα πρόσωπα που θίγονται, θα μιλήσω για μένα για να μη λέτε μετά πως υποστηρίζω κάποιον δλδ) & έχω λοιπόν να πω το εξής...
Γιατί απο την αρχή του παιχνιδιού η Angie_Ann έχει επικεντρωθεί σε συγκεκριμένους κατηγορώντας τους ως δολοφόνους?
Είναι δυνατόν κάποιος να έχει ψιλιαστεί τα δολοφόνια από το 1ο πόστ??? Για ρίξτε ένα βλέφαρο παρακαλώ πολύ... Μήπως παίζει τπτ άλλο πιο ύπουλο πίσω από αυτές τις υποψίες της?
Επίσης, οι Πολίτες (εύγε) κερδίσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι...Μη μας ρίχνεις!!!
ουφφφφ, είναι κ αργά...λεπτομέρειες κάποια άλλη στιγμή
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Πάντως δεν ζητάω κανέναν να πιστέψει εμένα αλλά το εβούλι που ήταν και ρουφιάνος υπέρ των πολιτών βάζοντας και αντιπροσωπευτικά ποστ.
Επίσης, εσένα γιατί σε καίει τόσο πολύ ; Μήπως επειδή είσαι αιμοσταγής δολοφόνος; Όπως και οι άλλοι που υποψιάζομαι;
Τέλος, σχετικά με το γιατί κατηγόρησα κάποιους εξαρχής όπως είπα φαίνεται από τα ποστς (ή έτσι νομίζω εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος για κάποιον ή και για όλους ) , αρκετοί έχουν ήδη γίνει δολοφόνοι οπότε είναι μικρή η γκάμα επιλόγων και φυσικά ήμουν κάποτε δολοφόνος και γνωρίζω πως φέρονται οι δολοφόνοι. Eπίσης παίζω πολύ συχνά το παιχνίδι στην live εκδοχή του.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Αύριο στην ψηφοφορία θα λάμψει η αλήθεια.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Επομενος, ψοφος στην niyia!
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Αρα.. ακομα ΠΑΙΖΟΥΜΕ?
Εμενα μ' αρεσει ο τροπος που παιζει η Μισελ.. Οτι να 'ναι.
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Το είδα όλο molka.Καλά, εγώ με τον Light ήμουν, αλλά από κάποιο σημείο και μετά αναγνώρισα την αξία του L. Σε ποιο σημείο είσαι;;; Επιτέλους κάποιος για να μοιραστώ τις Death Note-ικές ανησυχίες μου! Α, και μιας και σε πετυχαίνω εύκαιρο, κοίτα τσαντούλα που περιμένω μέσα στην εβδομάδα να έρθει με το ταχυδρομείο! 12 ευρά μου στοίχισε
H τσάντα θα τραβάει τα βλέμματα πάντως.
Και για μένα ξεκαθάρισαν πολλά πράγματα. Το εβούλι στην πρώτη ψηφοφορία που έγινε ντέρμπι μεταξύ shaman και lorien, ψήφισε lorien. Αυτό πιστεύω σχεδόν αποδεικνύει ότι ο lorien είναι δολοφόνος. Και από όσα είπε το εβούλι μέχρι τώρα φαίνεται ότι και η διαβολίνα πρέπει να είναι δολοφόνος.
Η τακτική που νομίζω ότι πρέπει να ακολουθήσουμε είναι η εξής: θεωρούμε δεδομένο ότι ο lorien είναι δολοφόνος, αλλά τον αφήνουμε στο παιχνίδι και τον παρακολουθούμε. Από τις κινήσεις του ίσως καρφώσει κατά λάθος και τους άλλους.
Ψηφίζουμε διαβολίνα και κοιτάμε να δούμε ποιοι θα την προστατεύσουν.
Ο lorien είναι "καμμένο χαρτί" αφού τον έβγαλε στη φόρα το εβούλι. Δε θα μου έκανε εντύπωση να τον δολοφονούσαν κιόλας τη Δευτέρα.
Πιο πιθανές επόμενες δολοφονίες είναι ο lorien κι εγώ.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.